Arama

Bilgisayar Teknik Destek - Sayfa 8

Güncelleme: 23 Haziran 2018 Gösterim: 129.833 Cevap: 95
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
19 Kasım 2010       Mesaj #71
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Angelic_Girl adlı kullanıcıdan alıntı

ilk link için:
evet sorun burada sanırım, yüklemeye çalıştım (explorer 9 beta var bende), direk izin vermiyor diye uyarı çıktı altta, normalde "risk nedir?" 'in üzerinde "install" diye bir şey de olması lazımdı tıklayınca. Neyse ben de internet seçeneklerinden güvenliğe geldim ve özel seçeneğinden girip activex ile ilgili şeyleri sormasını aktif hale getirdim, sonra bana verdiğiniz linki yeniden yükledim, "activex denetimleri ve takmaları gibi yazılımların çalıştırılmasına izin veriyor musunuz?" dedi, evet dedim, 5 kere geldi bu uyarı, ama yine de sonunda install edebileceğim bir ekran çıkmadı...

Sponsorlu Bağlantılar

bu arada normalde firefox kullanıyorum, onda activex ile ilgili uyarı bile çıkmadı, verdiğiniz linke tıklayınca...

nasıl yükleyebileceğimi bilemiyorum şu an, maalesef...

2. ve 3. linki sonradan gördüm:

2. yü uyguladım, oyun başlatırken artık kısa bir "bağlanıyor" yazısı çıkıyor, sonra boş ekran geliyor (önceden öyle bir yazı çıkmıyordu) (yani ilerleme kat etti)
3. yü de uyguladım, 2. 'den bir farkını göremedim...

sonuç: açılmıyor hem media player hem de msn'de oyun

Internet Explorer 8'e dönüp o şekilde oyun activex'i yüklemesini yeniden yapmayı deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Angelic_Girl - avatarı
Angelic_Girl
Ziyaretçi
19 Kasım 2010       Mesaj #72
Angelic_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Internet Explorer 8'e dönüp o şekilde oyun activex'i yüklemesini yeniden yapmayı deneyin.

microsoft'un sitesinde win 7 uyumlu ie8 yok, diğer 64 bitleri denedim, onlar da sisteme uymuyor mesajı verdi, yüklemeye çalışırken...
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
19 Kasım 2010       Mesaj #73
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Muhtemelen Internet Explorer ayarlarında ya da Windows Kayıt Sistemi'nin Internet Explorer ile ilgili kayıt girdilerinde bir sorun var. CCleaner temizliği yaparken önemli bir kayıt girdisi silinmiş olabilir. Tüm Internet Explorer ayarlarını varsayılana getirmeyi deneyin, mümkünse IE9 Beta'yı yeniden kurmaya çalışın. Bu işlemleri yaparken ve oyunu açmayı denerken güvenlik programınız geçici olarak devre dışı kalsın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Angelic_Girl - avatarı
Angelic_Girl
Ziyaretçi
21 Kasım 2010       Mesaj #74
Angelic_Girl - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Muhtemelen Internet Explorer ayarlarında ya da Windows Kayıt Sistemi'nin Internet Explorer ile ilgili kayıt girdilerinde bir sorun var. CCleaner temizliği yaparken önemli bir kayıt girdisi silinmiş olabilir. Tüm Internet Explorer ayarlarını varsayılana getirmeyi deneyin, mümkünse IE9 Beta'yı yeniden kurmaya çalışın. Bu işlemleri yaparken ve oyunu açmayı denerken güvenlik programınız geçici olarak devre dışı kalsın.

1) varsayılana getirmeyi dened,m; işe yaramadı.
2) IE9'u kaldıramıyorum, program ekle/kaldır'da yok
3) denetim masası/programlar/windows özelliklerini aç veya kapat'tan yapayım dedi, orada da gözükmüyor.
4) c/programlar/ie klasöründe uninstall dosyası bulmaya çalıştım yoktu
(programlar x86 diye bir klasör daha var C'de, oraki ie klasöründe de yoktu)
5) başlat/çalıştır/%windir%\ie9\spuninst\spuninst.exe deneyeyim dedim, nitekim o da olmadı (google da bunun ie7 için uygulanan versiyonu vardı, ben de ie7 yazan yere ie9 yazarsam belki işe yarar diye denedim)
6) kaldırmadan direk windows'un sitesinden indireyim, tekrar yükle diyeyim dedim, bu seferde "sizde daha yüksek bir sürüm olduğu için işlem yapılamıyor" tarzı bir şey dedi.

acaba, c'deki ie klasörlerini silsem işe yarar mı?
bir de ccleaner işlemi yaparken kayıt defteri tutturmuştum, onu kullanarak bir kurtarma işlemi yapabilir miyim? yapılabiliyorsa, nasıl yapılıyor?
HandSome - avatarı
HandSome
Ziyaretçi
19 Aralık 2010       Mesaj #75
HandSome - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadşlar bilgisayarı açtığımda siyah ekranda ctrl+del+alt bas diyor basıyorum bilgisayar yeniden başlıyor ve bu sürekli devam ediyor..NE YAPMAM LAZIM..

HDD'den kaynaklanan veya yanlış bölümleme (partition) hatasından kaynaklanan bir sorun olabilir.. HDD ' yi windows cdsini takarak onarmayı deneyiniz.Tekrar aynı hata verir ise Tüm Partition ları silip , Format Atmanız Gerekmektedir.
darkness.kinq - avatarı
darkness.kinq
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #76
darkness.kinq - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisayarımın özellikleri şöyle.
ram: 1gb ddr2 ram
ekran kartı: 512 mb ati radeon hd 2400 pro
işlemci: amd athlon 64x2 dual core processor 5000+ 2.60 mHz
işletim sistemi windows xp 32 bit. 160 gb sata disk.

1) bende 1 hafta öncesinden google chrome mozilla internet explorer vs. tarayıcılardan video açtığımda bilgisayar bi 10 saniye takılıyor sonra mavi ekran geliyor. orda watchdog.sys hatası veriyor.sonra bunun dosyasını internetten indirdim sanırım syste32 ye attım. sorun halloldu zannettim ama tekrar aynı şey oldu. sonra ati2dvag hatası verdi.bunu da buldum attım sisteme. yine olmadı ati2dvag hatası veriyodu. biraz da pc yavaşlamıştı. dedim format atıyım. format attım bugun ve yine aynı şey.watchdog.sys hatası verip kapanıyor. driverlara tam yükledim bilgisayarın her türlü driverları tam yüklü. anladım ki formatla da geçmiyor.

2) 2.sorunum ise benim ekran kartında soğutma fanı var mı yok mu bilmiyorum. üstünde demir ızgara var ama el vuramıyorum acaip sıcak.mesela pes2011 oynuyorum yada başka bi oyun.ekran gidiyor. herşey çalışıyor ama ekran kararıyor.sonra ekrana bi yazı geliyor; 83K / 103 hz frequency is out of rance. mesela ekran gittiğinde oyun var ses geliyor. esc ye bastıgmda menu falanda gelio hani herşey çalışıyor ama ekran yok.sonra ekranın tüm kablolarını söküp geri takıyorum olmuyo. ekran kartından çıkarıyorum kabloyu yne olmuyor. ekran kartını da söküp taktım yine olmuyor. driverların güncel olanları indirdim. napmalıyım?
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
31 Mart 2011       Mesaj #77
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
carizma80 adlı kullanıcıdan alıntı

Ben hemen hemen dört yıldır bilgisayar kullanıyom.c bölümü dolu dört yıldır girdiğim siteler we işe yaramaz dosyalar hars diskimde yer tutarmı tutarsa silme yolu

bilgisayaardan anlayan site yönetiçisi çewaplarsa sewinirim

Evet tutar bunlar genelde tarayıcınızın belleğinde depolanmıs dosylar kurulan proğramların extra dosyları kayıt defrerindeki geçersiz girdiler vs falan bunları tek tek silmeye çalısmak yerine yardımcı bir proğram kullanarak basit bir sekilde temizleyebilirsiniz.

Proğram gereksiz dosyaları siler yani C bölümünde olan resim,video,müzik,belgeler vb gbi dosyaları SİLMEZ!

Proğramı indirmek için (türkçe)
TIKLAYIN
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011       Mesaj #78
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı

Arkadaşlar Merhaba Benim Bir Sorunum War. Bilgisayarımda Arka Plana (Yani Masaüstüne) Fotoğraf Koyuyorum. Fakat Pc'Yi Kapatıp Açtıktan Sonra Birden Yeniden Ekran Herzamanki Gibi Siyah Ekrana Bürünüyor... Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun... Şimdiden Teşekkürler...

İşletim sisteminiz XP (herhangi bir sürümü) ise aşağıdaki işlemleri uygulayınız.

Bilgisayarınızın masaüstüne sağ tuş yapın özellikler deyin:

1. Karşınıza gelen ekran'da üst tarafta bulunan kısımdan 'Masaüstü' seçeneğine tıklayınız.
2. Açılan kısımda alt tarafta bulunan 'Masaüstünü Özelleştir' seçeneğine tıklayınız.
Karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir, bu kısımdada 'Web' seçeneğine tıklayınız karşınıza gelen ekran'da kutucuklar çıkacaktır orada bulunan kutucukların hepsinin işaretini kaldırınız.

Bu şekilde olacak:
XP Arka Plan Değişmeme Sorununun Çözümü
by MsXTeam
Wgavh
Son düzenleyen Safi; 28 Ekim 2017 19:36
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
24 Ağustos 2011       Mesaj #79
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı

pc de bazen bi dosya yüklerken yükleme ekranı kayboluyor. yükleme ekranı derken ani birşeyi yüklerken %1 %2 %3 diye dolar ya orası kayboluyor ve kurmuyor. bilgisi olan varmı nasıl çözebilirim

Alıntı
siyahcellad adlı kullanıcıdan alıntı

mrb arkdaslar lutfen yardımcı oolun bana yazdıgımı ıyı okuyun ..... Şimdı gecende bılgısayarım dondu ve bende bılgısayarın tusundan kapattm her zaman baslattan kapatıodum her neyse pc yı tkrar actım controller falan ffılan yazıodu allta ıse okuma hatası yenıden baslat ctrl+alt+del yazıoydu bende yenden bslttm 2 3 dene sonnda acılmaya basladı sonra ıse asama1 asama 2 asama 3 falan vardı. ustte ıse c uzerındekı dosayalar denetlenıyor felan dedı . sonra acıldı pc . eskısı gıbıydı . aksam oldu kapttm sabah bı acdm pc ye aynı format atılmıs gıbı hıc porgram yok neyse hepsnı yukledım oglen kapattm geldm aksam actım gene oyle tam acılırken ksısel ayarlarınız yuklenıyor dıyorken bısey gelıo kısısellestırlmıs ayarlarınız yuklenıyor dıo ve bısey yazıo oturumu kapattgınızda kısısel ayarlar eskısne doner dıo . ve dogruda kapattm sbah acdm obur yukledgm programlar yok .. lutfen sorunun neden kaynaklandıgnı yazn buraya .. lutfen arkdaslar cevap beklıyorm

Sistemleriniz çökme noktasına gelmiş gibi, bakım yaparak düzeleceğini sanmıyorum, format atın Windows 7 Sp1'li temiz bir sistem kurun.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011       Mesaj #80
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Besiktask adlı kullanıcıdan alıntı

Bilgisayarım ilk açılışta dıt deyip açılışa devam etmesi gerekirken ram hdd vs bilgilerini gosterirken orda bekliyor her zamanki gibi attığım format atmaya calısırken cıktı bu problem formatı tekrar başlatamıyorum F8 Ve delete calısmıyor. Bios pilini çıkardım beklettim bi degisiklik yok.bi bilgisi olan paylasabilirse sevinirim.

Bilgisayar'da bağlı olan CD\DVD-Rom\Rw - Harddisk ne bağlı ise kablolarını çıkartın ve bilgisayarınızı tekrar çalıştırın, RAM saydığı ekrandan geçiyorsa, Optik sürücünüzü takıp tekrar deneyin. Herhangi bir sıkıntı yaratmadan geçiyorsa bu sefer'de diskinizi takıp tekrar başlatın.

Bu şekil'de Diskte veya optik sürücüde bir sorun olup olmadığını tespit etmeniz gerekiyor. Bağlantı olarak IDE yada SATA her ne kullanıyor ise kablolardan'da sıkıntı çıkartabilir. Slotlar tozlanmış olabilir.

Dene\Yanıl yöntemi ile sorunu tespit edebilirsiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.