Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Muhtemelen Internet Explorer ayarlarında ya da Windows Kayıt Sistemi'nin Internet Explorer ile ilgili kayıt girdilerinde bir sorun var. CCleaner temizliği yaparken önemli bir kayıt girdisi silinmiş olabilir. Tüm Internet Explorer ayarlarını varsayılana getirmeyi deneyin, mümkünse IE9 Beta'yı yeniden kurmaya çalışın. Bu işlemleri yaparken ve oyunu açmayı denerken güvenlik programınız geçici olarak devre dışı kalsın.
1) varsayılana getirmeyi dened,m; işe yaramadı.
2) IE9'u kaldıramıyorum, program ekle/kaldır'da yok
3) denetim masası/programlar/windows özelliklerini aç veya kapat'tan yapayım dedi, orada da gözükmüyor.
4) c/programlar/ie klasöründe uninstall dosyası bulmaya çalıştım yoktu
(programlar x86 diye bir klasör daha var C'de, oraki ie klasöründe de yoktu)
5) başlat/çalıştır/%windir%\ie9\spuninst\spuninst.exe deneyeyim dedim, nitekim o da olmadı (google da bunun ie7 için uygulanan versiyonu vardı, ben de ie7 yazan yere ie9 yazarsam belki işe yarar diye denedim)
6) kaldırmadan direk windows'un sitesinden indireyim, tekrar yükle diyeyim dedim, bu seferde "sizde daha yüksek bir sürüm olduğu için işlem yapılamıyor" tarzı bir şey dedi.
acaba, c'deki ie klasörlerini silsem işe yarar mı?
bir de ccleaner işlemi yaparken kayıt defteri tutturmuştum, onu kullanarak bir kurtarma işlemi yapabilir miyim? yapılabiliyorsa, nasıl yapılıyor?