| | #191 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Teknik Destek
merhaba arkadaşlar bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. bende bir kasa var eski püskü birine vermek istiyorum ama kasayı açtığımda ekrana drek bios geliyor ve çıkış dediğimde ekran kapanıyor kasa ciyak ciyak ötüyor.p4 1.5 ghz işlemci bios pilini çıkarıp takmayıda denedim olmadı.windows yüklicem bilgisayara ama birtürlü yapamıyorum.boot edip cd den başlat yapıyorum biostan kaydet ve çık dediğimde ekran kapanıyor kasa yine ciyak ciyak ötüyor.ne yapmam lazım en basit olarak | |
|
| | #192 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Teknik Destek pc 3 gunde yavas yapıyo googlede acmak ıcın yada 1 programı calıstırmak ıcın zorlanıyo sag tarafa alt tarafa sag köşesi uyarı gelıyordu .."sanal bellek dolu boşaltın" şimdede cıkmıyo.neden oldugunu,nasıl boşaltıcam . Pc min yavaşlamasının bu sanal bellekle ilgisi var mı? | |
|
| | #193 (mesaj-linki) | |
| Php'yi Exe'ye Atma (Yardım)
Faaliyette olan bir websitesinin , bir bölümünü exe üzerine atıp , İE Penceresinden değilde kendim belirli bir 460*480 gibi bir formatta görüntülemek . Örneğin ; http://www.örneksite/calmalistesi.php mesela bu php'yi İE'de değilde kendim exe nin içine atp çalştrmak istiyorum . | |
|
| | #194 (mesaj-linki) | |
| winsys2.exe-
arkadaslar baslagıncta winsys2 exe biyebisi buldum en oluyo bu bide nornal winsys var virüsmü?
| |
|
| | #195 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor... Ve... Öncelikle S.a Arkadaşlar ...Bilgisayarım kendı kendını kapatıyor ve bı 15 - 20 dk boyunca bıdaha acılmıyor ... hatta o 15 -20 dakkalık surede power tusuna basınca hıc bır tepkı vermıyor.... ne fanları calıstırıyor nede sıstemı ... Hem de bu olay genelde Oyunlarda (flash oyunlarda bıle ) ve de son olarak format tada verdi..Yanı suan pc ım formata hazır ancak atarken 38 dk kala kapanıyor ( .. Sorunum ne oLabılır ... acaba ....Sistemim : İntel Pentium 4 Anakart [msi(modelını tam olarak bılmıorum )]Nvidia 6200 serıes ekran kartı ( 256 lık) 512 Mb Ram | |
|
| | #196 (mesaj-linki) | |
| haporlör var ama ses gelmio nasıl yapabilirim
bana yardım edin çabuk | |
|
| | #197 (mesaj-linki) | |
| Cvp: haporlör var ama ses gelmio nasıl yapabilirim | |
|
| | #198 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayarım Kendi Kendine Kapanıyor... Ve...Sisteminde sıcaklık kontrolü yapar mısın? Bios'tan işlemci sıcaklığını bi kontrol et. Fanlar normal dönüyor mu onları bi kontrol et. Sıcaklıklar normal değerde ise power supply denemeni isterim. | |
|
| | #199 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Teknik Destek
arkadaşlar yaaa biliyorum ben eskiden bukadar beceriksiz değildim ama bişeyler oldu bana yardım edin lütfen... bugün pc yi güncelle dedim İE 8 yükledi pc yi yeniden başlattım dahada internet explorer a giremez oldum tıkladığımda anlık bi görüntü gelip gidiyor sayfa bile açılmıyor... sıfırdan kaldırdım İE 7 yi kurdum gene açılmadı sildim İE8 i tekrar kurdum gene olmadı napacam yardım edin... bide pc açılırken "iedkcs32.dll" uyarısı ile "ie4uinit.exe 654 sıra sayısı adlı bir uyarı çıkıyor ve altındaki açıklamada iertutil.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı" diyor bağlantısı varmıdır bilmiyorum ekleyeyim dedim. | |
|
| | #200 (mesaj-linki) | |
| MSI EX700-050TR Hakkkında
Acaba MSI EX700-050TR Markalı ürünü kullanan varmı?Güvenilirmi? Lütfen Yardım Edin.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayar, destek, teknik |
Bilgisayar Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek | RuffRyders | Arşive Kaldırılan Konular | 61 | 09-09-2008 21:24 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |