Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-04-2007   #6 (mesaj-linki)
justin

Cvp: Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm

format atmayı gerektricek bir durum yok ortada. O DLL den kaynaklanan büyütülcek bir sorun degil fakat çok sinir ediyor tabi.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 07-04-2007   #7 (mesaj-linki)

illegal dll denetleyici bir güncelleme olduğu için realtek audio driver i illegal olarak görüyor ama bu hatayı WindowsXP-KB935448-x86-TRK bu yama ile düzeltebiliyoruz.Fakat işletim sisteminiz orjinal olması gerekiyor.aşağıdaki linkten indirip hatayı düzeltebilirsiniz........

Tıkla
Eski 07-04-2007   #8 (mesaj-linki)

açmıyo linki?

senin linki açamadım ama ufak bi araştırmayla buldum linki..http://www.microsoft.com/downloads/...f7b3b0fd3d86
yaptım oldu artık sorun vermiyo çok mutluyum sağol..oleyyyy..

Son Düzenleyen tugcetunc_; 07-04-2007 @ 13:49. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 17-04-2007   #9 (mesaj-linki)
aslan20

paylasim icin cok tesekkür ederim ellerine saglik ustam artik .dll hatalarina son
Eski 30-04-2007   #10 (mesaj-linki)

yine ben ve yine bi dll hatası sabit disk sürücülerim olan c: ve e: nin içine girmek için çift tıkladığımda “E:/MS32DLL.dll.vbs” komut dosyası bulunamıyor.
uyarısı veriyo.. nası düzelteblrm bunu?yardımcı olursanız çok sevnrm?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
format atarken dll hata, format atarken dll sorunu, format atarken hata, format hata raporları, formatta veren hatalar, hata veren pc için format, inernet hata raporu çözüm, kb935448, kb935448 yama, msn hata çözüm yama,
Hata Veren *.dll* Dosyalarına Çözüm Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Atatürk'e "Atatürk" adını veren kimdir? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 1 Hafta Önce 11:15
Güzelliğe Zarar Veren Alışkanlıklar PembeSeker Kadın ve Güzellik 0 3 Hafta Önce 09:53
Flash Bellek Virüslerine Kesin Çözüm ceyranci123 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 13-10-2008 14:56
Türkiye Tarımı ve Çözüm Önerileri Bia Tarım 0 21-05-2008 19:21
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 08-02-2008 19:57
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:44Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12772894 saniyede (67.85% PHP - 32.15% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz