| | #1 (mesaj-linki) |
ADSL Teknik Destek Arkadaşlar yeni bir bağlantı ve yeni bir adsl modem almak istiyorum. resimde limitli ve limitsiz internet bağlantı erişim tarifeleri var. Bu kotalardan birini almayı düşünüyorum. Burada limitli alanında kotası 3 GB olanını alsam bana ortalama günlük kaç MB kullanabilirim? 6 GB lıktan alsam günlük ortalama kaç MB kullanabilirim? Yada mantıklısı hangisi yoksa limitsizimi mantıklı? Bazı kişilerden duyduğum kadarıylada Ares gibi programlardan bişeyler indirdiğimde kotayı etkilemiyormuş, sadece internet explorerda girdiğim sitelerde yada indirdiğim dosyalarda kotayı etkiliyormuş bu doğrumu? Birde benim ADSL modem sorunum var kaliteli ve hızlı bir ADSL modem tavsiye edermisiniz? 3 - 4 Portlu olsa yeter bildiğiniz modemler vardır kaliteli hızlı fiyatı uygun lütfen bana yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılarımla... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: ADSL Modem İçin Yardım Alıntı: Modem konusunda Zoom almanı öneririm paradan kesinlikle kaçma 1 kez alıcaksın sonuçta. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: ADSL Modem İçin Yardım
modem keysmart ta olabilir
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: ADSL Teknik Destek
bn 3 gblik limitli kota kullanıorum ve hernasılsa bunu sürekli aşıyorum,, gerçi bnm aştığımdan da emin deiLm ya!? bütn downloadlarımı gösteren bi prog ya da site war mı!?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Cvp: ADSL Teknik Destek Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 1 gb kac mb, 1 gb kaç mb, 1gb kaç mb, 1gb kaç mb eder, 4 gb kaç mb eder, adsl kac gb, adsl kaç gb, adsl kota kaç, adsl kota kaç gb, adsl teknik, kaç gb indirdim, kota kaç gb, limitli adsl kaç gb, lımıtlı kota kac gb, zoom teknik destek, |
| Konu Araçları | |
ADSL Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3769 | 30 Dakika Önce 23:29 |
| MessengerDiscovery - Teknik Destek | Blue Blood | MessengerDiscovery | 2002 | 3 Saat Önce 20:55 |
| Karadeniz Teknik Üniversitesi | Tiglon | Üniversitelerimiz | 7 | 11-06-2008 12:02 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | ThinkerBeLL | Diğer MSN Messenger Programları | 41 | 18-03-2008 10:31 |
| KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı) | sehrazat2415 | Ekonomi | 0 | 25-01-2007 01:18 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||