Arama

ADSL Teknik Destek - Sayfa 11

Güncelleme: 31 Aralık 2012 Gösterim: 71.931 Cevap: 104
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Haziran 2011       Mesaj #101
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selamlar...
Dün itibariyle internet ve modem aldım. Adsl'min geldiğini nasıl anlayabilirim ve internete bağlanabilmem için gerekli işlemler nelerdir adım adım anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
pazarelektro - avatarı
pazarelektro
Ziyaretçi
10 Mart 2012       Mesaj #102
pazarelektro - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Adsl ve Telefon Hattı yada YALIN(Telefonsuz) ADSL başvurusu yapmak için 0216 521 0 305 - 461 1 461 i arayabiliriz.
Sponsorlu Bağlantılar
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012       Mesaj #103
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
internet sıkıntısı yaşıyorsanız 444 0 375 i arayarak teknik destek bölümünden hattınızı kontrol ettirebilirsiniz.
buraksancar - avatarı
buraksancar
Ziyaretçi
18 Eylül 2012       Mesaj #104
buraksancar - avatarı
Ziyaretçi
airties rt205 modemimin web arayüzünden girilen gelişmiş ayarlarını karıştırmışım onların doğrusunu verebilir misiniz?
NoFeaR - avatarı
NoFeaR
Ziyaretçi
31 Aralık 2012       Mesaj #105
NoFeaR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
karamgozlu adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar yeni bir bağlantı ve yeni bir adsl modem almak istiyorum. limitlilimitsizkota resimde limitli ve limitsiz internet bağlantı erişim tarifeleri var. Bu kotalardan birini almayı düşünüyorum. Burada limitli alanında kotası 3 GB olanını alsam bana ortalama günlük kaç MB kullanabilirim? 6 GB lıktan alsam günlük ortalama kaç MB kullanabilirim? Yada mantıklısı hangisi yoksa limitsizimi mantıklı? Bazı kişilerden duyduğum kadarıylada Ares gibi programlardan bişeyler indirdiğimde kotayı etkilemiyormuş, sadece internet explorerda girdiğim sitelerde yada indirdiğim dosyalarda kotayı etkiliyormuş bu doğrumu? Birde benim ADSL modem sorunum var kaliteli ve hızlı bir ADSL modem tavsiye edermisiniz? 3 - 4 Portlu olsa yeter bildiğiniz modemler vardır kaliteli hızlı fiyatı uygun lütfen bana yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Saygılarımla...

Eğer paran müsaitse limitsiz al derim. limitli alırsan ve kotayı aşarsan en az 100 tl gelir benim başıma geldi. modem olarak ise huawei- hg521 ve airties öneririm