Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-08-2006   #271 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

Staj dosyamı hazırlıyodum ve bilgisayardan bölümümle ilgili konuları araştırıyodum.Format atma konusunun anlatımını google ararken bu site çıktı karşıma.Üye oldum. Çok güzel bi site gerçekten hazırlayanların hem ellerine hemde emeklerine sağlık....

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-08-2006   #272 (mesaj-linki)
mauncan

ben bu siteyi daha önce göemüştüm google den ama üyü olmadım nasip depilmiş neyse .ben siirt mehmey bilgisayar teknisyeniyim kendime ait iş yerim var sitenizi beyendim ama ok işaretleri yukardayken oh oh oh sesleri çıkarıyor ya şahsım adına siteye yakıştıramıyorum ve hiç bir sitede yok böyle bir şey siz sorudunuz bende yazıyorum ben açık ve net konuşmayı seviyorum ona göre genede siz bilirsiniz.tüm dileklerim le sizlere başarılar dilerim .allaha emanet olunnnn.
Eski 22-08-2006   #273 (mesaj-linki)
manyaksmusty35

mrhaba
bn şöle tanıstım:alternatifimcafeye üyeyim..orda ilginç linkler bölümüne etek sarı klibinin nicki wardı..ordan msX i cok begendimm..üye olmak istedm..
Eski 22-08-2006   #274 (mesaj-linki)

walla super bir site ilk once onu diim msn ile bişiler ararken google.com da aha bu site cıktı isim cok dei***** snra siteye girdim dizayn super walla bi anda siteye hayran olmsutum snra uy oldum o sıralar snra uyeliğimi unuttum simdi yeniden sizlerleyim ve cok mutluyummm:p:p
Eski 22-08-2006   #275 (mesaj-linki)
alii_01

öncelikle selamlar. ilk önce benim yama düşkünlüğümü söylemek istiyorum. çünkü bi programdan en iyi şekilde yararalanmak hakkım değil mi? işte birgün yama programları ararken burayı buldum. iyiliği hakkında bakıcaz artık çünkü daha yeniyim...
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MsXLabs kompetankedi Duygu Yüklü Flash'lar 7 30-04-2008 09:30
Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder Gabriella Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-04-2008 18:48
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
MsXLabs Günlükleri NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 2 19-09-2007 12:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14447594 saniyede (67.38% PHP - 32.62% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz