Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 65

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.667 Cevap: 5.357
delifisekselcuk - avatarı
delifisekselcuk
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #641
delifisekselcuk - avatarı
Ziyaretçi
Ben selcuk güzel ve seviyeli bir form olsun istiodum buldum ve takıldım bu form bende bağımlılık yaptı
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
astela - avatarı
astela
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #642
astela - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben Astele arkadaşlar ben buraya bir proğram ararken buldum iyi bir siteye benziyor ama kulklanım kolaylığı olarak güzel ve hızlı gibi sanki beni yakından tanımak isteyenler bana mesaj atabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
rose_kedi - avatarı
rose_kedi
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #643
rose_kedi - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben aslinda eski bir uyeyim yeni nikimle tekrar uye oldum.ben google den buldum ve cok guzel paylasimlar oldugunu dusunuyorum.herkesin emegine saglik...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
cisaa - avatarı
cisaa
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #644
cisaa - avatarı
Ziyaretçi
aslında tamammen tesadüfen buldum ne söylüyeyim harika bir site kurmuşsunuz ellerinize sağlık bence eşi yok tekrar teşekkürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Kingfisher - avatarı
Kingfisher
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #645
Kingfisher - avatarı
Ziyaretçi
Valla bi kızın msnsini ararken buldum bu siteyi merak ettim ve üye olldum şu ana siteyi araştırıyorum bi fikrim yok ama inşallah siteden istediğim verimi alırım. Sitenin çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
VMLM - avatarı
VMLM
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #646
VMLM - avatarı
Ziyaretçi
Sitenin Eski Üyelerindenim Vodafone McLaren Mercedes.Neden Geldin Diyen Soranda Olacak.Cevap Vermeyecem.Sadece Bir Zamanlar Deliler gibi Mesaj Yazdığım Siteyi Özledim mi Artık Başka Bir Şey mi Bilmem.Derler ya İlk Aşklar hiçbir zaman Unutulmaz diye.Neyse Üyeliğimi Silerseniz Gönül Koymam.Bide Geçmişte Bazı Yaşananlardan Dolayı Kimseye Kırgınlığım Yok Sadece Bir Kişi Hariç.Buraya Kimse ile Kavga Etmeye Gelmedim Sadece Gezmeye Geldim Umarım Bunuda Çok Görmessiniz.Bu Arada Herkezin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun vede Herkez İçin Hayırlara Vesile Olur İnş.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
dolphinnet - avatarı
dolphinnet
Ziyaretçi
24 Ekim 2006       Mesaj #647
dolphinnet - avatarı
Ziyaretçi
slmlar. google da msn ifadeleri ararken gördüm. siteyi inceledim ve çok hoşuma gitti. çok güzel paylaşımlar var. yanlız ben download yapamıyorum. msn ifadeleri indirmek için download diyorum fakat hep url linkini alıyo. flashget kullanıyorum. çünkü download yazıları üzerinde mouse un sağ tuşu işlemiyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
steinberg - avatarı
steinberg
Ziyaretçi
25 Ekim 2006       Mesaj #648
steinberg - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben steinberg formu tesadüf eseri buldum daha önceden ama sonra kaybettim adresi ne kadar arasamda bulamamıştım yine şansım yaver gitti ve birkez daha buldum ama bu sefer hemen adresi kaydettim ve üye oldum artık bende burdayım sonuna kadar

saygılarımla STEİNBERG...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
songulcrazy - avatarı
songulcrazy
Ziyaretçi
25 Ekim 2006       Mesaj #649
songulcrazy - avatarı
Ziyaretçi
bende msn ile ilgili bilgileri arıyordum bu siteyle karşılaştım üye oldum çok ve beğendim herkese teşekkürler Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
25 Ekim 2006       Mesaj #650
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
yağmurlu bi gundu..
Msn Grin
ewt yağmurlu bi gundu msn için galiba ifadeler ariyodum ora girdim bura girdim sora bi baktim ki burdaim..Msn Grin işte böle bizim msx hikayemiz heheMsn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.