Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger Programları
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 18-02-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

Alıntı:
SatanpisT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Farklı uzantılar içinde geçerli mi bu?

Mesela benim mail uzantım @rock.com ile bitiyor ve denedim ama bir sonuç alamadım !
gmail uzantılarda çalışıyor
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-02-2008   #12 (mesaj-linki)

değişik ama msn plus 4.5 yetiyor
Eski 18-02-2008   #13 (mesaj-linki)

PROGRAMI AÇTIM DA BU ADRESLERİ BAZILARI KIRMIIZ BAZILARI MAVİ BAZILARI YEŞİL BU RENKLER NE ANLAMA GELİYOR
Eski 18-02-2008   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
wetup adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
PROGRAMI AÇTIM DA BU ADRESLERİ BAZILARI KIRMIIZ BAZILARI MAVİ BAZILARI YEŞİL BU RENKLER NE ANLAMA GELİYOR
Bir önceki sayfada cevaplandı.
Eski 18-02-2008   #15 (mesaj-linki)

evet ayni ekle ibaresi bendede oluyor ne ekliyebiliyorumm nede cika biliyorum ve su an sildigim icin listesinden engelliyenleri kendi msn nimi bile kullanamiyorumm yani guleyim mi agliyayyim mi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kendi msn uzantım, msn de sildiğim kişiler yeniden geliyor, msn kişi listesi yöneticisi renklerin anlamı, sildigim msn adresleri,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:47Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09088993 saniyede (55.43% PHP - 44.57% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR