Arama

Nasıl yumruk atılır? - Sayfa 15

En İyi Cevap Var Güncelleme: 21 Haziran 2015 Gösterim: 133.780 Cevap: 187
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012       Mesaj #141
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar Öncelikle iyi akşamlar cevaplarınızı okudum tek hamlede adamı devirmek istiyen için yazıyorum ... Bizzat denedigim şeyi anlatacagım yaklaşık 2 yıldır Bodybuilding yapıyorum ordada hocamız saolsun sokak kavgasını ögretiyordu..

Sponsorlu Bağlantılar
Kavgada rakibin tek kişi ise karşısına geçip en uygun zamanda ( O size saldırmadan yada yumruk atmaya hazırlanırken) Direk burnunun üst kısmına kafayı çakın anlınızın üstüyle adam perişan oluyor.. Sonra alttan bir aparkat Sallayın tamamdır .. Adam kesinlikle kapanıyor zaten . Bu şekilde kavgamı ettim ben adam direk kapandı zaten sonra ister vur ister dön arkanı git adamın burun kanlar içinde kalıyor İyigeceler kolay gelsin :w

Pek insani bir mesaj yazmamışsın birinin burnunu kanlar içinde bırakmak ve arkanı dönüp gitmek ne kadar sıradan bişeymiş gibi konuşuyorsun. 24 yaşındayım bugüne kadar hiç kavga etmedim, hiç kimseyi dövmedim, hiç kimse de beni dövemedi ve hiç kimseye kendimi ezdirmedim bence bunu yapabilmek senin yaptıklarından çok daha önemli. Bizler insanız sorunlarımızı konuşarak çözeriz bizi "birbirini ısıran köpeklerden" ayıran şey budur.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Temmuz 2012       Mesaj #142
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Güç o kadarda önemli değidir vuruş yeriniz önemlidir karşınızdaki adamı çok kolay bir şekilde yere yıkabilir ve şaftını dağıtabilirsiniz yapnanız gereken kulağın arka taradına vurmak orda dengeyi sağlayan soğancık olduğu için kulak arkasına gelen bir yumrukta adam bilincini kaybeder ikinci taktik çenenin ucuna vurmaktır çene ucuna yandan gelen bir yukbur çene kemeğine baskı yapar ve direk beyne etki yapıp bilinci kaybettirir yapmanız gereken ya kulak arkası yada çene ucuna bir yumruk atmaktır eğer bir sokak dövüşü ise en kısa çözüm adam kafanısını geriye çekmesin diye aniden kulaklarını tutup burdudun üst kemiğine kafa attımmı iş çözülür Msn Grin ben çok denedim ve işey yaradı üçüde..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Temmuz 2012       Mesaj #143
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beyler Bende milli boxorüm ilk olarak yüzünü kurucak şekilde v yapıyoruz rakibimzin karşısında bize vuramasın sakın daha doğrusu size vuracak yeri kapamalısınız tabi bu arada nefes çok önemli herşey nefese bağlı tabi eğer olurda size bi yumruk geldiğinde yere devrilirseniz bittiniz hem zorla siz başlatmıcaksınız kavgayı ilk hamleyi rakibinizden bekleyin dedim gibi kendinizi savunu özelliklede bel altını ve yüzü saten yüzünüzü koudunuz zamn karnınızıda korumuş oluyorsunuz gerisi gelir saten ii akşamlar ALLAH rahatlık versin hepinize
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2012       Mesaj #144
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
s.a şimdi usta ben 4.5 aydır karateye gidiyorum ve nerdeyse 2 haftadırda boksa gidiyorum ve etkili ama şunu bilin k, boksta ringe çıkmak zorunda değilsin yani ben hocayla önceden konuştum ve sadece torbaya çalışıyorum ve tabi ağırlık mekik felan da yapıyosun.yani yüzüne bişey olmaz sen istemedikte kardeşim merak etme ama spora git bence hayat için hiç olmadı ama sakın benim gibi aptallık yapıp karate felan değil adam akıllı efor sarfeden sporları tabikide.mesela ben karatede Allah biliyo 40 yılın başı terlerken abi torbaya çalışmaya bi başladım inanamadım her tarafım ter oldu kusura bakmayın ama iç çamaşırım bile terden geçilmiyodu.nası daha iyi dersen abi bi torba şart bence tek olucaksan.ama biraz kas lazım şunu bilinki kaslıysanız(koldaki kas)sert koldaki kas az ise seri(HIZLI) yumruk atarsınız.ama yumruk her zaman bacak kalça ve omuz dan çıkmalı (sırasıyla)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2012       Mesaj #145
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bilek kası çalış...
sinan_er_0505 - avatarı
sinan_er_0505
Ziyaretçi
28 Temmuz 2012       Mesaj #146
sinan_er_0505 - avatarı
Ziyaretçi
http://img844.imageshack.us/img844/8332/63069910.png YUMRUK BÖYLE ATILIR............ Msn Grin
wolfmann - avatarı
wolfmann
VIP VIP Üye
28 Temmuz 2012       Mesaj #147
wolfmann - avatarı
VIP VIP Üye
Değerli arkadaşlarım...
"Nasıl yumruk atılır" konusuna bayağı ilgi olduğunu görüyorum,burada konu ile ilgili yorum yapanların 10-19 yaş aralığında bulunan gençler olduğunu tahmin ediyorum,bu yaş aralığı; Gençlerin kendilerini "Zihinsel ve Bedensel" olarak geliştirme zamanıdır,Nasıl yumruk atılırdan önce,Kendimizi nasıl Geliştiririz?Topluma nasıl faydalı olabiliriz?diye düşünsek daha iyi olmaz mı?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ฬ๏lŦ๓@ภภ ®
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2012       Mesaj #148
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle merhaba Msn Happy arkadaşım ben boksörüm yumruk atmak görüldüğü gibi kolay bi iş değildir çoğu insan kolay gibi görür sana bunu kavgada kullan diye söylemiyorum bilgin olsun diye sol ayak omuz genişliginde öne alınır sağ ayak omuz genişliğinde geri alınır bu sayede geri kaçabılır veya kombine yapabilirsin yumrugun dik ve üstten çıkacak şekilde olmalıdır adam göz çevresi diyor saçmalık yumruk çeneye atılır bi adam düşerse çeneden düşer ne burna nede göze atılır çeneye atılan bı yumrukta denge bozulur bilinç ve hareket sahası kısalır adam bilinçsiz bi şekilde yere düşer. arkadaşım eger benım gözüme doğru bı yumruk atmaya çalışırsan ne demek istediğimi anlarsın. dediğim gibi yumruk çeneye atılır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2012       Mesaj #149
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben jetkundocuyum ve hızlı yumruk atmak için bazı geliştirme yöntemleri uyguladım makas denilen bir kalın yay var onu al yada yumruk şınavı çektikten sonra ellerini yaklaşık 10 dk boyunca iyice aç kapa önde yanda arkada vs
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2012       Mesaj #150
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu gün 5 kşi Dalmaya Kalktılar bana. Ben tektim Bişey demedim Eğer Vursaydı Hızlı bi şekilde Dövmeye Calısırdım...Ama Vucudumu Yorcamıda biliyoduum,O an Ne yapmalıydım Msn Happy

Benzer Konular

15 Eylül 2013 / apologize Cevaplanmış
11 Eylül 2016 / Fenerliozo Tıp Bilimleri
15 Ağustos 2013 / sofulu44 Soru-Cevap
31 Mayıs 2010 / emreeeeee Cevaplanmış