| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sindirim ve boşaltım sistemleriyle ilgili şu soruları yanıtlar mısınız?
VÜCUDUMUZDA SİNDİRİM HANGİ SIRAYLA GERÇEKLEŞİR? DİŞ SAĞLIĞIMIZ İÇİN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ? BOŞALTIM SİSTEMİNİN SIRALAMASINI YAZAR MISINIZ? BÖBREKLERİN,ÜRETERLERİN,İDRAR KESESİNİN VE ÜRETRANIN GÖREVLERİ NELERDİR? BÖBREKLER DIŞINDA ATIK MADDELERİ ATMAYA YARDIMCI OLAN ORGANLAR HANGİLERİDİR? İDRAR KANALI VE İDRAR BORUSU ZARAR GÖRDÜĞÜNDE NELER OLABİLİR? BÖBREKLERİN SAĞLIĞI İÇİN NELER YAPMALIYIZ,NEDEN YAPMALIYIZ?(4 MADDE OLSA İYİ OLUR.) BÖBREK SAĞLIĞIMIZA DİKKAT ETMEDİĞİMİZDE HANGİ RAHATSIZLIKLARLA KARŞILAŞABİLİRİZ? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Sindirim ve boşaltım sistemleriyle ilgili şu soruları yanıtlar mısınız? Sorularınızın yanıtı aşağıdadır:
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| boşaltım, ilgili, mısınız, sindirim, sistemleriyle, soruları, yanıtlar |
Sindirim ve boşaltım sistemleriyle ilgili şu soruları yanıtlar mısınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yerçekimi kanunu ile ilgili şu soruları yanıtlar mısınız? | by.fernetti | Soru-Cevap | 2 | 29-09-2009 19:29 |
| Dağlarla ilgili şu soruları yanıtlar mısınız? | saliha medar | Soru-Cevap | 1 | 31-05-2009 17:50 |
| Japonlar ile ilgili şu soruları yanıtlar mısınız? | merwe231 | Soru-Cevap | 2 | 18-05-2009 00:18 |
| İletişimle ilgili şu soruları yanıtlar mısınız? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 08-03-2009 03:13 |
| JavaScript hakkındaki şu soruları yanıtlar mısınız? | Nisyan-ı Bâtın | Soru-Cevap | 3 | 29-11-2008 17:12 |