Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 3

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.606 Cevap: 1.758
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #21
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
09-02-2007 Cuma
Bugün, aşk ilişkileri açısından gizlilik gerektiren durumlar yaşayabilirsiniz. Gözlerden uzak kalmak ve kendinizce ufak tefek kaçamaklar yaşamak isteyebilirsiniz. Kimi zaman sanal ortamda, kimi zamansa telefonla olan görüşmelerin kesinlikle bilinmesinden yana olmayacaksınız. İlişkisi olan burç mensupları da aynı şekilde gizlilikten hoşlanabilirler. İçinizdeki sırları yada yüreğinizdeki duyguları birileriyle paylaşmaktansa tüm gücünüzü yaşadığınız ilişkinizle göstermek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizin gücü sayesinde, hissettiğiniz duyguların karşılıksız olmadığının farkındasınız. Onunla paylaştığınız hiçbirşeyi kimseye söylemeniz mümkün değildir. Belki de sonu olmadığını düşündüğünüz için böyle olmasını isteyebilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, ilişkisi olmayan burç mensupları ise yenilik ve değişimlerden yana olacaklardır. Bağımsız ve yaratıcı olmak isteğiniz öyle yoğun ki, ancak bunlara cevap verebilecek bir kişiyi hayatınıza dahil edebilirsiniz. Sahiplenilmek ve korunmak isteğinize en güzel cevabı verebilecek kişi, ancak güç ve kontrolü elinde tutabilecek kadar güçlü bir kişi olmalı diye düşünebilirsiniz. Bugün, evlilik harici ilişkiler de gözlemlenebilir. Yaşamın getirdiği zorunluluklar karşısında bazen ufak bir kaçamağın size iyi geleceğini bugün düşünebilirsiniz. Enerjinin olumlu akışkanlığı sayesinde kimse bilmeden bu duygularınızı tatmin edebilirsiniz fakat yine de dikkatli olmanızda yarar var.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #22
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11-02-2007 Pazar
Sponsorlu Bağlantılar
GozDemNur - avatarı
GozDemNur
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #23
GozDemNur - avatarı
Ziyaretçi
12 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ
Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #24
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı


Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Ama siz bunun farkında değilsiniz. Gelecek günlerde karşınıza ilginç fırsatlar çıkacak. Güvendiğiniz birine danışarak bu fırsatları değerlendirin. Birlikte olduğunuz insan bazı hareketleriniz yüzünden kıskançlığa kapılabilir. Ona daha çok zaman ayırın.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #25
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007 Çarşamba

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin. Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #26
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 - Bugün

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın. Aşkın sihirli gücü size bu konuda destek verecek. Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #27
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
17 Şubat 2007 - Bugün



Bugün, parasal konularda dikkatli olmakta fayda var. Beklenmedik harcamalarda bulunabilirsiniz. Aslına bakarsanız bu durum sizi keyiflendiriyor olabilir. Haftanın tüm yorgunluğunu üzerinizden alacak minik alışverişler sizi mutlu edecektir. Her zaman hesabınızı bilen siz kendinizi bugün kontrol etmeyi bırakabilirsiniz. Harcama meyli oluşabilir ve ruh halinizdeki sıradışılık rutin olan herşeyden uzak kalmanızı sağlayabilir. Bu sizin için hakikaten ilginç bir gelişmedir ama her zaman olmadığı için de ilginizi çekebilir.

Bugün ailenizle olan parasal alışverişinizde de değişimler görülecektir. Onların ihtiyaçlarına duyarlı olabilir ve elinzden geldiğince minicik şeylerle mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Kendinize düşkünlüğünüzü biryana bırakarak çalışma hayatının keşmekeşinden uzak güzel bir cumartesi geçirebilirsiniz. Her zaman devreye girmeyen hayalgücünüz karşısında siz bile şaşırabilirsiniz. Duygularınız coşkun ve siz olmadığı kadar neşeli ve canlısınız. Keyfini çıkarmanızda fayda var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 Şubat 2007 - Bugün

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #29
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

Bugün, çevrenize karşı o kadar sıcak ve duyarlısınız ki, herşeyi sevgiyle kucaklamayı tercih edeceksiniz. Öğrenim hayatınızla ilgili meselelerde duyarlı kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bu konularda sorununuz varsa, bunların hepsini bugünkü enerjilerin ışığı altında çözebilirsiniz. Uzun yolculuklara çıkanlar da aynı şekilde başarılı etkiler altında güzel bir gün geçireceklerdir. Duygusal konularda kendinizi güvende hissetmeniz sonucu ilişkinize de bakış açınız olumlu olacak ve mutluluğunuz gözlerinizden okunacaktır. Evli olanlar eşlerinin akrabaları ile olumlu ilişkiler içinde huzur dolu bir gün geçireceklerdir. İyimserliğinizle onların takdirini kazanacaksınız. Doğal olarak bu durum eşinizle de aranızdaki sevgiyi çoğaltacaktır.

Bugün, her konuda karar verme ve olayların derinine inme gücünüz yükselecektir. Böylece herhangi bir konuda karar verirken her ayrıntıyı rahatlıkla görebileceksiniz. Sezgi gücünüzün yüksekliği, bazı olumsuz durumlardan kolayca sıyrılmanızı sağlayacaktır. Şansın yüzünüze güldüğü ender günlerden biri olarak değerlendirebiliriz. Takıldığınız yada halledemediğiniz işlerinizi bugünkü enerjilerin yardımıyla kolayca çözeceğinizi bilmelisiniz. Verici ve cömert düşünceleriniz size artı faydalar getirecektir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #30
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Yengeç;

yengec


21 Şubat 2007 - Bugün

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız. Dostlarınızı kırdığınızı bildiğiniz için arayamıyorsunuz. Siz yalnız kalmayı hakeden bir insan değilsiniz. Yakınlarınızdan yardım isteyin. Bu dar günler geçici, ileride bol kazançlı ve mutlu günler sizi bekliyor. Kalbinizi koruyun. Çünkü o en hassas noktanız.




Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar