Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 13

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.752 Cevap: 1.758
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #121
nünü - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ BURCU

Sponsorlu Bağlantılar

Aşk ve İlişkiler
Haziran ayının uzun süreli etkisi hissedilecek en önemli transiti, Jüpiter gezegeninin 9 Mayıs tarihinde başlayacak geri hareketidir. Eylül 2008 kadar sürecek bu enerji, beraberliğiniz açısından eşitlik duygusunu, farklılıklarınızı daha net oturtabilmek için iç dünyanızda yapacağınız ayarlamaları gösteriyor. Bu süreçte her ikinizin de dikkat etmesi gereken noktalar bulunmakta.. Öncelikle duygularınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeniz lazım. Neler hissediyorsunuz, ilişkinize bakış açınız nedir, beklentileriniz nedir. Karşınızdaki kişinin bu isteklerinize karşılık verebildikleri nelerdir. O nasıl biridir? herşeyi belirli bir şekilde kontrol etmekten yana mıdır? Sizin isteklerinizle kendi bakışı açısı arasında bir denge kurabiliyor mu. Siz onu desteklemek adına kendinizden bile vazgeçmeye hazırken, o duygularını göstermekte zorlanıyor mu. Bir yengeç için sevildiğini, korunduğunu bilmek son derece önemlidir. Bu durumda aranızdaki sevgi alışverişinde problemler yaşanması mümkündür. Peki siz hislerinizi dürüstçe açıklarken onu olduğu gibi kabul etmeye hazırken, onun sürekli yönetimi elinde tutacak şekilde hareket etmesinin sizin üzerinizdeki etkisinin farkında mı? İşte bütün bunları Jüpiter geri hareket döneminde gerçekçi bir şekilde ele almalı ve cevaplara göre nasıl bir yön çizmeniz gerektiğini düşünmelisiniz.
Sevgili Yengeçler Haziran ayının kısa sürecek diğer seyirleri ise, 25 Mayıs-18 Haziran tarihleri arasında devam edecek, Venüsün İkizler burcu pozisyonunu yaratacağı enerjidir. Özellikle dikkat edilmesi gereken nüanslar taşımakta. Venüs hayatın lezzeti ve güzellikleri hissetme duygusudur. Bu yönüyle düşünürsek, bu süreçte ilişkinizi mantıklı bir şekilde gözden geçirmeye çalışırken kendi içinizde ikileme düşebilirsiniz. Bir yandan duygularınız yüreğinizin içinde sizi hapsetmekte ve bağımlılık yaratmaktadır, diğer yandan yenileşme, özgürleşme çabası içindesinizdir. İkizler burcu sadakat olgusunda sorunlar yarattığı için doğal olarak ilişkinize sahip çıkmakla, çıkmamak arasında bir yerde olabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken konu, öncelikle kendinizi düşünmek ve aranızdaki paylaşım olgusunun gücüne bakmaktır. Bir takım kaprislerin, güvensizliklerin ve hesapçılığın olduğu bir beraberlik tabi ki sizin tercihiniz olmamalıdır. Siz ne kadar veriyorsanız karşınızdaki kişinin de buna saygı duyması ve otomatik olarak size bir şeyler sunması gerekir. Ortak olarak bölüşümde bulunmayan bir aşk mutluluktan ziyade hüzün yaşatıcıdır.
Bu enerjinin kimi yengeçler için anlamı ise, gizli yaşanan bir ilişkinin derinleşmemesi nedeniyle yüreğinizin sıkılması olabileceği gibi kimilerinizde iki kişiyle yaşanan aşk anlamına gelebilir. Hangisini tercih edeceğinizi bilememek fakat bir yandan da her ikisine birden bağımlı olmaktır. Tabi bu durum sizin gibi hassas kişiler için zorlayıcıdır. Bir başka etkisi ise, karşınıza çıkan yeni bir kişi hakkında tam olarak karar verememenizdir. Bu durumların tümünde yapılması gereken ne olursa olsun mantıklı yaklaşımlar içinde, tarafsız bir gözlemde bulunmaktır. Özelikle yükselen burçların farklı olması dolayısıyla bu dönemde kimi yengeçlerde olabilecek bir başka etki ise, ilişki konusunda tümüyle dünyaya kendinizi kapatmanızdır. Hani inzivaya çekilmek desek daha doğrudur. Öyle ki, ilişkinizde sorun varsa bitirmek yerine sürdürmeyi, bir yerde kadere teslim olarak beklemeyi isteyebilirsiniz. Yani onla da mutsuzum onsuz da, bu kişiyle de olmadı şununla da, o zaman en iyisi boşvereyim olsun bitsin tarzı bir düşünce içine girebilirsiniz. Benim size tavsiyem her yeni günün yeni bir umut taşıdığının farkında olmanız ve asla kendinizi dışarıdaki insanlardan ve dünyadan soyutlamamanızdır.
Sevgili Yengeçler gerek Venüs ve gerekse Merkür geri hareketini göz önüne alırsak bunaldığınızı düşünebilirsiniz. Oysaki yaşam tek düze bir rota üzerinde ilerlemeyen, sürekli mutluluk veya mutsuzluk yaşanması mümkün olmayan bir olgudur. Tabi ki her burç mensubu belirli bir dönem zorlanır, belirli bir dönem sonra aydınlığa kavuşur. Bunların hepsi insana dair gelişmelerdir. Sizler için de içsel açıdan arınma süreci olacak Merkür geri hareketi aslında kendi kendinizi keşfettiğiniz, yeniden sevmeye başladığınız, birçok konuda ruhsal zenginliğe kavuşacağınız zaman dilimidir. Tabi bakmakla görmek arasındaki farkı iyi saptamak lazımdır. Şimdi sizler gerek Venüs gerekse Merkür sayesinde, yanlışlarınız, eksikleriniz, sevaplarınız, günahlarınız, elinizde olanlar ve arzuladıklarınız üzerine eğilerek, yaşamınızda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu saptayabilirsiniz. Kimi zaman umursamadığınız veya fark edemediğiniz, yaşamınızı yakından ilgilendiren birçok ayrıntıyı bu dönemde kolaylıkla algılayabilir ve düzenleyebilirsiniz. İlişkinizle birebir alakalı her noktayı, sağlığınızı, yardımseverliğinizi, sosyal hayatınızı yeniden düzene koymak için neler yapmanız gerekiyor, bütün bunları gayet başarılı bir şekilde saptayabilirsiniz.
Bilinçaltınızın derinliklerinde gizli, belki de çocukluğunuzdan bu yana sizi etkileyen her önemli detayın farkına varabilir, bunları yüzeye çıkartarak özgüven duygunuzu perçinleyebilirsiniz. Sizi bundan sonra hiç kimsenin üzmesine izin vermeyecek kararlar alabilir ve bunları 26 Haziran sonrası değerlendirmeye alabilirsiniz. Ayrıca önümüzdeki ayın sonlarına doğru burcunuzda ilerlemeye başlayacak Güneş ve Venüs gezegenlerinin seyirleri, biten ilişkinizin yeniden düzene konulması veya yeni bir aşk için size oldukça destek verici olabilir. O nedenle kendinizi sakın üzmeyiniz, tedirgin etmeyiniz ve kendinize fazla yüklenmeyiniz. Geri harekette rutin hayatınızı sürdürünüz ve maneviyatınızı kuvvetli olunuz. Zikir, dua, meditasyon gibi ritüellere uğraşarak bu kısa sürecek dönemi bir mola gibi görünüz. Ani kararlardan veya beklenmedik davranışlardan uzak durmanız faydalıdır. Merkür geri hareketinin bir tadilat süresi olduğunun bilinci içinde kendinizi yenileştirmek adına her anlamda onarımda bulunduğunuz bir dönem gibi algılarsanız, bu enerjiyi olumlu bir şekilde kullanmış olursunuz.


İş ve Kariyer
Meslek evinizin yöneticisi olan Mars, Haziran ayı içinde sadece finans konularında değil, girişimleriniz açısından da önem taşımakta. 9 Mayıs tarihinde Aslan burcunda seyrine başlayan Mars gezegeni, 1 Temmuz tarihine kadar özellikle eskiden beri varolan iş veya işsizlik sorunlarınızın çözümünde, daha önceden başlattığınız projelerinizin sunulmasında ve yine eskiden beri düşündüğünüz girişimlerin maddi güce dönüşmesi açısından önemi bulunmakta. Mars Aslan burcu sürecinde en başta yapılması gereken kendinize güven duymak. Eğer susarak, herşeye razı olarak ve alıştığınız, bağımlı olduğunuz çerçeve içinde kalarak yaşamayı sürdürürseniz, diğer insanların sizi korumasını, kollamasını ve sahiplenmesini beklemek zor olabilir. Burada önemli olan sizin neye ihtiyacınız olduğudur. Durum böyle olunca, şu anda bulunduğunuz mesleki konumun zorlukları, yetersizliklerine karşın, yeniye yer açtığınızda savunmasız kalacağınızı zannederek çekingen davranabilir, birilerinin desteğine ihtiyaç duyabilir, sorunlarınız olmasına rağmen bulunduğunuz konumu sürdürmeyi devam ettirebilirsiniz. İşte tam bu noktada Mars Aslan burcu seyrini olumlu değerlendirmek için cesur bir şekilde hareket etmeniz faydalıdır. Bu transitin Merkürün gölgeli günleri ve bir hafta sonra başlayan geri hareketine rastlamış olması kafanızı karıştırmasın. Çünkü Merkür, yukarıda da bahsettiğim gibi, 19 Mayıs ve öncesinden beri kafanızda olan plan ve projelerinizdeki eksiklerinizi tamamlamanız veya her türlü açıdan kontrol ettiğiniz, risk taşımayan işlerinizi yürürlüğe koymanız açısından size engel değil bilakis teşvik edicidir. Ayrıca her türlü detayı veya aksayan yönleri farketmenizde de yardımcıdır. Normal zamanlarda göremediğiniz veya tam olarak anlayamadığınız terslikleri saptamanız yönünde size yardımcı bir güç. Bu nedenle Merkür geri hareket yapıyor olsa bile, Mars enerjisinin bu gücünü eskiyle alakalı işleri yürürlüğe sokmanız için kullanabilirsiniz. O yüzden hassas davranmayın, atak olun demek istiyorum.
Sadece dikkat edeceğiniz tek husus 19 Mayıs sonrası karşınıza çıkacak tekliflerle ilgili olabilir. Çünkü Merkür geri hareketinde atılan bir adımda yanılma payınız yüksek olabilir. Hatta geri hareket bittiğinde pişmanlık duymak mümkündür. 19 Mayıs-26 Haziran arası karşınıza çıkabilecek fırsatları değerlendirmekten ziyade mercek altına alarak düşünmek en faydalısıdır. Bu arada eskiden beri devam eden sorunlarınız varsa, bunları geri harekette çözebilmeniz için öncelikle iyi düşünmeli, iyi bir planlama yapmalı ondan sonra yürürlüğe koymalısınız. Daha önceden size teklif edilen fakat uzun zamandır düşündüğünüz şeyler varsa bunları yerine getirebilirsiniz. Yine daha önceden kabul ettiğiniz fakat başlamakta tereddüt ettiğiniz işleri de, eksikleri var mı diye kontrol edip, her türlü olasılığa karşı önlemler aldıysanız, sizin için hakikaten olumlu olacağına inanıyorsanız geri harekette bunları yürürlüğe koymanızda mahsur yoktur.İş verimliliğiniz veya huzurunuz için size önerim öncelikle otorite konumundaki kişilerle diyalogunuzu ne olursa olsun iyi bir şekilde sürdürmektir. Güçlü insanlarla temas etmek, işinizde ilerlemek adına farklı eğitimler almak, gerekirse bir ustadan öğrenmek, konusunda tecrübeli kişilerle fikir alışverişinde bulunmaktır. Ortaklıklar konusunda ise, böyle bir düşünceniz varsa, öncelikle sözleşmelerinizi adil, eşit hak ve özgürlük duygusu altında yapmak ve konusunda deneyimli insanlarla çalışmaktır.


Para Konuları
Finansal durumunuzla alakalı konularda Haziran ayını incelemeye başladığımda tabi ki parasal kazanç evinizden geçen Mars enerjisinin öneminin farkındayım. Lakin ondan daha önemlisi, para evinizin yöneticisi olan Güneşin Haziran ayında transit geçtiği yaşam alanı da çok büyük öneme sahipti.
Önemli bir örnek:
Diyelim ki, evinize, size maddi konularda yardımcı olacak girişimde bulunmanız için cesaret ve güç verecek bir insan geliyor. Siz de bu sayede para kazanacaksınız. Fakat işin garibi siz evinizde değil, başka bir yerdesiniz ve ancak bir süre sonra gidebileceksiniz. Şimdi şöyle bir düşünün. Durum böyle olunca, evinizdeki o güçlü dostla bir araya gelemiyor ve bilgilenemiyorsanız sizce o kişinin bir önemi kalır mı? O sadece sizin evinizde durmaya devam edebilir, sizi bekleyebilir, siz de bulunduğunuz yerde zamanın bir an önce geçmesini ve onunla görüşeceğiniz günü beklersiniz. Bu örnek Haziran ayının parasal konulardaki durumuna en uygun açıklama olmakta. Şimdi bunu astrolojik olarak çevirelim.
Mars gezegeni, 9 Mayıs tarihinden bu yana para evinizden transit geçmekte. 1 Temmuz tarihine kadar da buradaki seyrini sürdürecek. Yalnız bu enerjiden yararlanarak, maddi açıdan girişimlerde bulunmanızı, para kazanmanızı sağlayacak, size canlılık ve yaratıcı kuvvet verecek para evinizin yönetici gezegeni Güneş 20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında, yaşamınızla ilgili her konuyu gözden geçirmek adına geri plana çekildiğinizin göstergesi durumunda. Belli plan ve projelerle ilgili sıkı bir şekilde çalışıyor, bilgiler topluyor, bazı kişilerle önemli görüşmeler yapmaktasınız veya yapıyorsunuz. İletişim yoğunluğunuza rağmen bunları yakınlarınızdan gizliyor, elde ettiğiniz bilgileri dikkatle saklıyor durumdasınız. Yalnız bu dönemde sinirleriniz zayıflayabilir, aynı anda birçok işle uğraşmak zorunda kalabilir, hangi konuda nasıl karar vermeniz gerektiğini bilemeyebilirsiniz.
Bu durum gösteriyor ki, kimi Yengeçler atılımda bulunmak adına önemli görüşmeler yapmakta oldukları için tam anlamıyla parasal konularda etkili olamıyorlar veya kimi yengeçlerin ise kafaları oldukça karışık bu yüzden pek ortalarda görünmek istemiyorlar. Fakat her yengeç bu durumda değil. Özellikle yükseleni İkizler olan yengeçler bu konuda daha atak davranıyor olabilirler.
Evet bütün bunların ışığında düşündüğümüzde, Para konusunda, 18 Haziran tarihinde Venüs ve 21 Haziran tarihinde Güneşin Yengeç burcuna geçmesini beklemek gerekiyor. O tarihlerde hem Merkürün geri hareketi sona ermiş olacak hem de, Mars yaklaşık olarak 12-13 gün daha para evinizde kalacak ayrıca Güneş karşı evinizde bulunan Jüpiterle görünüm içinde olacak. Jüpiterin Oğlakta oluşu ve güneşinizle yapacağı bu görünüm iş alanında bir ortaklık kurulması olduğu gibi, yeni bir iş veya evlilik sayesinde parasal konulardaki bir gelişmeyi gösteriyor olabilir. Bu enerji oldukça güçlü ve 12-13 yıl sonra gelen bir şans. Geriye doğru sayarak geçmişi bir hatırlayın. Bazılarınız o tarihte evlenmiş ve maddi güce sahip olmuş olabilir, kimilerinizin yaşı küçüktür fakat ailesinin maddi güce kavuştuğu yıllardır. Kimileriniz ise o tarihlerde yeni bir iş kurmuş olabilir. Astrolojide devinimler önemlidir. Bu durumda benim öngörüm, o yıllarda yaşananların benzeri durumların şimdi de meydana gelebilme olasılığı taşıdığıdır.
O tarihe kadar benim önerim, pek ortalarda görünmüyor olsanız da, parasal konularda yine de cesaretinizi kaybetmemeniz, paranızı idareli kullanmaya çalışmanız, bazı insanlara cömert davranayım diye veya gereksiz harcamalarda bulunarak risk almayınız. Bu güçlü enerjiyi eğer fuzuli giderler veya macera türü alanlarda kullanırsanız zor bir durumda kalabilirsiniz. Ayrıca madem önemli değişiklikler yaşanacak o zaman sabırla beklemenizdir. Kısacası Haziran ayının sonları, maddi açıdan görüşmeler, değişimler zamanı olarak ilginç durumlar içeriyor.
Pozitif Enerjili Günler :1-2-28-29- 5-6-9-10-14-15-24-25-
Zayıf Enerjili Günler : 11-12-13-19-20-26-27
Yeniay : 5-6
(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay Takviminiz :19-20
(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Haziran 2008       Mesaj #122
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
10 HAZİRAN 2008 SALI BUGÜN
Günlük Fal yengeç burcu sabah gazetesi
Alışkın olmadığınız bir durum söz konusu. Ay, para evinizi etkiliyor ve bugün harcamalar konusunda planlı ve programlı gitmeniz gerekiyor. Bazıları için olağan olan bu durum, size ters ve sıkıcı gelecektir. Yönetici gezgeniniz Ay’ın Aslan burcunda olması, inatçı ve mantıklı yönlerinizi ortaya çıkaracak.
Sponsorlu Bağlantılar
Günlük Fal yengeç burcu hürriyet gazetesi
Bugün sosyal ya da duygusal ilişkilerinizle ilgili önemli bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz. Bir fırsatı değerlendirebilirseniz düşündüğünüzden de iyi duruma girmeniz mümkün olur. Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor. Eğer siz bir kadın yengeçseniz birlikte olduğunuz kişiye karşı haksız davranışlar içinde olabilirsiniz. Bunu kontrol altında tutamazsanız sert tepkiler görebilirsiniz. Karşınızdaki kimsenin de kendisine ait özel durumları olabileceğini kabul etmeniz gerekiyor. Özellikle onun arkadaşlarıyla birlikte olma isteğine bu sıralarda karşı çıkmamalısınız. Siz bir erkek yengeçseniz, bugün sevdiğiniz ya da inandığınız birisi tarafından kırılabilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak da kendinize biraz daha özen gösterip, spor yapmaya çalışmalısınız.
Günlük Fal yengeç burcu güneş gazetesi
Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.
Günlük Fal yengeç burcu takvim gazetesi
Kendinizi motive etmeye çalışıyorsunuz. Gönül kırgınlığı kalbinize saplanmış. Kısa zamanda doğrularla yüzleşip kabullenme duygularınız başlayacak. Sıkıntılarınızı dağıtacaksınız.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2008       Mesaj #123
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
11 HAZİRAN 2008 ÇARŞAMBA
Günlük Fal yengeç burcu sabah gazetesi

Ay Başak’ta ilerlerken, mantık ve duygu karmaşası yaşamanıza neden oluyor. Çevrenizdeki olaylara tepkinizi koymadan önce, kendinizi yeniden sınmalı ve düşünceleriniz gözden geçirmelisiniz. Geçmişinizle ilgili olaylarda siz haksızdınız. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyor, daha farklı bakıyorsunuz. Dişlerinizi ihmal etmemelisiniz.
Günlük Fal yengeç burcu hürriyet gazetesi

Bugün yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle duygusal taşkınlıklara açık bir gününüzdesiniz. Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz. Eşinizi ya da birlikte olduğunuz kimseyi anlamsız isteklerinizle bıktırabilir, o, sizin isteklerinizi yerine getirdiği zaman da aslında bunu istemediğinizi söyleyebilirsiniz. En ufak bir şeye bile sinirlenmeniz ve sizden beklenilmeyen şekillerde tepki vermeniz mümkündür. Size iyi niyetle yaklaşan kimseleri aşırı derecede şaşırtabilir ve kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Bu tutumunuza karşılık olarak siz de oldukça sert tepkiler alabilir ve kendi yaptığınızın farkında olmadığınız için karşınızdaki kimselerin neden böyle davrandıklarını anlamayabilirsiniz. Tabii bu da sizi daha fazla kızdırıp, uzun süreli olabilecek dargınlıklarınıza sebep olabilir. Bugün ayrıca mümkünse yolculuklardan kaçınmanız gerekmektedir. Aslında büyük tehlikeler yok fakat umulmadık zorluklarla dolu olan rahatsız yolculuklar yapabilirsiniz.
Günlük Fal yengeç burcu güneş gazetesi

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.
Günlük Fal yengeç burcu takvim gazetesi

Kendinizi motive etmeye çalışıyorsunuz. Gönül kırgınlığı kalbinize bir ok gibi saplanmış. Kısa zamanda doğrularla yüzleşip kabullenmeye başlayacaksınız. Kendinizi fazla sıkmayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Haziran 2008       Mesaj #124
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
12 HAZİRAN PERŞEMBE 2008

Günlük Fal yengeç burcu sabah gazetesi

Çevrenizi etkilemek için bundan daha uygun bir gün bulamazsınız. Sözleriniz akıcı ve düşüncelerinizi süsleyerek karşı tarafa aktarabiliyorsunuz.. Mantıklı yönünüzün ağır bastığı bu günde, göz ardı edebileceğiniz olaylar olabilir. Aceleci tavırlarınız yüzünden, bazı şeyleri eksik ortaya çıkaracaksınız. Dağınıklığınıza bir önlem almalısınız.
Günlük Fal yengeç burcu hürriyet gazetesi

Bugün maddi açıdan bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak, moralinizi hemen bozmayın ve dostlarınızın yardımını sağlamaya çalışın. Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var. Onlara sorununuzu anlatmanız, yeterli olacaktır. Planladığınız bir yolculuk varsa henüz uygun dönemde olmadığınızı bilmelisiniz. Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, acele kararlarla, hazırlıksız veya zamansız olarak yapılacak bir yolculuk size ancak sıkıntı verebilir. İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür. Rahatlıkla üstesinden gelebileceğiniz konular size yapılması imkansız gibi görünebilirler. Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz. İşe başladığınızda hiç de zor olmadığını görecek ve rahatlayacaksınız. Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir tercihte bulunma durumunda kalabilirsiniz. Bu tercih sizin daha ciddi şartlar altında ya da daha özgür olmanızla ilgili bir tercih olabilir.
Günlük Fal yengeç burcu güneş gazetesi

Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.
Günlük Fal yengeç burcu takvim gazetesi

Plan yaparken birçok etkeni göz önünde bulunduruyorsunuz. Acele etmeden kendiliğinden yoluna girecek işlerinizi karmaşaya sokmayın. Partnerinizle birçok ortak yönünüz var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Haziran 2008       Mesaj #125
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
13 Haziran 2008 - Bugün

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Ama siz bunun farkında değilsiniz. Gelecek günlerde karşınıza ilginç fırsatlar çıkacak. Güvendiğiniz birine danışarak bu fırsatları değerlendirin. Birlikte olduğunuz insan bazı hareketleriniz yüzünden kıskançlığa kapılabilir. Ona daha çok zaman ayırın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #126
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 HAZİRAN 2008 CUMARTESİ

Günlük Fal yengeç burcu sabah gazetesi

Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız ön planda olacaktır. Yeni durum değerlendirmeleri içinde olacaksınız.Bugün, Sakin yerleri tercih ederek, gerginlik yaratan negatif enerjiyi üzerinizden atın. Sizi zorlayan koşullar arasında cesur ve isabetli kararlar alacaksınız. Kazalara dikkat edin. Aceleci olmayın.
Günlük Fal yengeç burcu hürriyet gazetesi

Bugün maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz. Bu durumun çevrenin kıskançlığını çekmesi ihtimali de güçlüdür. Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girebilirler. Bugün istirahat düzenizi korumanız ve düzenli beslenmeye dikkat etmeniz gerekiyor. Sevdiğiniz yakınlarınızın sizin için hazırladıkları bir süpriz olabilir ve bu kişilerin yardımıyla uzun süredir sahip olmak istediğiniz bir şeye kavuşabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızı arayıp sorduğunuz veya bir araya geldiğiniz takdirde çok olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu arada mektup ya da telefonla size ulaşacak süprizlerle dolu ilginç haberler alabilirsiniz.
Günlük Fal yengeç burcu güneş gazetesi

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınaları iş yaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.
Günlük Fal yengeç burcu takvim gazetesi

Bugün için tüm istekleriniz başkaları tarafından ret edilebilir. Bunu kötü olarak algılamayın. İstekleriniz yarın size dönebilir. Kırıcı sözler sarf etmeniz son derece sakıncalı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2008       Mesaj #127
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
14 Haziran 2008 - Bugün

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin. Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #128
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Haziran 2008 - Bugün

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Daha erken yatın. Zira uykunuzu alamıyorsunuz. Yatmadan önce bitkisel çaylar içmeyi deneyin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Haziran 2008       Mesaj #129
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 HAZİRAN 2008

Günlük Fal yengeç burcu sabah gazetesi

Bugün, kendinizi huzursuz ve tedirgin hissedebilirsiniz. Planladığınız çalışmaların engellere takılmasından rahatsız olabilir, dengelerinizi koruma konusunda zorlanabilirsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yaşama geçirme konusunda üstün bir çaba sarf ediyorsunuz. Hırslarınızı yeniden yapılandırmak zorunda kalabilirsiniz.
Günlük Fal yengeç burcu hürriyet gazetesi

Bugün sonuç vermeyecek olan ya da sizin için zararlı olabilecek olan duygusal ilişkilere eğilimlisiniz. Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız. Eğer erkekseniz bugün sonu belirsiz maceraya atılmaya eğilimli olabilirsiniz. Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz. Hiçbir kötü niyetiniz olmasa da söylediğiniz basit bir şeyi bile düşündüğünüzden çok farklı ifade ederek kavga veya dargınlıklara sebep olabilirsiniz. Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz. Maddi konularda durağan bir gün geçirebilirsiniz.
Günlük Fal yengeç burcu güneş gazetesi

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın.
Günlük Fal yengeç burcu takvim gazetesi

Bugün mükemmel ve diplomatik görünüyorsunuz. Zor gelen işlerde kendinize bir yardımcı buluyorsunuz. Yükünüz biraz daha hafifletmiş olacak ve rahatlayacaksınız. Ancak aşk konusunda bir hayli gergin bir gün yaşayacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2008       Mesaj #130
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün, yeteneklerinizi de kullanarak, son derece başarılı yeni çalışmalarda ve girişimlerde bulunabileceksiniz. Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız. Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz. Ayrıntılara göstereceğiniz ilgi ve özen diğer insanlardan bir adım önde olmanızı sağlayacaktır. Bu arada karışık, düzensiz veya kalabalık ortamlardan uzak durmalısınız. Bu tür yerler sizi son derece olumsuz etkileyerek işlerinizin aksamasına neden olabilir. Özellikle işyeriniz başta olmak üzere başkalarını eleştirmekten kaçınmalısınız. Böyle bir tutumunuz yanlış anlaşılmanıza ve gergin bir ortam yaratılmasına neden olacaktır.
Aşk Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Aşkı, öncelikle kendiniz için yaşamayı denemeli, bunu bencillik gibi görmemelisiniz. İlişkide özveriyi biraz abartarak kullanıma sokuyorsunuz. Bu tarz, heyecanı yeterince yaşayamamanıza neden olabiliyor.

Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Uranüs'ün etkisi bekar yengeçler için sosyal bağlantılar, evlilik düşüncelerinde yenilik getirecek. Bunun için anlamlı ilişkinizi resmiyete dökmek için çalışıyorsunuz. Sabırlı olmalısınız.

Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ip uçları bulacak, çok eğleneceksiniz.. . Ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarıyor, sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor. Enerjinizi çevrenize istediğiniz gibi aktarabileceğiniz bir gün.
İş Yaşamı Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız yararlı olacaktır. Sürekli görüştüğünüz arkadaşınız, sizi iş konusunda daha kararlı görmek istiyor. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görünmeniz beklenebilir.

Para Durumu Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yakın bir zamanda sevineceğiniz bir para haberiniz olabilir. Biraz daha idareli olmayı, kenara bir şeyler koymayı becerebilmelisiniz. Yapay bazı sorumluluklarınız sizi zorluyor.
Dikkat Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bazı dostluklarınıza eleştirel gözle yeniden bakmanız, bu ilişkilere yarar getirebilir. Arkadaş ilişkilerinizdeki bağlılık, bazı zaafları gözden kaçırmanıza neden olabiliyor.
Vatan Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Mesleğiniz nedeniyle atandığınız yeni görev bölgenizde insanların dostane yaklaşımları sayesinde adaptasyon sorununu çabuk atlatacaksınız. Sevdiğinizle güzel günlerin planlarını yapın.
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Bugün çalışma koşullarınızda olabilecek değişiklikler nedeni ile yorgunluklarınız artabilir. Son derece planlı hareket etmeli ve günlük düzeninizde sizi verimli kılacak düzenlemeler yapabilmelisiniz. Organizasyonel işler devreye girerken, beraber çalıştığınız kişilerin duygusal durumları sizi etkileyebilir. Bu nedenle ilişkilerinizde esnek olmanız gerekecek.
Güneş Gazetesi Günlük Burç Yorumu (18.06.2008)
Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar