Windows XP SP2 bilgisayarımda bir seferinde bir programı güncelleştirmeye çalışırken Korsan kopya uyarısı vermişti ve o günden beri bilgisayar her oturum açışımda korsandan vazgeçmem konusunda uyarıyordu. Ben de vazgeçmiyor ve hiçbir windows güncelleştirmesini yüklemiyordum. Sonra orijinal bir XP cdsiyle tekrar kurulum yaptım ve korsan uyarısı gitti. Ancak şimdi de güncelleştirmeleri yapamıyorum. Mesela köşede yüklüyor güncelleştirmeyi, çalıştırıyorum sonra "Aşağıdaki güncelleştirmeler yüklenemedi" diyor. O güncelleştirme listesine baktım, adı Windows Installer 3.1 (KB92139 gibi bir sayı) idi. Onu MsXLabs'ta görmüştüm, burdan indirdim, üzerine çift tıklayıp çalıştırdım, yükledi (sanırım). Sonra XP kendisi daha önce bulamadığı 30 tane güncelleştirme buldu ama onları yine yükleyemedi. Hatta bilgisayarı kapatırken "Güncelleştirme var, Kapat'a basın, güncelleştirmeler yüklenip kapanacak" uyarısı alıyorum. Basınca, yüklüyor gibi yapıyor, bilirsiniz "1/20 g! güncelleştirmesi yükleniyor" yazıyor ama daha 1. bile bitmeden bilgisayar kapanıyor. Ne yapabilirim? Güncelleştirmeleri otomatik yüklenir hale nasıl sokabilirim?