Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 220

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Şubat 2008       Mesaj #2191
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Windows XP SP2 bilgisayarımda bir seferinde bir programı güncelleştirmeye çalışırken Korsan kopya uyarısı vermişti ve o günden beri bilgisayar her oturum açışımda korsandan vazgeçmem konusunda uyarıyordu. Ben de vazgeçmiyor ve hiçbir windows güncelleştirmesini yüklemiyordum. Sonra orijinal bir XP cdsiyle tekrar kurulum yaptım ve korsan uyarısı gitti. Ancak şimdi de güncelleştirmeleri yapamıyorum. Mesela köşede yüklüyor güncelleştirmeyi, çalıştırıyorum sonra "Aşağıdaki güncelleştirmeler yüklenemedi" diyor. O güncelleştirme listesine baktım, adı Windows Installer 3.1 (KB92139 gibi bir sayı) idi. Onu MsXLabs'ta görmüştüm, burdan indirdim, üzerine çift tıklayıp çalıştırdım, yükledi (sanırım). Sonra XP kendisi daha önce bulamadığı 30 tane güncelleştirme buldu ama onları yine yükleyemedi. Hatta bilgisayarı kapatırken "Güncelleştirme var, Kapat'a basın, güncelleştirmeler yüklenip kapanacak" uyarısı alıyorum. Basınca, yüklüyor gibi yapıyor, bilirsiniz "1/20 g! güncelleştirmesi yükleniyor" yazıyor ama daha 1. bile bitmeden bilgisayar kapanıyor. Ne yapabilirim? Güncelleştirmeleri otomatik yüklenir hale nasıl sokabilirim?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2008       Mesaj #2192
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Denetim Masası / Güvenlik merkezi / Otomatik güncelleştirmeler

Sponsorlu Bağlantılar
menüsüne ulaşıp aşağıdaki resimdeki gibi olmasını sağlarsan sorun kalacağını sanmıyorum. !

asdasdbq4

tüm ayarların bu şekilde olmasına rağmen yinede
böyle bi sorunla karşılaşıyosan!

Kurulum işlemleri sırasında HDD ' i hızlı biçimlendirme ! Normal olarak biçimlendir ve sistemi bu şekilde kurmayı dene ! Kurulum yaptığın Cd' den kaynaklı sorun olabilir... ( cd üzerindeki önemsiz denecek cizikler bile bazı dosyaların hasar görmesine sebep olabiliyo , bunun için saglam bir cd' nin "image" ' ini alıp bilgisayarında saklaman sonra gerektiğinde bi cd 'ye yazdırıp kullanman en saglam yolu bunun.

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
5 Şubat 2008       Mesaj #2193
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Shadow_BoY adlı kullanıcıdan alıntı

Denetim Masası / Güvenlik merkezi / Otomatik güncelleştirmeler

menüsüne ulaşıp aşağıdaki resimdeki gibi olmasını sağlarsan sorun kalacağını sanmıyorum. !

tüm ayarların bu şekilde olmasına rağmen yinede
böyle bi sorunla karşılaşıyosan!

Kurulum işlemleri sırasında HDD ' i hızlı biçimlendirme ! Normal olarak biçimlendir ve sistemi bu şekilde kurmayı dene ! Kurulum yaptığın Cd' den kaynaklı sorun olabilir... ( cd üzerindeki önemsiz denecek cizikler bile bazı dosyaların hasar görmesine sebep olabiliyo , bunun için saglam bir cd' nin "image" ' ini alıp bilgisayarında saklaman sonra gerektiğinde bi cd 'ye yazdırıp kullanman en saglam yolu bunun.

Sağolasın ama ayarlar dediğin gibi. Bir de XP'yi bozuk XP'nin üzerine kurmuştum. Format atmadan yani. Şimdi de formatsız bir çözüm bulmamız lazım. Güncelleştirme yükleyebilmek için format atmayı düşünmem bile.
kanaglayangül - avatarı
kanaglayangül
Ziyaretçi
5 Şubat 2008       Mesaj #2194
kanaglayangül - avatarı
Ziyaretçi
slm benim bilgisayara iki haftadir sürekli saldiri yapiliyor
ip numaralirada yaziyor kim oldugunu nerden cikartabilkirim ne yapmam lazim
DarkneSs_LifE - avatarı
DarkneSs_LifE
Ziyaretçi
5 Şubat 2008       Mesaj #2195
DarkneSs_LifE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kanaglayangül adlı kullanıcıdan alıntı

slm benim bilgisayara iki haftadir sürekli saldiri yapiliyor
ip numaralirada yaziyor kim oldugunu nerden cikartabilkirim ne yapmam lazim

Kullandığınız ANTiVİRüS yazılımı ( PANDA ) ise antivirüs yazılımınızın haince tuzağı bu Msn Wink
kanaglayangül - avatarı
kanaglayangül
Ziyaretçi
6 Şubat 2008       Mesaj #2196
kanaglayangül - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı

Yazılım/Donanım/Internet sorularınızı bu konu altında belirtebilirsiniz Msn Happy

Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce kullandığınız donanımlar hakkında, işletim sisteminiz hakkında, internet bağlantı türünüz hakkında ve diğer teknik detaylar hakkında mümkün olduğunca bilgi vermeye çalışınız...

selam benim bilgisayarima devamli saldiri yapiliyor ip numarasida yaziyor
kimin ve nerden oldugunu nasil ögrenebilirim yardimci olurmusnuz tskler

Alıntı
DarkneSs_LifE adlı kullanıcıdan alıntı

Kullandığınız ANTiVİRüS yazılımı ( PANDA ) ise antivirüs yazılımınızın haince tuzağı bu Msn Wink

nasil yani anlamadim antivirus programi kendi kendinemi yapiyor bunu yani saldiri falan yokmu benim panda degil
Son düzenleyen kanaglayangül; 6 Şubat 2008 13:05 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2008       Mesaj #2197
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
böyle tuzak muzak yok milleti kandırmayın

ip öğrenmeye gelince dos ortamından netstat komutunu yazarsanız görürsünüz veya ipconfig komutu da iş görür

fakat bu görebildiğiniz ip ler karşı tarafın statik ip si değildir yani internet arayüzünde geçerli olan maske ip olarak adlandırılır sabit ip örenmek biraz zor örenirsen de zaten direkt suç başvurusunu yapabilirsin polise veya ttnet e
DarkneSs_LifE - avatarı
DarkneSs_LifE
Ziyaretçi
6 Şubat 2008       Mesaj #2198
DarkneSs_LifE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
expCodeR adlı kullanıcıdan alıntı

böyle tuzak muzak yok milleti kandırmayın

ip öğrenmeye gelince dos ortamından netstat komutunu yazarsanız görürsünüz veya ipconfig komutu da iş görür

fakat bu görebildiğiniz ip ler karşı tarafın statik ip si değildir yani internet arayüzünde geçerli olan maske ip olarak adlandırılır sabit ip örenmek biraz zor örenirsen de zaten direkt suç başvurusunu yapabilirsin polise veya ttnet e

Artis , artis cevap yazmak yerine !

Panda titanium 2007 ' bul ve kur bilgisayarına lisanssız olsun !!! ondan sonra gel konuşalım tuzak olayını Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2008       Mesaj #2199
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bi aralar antivirüs araştırması yapmış birine bence sen artislik yapma öğrenecek daha çok şeyin var koç
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2008       Mesaj #2200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
expCodeR tartışmayalım lütfenMsn Grin