Alıntı
Shadow_BoY adlı kullanıcıdan alıntı Daha önce burda o kadar açıklama yaptıktan sonra benim tuhafıma giden bişey geldi başıma evet yardım istiyorum acil cevap verebilirseniz daha da memnun olucam.
Sorun şu ;
Ben Pc de yönetici hesabına sahibim ve bir başka yönetici hesabını silmek istiyorum!
O kullanıcıya ait şifre korumasını sildim , oturum modunu Sınırlı hesap olarak değiştirdim sonrasında hesabı silmek istedim ve sil komutunu verdiğim Pc kendini resetlemekte ve yeniden acılmakta ,
Bu işlemi güvenli mod ile oturum açıp denedim silmek istediğim kullanıcıya ait bir bilği görünmemekte , tekrar kendi hesabıma dönmek için giriş yapcakken güvenli mod'da silinmiş görülen hesap hala burda görünür vede giriş yapılır aktif durumda
bu hesaptan nasıl kurtulabilirim... ?
Yeni bir hesap oluşturup, onu tekrar silebiliyor musun mesela? Sorun sadece o belalı hesapta mı ortaya çıkıyor? O belalı hesabı kendi hesabından değil de başka bir yönetici hesabından silmeyi denedin mi?
Bir de şunu denesene. "Bilgisayarım"ın üstünde sağ tıkla, Özellikler'e gir, orada Gelişmiş sekmesinden "Kullanıcı Profilleri"ne girip, belalı hesabın profilini silsene. Sonra belki birşeyler düzelir.