Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 156

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.599 Cevap: 2.932
matsorprof - avatarı
matsorprof
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #1551
matsorprof - avatarı
Ziyaretçi
selam ben partition magic 8.0 türkçe ile D yi bölmeye çalıştım. D ye ulaşamıyorum şimdi ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar
selam partition magic 8.0 türkçe ile D yi bölmeye çalıştım ama beceremedim ve şu an D ye ulaşamıyorum . dosya bozuk veye okunamaz mesajı veriyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirimteşekkürler
Son düzenleyen matsorprof; 11 Mayıs 2007 19:34 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #1552
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
matsorprof adlı kullanıcıdan alıntı

selam ben partition magic 8.0 türkçe ile D yi bölmeye çalıştım. D ye ulaşamıyorum şimdi ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar
selam partition magic 8.0 türkçe ile D yi bölmeye çalıştım ama beceremedim ve şu an D ye ulaşamıyorum . dosya bozuk veye okunamaz mesajı veriyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirimteşekkürler

Partition magic ile veyahutta windowsta disk bölme işlemi gerçekleştirdektikten sonra Bölümlediğiniz diski formatlamanız gerekmektedir. Formatladığınız taktirde sorununuz çözüme ulaşacaktır.
mustafaakca - avatarı
mustafaakca
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #1553
mustafaakca - avatarı
Ziyaretçi
teknix, everest programında cpu sıcaklığı 37 olarak gözüküo bu gerçek sıcaklıkmı?????
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #1554
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı

teknix, everest programında cpu sıcaklığı 37 olarak gözüküo bu gerçek sıcaklıkmı?????

Everest progarmından kastın nedir? Kasanın üzerinde dijital bir göstergemi var ? Eğer böyleyse bu kasanın içerisndeki sıcaklıktır. Buda aslına bakarsan pek normal değil. Ama Anakartın cdsini yüklemişsen ve programsan CPU nun sıcaklığına baktıysan ve 37 ise gayet iyi ve normal hatta bayağı bir iyi ama sanmoyorum siz heralde kasanın üzerindeki digital sıcaklık göstergesini kastettiniz?
bluegirl_14 - avatarı
bluegirl_14
Ziyaretçi
12 Mayıs 2007       Mesaj #1555
bluegirl_14 - avatarı
Ziyaretçi
benım dijital fotoğraf makinam var bunu aynı zamanda pc cam olarakta kullanabiliyodum ama messengerdiscovery live programını yüklediiimden beri arkıı larıma dijital camı açamıyorum acaba açamamamın sebebi discovery live mi?
cvp yazarsanız sevinirim...Msn HappyMsn Happy
mustafaakca - avatarı
mustafaakca
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #1556
mustafaakca - avatarı
Ziyaretçi
tekniks 37 derece olan sıcaklık gerçek işlemci sıcaklığı ewerest programında, anakat cd side yüklü bu sıcaklık ilk 20 dkda bu civarda pc takılırkende bu civarda ısı ile bi alkası yok sanırım ilgilendiin için çok tşkkrlr saol işlemci bozuk galiba
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #1557
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bluegirl_14 adlı kullanıcıdan alıntı

benım dijital fotoğraf makinam var bunu aynı zamanda pc cam olarakta kullanabiliyodum ama messengerdiscovery live programını yüklediiimden beri arkıı larıma dijital camı açamıyorum acaba açamamamın sebebi discovery live mi?
cvp yazarsanız sevinirim...Msn HappyMsn Happy

Msn Messenger kamera ayarlarınızı kontol edin. Msn Discovery'in engellediğini sanmam. Kameranızı bilgisayayardan kaldırıp tekrar kurmanızı önerebilirim...

Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı

tekniks 37 derece olan sıcaklık gerçek işlemci sıcaklığı ewerest programında, anakat cd side yüklü bu sıcaklık ilk 20 dkda bu civarda pc takılırkende bu civarda ısı ile bi alkası yok sanırım ilgilendiin için çok tşkkrlr saol işlemci bozuk galiba

İşlemci sıcaklığını 37 derece olarak gösteriyorda ve bu gerçek değerler ise gerçekten çok iyi benim şuanki işlemci sıcaklığı 50-55 derece arasında gidip geliyor. Önceki yazımda da söylediğim gibi elinizde değiştirebileceğiniz parça varsa sorunlu olarak gözüken parçaları değiştirip test yapmanızı önerebilrim....
bluegirl_14 - avatarı
bluegirl_14
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #1558
bluegirl_14 - avatarı
Ziyaretçi
cvp için teşekkürler teknixs camı kaldırdım tekrar kurdum olmadı sonra discovery i kaldırdım cam çalıştıı sorun discovery den kaynaklanıyomuştuuu...
samabi - avatarı
samabi
Ziyaretçi
13 Mayıs 2007       Mesaj #1559
samabi - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar daha önce bir sorum olmuştu ama cevap alamadım... tekrar soruyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. kısaca sorayım

excel de sayfa1 de A1 sütununa yazdığım bir veriyi enter tuşuna bastığım zaman Sayfa2 de A1 hücresine nasıl yazdırabilirim ama bu dediğim tek bir veriden oluşmayacak ben sürekli Sayfa1 A1 hücresine yazacağım ama bu yazdığım veriler Sayfa2 A1,A2,A3,..... aşağıya doğru yazıp gidecek otomatik olarak ... şimdiden teşekkürler
asla_asla_deme - avatarı
asla_asla_deme
VIP Never Say Never Agaın
14 Mayıs 2007       Mesaj #1560
asla_asla_deme - avatarı
VIP Never Say Never Agaın
Alıntı
samabi adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar daha önce bir sorum olmuştu ama cevap alamadım... tekrar soruyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. kısaca sorayım

excel de sayfa1 de A1 sütununa yazdığım bir veriyi enter tuşuna bastığım zaman Sayfa2 de A1 hücresine nasıl yazdırabilirim ama bu dediğim tek bir veriden oluşmayacak ben sürekli Sayfa1 A1 hücresine yazacağım ama bu yazdığım veriler Sayfa2 A1,A2,A3,..... aşağıya doğru yazıp gidecek otomatik olarak ... şimdiden teşekkürler

Bunu Yapman ıcın Formul Yapmak Zorundasınız. Sayfa1 Her Şeyı Bıtır Mış Olarak Kabul Edıyorum Yapmanız Gerken Sayfa2 de a1 Sutununa (=sayfa1!a1) Yazınız ve enter yaptıgınızda sayfa1 a1 sutunda kı Yazıları veya Rakamları sayfa2 a1 gorceksınız. Sayfa 1 dıger sutunlarını devamını gormek ıstıyorsanız yanı a2,a3,a4 Yapmış oldugunuz sayfa2 formuluz Asagı Dogru Cekın Sayfa 1 a sutun hepsı SAyfa 2 gorceksınız. Bu ıslemlerı Her Sutun ıcın yapcaksınız .Yanı sayfa1 b ;c; D gormek ıstıyorsanız ılkYapmış Oldugunuz fOrmu Gıbı Yapcaksınız.
Şeytan Yaşamak İçin Her Şeyi Yapar....