Alıntı
bluegirl_14 adlı kullanıcıdan alıntı benım dijital fotoğraf makinam var bunu aynı zamanda pc cam olarakta kullanabiliyodum ama messengerdiscovery live programını yüklediiimden beri arkıı larıma dijital camı açamıyorum acaba açamamamın sebebi discovery live mi?
cvp yazarsanız sevinirim...

Msn Messenger kamera ayarlarınızı kontol edin. Msn Discovery'in engellediğini sanmam. Kameranızı bilgisayayardan kaldırıp tekrar kurmanızı önerebilirim...
Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı tekniks 37 derece olan sıcaklık gerçek işlemci sıcaklığı ewerest programında, anakat cd side yüklü bu sıcaklık ilk 20 dkda bu civarda pc takılırkende bu civarda ısı ile bi alkası yok sanırım ilgilendiin için çok tşkkrlr saol işlemci bozuk galiba
İşlemci sıcaklığını 37 derece olarak gösteriyorda ve bu gerçek değerler ise gerçekten çok iyi benim şuanki işlemci sıcaklığı 50-55 derece arasında gidip geliyor. Önceki yazımda da söylediğim gibi elinizde değiştirebileceğiniz parça varsa sorunlu olarak gözüken parçaları değiştirip test yapmanızı önerebilrim....