Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 228

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.767 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #2271
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
by-ram adlı kullanıcıdan alıntı

Selamın Aleykum..

Sponsorlu Bağlantılar
yaa arkadaslar benım bılgısayaR.. Usb drıverları gormuyor.. Cıhaz tanınamadı dıyor veya acıyor yaklasık 15 sanıye sonRa kapanıyor... bana yardımcı olurmusunuz=? teşekkürler...

Sonrada bir donanım eklenildiyse bilgisayara , donanım çakısması söz konusu olabilir.

eger böylke bi durum yoksa.. İşlemci fan ' ı devre dışı olabilir yada işlemci sogutucusu işlemciye temas etmiyordur.( Belli bi ısı sonucu işlemci kendisini koruma amaçlı kapatır. )

" F8 " tuşu ile BIOS ayarlarına girip default( fabrikasyon) ayarlara geri dönmeniz sonu çözebilir.

Ama var olan arıza donanımsal gibi görünüyo.

Umarım değildir..

Eger donanımsal bi arıza ise Anakart üzerinde Kuzey köprüsüyle baglantıda bi sorun olabilir.. ! ( Fiziki bi progrlem değilse Anakart driver ı ile bu da çözülebilir. ) Herşeyin bi çözümü vardır.
YeRa - avatarı
YeRa
Ziyaretçi
21 Şubat 2008       Mesaj #2272
YeRa - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Never Die adlı kullanıcıdan alıntı

Vista'yı yeni kullanmaya başladım ve yabancısıyım.
Vista işletim sisteminde silinen dosyaları geri yükleme imkanımız var mı?

Sponsorlu Bağlantılar
Yüklediğim resim ve videoların kurcalarken Son değiştirilenler klasöründe de listelendiğini farkettim.Kopya olduğunu düşünerek sildim.Maalesef bunun üzerine geri dönüşüm kutusunu da boşalttımMsn Sad .Çok uğraştım ama onları geri yüklemenin yolunu bulamadım.Birkaç program buldum bununla ilgili, ancak vista uyumlu yazmasına rağmen sonuç vermedi.Bulup geri yüklediğim resim ve videoları açamadım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

EasyRecovery programının farklı arama şekillerini deneyin.

Format Recovery, Advanced RAW Recovery gibi...

Denedim tarattırırken sabit disk sürücülerinden birini seçmem gerekiyor ama A dışında sürücülerden hiçbirini görmüyor o da bende yok zaten.
Yapabileceğim başka birşey yok mu?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2008       Mesaj #2273
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Never Die adlı kullanıcıdan alıntı

Denedim tarattırırken sabit disk sürücülerinden birini seçmem gerekiyor ama A dışında sürücülerden hiçbirini görmüyor o da bende yok zaten.
Yapabileceğim başka birşey yok mu?

Sadece " A " sürücüsünü görmesinin sebebi , programın Vista'yla optimize çalışmamasını gösteriyo ( Vista kullanıcısı değilim ama , birçok işletim sisteminde Temel bilgilere sahibim. )

internette biraz araştırdım ve 1 sonuca ulaştım.

programın direk üretici sitesinden aldığım bilgiyi aynen aktarayım..

windows data recovery software

• Supports long and localized file names.
  • Scan partitions damaged by MBR or any other virus threat.
  • The software supports FAT, FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 file systems.
  • Software provides recovery of files on IDE/ SCSI/ ATA/ SATA hard disk drives.
  • The software program examines your inaccessible hard drive for damages and corruptions.
  • Recovery of data from formatted logical drives.
Sistem gereksinimleri
  • Pentium-serisi ve üzeri işlemciler
  • minimum 128 Mbayt. Ram ( memory )
  • 20 MB boş disk alanı... ( HDD )
  • Windows XP, 98, 2000, 2003, NT, ME, VISTA operating system ( işletim sistemi )
Kısaca bilgiler bu şekilde detaylı halini ( ambience nav search ) butonunu kullarak " Data yada recovery " yazarak indirebilirsin. Vista uyumlu bir program başarılı olacağını umuyorum. ( Vista kullanmadığım için deneme şansım olmadı ).
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
22 Şubat 2008       Mesaj #2274
dinazor1962 - avatarı
SELAMLAR BENIM YINE BIR SORUNUM VAR SORUN MSNDE SUREKLI GORUSTUGUM BIR ARKADASIMDAN MSNI HER ACTIGIMDA VIRUSLU DOSYA GELIYOR AYNI DOSYA ONUN ARKADASINDANDA ONA GELIYOR BU SORUNU NASIL ASABILIRIZ?
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2008       Mesaj #2275
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
antivirüsün o virüsü temizleyecek başka çaren yok diğer seçenekler yine aynı sistem geri yükleme veya format
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2008       Mesaj #2276
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı

SELAMLAR BENIM YINE BIR SORUNUM VAR SORUN MSNDE SUREKLI GORUSTUGUM BIR ARKADASIMDAN MSNI HER ACTIGIMDA VIRUSLU DOSYA GELIYOR AYNI DOSYA ONUN ARKADASINDANDA ONA GELIYOR BU SORUNU NASIL ASABILIRIZ?

O kişiyi listeden silerek Msn Happy .. Herneyse şaka bi kenara ..

kaspersky - yada onun yan ürünü olan AviraAntiVir ' i indir ve kur msn ' den her tür dosya içinde tarayıcı olarak ata programı sorunun çözülür.
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
23 Şubat 2008       Mesaj #2277
dinazor1962 - avatarı
Alıntı
Shadow_BoY adlı kullanıcıdan alıntı

O kişiyi listeden silerek Msn Happy .. Herneyse şaka bi kenara ..

kaspersky - yada onun yan ürünü olan AviraAntiVir ' i indir ve kur msn ' den her tür dosya içinde tarayıcı olarak ata programı sorunun çözülür.

ilgine tesekkur ederim kaspersky antivirusu internetten indirdim ama anahtar satin al yazdi ben 15 gun once kaspersky internet security indirmistim deneme surumunu onu calistirdim suanda guncelliyor Insallah ayni isi gorur tekrar tesekkurler biraz once avg antivirusun 90 gunluk denemesini kullaniyordum
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #2278
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yardım olabildiysem sevinirinirm...

AviraAntiVir Önermemin sebebi ! Kaspersky teknolojisini ( yani Kaspersky çekirdeğini) kullanıyor olması .. Bu adresi kullanarak. 90 gün boyunca Deneme değil Premium sürüm kullanabilirsin. CHIP Online

Burda istenilen bilgileri doldur ;

ad : salla birşeyler
soyad : sık kafadan
e-mail : dogru yaz bunu Msn Happy ( lisans anahtarını göndercekler )

Sonra AviraAntivir Personal Edition PREMIUm indir ve kullan Msn Wink
darkblue - avatarı
darkblue
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #2279
darkblue - avatarı
Ziyaretçi
slm

arama motoru olarak googleyi kullanıyorum lakin ben hiç bir eylem yapmadan msn sayfası kendi kendine giriş sayfam olmuş ve hiç bir sayfayı açamıyorum engelliyor bunu nasıl değiştirebilirim ..
yardım ederseniz sevinirim
uzay adamı - avatarı
uzay adamı
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #2280
uzay adamı - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım 1 hafta önce virüsler tarafından istila edilmişti kullandığım avast programı işe yaramayınca format atmamı yada spam temizleme programı kurmamı önermişti bazı arkadaşlar. fakat sistem dosyalarına bulaşmış olduğundan hem bilg. çok yavaş hemde reklamlar çıkıyordu ayrıca yeni indirdiğim reklam temizleme programını kurmama izin vermiyordu.
bunları yazıyorum çünkü bu sorunları kısmende olsa çözdüm. eğer aynı durumları yaşıyorsanız, size bir alternatif olsun diye nasıl yaptığımı yazmak istiyorum:
başlat /programlar / donatılar / sistem araçları / sistem geri yükleme dedikten sonra bilgisayarınızın tarihini 1 gün 1hafta yada 1 ay kadar yani sorunun başladığı tahmini tarihten önceye ayarlayıp geri yükle diyorsunuz bilgisayar o tarihe dönüyor yapılan değişikler silindiği için kötü yazılımda siliniyor. silinmesede en azından bilgisayara kurmak için sorun vermiyor.
bende şimdilik işe yaradı. acemi şansı sanırım. arkadaşların önerilerine d yinede teşekkür ederim.

ayrıca tek bir sorunum kaldı. bir dosyayı kopyala yapıştır olarak yada sürükleyerekde olsa kopyalama yapamıyorum nedeni ne olabilir? bitlord da yada player içine bir dosya sürüklerken birşey olmuyor ama bir dosyayı klasöre sürüklediğimde bilg. donuyor. yardım ederseniz sevinirim.