Alıntı
dinazor1962 adlı kullanıcıdan alıntı TESEKKURLERDE DAHA ONCE YENI RESIMLERIMI KAYDET GIBI BIR YAZI GELIYORDU BEN KIZA KASPERSKYI KAYDETTIM ARTIK GELMIYOR DEDIKTEN SONRA BU YAZI CIKTI YANI ANLADIGIM O KISI HALA BIZIM YAZISMALARIMIZI TAKIP EDIYOR BENDE KASPERSKY INTERNET SECURITY VAR ZATEN
Bahsi geçen arkadaşınız... !
Sizin kullandığınız yada başka güvenilir bir ANtivirüs programı yüklesin.. Güvenli modda başlatıp bilgisayarı Full- tüm sistemi taratsın ( antivirüs programını güncelledikten sonra yapılacak bu işlemler. )
Msn şifresini bilgisayara kaydetmesin ! ( otomatik oturum açma beni hatırla durumu. sadece mail adresi hatırlansın şifre hatırlanmamalı )
Kendisine gelen her mail 'i Forward'lamasın bu şekilde Mail listler oluşturulup toplu saldırılar yapılabilmekte.!
msn şifresini - gilzi cevap vs. değiştirsin ve bilgisayarda bi dosyaya bu bilgileri kaydedip saklamasın asla !
Cep telefonundan msn baglantısı kuruyorsa telefonunda virüs olmamasına dikkat etsin..
Kullanacağı her programı Antivirüsler tarafından taratıp o şekilde kullansın.
msn şifresini mesela ; aylayayla06 - galatasay1905 vb.. şifreler kullanılmamalı güvenlik açısından. gibi şifreler ( toplu saldırı yapan ve maillist tarayan programlar bunları bulabilmekte ..)
kim olduğunu bilmediği ( genellikle yabancı yurtdısı vs. ) mailler çok gelmekte açmadan silmesinde fayda var.
Alıntı
Twister adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar bazı laptoplarda projeksiyon yaparken görüntüyü hem monitörde hem de projeksiyon cihazından alabiliyorum;fakat bazı laptoplarda ise projeksiyon cihazına görüntü geçtiğinde laptopun ekranı kararıyor ve montörden görüntü alamıyorum.Acaba çift görüntü almak ya da almamak ekran kartından mı kaynaklanıyor?
Böyle bi durum karsısında projesiyon cihazıyla yansıtılan görüntünün...
800 * 600 pixelleri arasında olması sorunu çözebilmekte...
Ekran kartından da kaynaklanması olası ( nedeni laptop olması ) kimi laptoplarda ekran kartları zayıftır. veya desteklemez.