Aman sen değil yaa,ben olmuşum..Ne mi oluyo VIP olunca? Valla oluyo işte bişeyler...Özel oluyosun bi kere;sonraa kırmızı giyiyosun...Bilirsin kırmızı bana pek yakışır öteden beri.Gerçi "esmere al bağla geç karşısına ağla"diye bi söz vardır ammaa..Sanırım esmer kırmızıyla öyle bi güzel oluyodur kii görenler bu muhteşem güzellik karşısında duygulanıp göz yaşlarına hakim neyin olmıyorlardır.Başka açıklaması olamaz
Başka ne mi oluyo?Ehm , şeyyy,aman !! Bütütn VIP sırlarını sana verecek değilim heralde; sen sıradan bi günlüksün hepi topu
.Nee !! Bi yerlerimmi kalkmış?Havalaramı girmişim? Afetmişsin sen onu. Ben öyle birkaç başarı puanı,biraz sırt sıvazlamayla havalara girecek bi karakter değilim.Benn öyle biriyim kiii...Efendim?Bi türlü ayın üyesi seçilememiş bi karaktermiyim.Yani bumuyum sence.bumudur bana diyeceğin?Olsun aday gösterildim ya ona bak.Seni aday bile gösteren olmadı.Ben olmasanm seni kaale alan bile olmaz.Demek üye olmadığın ,sadece günlük olduğun için ?Yani üye olsan ayın değil yılın üyesimi seçilirsin?Hadi canım sende.Ukala günlük! Ne,ne ,nee?? Hala yoldamıyım???Ne yoluymuş o?Seçkin yol mu?O ne bee?? Benden sonraki üyeler bile "gurur duyulacak biri"."önünde diz çöküp eğilinecek biri","ışıltısı göz kamaştırıcı biri","bu gezegenden olması imkansız biri(yani uzaylı)" falan olmuşda ben hala yollardamıymışım.Hıııhhhç(iç çekme sesi) İtibarım mı yokmuş?Ama ama ama...Hıççkk (hıçkırık sesi) Yani yani senn,bunlarımı araştırdın??Yani sen bana itibarsız mı diyosun?Sevmiyolarmı beni?Hüngürr(ne sesi olduğu belli).Ama,ama.. Ben napiyim Hafize ,daha napiym?Alıntı,çalıntı,hoşuma giden herşeyi ekliyorum.Yol gösterici yazılar,şiirler,karikatürler,günün sözleri...Ayrıca her akşam yatmadan dişlerimi fırçalıyorum,büyüklerimi sayıp küçüklerimi seviyorum,boşalan şişeleri şişe cam kutularına atıyorum,trafik kurallarına uyuyorum..Benn iyi bir insanım,iyi bir vatandaşımm....Aman !!! Hiç de bile tirübünlere oynamıyorum..Beni gayette seven arkadaşlarım var bi kere..Kıskanç günlük ne olacak.Hafize dedik bağrımıza bastık taş çıktın.Senle güzel bir şeyi paylaşmaya kalktık ,konuyu nerelere getirdin.Küstüm oynamıyorum.

..........offf az kalsın sarkıyı vermeyı unutuyodum hafızecıgımmmm
çok güzel konuşma
sana da teşekkür ederim.Ha bu arada Hafizenin en sevdiği şarkılardan biriymiş zazın şarkısı facede neyin paylaşıp dururmuş zaten.Ortak zevkleriniz varmış hadi bakalım.