Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

ÇOK TATLISIN SEN

mmia hiç beklemedıgım bır sempatık sekılde yaklastın olaya seni tebrık etmekle kalmıyom ayaga kalkıp alkıslıyorumSmiley32.Bow.keşke herkes senın gıbı olsa gercegı yazmaktan korkmasa...herkes içindekını yazarsa eger dogal bır gorunum olacak ... buda etrafına neşe sacmakla kalmıycak sempatıklıgı dogallıgı ögretecek ve ınsanlık artık kavga etmeyı bırakacak...cokmu uctum bana kalırsa hayır sadece dusunun sempatık dogal bır kısının yanında ruh halınız ne alemde...ama ben yınede helva neden yok dıyorumMsn Grin

Ziyaretçi 19 Ocak 2010 08:26
  2. _MMia_ - avatarı

ÖZGÜRLÜĞÜN RESMİ

Alıntı
    zeze adlı kullanıcıdan alıntı

gerekli değil hayal edebiliyoruz, hem böylesi daha güzel herkes istediğini hayal eder...

Öyle diyorsan ,mesele yok.Msn Happy

_MMia_ 19 Ocak 2010 00:39
  3. _MMia_ - avatarı

GÜNAYDINN

Alıntı

ya bide mümkünse pazar pazar kimse gelmesin döne döne uyumak istiyorum Msn Happy

Al benden de o kadarMsn Wink da koca pazar ı uykuya yedirmek de günah be gülümMsn Happy

_MMia_ 19 Ocak 2010 00:35
  4. _MMia_ - avatarı

GÜNAYDINN

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

unuttukların var sevgılı olcak yanında yagmurda cama vurcak sen orda kahvaltı yapacaksın..ama şu hareketı de yapmayı unutmuycaksın öle guzel kahvaltıda ağzında lokma varken gulmek ve agzını şapırtdatmaktanda geri kalmıycaksın.......Msn Grin

Emrin olurMsn WinkSöyleriz yengeye sizin pazar kahvaltılarında o dediklerini bol bol yapar..Msn Grin

_MMia_ 19 Ocak 2010 00:34
  5. _MMia_ - avatarı

Bu şarkı bize gelsin

Alıntı

bu sarkı guftesı ve bestesı mozarta aıt kurdılı hıcazgar makamda degılmıydı benmı yanlış bılıyom yanlısım varsa duzeltın...Msn Grin

Seni kesinlikle düzeltmeliyim sevgili efe.Böyle bir yanlışla daha fazla yaşamana dünyada razı olmam..

Parça siirt dolaylarından olup,uzunhava-rock tarzı bestelenmiş;icine biraz caz,biraz allegro katılmış,üstüne biraz kolbastı serpilmiştir.Parça anonim olup bestecisi bilinmemektedir.Güfte konusunda da Kahtalı Mıçı dan şüpheleniyorum ben.Günahı boynunaMsn Grin

Bu arada caanıım duygusal şarkıyı da elbirliğiyle katlettik.
    Gel de bir daha bu şarkıyı duygusal ortamda dinleMsn Sad

_MMia_ 19 Ocak 2010 00:28
  6. _MMia_ - avatarı

ÇOK TATLISIN SEN

Alıntı

helvanı yeriz inşallahNo Angelolum bu ne,ne aşkı manyağa bağlamış arkadaşımız..

Çocuk helva seviyorsa ,ben sana pişirirm falan dersin.Helvanı yeriz de ne demek?Cık cık cık hiç yakıştıramadımMsn Sad

Öte yandan;akıllı aşk diye bir şey duydunmu hiç Allahaşkına.Msn Happy
    Akıllı bir şey olsa adı "aşk"olamaz zaten zezecimMsn Wink

_MMia_ 19 Ocak 2010 00:03
  7. _MMia_ - avatarı

ÇOK TATLISIN SEN

Alıntı

Cryingben böle bır aşk gormedım tum tatlılar sayılmıs ama helva neden unutulmus....(helvaaaa)

Zararlı dediğimiz şeyler içinde helva da var tabii...Tek tek yazmadım,favorilerimi yazdım ben.Hepsini yazmaya kalksam o hooo sayfalar yetmez..Msn GrinDileyen istediği tatlıyı ekleyebilirMsn WinkBence sakıncası yokMsn Tongue

_MMia_ 18 Ocak 2010 23:54
  8. Avatarı yok

ÖZGÜRLÜĞÜN RESMİ

gerekli değil hayal edebiliyoruz, hem böylesi daha güzel herkes istediğini hayal eder...

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 15:54
  9. Avatarı yok

ÇOK TATLISIN SEN

helvanı yeriz inşallahNo Angelolum bu ne,ne aşkı manyağa bağlamış arkadaşımız..

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 15:52
  10. Avatarı yok

GÜNAYDINN

ya bide mümkünse pazar pazar kimse gelmesin döne döne uyumak istiyorum Msn Happy

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 14:15