Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. Avatarı yok

GÜNAYDINN

unuttukların var sevgılı olcak yanında yagmurda cama vurcak sen orda kahvaltı yapacaksın..ama şu hareketı de yapmayı unutmuycaksın öle guzel kahvaltıda ağzında lokma varken gulmek ve agzını şapırtdatmaktanda geri kalmıycaksın.......Msn Grin

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 09:00
  2. Avatarı yok

Bu şarkı bize gelsin

bu sarkı guftesı ve bestesı mozarta aıt kurdılı hıcazgar makamda degılmıydı benmı yanlış bılıyom yanlısım varsa duzeltın...Msn Grin

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 08:56
  3. Avatarı yok

ÇOK TATLISIN SEN

Cryingben böle bır aşk gormedım tum tatlılar sayılmıs ama helva neden unutulmus....(helvaaaa)

Ziyaretçi 18 Ocak 2010 08:45
  4. _MMia_ - avatarı

ÖZGÜRLÜĞÜN RESMİ

Msn Sad Resim silinmiş nedense...Öykünün de anlamı kalmamış böylece.

_MMia_ 17 Ocak 2010 20:24
  5.  
    konçuy 15 Ocak 2010 22:23
  6. seramiksır - avatarı

HANIMLAR KULAK VERİN

ben yinede toz toplamakla okadarda çok vakit harcandığını düşün müyorum.
    hergün aynı işleri yapmak sadece bi kaç saatinizi alır.
    bu kadar karamsar bir tablo sunmak bana da pek doğru gelmedi.

seramiksır 14 Ocak 2010 15:23
  7. Avatarı yok

HANIMLAR KULAK VERİN

ablacıgım bende öle anlamak ısterdımde alttakı yazıları okuyunca malesef onu vurgalamadıgını anladım bırde dıkkat hanımlar denmiş...burdanda anlarız olayı esasında...benım fıkrım bu ama öle bakmak ıstıyene ne hacet sözumuz olmaz....

Ziyaretçi 14 Ocak 2010 15:17
  8. seramiksır - avatarı

HANIMLAR KULAK VERİN

sanırım burada ki temizlik sadece toz almayla alakalı deil efe.bence mecazi kullanılmış.duygu temizliğide vurgulanıyor. düşüncelerinizide temiz tutun ki yaşamınızdaki olumsuzluklardan uzak kalın.
    yoksa temizlik hastalığı olan hanımlara zaten ne deseniz zor alışkanlıklarını bırakmaları.
    yapacak başka uğraş bulamayan kişilerde temizlik hastalığı vardır.
    a sosyaldirler ellerinde toz bezi akşama kadar temizlik eder dururlar.

seramiksır 14 Ocak 2010 14:20
  9. Avatarı yok

HANIMLAR KULAK VERİN

benım anlamadıgım olay temızlık bır hastalıktır..sımdı bu yazı hasta olanlaramı gelsın...kendınıze cekı duzen verın dıyemı....bu yazıda ne demek ıstıyo....tamızlık yapmayın hayatı böle yasayın yazısımı...ya ben neden hiçbirseyı anlamıyom..yoksa erkek oldugum ıcınmı...evet dedınız sankı....hayatınızda kadınlarla paylasın demıssınız sımdı ben ne paylaşcam temızlık yapma hayatını yasa be guzelımmı dıycem...offfff ya anlamamak çok kötü bır durum...ama ınanıyom bana sız önderlık edıp bu konuyu aydınlatacaksınız ve ben bırsey daha ögrenmıs olacagım.....yardımcı oldugunuzda paylasım ıcın tesekkur edecegım.....

Ziyaretçi 14 Ocak 2010 13:45
  10. Avatarı yok

İYİ UYKULAR SEVDİĞİM.

bunu biyerden biliyor gibiyimMsn Confused

Ziyaretçi 14 Ocak 2010 10:05