Arama
Günlük Kontrol Paneli
  1. _MMia_ - avatarı

HER NEYSE...

Alıntı
    -efe- adlı kullanıcıdan alıntı

benım tanımlamam şu ask ıcın............. eger aşkta acı keder özlem yoksa aşk yasanmıyo...tarıhe bır baktım tum efsaneler bunu yasamıs. acaba dıyorum kavusanlar neden efsane olmamıs yada kavusanlara ne olmuşMsn Grin şimdi sorarım sıze aşk varmıdır..kavusamayınca aşk kara sevda oluyo kavusunca aşk kara sevda buhar oluyo gıdıyo....zor bır soru bılıyorum...cevaplamak zorunda degılsınız.....Msn Grin

Aman da aman.Zor soruymuş!Sanırsın havuz problemi soruyor; cevaplayamazsanızda sorun yok,kanaat puanıyla sınıf geçirtecek sankiMsn Sarcastic
    Aşk?Tabiiki var.Seversin kavuşamazsan kara sevda.Kavuşursan ilişki.Yani b şikkıMsn Tongue

_MMia_ 10 Ocak 2012 00:38
  2.  
    Baragyal 9 Ocak 2012 22:35
  3. _MMia_ - avatarı

VIP olmuşum :) *****

Teşekkür ederim arkadaşlar Msn Happy
    Sevgili seramiksır,sade...Çok incesiniz Msn Happy
    Efecim her ne kadar Hafizeyle birlikte kulis oluştursanızda Msn Tongue sana da teşekkür ederim.Ha bu arada Hafizenin en sevdiği şarkılardan biriymiş zazın şarkısı facede neyin paylaşıp dururmuş zaten.Ortak zevkleriniz varmış hadi bakalım.Msn Happy
    Ah sevgili AirFoRcE_11 uğraşmış,zahmetlere girmişsiniz,havai fişekler falan..Ne kadar naziksiniz...Çok duygulandım.Çok teşekkür ederim.Msn Happy

_MMia_ 9 Ocak 2012 22:19
  4.  
    AirFoRcE_11 9 Ocak 2012 14:09
  5. Avatarı yok

süperMsn Upçok güzel konuşma

sade 9 Ocak 2012 13:35
  6. Avatarı yok

ATATÜRK'Ü NİYE SEVİYORUZ- YILMAZ ÖZDİL

esasında ınkılaplarına baksak yeterlı bence....ınkılaplarında hersey cok acık net görunuyo... hırsızlık olmusmu olmamısmı. hırsızlık sadece para calmayla olmaz...offf yıne felsefeye ıttınız benı ya...sonra ukala dıyorlar...

Ziyaretçi 9 Ocak 2012 10:27
  7. Avatarı yok

HER NEYSE...

benım tanımlamam şu ask ıcın............. eger aşkta acı keder özlem yoksa aşk yasanmıyo...tarıhe bır baktım tum efsaneler bunu yasamıs. acaba dıyorum kavusanlar neden efsane olmamıs yada kavusanlara ne olmuşMsn Grin şimdi sorarım sıze aşk varmıdır..kavusamayınca aşk kara sevda oluyo kavusunca aşk kara sevda buhar oluyo gıdıyo....zor bır soru bılıyorum...cevaplamak zorunda degılsınız.....Msn Grin

Ziyaretçi 9 Ocak 2012 10:21
  8. Avatarı yok

hafize mmia sanırım seni kıskanıyo..hayatta sade olmak kadar güzel olan bırseyı sölesınde gorelım.özgürlüğün ta kendısıdır sadelık.ne yani şimdi vıp olmusta başı göğemi ermiş hafızecıgım.hafıze ıyıkı sen olmadın vıpmıdır nedır.her ne işe yarıyosa işte.hafıze ama şuda var beeee mmia yada vıp değil admınlık yakısır beeee.ıyı yazıyo ınsan ruhunu bılıyo en azından.hafıze bız yıne efendılıgımızı koruyup her ne kadar sade yasamak özgurluk desekte mmıa yı tebrık etmek lazım.sevındıgıne göre onun ıcın guzel bır olay.bu mutlulugunda onu yanlız bırakmak çok ayıp olmazmı.tamam kötü gun dostuyuzda ıyı gun dostuda olmak lazım.dostluklar bu gunler ıcınde vardır.tebrıkler mmia........neyse hafıze sen nasılsın senı özledım ben...hafıze kendıne ıyı bak ıyıkı varsın hafıze... hafize senın ıcın bır sarkı ısmı verıyorum.hafıze oda bızım gıbı garıban bırıydı zamanında sımdı tum avrupayı salladı hafıze.............hafıze ben senı unutmıycam sende benı unutma olurmu...ve ayrıca mmıa yıda kafana takma onun ıcın bence uzulmelısın hafıze vıp demek özgurlugun kısıtlanması demek....Hıh!..........offf az kalsın sarkıyı vermeyı unutuyodum hafızecıgımmmm Msn Grin (zaz ) Les passants

Ziyaretçi 9 Ocak 2012 10:14
  9.  
    seramiksır 9 Ocak 2012 09:57