Arama

2015 Yılı için Akrep Burcu Yorumu

Güncelleme: 9 Ocak 2015 Gösterim: 4.487 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Akrep Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

2015 yılı içerisinde gezegenlerin etkilerini oldukça yakından hissedeceksiniz. Özellikle Satürn'ün etkileri sizin için fazlasıyla önemli. Satürn, sonlanmaları ve bitişleri temsil etmektedir. Gelecek yıla kadar hayatınızın önemli kısımlarında ayıklanmalar ve sonlanmalar yaşanacak. Hayatınızın bazı bölümlerinde yaşanacak gelişmeleri kontrol edemeyeceksiniz. Bu durum, bazı Akrep burcu insanlarını fazlasıyla etkileyecek. 2015 yılı içerisinde, karşınıza nelerin çıkacağını göremeyecek, önceden bir takım tedbirler alamayacaksınız. Bu yıl içerisinde beklemede olacak, karşınıza çıkabilecekler konusunda sadece tahmin yürütebileceksiniz.

2015 yılında yakın ilişkiler, anlaşmalar ve evlilikler konusunda aceleci davranmamalısınız. Olayları kontrol etmek istiyorsunuz ancak muhtemelen hiçbir şey yapamıyorsunuz ve bu durum sizi fazlasıyla endişelendirmekte. Bu yıl yaşanacakları akışına bırakmayı tercih edebilirsiniz. Özellikle birlikteliğinizde gizli kalan konulara karşı yüzleşmeye hazır olmalısınız. 2015 yılında kuracağınız birliktelik, siz aksini istiyor olsanız dahi bağlayıcı olabilir. Gelecek yıla girdiğimizde, etkileşimler konusunda daha tecrübeli olacak ve hangi yöne gitmek istediğinize karar vermiş olacaksınız. Satürn, kariyeriniz konusunda da size etkilerde bulunacak. İş konusunda bazı kısıtlamalar yaşanabilir, ilerleme kaydedemeyebilir veya dağınıklık söz konusu olabilir.

2015 yılı, kariyeriniz açısından yenilenmeleri de beraberinde getirecek. Geride kalan yıllar içerisinde kariyerinizi istediğiniz seviyelere taşıyamamış olabilirsiniz. Bu yıl içerisinde aceleci olmamalı, kendi düşüncelerinize kulak vermelisiniz. Öncelikle özeleştiri yapın ve daha sonra neler yapmanız gerektiğine karar verin. Yine de Uranüs'ün etkisiyle beraber iş yaşantınızda özgürlük ve rahatlık yaşanacağını söylemeliyiz. Bazı konularda kendinizi fazlasıyla özgür hissedeceksiniz. Bazı Akrepler, bu konuda ani değişimleri yaşamaya başlamış olabilir.

2017 yılına kadar olan sürede Uranüs yeteneklerinizi etkileyecek, iş ortamınızın daha iyi seviyelere ulaşmasını sağlayacak ve daha özgün hareket etmenize imkân sağlayacak. Bu yıl içerisinde tek başınıza hareket etmek isteyebilir ve daha önce girmekten korktuğunuz risklerin içerisine girebilirsiniz. Özellikle iş konusundaki çalışma tekniğiniz değişim gösterecek ve daha teknolojik seviyelerde çalışacaksınız. Tüm bunların yanında sağlık ve genel yaşantınızda gelişim gösterebilir. Gezegenin etkisinden kaynaklı olarak tek başınıza hareket etme isteğinde olabilir hem de çalışma yaşantınız açısından radikal değişiklikler yapabilirsiniz. 2015 yılı içerisinde yaratıcılığınızı ve zekânızı istediğiniz şekilde işinize yansıtabileceksiniz. Yılın ilk altı aylık döneminde beklenmedik iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. İş koşullarınızın değişmesini istiyorsanız, yılın ilk devresinde önemli adımlar atacaksınız.

Ocak 2015'in sonlarına doğru hem aşk yaşantınızda hem de hayatınızın geri kalan kısımlarında güzel sürprizlerle karşılaşacaksınız. Kendinizi daha rahat ifade etme şansınız olacak. Bir süredir aşk hayatınıza ve zevklerinize kendinizi fazlasıyla kaptırdınız. Sezgilerinizle hareket edebileceğiniz, yaratıcılık isteyen konularda imkânlarınız artacak. Özellikle sanatsal alanlarla uğraşan Akrepler için önemli dönemler yaşanacak. İstediğiniz gibi hareket edebilecek, duygularınızı olduğu gibi aktarabileceksiniz.

Haziran 2015'ten sonra ortaklık ve duygusal birliktelik konusunda destekler alacaksınız. Geride kalan süreçler içerisinde istemediğiniz birlikteliğe zorunlu bir şekilde devam etmiş olabilirsiniz. Sizi kısıtlayan ve mutsuz olmanıza neden olan ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Özellikle yılın ikinci altı aylık döneminde hem iş hem de aşk hayatınızı ilgilendiren güzel fırsatlar yaşanacak. Karşınıza yeni insanlar çıkacak ve siz de bu kişilerin maddi olanaklarından faydalanabileceksiniz. Sizi daha üst seviyelere taşımaları için önemli destekler isteyebilirsiniz. 2015 yılının Haziran ayından sonraki döneminde pozitif olaylar yaşanacak ve siz de bu durumdan istediğiniz gibi yararlanabileceksiniz.

Haziran 2015'ten sonra Jüpiter hem duygusal hem de mantıksal açıdan size uyumlu etkiler sunacak. Bu dönem içerisinde yeni beraberliğe adım atabilirsiniz ve kuracağınız birliktelik size önemli kazanımlar sağlayacaktır. Bu durum, bazı Akrep burcu insanları için evlilik demektir. Evli olan Akrepler baba ya da anne olabilir. Bazı Akrep burcu insanları daha dikkatli olmalı ve ayaklarını daha sağlam bir şekilde yere basmalı. Sabırlı olmalı ve ufak tefek sorunların ortadan kalkmasını beklemelisiniz.

Akrep Burcu 2015 İş Hayatı

Bazı Akrep burcu insanları ve özellikle yükselen burcu Akrep olan kişiler bu dönem içerisinde, söz konusu iş hayatları ve finansal durumları söz konusu olduğunda yüksek beklentiler içerisine girmemeli. İş konusunda bir takım sıkıntı ve sorunlarınız var ise, bu dönem içerisinde bu tarz durumların ortadan kalkması adına harekete geçmelisiniz. 2015 yılı içerisinde ortak işlere ve ortağınıza gerekli olan önemi vermelisiniz. Bazı olumsuz durumları gizlemek yerine açığa çıkarmalısınız. Özellikle haklarınızı korumak adına hareket etmelisiniz.

2015 yılı içerisinde, iş konusunda anlaşmazlıklar ve çatışmalar yaşanabilir. Bu durum zaman zaman huzursuzluk yaşamanıza neden olacak. Gizliliği olan iş ilişkileriyle karşılaşma olasılığınız oldukça yüksek. Akrep burcu insanları, iş hayatınız da siz de gizlilikten yana olmamalı ve özellikle ortaklar konusunda adillikten yana olmalısınız. Beklentileriniz üzerine yoğunlaşmamalı, daha somut olaylar üzerine gitmelisiniz. İş konusunda planlı olun ve buna göre hareket edin.

Jüpiter ve Uranüs, 2015 yılı içerisinde iş hayatınızı canlandıracak. Özellikle iş değişikliği yapmak isteyenler ve işsiz olanlar bu dönem içerisinde fazlasıyla şanslı olacak. Karşınıza birden fazla fırsat çıkacak ve tüm bunlar hiç beklemediğiniz anlarda gerçekleşecek. 2015 yılına girmeden önce bunları bilmeli ve aklınızın bir köşesinde tutmalısınız. Özellikle yurtdışı kaynaklı işler gündeme gelebilir. Karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. 2015 yılı içerisinde iş hayatınız daha yoğun olacak ve enerjinizin tamamını bu yönde kullanacaksınız. Siz sadece çalışmak istiyorsunuz ve karşılık alıp almadığınız bu dönem içerisinde pek önemli olmayacak.

Haziran 2015'ten sonra yeni insanlarla tanışacaksınız ve bu kişiler iş hayatınızı olumlu bir şekilde etkileyebilecek. Kuracağınız bağlantılar sayesinde istediğiniz pozisyona yükselebilir ve arzu ettiğiniz kariyer hayatına sahip olabilirsiniz. Bazı Akrep burcu insanları, 2015 yılının bazı dönemlerinde önemli atılımlar gerçekleştirecek. 2015 yılının tamamında iş konusunda yeteneklerinizi geliştirmeye çalışmalısınız ve özellikle kişisel olarak yatırım yapmaya yönelmelisiniz. Haziran ayından sonraki dönemde, iş konusunda ilerlemenizi sağlayacak fırsatlar daha yoğun bir şekilde karşınıza çıkacak.

Mars, 2015 yılında burcunuzla zaman zaman uyumlu açılarda olacak ve bu durumdan kaynaklı olarak rahat kararlar alabilecek, diğer kişiler üzerinde daha ikna edici olabileceksiniz. Şubat - Nisan ayları arasında, iş konusundaki sezgileriniz üst seviyelere ulaşacak. Bu etkiden en iyi şekilde yararlanmaya çalışmalısınız. Özellikle yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler, bu dönem içerisinde ilginizi fazlasıyla çekebilir. Hem kişisel yeteneklerinizi hem de hayal gücünüzü istediğiniz seviyede kullanabileceksiniz.

Ağustos - Eylül aylarında ise yabancılarla ilgili konular gündeme gelecek. Eğitimine devam eden Akrepler, bu dönem içerisinde önemli ilerlemeler kaydedecek. Kasım 2015'ten sonra, organizasyon ve grup işleri kafanızı fazlasıyla meşgul edecek. Bu dönem içerisinde yeni projeler hazırlayabilir ya da var olan projenizi hayata geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu 2015 Aşk Hayatı

Evli olan Akrep burcu insanları, 2015 yılı içerisinde birlikteliklerinde kısıtlamalarla karşılaşabilir. Yaşanan bazı durumlar kontrolünüz dışında gerçekleşecek. Gizlilikle yürüttüğünüz bazı şeyler, bu dönem içerisinde açığa çıkabilir ve partnerinizle aranızda sıkıntılar yaşanmasına neden olabilir. Bu konuda, Haziran 2015'ten sonra güzel gelişmeler yaşanacak ve sıkıntılı konularda rahatlamalar yaşayacaksınız. Özellikle yılın ikinci devresine sizi tatmin edecek gelişmeler yaşayacaksınız.

Bazı Akrep burcu insanları, bu yıl partnerine karşı daha gerçekçi olmalı. Şubat ve Nisan ayları arasında aşk hayatınız renklenebilir ve daha tutkulu bir birlikteliğe sahip olabilirsiniz. 2015 yılında, ilişkilere olan bakış açınız değişecek. Kurduğunuz ya da kuracağınız birlikteliğin daha ciddiyetle olmasını isteyeceksiniz. İstikrar sizin için fazlasıyla önemli olacak. Haziran ayından sonra, bu anlamda daha iyi şartlarla karşılaşabilirsiniz.

Venüs, 2015 yılında bazen uyumlu açılar içerisinde olacak. Bu etkileşim, birlikteliğinizin daha zevki ve uyumlu olmasına yardımcı olacaktır. Mart ve Nisan ayları içerisinde bu etkileşimleri fazlasıyla hissedebilirsiniz. Aşk için karşınızda duran bütün kapılar otomatik olarak açık durumda olacak. Romantizmin ağırlıklı olduğu birliktelikler kuracak ve bundan da fazlasıyla zevk alacaksınız. Mayıs ve Haziran aylarında ise partnerinizle ortaklaşa paylaşımlar içerisinde olacaksınız.

Temmuz 2015'ten sonra seyahatler gündeme gelecek ve gideceğiniz yerlerde bazı kişilerle tanışma imkânı yakalayacaksınız. Bu dönemlerde aradığınız aşkı bulma ihtimaliniz oldukça yüksek. Ekim ayından sonra çekiciliğiniz artacak ve karşı cins üzerinde ikna edici olacaksınız. Bu yıl zaman zaman partnerinizi kıskanabilir ya da partneriniz sizi fazlasıyla kıskanabilir, hazırlıklı olun.

Akrep Burcu 2015 Sağlık

2015 yılının ilk günlerinden itibaren sağlığınıza özen ve önem göstermelisiniz. Dikkatsiz olduğunuz sürece sıkıntı yaşama ihtimaliniz oldukça yüksek olacak. Bu yıl sağlık açısından genel olarak iyi düzeyde olacaksınız. 2015 yılının Haziran ayın kadar olan döneminde çok fazla çalışacaksınız ve bu durum kendinizi yorgun hissetmenize neden olacak. Zaman zaman kendinizi yıpratabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

Uranüs, 2015 yılında beklenmedik sıkıntılarla karşılaşmanıza neden olabilir. İlaç kullanan Akrep burcu insanları, bu dönem içerisinde dikkatli olmalı. Keyfinizin iyi olması için çabalamalısınız. Sağlığınız söz konusu olduğunda, Ocak - Şubat, Nisan ve Haziran aylarında dikkatli olmalısınız.

Kaynak:


Benzer Konular

9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar