Arama

2015 Yılı için Oğlak Burcu Yorumu

Güncelleme: 9 Ocak 2015 Gösterim: 4.404 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Oğlak Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

Geçen yıllardan itibaren önemli etkiler altındasınız. Bu durum hem güçlü olmanızı sağladı hem de gereğinden fazla yoruldunuz ancak emin olun buna değdi. Oğlak burcu insanları, başarılı olmak için ne kadar sorumluluk var ise gözü kapalı bir üstlenebilir. Özellikle Plüton, uzun yıllardır sizi güçlendirmek ve dönüştürmek için uğraşıyor. Yorucu baskılar altındasınız. Plüton bunları yaparken, hem güveninizi hem de huzurunuzu oldukça zorluyor. Ya hep ya hiç dediğiniz durumlarda bile değişimler yaşadınız. Plüton, hayatınızın bazı bölümlerini neredeyse yok eder ancak kısa süre sonra yeniden toplarlar. Aslında bir tünel içerisinde olduğunuzu düşünün ve ilerledikçe çıkışa yaklaşıyorsunuz. Tünelin çıkışında hayatınızın ne kadar güzel olacağını, kişiliğinizin olumlu düzeyde değiştiğini ve özgüveninizin ne kadar yükseldiğini göreceksiniz.

2015 yılının gelmesiyle beraber tünelin de sonuna geleceksiniz. Yaşanacak sürecin sonunda tamamıyla yenileneceksiniz. Bu süreç içerisinde iç dünyanıza kapanmayın, kendinize olan güvenle hareket etmelisiniz. Kimi zaman iç dünyanıza yönelir ve hedefleriniz konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz, bu iyi olacaktır. Unutmayın, kişiliğiniz ve hedefleriniz değişime uğrayacak. Patronunuzla olan, babanızla veya kız arkadaşınızla olan ilişkiniz bu dönemden sonra tamamen değişebilir. Kendi ayaklarınız üzerinde durup, duramadığınıza karar vermelisiniz. Plüton, içinizdeki kahramanı ortaya çıkartacak, ilk başlarda hayatınızın darmaduman olacağını düşünmüş olabilirsiniz ancak korkmayın. Tam anlamıyla güven patlaması yaşayacaksınız.

Plüton'un size kazandıracaklarından bahsettik. Sırada Satürn var ve bu gezegen kritik düzeyde etkileşimlerde bulunacak. Bazı Oğlak burcu insanları, 2015 yılı içerisinde gereğinden fazla sorumluluk altına girebilir. Hem iş hayatınızı hem de kariyerinizi değiştirecek etkiler alacaksınız. Üstlendiğiniz sorumluluklar sizi ne kadar ileriye taşıyacak? Bunu önceden kestirmek zor olacaktır. 2017 yılına kadar olan süreçte, kariyeriniz konusunda planlamalar yapmalı, var olan engelleri ortadan kaldırmaya çalışmalısınız. Hali hazırda sorumluluklarınız varken, yeni ve başarılması zor sorumluluklar üstlenmek akıllıca olmayabilir. Kendinize bir plan yapın, planı yaparken insanların sizden ne beklediğini umursamayın, sizin ne yapacağınız ve ne istediğiniz daha önemli. Acele hareket etmeyin, planınız konusunda yavaş ve emin adımlarla ilerleyin.

2015 yılı içerisinde hedefleriniz uzun vadeli olmalı, kısa sürede çok fazla yükselmeyi düşünmeyin. Özellikle kariyerinizi dönüştürme adına harekete geçmelisiniz. Tüm bunlarla beraber ortaklık, anlaşmalar ve özellikle de evliliğiniz konusunda önemli baskılar hissedebilirsiniz. Bu yıl içerisinde önemli anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Adil ve diplomatik olmaya özen gösterin. 2015 yılı içerisinde ufak tefek tartışmalar yaşanacak ve bu da kısmen huzursuz olmanıza neden olacaktır.

2015 yılında burcunuzu direkt olarak etkileyecek gezegensel durumlar söz konusu olacak. Bu dönem içerisinde önemli seçimler yapacaksınız. 2017 yılına kadar yenilenme ve eski şartlardan kurtulmalar yaşanacak. Kökten temizlenmeler gündeme gelebilir. Oğlak burcu insanları geçmişte yaşadıklarına fazlasıyla önem verir ve bu ani değişim canınızı az da olsa yakacaktır. 2014 yılında ev, iş ve ailevi konularda farklılıklar yaşamış olabilirsiniz. Yaşananlar sizi fazlasıyla yordu. Uranüs, 2015 yılı içerisinde geçmişinizle olan bağınızı koparacak. Bu durum üzücü olabilir ancak bir yandan da özgür olmanızı sağlayacak.

2015 yılında kişiliğiniz yenilenecek, kendinizi fazlasıyla özgür hissedeceksiniz. Alternatifler açısından son derece zenginsiniz. Kimi zaman ani şoklar yaşayacaksınız. Hayata esnek bakış açısı ile bakmalısınız. Gelecekte olanlardan kaçmayın, aksine onu kucaklamalısınız. Karşınıza önemli fırsatlar çıkacak, tüm bunları değerlendirmenin yolunu aramalısınız. Bazı Oğlaklar, bu dönem içerisinde patronuyla olumlu ilişkiler kurabilir. Bazı Oğlaklar ise, bu dönemi zorlu ve tek başına geçirebilir.

2015 yılının Haziran ayına kadar olan döneminde ev değişikliği yapabilirsiniz. Aynı zamanda aile işleri de önem kazanacak. Kazançlı olabileceğiniz birçok fırsatla karşılaşacaksınız. Haziran 2015'ten sonra, Jüpiter'in de etkisiyle keyfiniz bir hayli yerinde olacak. Hem maddi hem de manevi anlamda yaşanacak gelişmeler, mutlu olmanıza neden olacak. Riskler açısından da şanslı olacağınızı belirtmek gerekir. Özellikle aşk hayatınız istediğiniz gibi ilerleyecek, yaşanacaklar sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Tüm bunların istediğiniz gibi gerçekleşmesini istiyorsanız sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.

Oğlak Burcu 2015 İş Hayatı

Geçen yıldan itibaren kariyerinizi ilgilendiren konularda hızlanmalar söz konusuydu. İş konusunda çok güzel fırsatlar elde etmiş, bazılarını istediğiniz şekilde kullanmıştınız. Maddi imkânlar konusunda istediğiniz seviyeye yükseldiniz. Bazı Oğlaklar, karşılarına çıkan fırsatları istedikleri düzeyde değerlendirerek, üst mevkilere yükselebildi. Bazıları ise, fırsatlara karşı tedirgin yaklaştı, iş konusunda aynı düzeyde ilerlemeye devam etti. Fırsatları değerlendirmeyen ve sonradan pişmanlık yaşayan Oğlaklara müjde var. 2015 yılı içerisinde yine karşınıza birçok fırsat çıkacak ve şans sizden yana olacak. Jüpiter’in olumlu desteğini büyük ölçüde hissedeceksiniz. Haziran 2015'e kadar olan dönemde, geçen yıldan başarıyı yakalayan Oğlaklar, yine başarılarını devam ettirebilir. Haziran 2015'ten sonra ise, sosyal yaşantınız daha hareketli olacak ve bu sayede önemli iş organizasyonlarına katılacaksınız. Hedefleri olan Oğlaklar, bu dönem içerisinde istediğiniz fırsatları elde edebilecek, hedeflerinize bir adım daha yaklaşabileceksiniz. Fırsatları değerlendirme konusunda korkusuz olmalı, cesaretinizi hep üst seviyelerde tutmalısınız.

2015 yılı içerisinde, yurtdışı bağlantıları gündeme gelebilir. Kariyeriniz olumlu yönde etkileyecek kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Dış ticaret ve medyayla ilgili konular ilginizi çekecek. Özellikle hukuki konularda yaşanacak gelişmeler sizi fazlasıyla heyecanlandıracak. Yapacağınız seyahatler sayesinde iş konusundaki tecrübelerinizi artırabilirsiniz. Bakış açınızı değiştirin ve yaşanacak gelişmelere hazırlıklı olun. 2015'in Haziran ayına kadar olan döneminde çok güzel gelişmeler yaşanacak. Yaklaşımlarınızı akıllıca yaparsanız, girişimlerden istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

Ekim 2015'e kadar olan süreç içerisinde, iş ilişkilerinde ve ortaklıklar konusunda paylaşımlarınızda zorlanmalar söz konusu olabilir. Bağlantılarınızı daha ciddi şekilde yapmalı ve yaklaşımlarınızda gerçekçi olmalısınız.

2015 yılının tamamında maddi durumunuza dikkat etmelisiniz. Kazançlarınız, bu yıl içerisinde önem kazanıyor. Temmuz 2015'e kadar olan dönemde yetenekleriniz daha mükemmel sergileyeceksiniz. Ancak, istediğiniz kazanca sahip olmak istiyorsanız temponuzu artırmalısınız. Ocak ve Nisan ayları arasında, harcamalar konusunda temkinli olmalı, parasal durumunuzu bir dengeye sokmalısınız. Bütçenizde açık yaratmak istemiyorsanız, girişimlerinize dikkat etmelisiniz.

İş konusunda çok fazla çaba harcadınız ve zaman zaman başarısız olacağınızı düşündünüz. Temmuz 2015'ten sonra, maddiyat ve girişimler konusunda rahatlama yaşanacak. Mücadele geride kalacak ve gücünüzü yeniden toparlayabileceksiniz. 2015 yılında, fırsatları değerlendirir veya kendi işiniz konusunda tedbirli ancak cesur olursanız, istediğiniz başarıyı ve gücü elde edebilirsiniz.

Oğlak Burcu 2015 Aşk Hayatı

2015 yılında bazı Oğlak burcu insanları ani ve önemli kararlar alabilir. Bazı Oğlaklar ise, hâlihazırda bulunan aşk durumunu bozabilir. Aşk hayatınızda zaman zaman fırtınalı dönemlerle karşılaşacaksınız. Kimi zaman yalnız kalacaksınız. 2015 yılı içerisinde aşk açısından kendinizi eğitme fırsatı bulacaksınız. Eşiniz ya da sevgilinizle aranızın eskisi gibi olmadığını ve duygularınızın yok olduğunu düşünüyorsanız, birlikteliğinizi kısa süre içerisinde bitirebilirsiniz. Ayrılık üzücü olabilir ancak sizi mutlu edecektir.

Haziran 2015'ten sonra daha makul birliktelik kurabilir, sizi fazlasıyla mutlu edecek aşklara adım atabilirsiniz. Bu dönem içerisinde yabancı uyruklu kişiler hayatınıza girecek ve bu gelişme sosyal çevrenizin de değişmesini sağlayacak. Evli olan Oğlaklar, yeni bir çocuk sahibi olabilir ve bu gelişme sizi fazlasıyla mutlu edecek, eşinizle aranızın daha iyi olmasını sağlayacak. Bayan Oğlak burcu insanları, 2015 yılı içerisinde kişiliğini daha fazla ön plana çıkartacak. Bu nedenle ev hayatınızda dengeyi kurmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Kariyer olarak sizden daha iyi seviyede olan bir kişiyle de duygusal anlamda yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Bu yıl, hem aşk hayatınıza hem de diğer durumlara olan bakış açınız değişim gösterecek. Bazı Oğlaklar, bu dönem içerisinde evliliğe adım atabilir ve yeni sorumlulukların altına girebilir.

Venüs, 2015 yılında burcunuzla zaman zaman uyumlu olacak. Bu gibi durumlar, daha mutlu olmanızı ve daha huzurlu olmanızı sağlayacak. Öncelikle, Şubat ve Mart aylarında aşk açısından güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Venüs, daha çekici olmanızı sağlayacak. Mayıs ve Haziran aylarında ise aşk hayatınız sizi çok fazla mutlu edecek ve birliktelik konusunda tatmin edici gelişmeler yaşayacaksınız. Ağustos ve Eylül aylarında ise, hayatınıza yeni bir kişi girebilir. Bu durum, bekâr ve birlikteliği olmayan Oğlaklar için mükemmel bir gelişme olacak.

Mayıs ve Haziran 2015'te partnerinizin gereksiz kıskançlıklarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yine de birlikteliğinizin son derece tutkulu olacağını belirtmek gerekir. Ufak tefek sorunları, siz daha fazla büyütmediğiniz sürece aşk hayatınızda hiç bir sorun yaşanmayacak. Ağustos ve Eylül aylarında ise ani tepkilerden kaynaklı gerginlikler yaşanabilir. Akılcı yaklaşımlarda bulunun, partnerinizle gereksiz tartışma içerisine girmek size bir şey kazandırmayacaktır.

Oğlak Burcu 2015 Sağlık

2015 yılı içerisinde sağlığınıza çok fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Gezegenlerin etkileşimleri oldukça sert olacak ve bu nedenle kendinizi çok fazla baskı altında hissedeceksiniz. Fiziksel açıdan güçlenmeniz, sizin için iyi olacaktır.

Bazı Oğlaklar, gerginliklerini üzerlerinden atmanın bir yolunu bulmalı. İyimserliğinizi elden bırakmayın. Sağlık açısından Nisan - Mayıs, Ağustos ve Eylül aylarına dikkat etmelisiniz. Fiziksel olarak sizi çok fazla yorabilecek durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Enerjinizi doğru ve ekonomik kullanın.

Kaynak:


Benzer Konular

7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar