Arama

2015 Yılı için Balık Burcu Yorumu

Güncelleme: 9 Ocak 2015 Gösterim: 5.064 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Balık Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

Uranüs, geride bıraktığımız yıllarda sizin değişmenize, birden fazla sürprizle karşılaşmanıza, uyanmanıza ve duygusal olarak değişime uğramanıza neden oldu. Duygularınız konusunda özgürleştiğinizin farkında olmalısınız. Değişim ve yenilenme o kadar fazla ki geriye dönüp baktığınız da fark karşısında sizde şaşırabilirsiniz. Uranüs, sizi kısıtlayan ve elinizi kolunuzu bağlayan durumlardan kurtulmanızı sağladı. Kişiselliğinizi ve yaratıcılığınızı istediğiniz düzeyde sergileme fırsatını elde ettiniz.

Uranüs, 2015 yılında da olumlu etkileşimlerde bulunmaya devam edecek. Özellikle kazanç ve para konusunda şanslı olacaksınız. Bu alanda bir takım yenilenmeler yaşanacak ve iş konusundaki yeteneklerinizi pozitif anlamda kullanmaya başlayacaksınız. Değerler, parasal konular ve yetenekler konusunda uyanışta olacaksınız. 2015 yılına girmeden önce bazı Balıklar uyanışa geçmişte olabilirler. Özgüveniniz yükselişe geçecek, maddi konularda farklı arayışlar içerisine yönelecek, riskli ve daha önce denemediğiniz yollara gireceksiniz.

2015 yılında heyecanınız çok fazla olacak ve bunu görmezden gelmek mümkün değil. Elinizdeki kaynakları en iyi şekilde kullanmaya çalışmalı, hala kullanmadığınız yeteneklerinizi ortaya çıkarmalısınız. Maddi açıdan yeni kazanç kapıları arayacaksınız, özellikle teknoloji konusunda başarıyı yakalayabilirsiniz. Bu dönem içerisinde size kazanç sağlayacak çok fazla fırsatla karşılaşacaksınız. 2017 yılına kadar olan dönemde, maddiyat konusunda inişler ve çıkışlar yaşanabilir. Hal böyleyken, bütçenizi en iyi şekilde kullanmanın yollarını aramalısınız. Bilinçli olmanız, size fayda sağlayacaktır.

Geride kalan yıllarda, hayatınızın bazı bölümlerinde kısıtlanmalar yaşandı. Bunun nedeni Satürn. Projelerinizi hayata geçirme konusunda sıkıntılar yaşadınız. Sürekli olarak yeni alternatifler arayışına girdiniz. Satürn, öğretici gezegen olarak bilinmektedir. Geçen yıldan itibaren işbirliği ve yatırımlar konusunda öğrenimler kazandınız. 2015 yılı içerisinde finansal olarak büyük yüklerin altına girme ihtimaliniz oldukça yüksek. Uranüs, 2015 yılında parasal açıdan sürprizler yaşamanıza neden olacak. Bu yıl içerisinde paranızı nasıl kullandığınız önemli olacak.

Satürn, daha önceden yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz yatırımları bir düzen içerisine sokacak. Tutumlu ve planlı hareket etmelisiniz. Finansal açıdan sizi zorlayabilecek sorumlulukların altına girmemeye çalışın. Evli olan Balıklar, eşinin maddi durumu ile yakından ilgilenmek durumunda kalabilir. İş konusunda ortağınız var ise, gelecek yılın Ekim ayına kadar olan döneminde ortağınızın da maddi durumuyla ilgilenmek zorunda kalabilir ve maddi açıdan var olan sorunların ortadan kalması adına çabalar gösterebilirsiniz. Özenli ve dikkatli olduğunuz sürece başarı sizin olacak.

Bolluk ve şans gezegeni Satürn, 2015 yılında önemli başlangıçlar yapmanızı sağlayacak ve kişisel olarak dikkat çekici planlamalar içerisinde olacaksınız. Çok önem verdiğiniz konularda da yeni başlangıçlar ve yenilenmeler söz konusu. Hiç beklemediğiniz zamanlarda önemli gelişmeler yaşanabilir ve bu durum hayatınızın belirli bölümlerinde önünüzü açabilir. Sezgisel olarak güçlüsünüz ve bu sayede önemli keşifler yapacaksınız. Hayata bakış açınız değişecek, kendinizi daha özgür hissedeceksiniz.

Jüpiter, 2015 yılının ilk altı aylık döneminde maddi açıdan sizi fazlasıyla destekleyecek. Yeni girişimler yapacaksınız ve iş konusunda zaman zaman risk alırsanız, başarılı da olabilirsiniz. Haziran ayına kadar dönemde aktif olmalı, fırsatlar konusunda girişken davranmalısınız. Fırsatları uzaktan izlemek, size başarı sağlamayacaktır. Kendinize olan güveniniz yüksek, çalışkansınız ve pozitif tutumlar sergiliyorsunuz. Tüm bunlar önemli getiriler sağlayacaktır. Özellikle iş hayatınızı ilgilendiren yabancı kişilerle birlikte olabilir, kariyerinizi ilgilendiren önemli fırsatlar elde edebilirsiniz.

Haziran 2015'ten sonra ailevi, eğitim ve hareket konusunda önemli ilişkiler kuracaksınız. Bu iletişimler, huzuru bulmanızı ve başarılı olmanızı sağlayacak. Yılın ikinci devresinde düşünceleriniz daha iyi aktarabilir, diğer kişilerden maddi anlamda destek görebilirsiniz. Özellikle sanatsal konularda ve eğitim hayatınızda aktif olacaksınız.

Neptün'ün açısından kaynaklı olarak, sizin için değerli ve önemli konulara olan ilginiz artacak. Daha merhametli, daha verici kişiliğe sahip olacaksınız. Bazı durumlara kendinizi fazlasıyla kaptırabilirsiniz. Hayal gücünüzü istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz. Zaman zaman dağılmalar yaşanacak, buna hazırlıklı olmalısınız. Nisan ve Ağustos aylarında ayağınızı yere daha sağlam basmalısınız.

2015 yılında sosyal hayatınız canlanacak ve yaşanacak önemli gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edecektir. Motiveniz yükselecek ve bu durumun getirilerini en iyi şekilde kullanabileceksiniz. Özellikle iş konusunda önemli destekler alacaksınız. Planlamanızı en iyi şekilde yapmalı, Plüton'un etkisini en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

Balık Burcu 2015 İş Hayatı

Geride kalan iki yıl içerisinde yetenekleriniz bir takım testlerden geçti. Ekim 2015'te parasal açıdan daha güçlü olacaksınız. Bütçeniz, istediğiniz seviyelerde olacak. Tüm bunlara imkân tanıyan transiti doğru kullanmak istiyorsanız daha akıllı ve mantıklı davranışlar sergilemelisiniz. İş hayatınızda ortağınız var ise, birlikte adımlar atarak önemli kazançlar elde edebilirsiniz. 2015 yılı içerisinde önemli projelerin altına imza atabilirsiniz.

2015 yılının Haziran ayına kadar olan dönemimde önemli gelişimler yaşanacak ve mevkii olarak sizden üst düzey olan kişilerden önemli destekler alacaksınız. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler gündeme gelebilir. Yabancı kişilerden kaynaklı olarak, hayata bakış açınızda farklılıklar yaşanacak. Mücadele ve başarı hırsınız üst düzeylere ulaşacak. Ancak dikkat etmeniz gereken noktalar var. Ocak ve Nisan ayları arasında saldırgan davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu konuda ki tutumunuz size zarar verebilir, dikkatli olun.

Mayıs ortasından, Temmuz 2015'e kadar olan dönemde çalışma arkadaşlarınızla aranızda iletişimden kaynaklı sorunlar yaşanabilir. Sarf edeceğiniz yanlış kelimeler, kariyerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Dikkatli olmanızda yarar var.

Haziran 2015'ten yılsonuna kadar olan dönemde, iş konusundaki başarılarınız artıyor. Mevkiinizde yükselmeler yaşanabilir. Belki de bu alanda yılın en şanslı burcu sayılabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda adım atacaksınız ve bu konuda yeni bir işe de girebilirsiniz.

Ortaklaşa işler konusunda paylaşımlar yaparken bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yatırımlar ve borçlanmalar konusunda, özellikle ortağınızın veya eşinizin maddi gücünü ani bir şekilde etkileyecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Aynı zamanda 2015 yılı içerisinde beklenmedik sürpriz gelişmeler de yaşanacak. Bu yıl içerisinde risk almaktan kaçınmalısınız. Gelişmelerin hızlı bir şekilde yaşanacak olması, zaman zaman denge kurmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Balık Burcu 2015 Aşk Hayatı

2015 yılı içerisinde aşk hayatınızı ilgilendiren önemli ve büyük etkiler yaşanmayacak. Yine de Neptün'den kaynaklı olarak hayalci ve fazlasıyla hassas olacaksınız. Neptün'ün etkisi, aşk hayatına olan bakışınızı pembeleştirecek ve fazlasıyla romantik olacaksınız. 2015 yılı içerisinde kuracağınız birlikteliğe kendinizi gereğinden fazla kaptırabilirsiniz. İlişkiniz konusunda gerçekçi olmaya çalışın. Yanlış düşünce ve hayaller, aşk açısından zarar görmenize, duygusal anlamda incinmenize neden olabilir.

Bayan Balıklar bu durumu fazlasıyla yaşayabilir. Neptün'ün etkisini, erkek Balıklara göre daha fazla hissedecekler. Haziran 2015'ten sonra birlikteliklerinizde keyifli ve zevkli anlar yaşayacaksınız. Şuan arkadaşınız olan kişiyle duygusal anlamda yakınlaşabilirsiniz. Duygusal olarak oldukça yoğun ancak mutlu ve tutkulu olacaksınız. Ağustos ve Eylül aylarında da tutkulu bir aşk sizi bekliyor olacak. Duygularınız, mantıklı olamamanıza neden olabilir. Bu dönem de flörtçü ve maceracı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

2015 yılı içerisinde Venüs, zaman zaman size olumlu etkilerde bulunacak. Bu durum sonucunda aşk hayatınız hareketlenecek ve mutluluğunuz artacak. Balık burcu insanları doğaları gereği daima aşka açık insanlardır. Hiç bir Balık, aşka karşı kapılarını kolay kolay kapatamaz. Mart ve Nisan aylarında bu etkiyi daha fazla hissedeceksiniz. Keyifli birliktelikler kuracak, karşı cins üzerindeki çekiciliğinizi artıracaksınız. Bu dönem içerisinde yeni ve ilgi çekici kişiler hayatınıza girebilir.

Temmuz 2015'te aşk açısından duygusal olacak ve yumuşak tavırlar sergileyeceksiniz. Paylaşımlarınızı oldukça derinden yapacaksınız. Ekim ve Kasım aylarında ise tutkunuz artacak, yeni deneyimler yaşayacak ve partnerinizin duygularını en derinlerde hissedeceksiniz. 2015'te farklı ancak oldukça keyifli birliktelikler söz konusu.

Balık Burcu 2015 Sağlık

2015'te sağlığınız açısından olumsuz etkiler altına girmeyeceksiniz. Geride kalan yıllarda olduğu gibi yorucu ve zayıflatıcı bir yıl olmayacak. Aksine, kendinizi daha canlı ve iyimser hissedeceksiniz. Yine de sağlığınıza gerekli olan özeni göstermelisiniz. Ruhsal açıdan zaman zaman iniş ve çıkışlar yaşanabilir. Olabildiğince kötümser yaklaşımlarınızdan uzak durmaya çalışın.

Beslenme konusunda dikkatli olun. Sağlığınız konusunda herhangi bir endişeniz var ise doktora görünmenizde fayda var. Şubat - Nisan, Haziran - Ağustos ve Kasım aylarında kendinize gereksiz yere yüklenmemeye çalışın. Enerjinizde düşüş yaşanabilir ve bu da kendinizi zayıf hissetmenize yol açabilir.

Kaynak:


Benzer Konular

7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar