Arama

2015 Yılı için Yay Burcu Yorumu

Güncelleme: 9 Ocak 2015 Gösterim: 4.841 Cevap: 0
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Ocak 2015       Mesaj #1
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
2015 Yılı için Yay Burcu Yorumu
MsXLabs.org

Sponsorlu Bağlantılar

Geride kalan yıllar sizin için fazlasıyla yorucu ve zaman harcayıcı olarak geçti. Hedefleriniz konusunda çok fazla zaman harcadınız. 2015 yılında aradığınız yaratıcılığı ve yaşam sevincini bulabileceksiniz. Özellikle kariyerinizde yükselmeler yaşamanızı sağlayacak çok fazla fırsat elde edemeyeceksiniz ancak kendinizi işleriniz konusunda fazlasıyla özgür hissedebileceksiniz ve bu konuda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl içerisinde kendinizi dinlemeye özen gösterin. Çevresel etkilerin altında kalmamaya çalışın. Bağımsız hissetmenizi sağlayacak uğraşlarla ilgilenebilir, var olan hobilerinize vakit ayırarak heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz.

Bazı Yay burcu insanları bu dönem içerisinde riske girmeleri gereken durumlarda çekimser olmamalı. Zaten yenilenmekten fazlasıyla zevk alıyorsunuz ve kısıtlanmaktan nefret edersiniz. Uranüs, 2015 yılının tamamında size önemli etkilerde bulunacak. Bazı Yaylar bu etkiler şimdiden hissetmeye başladı bile. Uranüs, 2017 yılına kadar aşk hayatınızı, yaratıcı yönlerinizi ve çocuklarla ilgili konularda sizi etkileyecek. Bu dönemler içerisinde yalnız başınıza harekete geçmek isteyebilirsiniz. Jüpiter de size önemli etkilerde bulunacak ve özellikle Haziran ayına kadar olan kısımda hayatınız renklenecek. Özgüveninizi yükseltecek, yenilenmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşacaksınız. Aynı etkiler, aşk hayatınızı da önemli düzeyde etkileyecektir. Yeni bir kişiyle yakınlaşabilir, duygusal açıdan neşeli ve fazlasıyla coşkun olabilirsiniz.

Haziran 2015'ten sonra iş hayatınız ve ev yaşantınız bir düzen içerisine girecek. Özellikle iş hayatına çok fazla yoğunlaşacaksınız. İş arayan ya da var olan işini değiştirmek isteyen Yaylar bu konuda oldukça şanslı olacak. Eğitimine devam eden Yaylar içinde güzel fırsatlar olacak. Tüm bunların sonucunda, 2015 yılında çok fazla enerjiye ihtiyacınız olacak. Yorulmanıza değecek mi? Evet. Sorunla karşılaştığınız kısımları düzene sokabileceksiniz.

Satürn, gelecek yıla kadar size önemli etkilerde bulunacak. Hedefleriniz ve beklentileriniz var ise, bu dönem içerisinde daha gerçekçi hedeflere yönelmelisiniz. Aldığınız etkiler sonucunda özellikle sosyal hayatınızda ya da grup çalışmalarında daha diplomatik davranışlar sergileyeceksiniz. Ölçülü davranışlar sergilemeyi tercih edeceksiniz. Ortaklaşa yürüttüğünüz konularda bir takım beklentiler içerisinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işler konusunda da dengeyi kurabilecek, istediğiniz fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Çıkarlarınızı göz önünde bulundurarak hareket etmeye çalışın. Gelecek yıllar içerisinde bazı sıkıntılar yaşanacak mutlaka ancak siz bu yıl atacağınız adımları sağlam atmaya çalışmalısınız. 2015 yılında akılcı ve kontrollü olmak, gelecek yıllarda size fazlasıyla yardımcı olacaktır. Özellikle iş konusunda gereksiz tartışmaların içerisine girmekten kaçının.

Geçen yıllarda kariyer ve parasal konularda bir takım zorluklar yaşadınız. Bazı Yay burcu insanları bu durumu çok daha derinden yaşadı. Yaşadığınız sıkıntılar, zorlu dönemlere alışmanızı sağladı. 2015 yılına girerken finansal durumunuzu daha iyi seviyelere çıkarmaya başladınız. Özellikle 2015 yılın ilk altı aylık döneminde güzel iş fırsatlarıyla karşılaşacaksınız. Hayatınıza yeni insanlar girecek ve sizde bu kişilerden önemli destekler alacaksınız. Sanatsal alanda çalışmalar yapan Yay burcu insanları, 2015 yılı içerisinde hayal gücünü istedikleri seviyede kullanabilecek. Kendinizi ruhsal açıdan daha iyi hissedebilirsiniz. Hayatınız renklenecek ve deyim yerindeyse, her şeye oyun gözüyle bakacaksınız. Bazı Yay burcu insanları bu durumun tersine olaylarla karşılaşabilir. Hayatınızın bazı bölümlerinde kısıtlamalarla karşılaşabilir ve dağınıklıklar yaşayabilirsiniz. Özellikle hayata bakış açınız ve inandığınız konular, hatalı adımlar atmanıza neden olabilir.

Yay Burcu 2015 İş Hayatı

2014 yılında başlayan değişimler, Yay burcu insanlarının hayatında önemli ölçüde farklılıklar yaşanmasına neden oldu. 2015 yılına girdiğimizde, özellikle hayata bakış açınız daha cesur ve net olacak. Kariyerinizde yükselmeler söz konusu olabilir. Başarma ve yükselme isteğiniz üst seviyede olacak. İş toplantılarında daha fazla ön plana çıkacak, bu konuda fazlasıyla istekli olacaksınız. 2015 yılında bazı Yaylar daha cesur hareketler sergileyecek ve beklenenden daha fazla ön planda olacaklar.

Haziran 2015'e kadar olan dönemde, grup çalışmaları gündeme gelebilir. Önemli organizasyonların altına imza atabilirsiniz. Sosyal anlamda gösterdiğiniz faaliyetler, iş konusunda da başarılı olmanızı sağlayacak. Kariyeriniz açısından yaptığınız çalışmalar, somut bir şekilde ortaya çıkacak. Hedefleriniz konusunda değişimlere gidebilir, eski hedeflerinize oranla daha yükseklere gözünüzü dikebilirsiniz. İş konusundaki sorumluluklarınız zaman zaman artacak. Kariyer ve ev hayatınızı daha dengeli bir duruma sokmalısınız.

İş ilişkilerinde daha kontrollü olacak, ortaklık konularında da mücadele sergileyeceksiniz. Gücü elden bırakmak istemiyor, bu nedenle daha fazla sorumluluk altına giriyorsunuz. Bazı Yaylar, 2015 yılında kötü olaylarla karşılaşabilir ve bunun sonucunda önemli deneyimler elde edebilir. Bu durumun önüne geçmek sizin elinizde, mantıklı ve detaycı davranacak, risklerden uzak duracaksınız.

İş konusunda hedefleriniz belli, bu konuda hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Başarı istiyorsanız, çalışma arkadaşlarınızla ya da diğer iş yaptığınız kişilerle çatışma içerisine girmeyin. İstediğiniz sonuçları elde edeceksiniz, itibarınızı zedeleyecek davranışlardan uzak durmaya çalışın. Ocak ve Nisan ayları arasında iletişim seviyenizde düşüş yaşanacak, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yine bu dönem içerisinde yolculuklar gündeme gelecek, önemli çalışmaların içerisinde yer alacaksınız. İletişim konusunda yaşadığınız sıkıntı, gereksiz yere sinirli olmanıza neden olabilir, dikkatli olun.

2015'in Şubat ve Mart ayları arasında, özellikle girişimleriniz konusunda istediklerinizi elde edebilirsiniz. Sizden daha üst mevkide olan kişilerle daha olumlu bağlar kurabilirsiniz. Temmuz ayından, Ağustos ayına kadar olan süre de ise, özel hayat ve iş hayatınız konusunda denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem içerisinde diplomatik kararlar almak size zarar verebilir.

Eylül, Ekim aylarında maddi anlamda oldukça şanslı olacaksınız. Maddi anlamda kazançlarınız artabilir ve iş konusundaki yeteneklerinizi para kazanma adına kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ekim ve Kasım aylarında ise, tamamıyla iş hayatınıza odaklanacak, temponuzu artıracak ve daha yoğun çalışacaksınız. 2015 yılında ve gelecek iki yıl içerisinde daha ciddi davranışlar sergileyecek, kariyerinizi daha üst seviyelere taşıyacaksınız.

Yay Burcu 2015 Aşk Hayatı

2015 yılında, söz konusu aşk hayatı olunca en şanslı burçlardan birisi olacaksınız. Özellikle bazı Yaylar bu pozitif durumu daha net bir şekilde yaşayabilir. Jüpiter'in de etkisiyle, bu yıl içerisinde aşk hayatınıza karşı olan bakış açınız değişim gösterecek. Birliktelikler konusunda çok fazla fırsatla karşılaşabilirsiniz. Uranüs'te, 2015 yılı içerisinde aşk konusunda keyifli olaylar yaşamanıza yardımcı olacak. Özellikle bu dönem içerisinde hiç beklemediğiniz bir anda hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Yaşanacaklar zaman zaman size dengesiz gibi görünebilir. Söz konusu aşk olduğunda, hızlı bitişler ve hızlı başlangıçlar gündeme gelebilir. Size farklı gelebilecek kişiler, bu yıl içerisinde hayatınızın en önemli noktasına yerleşebilir. Bu dönem içerisinde yaşayacağınız bir aşk, diğer herkesin de şaşkınlıkla karşılamasına neden olacaktır.

2015 yılında aşk açısından şanslı olacağınızı söylemek gerekir. Derinden yaşayacağınız aşk fırsatları olacak, bazı Yaylar evlilik hayali kuruyor olabilir. Bu dönem içerisinde yaşayacağınız birliktelik, birden evliliğe doğru gitmeyecektir ancak sizi fazlasıyla mutlu edeceğe benziyor. Genellikle Uranüs'le bir gelen etkiler, Uranüs'le beraber geriye gider. Hal böyle olunca sizi mutlu edecek, keyifli anlar yaşamanızı sağlayacak fırsatlara yöneleceksiniz. Gelecek yıla kadar arkadaşlık, sosyal yaşantı ve birliktelik konusunda daha akılcı olacaksınız.

2015 yılının bazı bölümlerinde Venüs, burcunuzla uyumlu açılar içerisinde olacak. Bu dönemlerde aşk hayatınız daha iyi seviyelere yükselecek. Sizi tatmin edebilecek şartlarla karşılaşacaksınız. Öncelikle Ocak ve Şubat ayları, güzel gelişmelerin yaşanacağı aylar olarak dikkat çekiyor. Bu dönem içerisinde karşı cinse fazlasıyla çekici geleceksiniz. İstediğiniz kişiye kolaylıkla uyum sağlayabileceksiniz. Nisan ve Mayıs aylarında ise, aşk hayatınıza biraz maceracı bir şekilde yaklaşacaksınız. Arzunuz üst düzeyde olacak ve fazlasıyla hareketli olacaksınız.

Temmuz ve Ağustos 2015 tarihlerinde hayatınıza yeni insanlar girebilir. Yabancı kişilerle yakınlaşma ihtimaliniz de oldukça yüksek. Aşk konusunda farklı deneyimleriniz olacak ve siz de bundan fazlasıyla keyif alacaksınız. Haziran ve Ağustos aylarında ise, arkadaşlık ve ikili ilişkiler de biraz temkinli olmalı, fazla iddialı davranışlar sergilememeye çalışmalısınız.

Yay Burcu 2015 Sağlık

2015 yılı içerisinde, söz konusu sağlığınız olduğunda olumlu ve olumsuz etkiler alacaksınız. Uyarıları dikkate alın ve daima önlemci olmaya gayret edin. Bu yıl içerisinde iyimserliğiniz artış gösterecek. Özellikle uzun süredir gergin durumdasınız ve bu yıl içerisinde bu gerginliği ortadan kaldırmak adına güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Aynı zamanda kendinizi gereğinden fazla zorlayacağınız zamanlar da olacak. Bu gibi dönemlerde özellikle bedensel açıdan kendinize gerekli olan önemi vermelisiniz.

Ağustos ve Eylül 2015 tarihleri arasında duygusal açıdan yorgunluklar ve can sıkıcı olaylar yaşanabilir. Kasım 2015'ten sonra ise iş hayatınız fazlasıyla hareketlenecek, bu nedenle bu durumu göz önünde bulundurarak hareket etmelisiniz. Her ne yaşanırsa yaşansın, bu yıl içerisinde sağlığınızı olumsuz düzeyde etkileyebilecek etkenlerden uzak durmayı başarabilirsiniz. Daha önceden var olan sağlık sıkıntılarınız, 2015 yılı içerisinde olumlu düzeyde ilerleyebilir ve uygulanan tedaviden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Kaynak:


Benzer Konular

7 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar
9 Ocak 2015 / _AERYU_ Burçlar