Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 29

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 382.875 Cevap: 1.809
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
13 Ekim 2008       Mesaj #281
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
13 Ekim 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum iş hayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz. İşlerinizi zorlaştırmayın. Sevdiğinizden alacağınız sevindirici bir haberle rahatlayacaksınız. Ve işlerinize dört elle sarılacaksınız. Yeni biri ile tanışacaksınız. Sakın kendinizi kaptırmayın. Zira sevdiğinizi incitebilirsiniz. Ayaklarınıza dikkat edin. Fazla yormayın.


RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
14 Ekim 2008       Mesaj #282
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
14 Ekim 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.


RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
15 Ekim 2008       Mesaj #283
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
15 Ekim 2008

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor. Sağlığınıza dikkat etmezseniz bu olumlu günlerde iş yerine sağlık problemlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle baş ağrılarına dikkat.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
16 Ekim 2008       Mesaj #284
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
16 Ekim 2008
Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Bunun faydasını göreceksiniz. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
17 Ekim 2008       Mesaj #285
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
17 Ekim 2008

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gerekli güç şu sıralar sizde mevcut. Bu gücünüzden yararlanmayı bilin. Sağlığınızın yerinde oluşu sizin için şans. Bu şansınızı değerlendirin.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ekim 2008       Mesaj #286
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
20 Ekim 2008

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız. Fakat kalbiniz boşsa zevkli ve anlamlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Başbaşa kalacağınız yerlere gitmelisiniz. Bu da sağlığınıza iyi gelecek.



*alıntı
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
22 Ekim 2008       Mesaj #287
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
22 Ekim 2008

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte. Sevdiğinizle ölçülü ilişkiler içinde olmalısınız. Sevdiğiniz yoksa bir yakınınız sayesinde tanışacağınız biriyle aranızda yakınlaşma olacak. Talih oyunları oynayıp moralinizi bozmayın. Şu sıralar şans oyunlarında kısmetiniz yok.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
23 Ekim 2008       Mesaj #288
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
23 Ekim 2008

Havailiğiniz başınıza iş açıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var. Onlara fırsat vermeyin. Sevgide de daha kontrollü olmalısınız. Sevdiğinizin de desteğini aldığınızda önünüzde kimse duramaz. Ani ve aşırı sinirlenmelerden kaçının. Tartışmalara girmeyin.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ekim 2008       Mesaj #289
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - Salı , 28.10.2008
Sevgili Koçlar, 29 Eylül tarihinde oluşan yeniay enerjisi, sizler açısından, başta ciddi ilişkiniz olmak üzere, iş ortaklığınız, yeni iş sözleşmeleriniz, kontratlarınız, yasal davalarınızla alakalı konuların gündeme gelmesi ve herşeyin gözden geçirilmesi anlamı taşıyordu. Bugünkü etkiler altında ise, bu gözden geçirişlerin geldiği son noktayı tespit etmek açısından önemlidir. Eğer siz ilişkinizde hala devam eden sorunlar yaşıyorsanız ve gördüğünüz kadarıyla bunların düzelmesi mümkün değilse, yapacağınız şey son bir kez daha konuşup, bunları çözüme kavuşturmaktır. Bu çözümde gurur yapmanıza veya ben demenize gerek yok. Çünkü ilişki bir bütün olduğuna göre, bunu el birliği ile çözecek olan sizsiniz. Bu şansı iyi kullanmaya çalışınız. Diyelim ki iş ortaklığınızda problemler var. O zaman taraflar olarak bir araya gelip şikayetçi olduğunuz noktaları belirleyin ve bunlar üzerinde düşünmeye çalışın.

Yasal davalarınız gibi mevzularda ise, gelinen son noktayı bir gözden geçirin. Bundan sonrası adına bir sorun yaşanmaması için güçlü bir sözleşme yapın. Kısaca kangren halini almış ne varsa bunları ele alarak çözmeye gayret gösterin. O günlerde başlayan yeni bir ilişkiniz varsa, son bir aydır yaşadıklarınızı bir düşünün ve herşey yolundaysa bugün birbirinize sarılın ve ilişkinizin keyfini çıkarın. Saat 12:05-13:48 arası Ay gezegeni boşlukta olacağından, her zaman olduğu gibi yarım kalan işlerinizi ve eskiye ait konuları bitirmeye çalışın. Saat 13:48 itibariyle Ay zorlu etkiler altında olduğu Akrep burcunda seyrine başladığında güç ve kontrol hissi ön plana gelerek, sizi çıkarlarınız doğrultusunda hareket etmeye teşvik edebilir. Bu enerji altında dürüst ve dolambaçsız tavırlar içinde olmanız gayet önemlidir. Tutkularınız yükselebilir, bütünleşme arzunuz yoğunlaşır ve karşı cinse yöneliminiz artabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ekim 2008       Mesaj #290
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - Çarşamba , 29.10.2008
Sevgili Koçlar bugün Akrep burcunda meydana gelecek Yeniay enerjisi, önümüzdeki bir ay boyunca, başkalarıyla ortak bölüşümünüz olan mali konularda uzlaşı içinde hareket etmenin faydalı olacağını göstermektedir. Senin paran, benim param yerine, bizim paramız şeklinde düşünülmeli ve sorunlar el birliği içinde çözülmeye çalışılmalıdır. Böylece parasal konularda büyüme ve dönüşüm gerçekleşebilir. Yeniay enerjisi size, miras, sigorta, borçlar, eş kaynaklı gelirler konusunda da yardımcı olabilir. Bu konularda yapacağınız girişimlerde sizi destekleyicidir. Bu durum ise, kendi kazancınız dışında gelir elde edebilmenizi sağlayabilir. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarmanızı ve bunlardan ek gelir kaynakları elde etmenizde destekleyicidir. İlerlemeniz ve gelişiminiz adına yeni adımlar atabilmenizi sağlayıcıdır. Özel ilişkinizdeki cinsellik paylaşımınızı güçlendiricidir.

Birbirinize olan tutkunuzu alevlendirebilir ve bu beraberliğiniz açısından bağlayıcı bir faktör olarak etkilidir. Daha önce bitmiş bir ilişkiniz varsa, bu yeniay enerjisi, kendi farkındalığınızı çoğaltmanızı ve yeni deneyimlere yer açabilmeniz için eskiyi unutmanızı sağlayıcıdır. Başarılı olabilmek adına egonuzun sınırlarını aşabilmenizde destekleyicidir. Böylece sizi engelleyen, kuruntu ve kuşku yaratan psikolojik sorunlarınızı çözümlemenizi sağlayabilir. Bugüne dek yaşadıklarınızdan elde ettiğiniz olgunluk sayesinde kendinizi yeniden güçlü bir şekilde oluşturmanız adına kuvvet aşılayıcıdır. Bu kuvvet, yaşama daha gerçekçi gözlerle bakabilmenizi ve kendinizi yeniden keşfetmenizi sağlayabilir. Şimdi yukarıdaki konularda bir aylık süre içinde, en çok neyin olmasını istiyorsanız o konuya odaklanın ve her günün sonunda ona bir adım daha yaklaştığınızı hayal edin. Buna yürekten inanırsanız gerçekleşmeyecek hiçbir şey yoktur.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar