Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 174

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 436.620 Cevap: 1.809
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015       Mesaj #1731
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Mart Koç Burcu

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü bugün girişimlerde bulunmak yerine var olan işlerinizi tamamlama gayreti içinde olmanızın getireceği faydalara işaret etmekte. Bugün çalışma arkadaşlarınızın sorunlarına müdahil olmadan bireysel konularla ilgilenin ve başkalarının sorunlarını çözmek için enerjinizi tüketmeyin.Emeklerinizin karşılığını maddi manevi almaya başlıyorken, Enerjinizi yüksek tutmalısınız.Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizden dolayı maddi problemlerle karşılaşabilir ve tüm sorumluluğun ağırlığını omuzlarınızda taşıyor olmanın yorgunluğu ile isyankar bir tutum sergileyebilirsiniz. Belki de doğrusu bu olacaktır ikiniz için emek fedakarlık hiç bir zaman tek taraflı olmaz…

Günün Olumlaması: Sağlıklı bir bedene ve ruha sahibim. Tüm kalbimle şükürler olsun.Rabbimin bana bahşettiği zekamı beceri ve yeteneklerimi en yüce hali ile değerlendiriyor çok kazanıyor biriktiriyor bereketimin hayrını daima görüyor güzel işler yaparak sürekli zenginleşiyorum.

Günün Kristali: Lapis lazuli

Günün Rengi: Pembe

forumsal.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015       Mesaj #1732
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Koç Burcu (21 Mart - 21 Nisan);

Sponsorlu Bağlantılar
Akıcı, rahat, kendinizi kolayca ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi sınırlandırmadan hareket etmeli, değişikliklere direnmemelisiniz. Yeni tanışmalar mümkün. Başkaları ile paylaşımlarınız duygusal ya da maddi olsun dikkat çekici olabilir. Özellikle sabah saatlerinde hareketlerinize dikkat etmelisiniz. Düşüncelerinizi geniş tuttuğunuz oranda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Gün içinde ortaya çıkan değişikliklere açık olmalısınız. Planlarınızı uygulamak için doğru zamandasınız. Kişisel girişimlerinizi uygulamaya koymak için uygun bir gün. Günlük işlerinizde huzursuz bir tutum izlemeniz hem sizi, hem de etrafınızı rahatsız edebilir. Kendinize ve çalışma arkadaşlarınıza tarafsız bir gözle yaklaşmamak alıngan yönünüzü ortaya çıkarabilir.

haber0.net

_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
6 Mart 2015       Mesaj #1733
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
5 Mart 2015 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:

İŞ: Fiziksel görünüşünüze önem veriyorsunuz fakat bazen, kendinizi bırakıyor, ne buldunuzsa üzerinize giyip işinize başlıyorsunuz. Bu şekilde davranmayın.AŞK: Gururunuz aşkta sorunlar yaşamanıza sebep oluyor. Oysa, aşk iki kişinin ruh hallerinin bile ayni konulara tepki verdiği birliktelik olmalıdır. SAĞLIK:Genel yapınız son derece sağlıklı. Üstelik çoğu zaman yorgunluk nedir, bilmiyorsunuz. Sosyal yaşantınızın yoğunluğu enerjinizi düşürebiliyor.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
6 Mart 2015       Mesaj #1734
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
6 Mart 2015 Cuma KOÇ Burcu Yorumu:

İŞ: Aklınıza gelen bir şeyi, hemen sözlere dökmeyin. Bu nedenle 'bir bardak suda fırtınalar yaratıyorsunuz.' AŞK: Partnerinizin sevdiği ve yapmayı arzu ettiği isteklerine karşı tolerans göstermiyorsunuz. Anlayışlı olun.SAĞLIK: Kafanıza taktığınız her şeyi anında gerçekleştirme huyunuz, sizi sağlık konusunda olumsuz kılıyor.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
7 Mart 2015       Mesaj #1735
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
7 Mart 2015 Cumartesi KOÇ Burcu Yorumu:

İŞ: Karşınıza çıkan fırsatlar, sizin dinamizminizle bütünleşmeyi bekleyen gelişmeler. Biraz daha ayrıntıcı olun.
AŞK: Duygusal olarak içinize dönük bir gün yaşayabilirsiniz. Bunda onun davranışının da etkisi var.
SAĞLIK: Ani müdahale ettiğiniz konular yüzünden, başınız dertten kurtulmuyor. Dilinizi tutmayı öğrenin.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Mart 2015       Mesaj #1736
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
8 Mart 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu:

İŞ: Karşınıza çıkan fırsatlar, sizin dinamizminizle bütünleşmeyi bekleyen gelişmeler. Biraz daha ayrıntıcı olun.
AŞK: Duygusal olarak içinize dönük bir gün yaşayabilirsiniz. Bunda onun davranışının da etkisi var.
SAĞLIK: Ani müdahale ettiğiniz konular yüzünden, başınız dertten kurtulmuyor. Dilinizi tutmayı öğrenin.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Mart 2015       Mesaj #1737
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Mart 2015 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu:

İŞ: Her alanda kendinizi olumlu gösterme isteğiniz, farkında olmadan içsel korkular yaşamanıza neden oluyor..
AŞK: Öfkelerinizi duygularınıza yansıtmakla hata yapıyorsunuz. O, her şeyin farkında ve çok üzülüyor.
SAĞLIK: Her zaman olmasa da, bugün olduğu gibi, kıskançlık krizine girebiliyorsunuz. Bu da yararlı enerjinizi azaltıyor.

gundemkibris.com
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015       Mesaj #1738
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015 Koç Burcu

Keyifli enerjisi yüksek bir pazar günü karşılıyor sizleri. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olmanın keyfini çıkarın uzun sohbetler birlikte keyif alacağınız aktivitelerle hafta başı için enerjinizi toplayın. Akşam saatlerinde kişisel bakımınıza vakit ayırın. Eş yada sevgilinizle sorun ve sorumlulukların dışında hayata dair paylaşımlarda bulunun. Bekar Koç’lar sizlerde bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın avantajlarını yaşayabilirsiniz yeni fikirler ve teklifler söz konusu olabilir…

Günün Olumlaması: Kendi yaşamımı yüksek irademle sezgimle bilgimle tecrübelerimle idare edebiliyor olmanın gücü ile cesur kararlar alıyor uyguluyorum. Gereksiz her şeyi yaşamımdan kolaylıkla uzaklaştırarak yaşam şartlarımı güzelleştiren bolluğu bereketi aşkı kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Topaz
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015       Mesaj #1739
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015 Koç Burcu

Gökyüzü bugün iş hayatınızda gelen teklif ve önerileri dikkatle incelemeniz için uyarıyor sizleri. Anlık kararlar yanılgıları beraberinde getirebilir.Bilmediğiniz işlere yönelmekten uzak durun.Bu günlerde beklemede kalmak var olan şartları iyileştirmek için hareket etmek yararınıza olacaktır.Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatında ki belirsizlik size karşı duygularını yeterince iyi ifade edememesine ve içine kapanmasına sebep olabilir.Anlayışlı davranın ve bu zorlu zamanlarında sevginizle ona destek olun.Bekar Koç’lar bugünler duygusal yakınlaşmalar hayal kırıklıklarına sebep olabilir. Dikkatli davranın…

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum zorlandığım değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum.Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Turmalin
Günün Rengi: Çivit Mavisi

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015       Mesaj #1740
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Koç Burcu

Gökyüzü bugün fiziksel enerjinizi yükseltiyor. Uyuyan ruhunuz coşku ile uyanıyor diyebiliriz.Cesaretiniz ve aklını işbirliği halinde gerçekçi davranmanızı sağlayarak iş hayatınızda yeni kapıları aralamanızı sağlayacak.Maddi anlamda riskleri hesaplayarak hareket ettiğiniz sürece kazanacaksınız.Özel yaşamınızda ise oldukça hareketli bir gündesiniz.Süpriz keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.Bekar Koç’lar sizlerde tereddütlerinizden uzaklaşın ve aşkı dolu dizgin yaşayın….
Günün Olumlaması: Gözümü yükseklere diktim yüreğimin aydınlığından aldığım güçle ilerliyorum. Her doğan günle yenileniyor zenginleşiyor aşkla bütünleşiyorum.
Günün Kristali: Yakut
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net