Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 20

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 355.848 Cevap: 1.843
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #191
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Pazar , 10.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili Boğalar bugün Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay enerjisi, değişim konusunda sizi destekleyicidir. Yalnız Boğaların kendine has sabit düşünce tarzından uzak kalmaları gerekmektedir. Yani bugün ileri adımlar atılabilmesi için başka fikirlere açık olmak, toleranslı davranmak lazımdır. Pazar gününün tümünde etkili olacak bu enerji, ister partneriniz, isterse başka bir kişi olsun farketmez ortaklaşa hareket etmenin, duygusal ve ruhsal güvenliğiniz açısından önemini göstermektedir. Tabi ki içinizde yine kuruntu ve kuşkular vardır, bunların çözümlenmesi bu kısa süreli etki altında mümkün olmayabilir fakat günün pozitif geçmesinde gayet faydalıdır. Tensel arzularınız bakımından etkili olan bu enerji, partnerinizle aranızdaki bütünleşmeyi sağlayıcıdır.

İletişim ve haberleşme gezegeni Merkür bugün itibariyle yöneticisi olduğu Başak burcundaki seyrine başlamakta. 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek bu etki altında aşk hayatınız ve size ruhsal rahatlık sağlayan, tatmin hislerinizi besleyen her konuda mantıklı bir gözden geçirmede bulunabilir ve yaşadığınız herşeyin ne kadar net ve düzgün olduğu yolunda saptamalarda bulunabilirsiniz. Bildiğiniz gibi bundan birkaç gün önce Venüs gezegeni zayıf etkiler altında olduğu Başak burcunda seyrine başlamıştı. Bu etki altında bir boğa doğal olarak yaşadığı ilişkiyi sorgulayarak nelerin eksik kaldığını saptayabilecekti. Şimdi de Merkür zihinsel açıdan sizleri destekleyici bir enerjiyle devreye girmiş durumda. Burdan anlıyoruz ki, boğalar bu süreçte gayet mantıklı ve akıllı adımlar atmak isteyecekler, yaşadıkları ilişkinin gözlerini boyamasına izin vermeden kararlar alabilecekler. İlişkiniz yoksa bu etki altında karşınıza çıkabilecek kişiyi de aynı testlerden geçirmeniz mümkündür.

alıntı
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
10 Ağustos 2008       Mesaj #192
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
BOĞA KADINI
Boğa burcundan doğan kadınlar, yıldızların sevgi, güzellik temsilcisi dolayısıyla çok cana yakın, beğenilen, aranılan tiplerdir. Evlilik ve annelik onlara çok yaraşır. Boğa Burcu kadını yıldızı yüzünden güzelliklere çok düşkündür. Özellikle müzik ve resim bu tiplere büyük zevk verir. Onlardan çoğu da resim ve müzik alanlarında talihlerini denerler veya günlük işleri dışında resim ve müzikle uğraşarak oyalanırlar.
Sponsorlu Bağlantılar
Boğa Burcundan doğan bir kadına pahalı fakat güzel sayılmayacak bir hediye yerine çiçek verin ; bu çiçekler onu çok ama çok sevindirecektir. Yine ona vereceğiniz parfümler ve makyaj malzemeleri de çok makbule geçecektir. Bu burçtan doğan kadın kendini güzellesştirecek her şeyden hoşlanır.
Boğa Burcundan doğan bir kadınların cildi çok hassastır. Bazı yünlüler, sentetik kumaşlar ve kazaklar ciltlerini tahriş edebilir. Genel olarak sıhhatlidirler ancak boyun ve boğazlarını korumaları yerinde olur.
Boğa Burcundan doğan kadın tam anlamıyla sadık bir tiptir. O bir kere sevmek ve bağlanmak ister. Aşkta aradığını bulursada şartlar ne olursa olsun mutluluk içinde yaşar. Kendisine hiçde uygun olmayan birini sevebilir. Hatta böyle bir erkeğin kendisini istismar etmesine bile göz yumar.
Boğa Kadını dostlarına çok düşkündür. Dostlarını haksız da olsalar savunur, onlar için türlü fedakarlıklar yapar. Buna karşılık da dostlarından sadakat bekler. Eğer bir dostu, başkasına daha fazla önem verirse kadın o zaman büyük bir kıskançlık duyar.
Boğa Kadını için eğitim fazla önemli değildir. O kendi kabiliyetlerine güvenir ve bu sayede istediği duruma gelebileceğini de bilir. Ama eşinin ve çocuklarının iyi eğitim görmelerini arzu eder. Bu burçtan çıkan pek çok kadın evlendikten sonra çalışmaya devam ederek eşlerinin yüksek tahsil yapmasını sağlarlar. Sabır ve dayanma gücü yanında hayatta yükselmek için Koç Burcu kadını gibi gayretli değillerdir. Bu arada şartlara, parasızlığa da dayanırlar. Rahat edebilmesi için güven duyması şarttır ama kendisine olan güveni de yeterli değildir.
Boğa Burcu kadını yemek sever. Yemeğin hayatta büyük rol oynadığına da inanır. Onun için kalbe giden yol mideden geçer. Sevdiği erkeği kendine bağlamak için yemek konusuna özellikle dikkat eder. Sofrası daima tertipli ve süslü, yemekleride lezzetlidir.
Boğa Burcunda doğan kadın tembel değildir ama egzersiz vs. gibi şeylerden hiç hoşlanmaz. Hele rejim sözünden nefret eder. Boğa kadınları şikayet etmekden hoşlanmazlar. Bunu bir küçüklük sayarlar.

Boğa burcu erkeği


Aylarca ve yıllarca kusursuz, dengeli ve kontrollü davranışlar içinde, çiçeklerin kokusunu içine çekerek ve çevresindeki tüm o sinirli gürültü patırtılara aldırmadan yaşayıp gider. Derken hiç ummadığınız bir gün, saldırganın biri onun geniş sırtına fazladan bir çöp yüklemeye kalkınca, hızla soluyarak ön ayağıyla toprağı eşelemeye başlar, gözleri kısılır ve saldırır. Olabildiğince çabuk yolundan çekilin ve canınızı kurtarmak için kaçın!

Boğanın öfkesi adiren kabarır, ama bir de çileden çıkınca yolunun üstüne çıkan her şeyi ezip geçer, Akrepleri bile... Tozun toprağın yatışması ve ortalığın tekrar huzura kavuşması biraz zaman alabilir. Bazı Boğalar o kadar kontrollüdür ki, tüm yaşamları boyunca ancak birya da iki kez kendilerini kaybedecek kadar öfkelenirler. Yine de bu özelliğini akılda tutmakta fayda var. Boğa genellikle öyle biraz sinirlenip öfkelenmez.

Meydana gelen olay, onun normalde sakin olan duygularını sarsacak kadar büyükse, sıradan bir öfke değil, gözü hiçbir şey görmeyecek kadar büyük bir gazap bekleyebilirsiniz.

Hareketleri zariftir


Mayıs ayında doğanların birçoğu gerçekten Boğaya benzeyebilirler, yani erkekler. Dişi Boğaların bakışlarıysa, sakin, berrak ve gene de sabittir. Hareketleri zarif, tembelcedir, ama onda gizli bir güç olduğunu sezersiniz. Erkeklere gelince, boyunları çoğunlukla kalın ve adaleli, omuzlar, göğüs ve arka, her üçü de geniş ve güçlüdür. Kısa ya da uzun olsun bütün vücut iyi orantılıdır. Kulaklar genelde küçük ve başa doğru yatıktır. Yemek yerken lokmaları yavaş yavaş çiğnerler ve genelde kusursuz bir sindirim sistemleri vardır. Alınlarının tam ortasına düşen bir tutam saç veya bukle dikkatinizi çekebilir. Hepsinin değilse de, Boğanın saçları kıvırcık veya dalgalıdır. Gözleri ve derisi gibi genellikle saçları da koyu renktir.

Arada sırada rastladığınız sarışın, açık renk gözlü, beyaz tenli Boğaların bile zihin ve karakter yapılarında çıtkırıldımlıktan eser yoktur. Doğal olarak Boğa burcunda doğan her insanın bildiğimiz boğaya veya ineğe benzemesini bekleyemezsiniz. Bunların çoğunlukla, adeleliden, tombula ve şişmana kadar değişen iri yarı yapıları olduğu doğrudur. Ama kafanıza ille de bu imajı yerleştirirseniz, sonra sıskaları tanıyamazsınız; oysa onları tanımak da önemlidir. Boğa, karşı cinse büyük ilgi duyar, ama onun oyunları içinde, herhangi bir zevkin peşine saldırganca düşmek yoktur.

O insanları kendisine cezbetmeyi tercih eder. Ne diye onları köşe bucak kovalamakla enerjisini harcasın? Çiftliğe kadar kısa bir yolculuk yaparak, doğa yasalarını biraz akıllıca gözlemek, Boğanın duygularını aşkta ve dostlukta nasıl ifade ettiğini açıkça anlamağa yeter. Pasiflik onun tipik davranış biçimidir. Boğalar dostlarını konukseverlikle evde ağırlamayı, ziyaretlerine gitmek zahmetine tercih ederler.

Popülerlikten hoşlanmazlar


Yıldız gibi parlayan bir popülerliğe kavuşmak için gayret sarfetmek Boğanın yapısına ters düşer. Eğer onu istiyorsanız siz arayabilirsiniz. Orada olacaktır. Arkadaşlık veya romans tipini ona atın, eğer ilgisini çekiyorsa, o tutar. Onunla ne yapacağını da iyi bilir, ki bu diğer bazı, dışa dönük burçlarda her zaman görülmez. Boğa pek az üzülür, sinirlenir ve tırnaklarını yer. İşler istediği gibi gitmediği zaman somurtup düşüncelere dalabilir, ama sinirli bir tip değildir. Duygularına kapılmamak ve işleri kendi gidişine uydurmak onun doğal özelliğidir ve onun bu esas tutumunu tümüyle değiştiremez. Boğa insanları ev kedileridir. Kendi çatısı altında lüks bir yaşam, rahat, samimi bir yaşam kurmayı istemeyen bir Boğa hemen hemen yok gibidir. Değişikik onu tedirgin eder (Şayet Ay, İkizler, Yay veya Kovada değilse). Eğer tanıdığınız bir Boğanın kendi evi yoksa, mutlaka onun hayali içinde yaşıyordur ve bir gün sahip olacaktır. O toprağa yakındır ve eninde sonunda bir gün şu ya da bu şekilde toprak tutkusuna yakalanacaktır.

Kalabalık bir apartmanda yaşamak zorundaysa, herhangi bir penceresi sardunya ve petunya saksılarıyla dolu olacaktır. Şehrin gürültü patırtısı rahatsız edecek kadar yakından geliyorsa, balık takımlarını aldığı gibi, doğayla başbaşa kalacağı sessiz sakin bir yere gidecektir. Dünya ona göre, ne kadar başdöndürücü bir hızla dönerse dönsün, yavaşlayıncaya kadar Boğa kendi köşesine çekilecektir. Vasat bir Boğa, güçlü bir yapıya sahip olarak fevkalade sağlıklıdır. Onun sırtını yere getirmek oldukça zorsa da, bir kez hastalanınca, kısmen doktorun sözünü dinlememekte direndiği için iyileşmesi yavaş olabilir.

Doğuştan iyimserliğe bel bağlamama eğilimi de hızla iyileşmesini önleyebilir. Vücudunda kazalara ve enfeksiyonlara hassas olan alanlar, boğaz, boyun, bacaklar, bilekler, üreme organları, sırt ve omurga bölgesidir. Soğuk algınlığı sık sık boğaz ağrısına dönüşür ve Boğanın herkesçe bilinen yeme içme aşkından çoğunlukla yiyeceklerden kaynaklanan fazla kiloları kalp rahatsızlıklarına, dolaşım bozukluklarına, zayıf bileklere, damar genişlemesine ve başka kronik şikayetlere yol açabilir.

Gut hastalığı da bir başka olasılıktır. Bununla birlikte, mayısta doğan insanların çoğu aşırı şişmanlıktan, letarjiden ve böbrek enfeksiyonlarından kaçınabilirlerse, zodyakın bütün burçlarından daha kolay sağlıklı kalabilirler.

Son düzenleyen volture; 10 Ağustos 2008 12:59 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #193
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
11.08.2008

Duygusal ilişkilerinizde astrolojik açıdan pek şanslı olduğunuz söylenemez. Yeni ilişkilere girmekten kaçınmalısınız. Sağlık problemleriniz olabilir. En kısa sürede enerji seviyenizi yükseltmeli ve kendinize zaman ayırarak dinlenmelisiniz. Spor yapmayı ihmal etmeyin. Ama sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Ancak geleceğe dönük kaygılarınız nedeniyle huzurunuzu kaçırıyorsunuz. Tüm bunlara bir tarafa bırakıp dinlenmeli ve bugünün tadını çıkarmaya bakmalısınız.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #194
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Pazartesi , 11.08.2008


Sevgili Boğalar bugün, mesleki konularda patron veya üst konumundaki kişilerle kesinlikle anlaşma sağlamaya, onlarla ilişkinizi güçlü tutmaya ve her ne olursa olsun çatışmadan uzak durmaya dikkat ediniz. Yapmanız gereken, kesinlikle sorumluluklarınızın farkına vararak, hayatınızı yeniden şekillendirmeye gönüllü olmanızdır. Bütün bunlar ileride fazlasıyla işinize yarayacaktır. Gün içinde, iş konusunda son karar aşamasına gelebilir veya yeni ayarlamalar için patronunuzla bir araya gelerek konuşabilirsiniz, durum ne olursa olsun mantıklı bir şekilde hareket edebilirseniz sorun çıkmayacaktır.

Günlük enerjinin bir diğer boyutu ise, maddi kazanımlarla ilgili konularda daha pozitif etkiler altında olduğunuzdur. Henüz maaş artışı gibi konularda tam bir fikir birliği sağlanmasa da, sabırlı olmanız faydalıdır. Bu arada durumlar tam netliğe kavuşmadan, gücünüzü aşan harcamalarda bulunmak veya yatırım amaçlı girişimler oldukça risk taşıyıcıdır.


alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #195
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
12.08.2008


Bugün, inisiyatifinizi ve otoritenizi kullanarak, ortadaki problemi kendi lehinize çevirebilirsiniz.. İş organizasyonu içinde, eski arkadaşlarınızdan alacağınız fikirlerin yararını görecek ve uygulayacaksınız. Yaratıcılık yönünüzün güçlü olması sizin için son derece yararlı oluyor. Hata düzeltme gününüz..

Aşk Yaşamı
Sevgilinizle son zamanlarda fazla yalnız kalamıyorsunuz ve bazı sorunlarınızı konuşmak için bile fırsat bulamıyorsunuz. Bu fırsatı bugün elde edebileceksiniz.


İş Yaşamı
İş hayatınızda rutin ve günlük işleriniz dışında bazı ailevi konularla da ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Akşama doğru halsiz düşebilirsiniz.


Para Durumu
Para ilgili planlamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Bazı yerlerden açık verebilirsiniz. Harcamalarınızı tekrar gözden geçirin.

alıntı...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Salı , 12.08.2008



Sevgili Boğalar güne adım atarken özellikle başka kaynaklar yoluyla elde etmeyi düşündüğünüz paralarla alakalı işlerinizi sabah itibariyle halletmeniz yerinde olabilir. Bu ister bir kredi başvurusu olsun isterse elden istenecek bir borç farketmez saat 12:05 kadar bitirmeniz yerinde olur. Eğer bu saatler arasında olanak bulamazsanız, saat 14:43 sonrası uygundur. Bu saat dilimi içinde Ay gezegeni boşlukta olacağından dikkatli olmak gerekliliğiniz vardır. Ani girişim ve yeniliklerde bulunmak amacıyla yapılacak harcamalar sakınca oluşturabilir. Yine bu saat dilimi içinde eşiniz, sevgilinizle aranızdaki olan sorunları çözümlemek adına ısrarcı davranmak veya karar verdiğiniz bir mevzuda yön değişikliğine gitmek daha sonra pişmanlık duymanıza yol açabilir. Kısaca kendi elinizde olmayan başkalarına bağımlı olduğunuz konularda sakin ve beklemede kalmak, karşı tarafa ipleri bırakmak yerindedir.

Saat 14:43 itibariyle Ay Yay burcundan çıkarak Oğlakta ilerlemeye başlamasıyla boşluktaki durum sona ereceğinden bu saat itibariyle, düşüncelerinizi belli bir noktada toparlamanız, organize olabilmeniz ve pratik bir şekilde işlerinizi yoluna koymanız kolaylaşır. Sizi üzen veya oldukça gerginleştiren konularda kendinize hakim olabilir, hedefinizin altını bir kez daha çizerek yol alabilirsiniz. Kendinize ilgi göstermek ve sorumluluklarınızı kabul ederek günün geri kalanını planlamak olumlu bir akşam geçirmenizi sağlayabilir.
alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #197
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
13.08.2008

Bu gün maddi açıdan şanslısınız. Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir. Ruhsal olarak romantik ve nostaljik bir yapıdasınız. Eğer yalnızsanız bugünlerde kolaylıkla aşık olabirsiniz. Para ve iş konularına gelince, bir şansı kullanabilirsiniz. Duygusal olarak isteklerinizi dile getirmekte zorlanabilir ve kendinizi karşı tarafın arzularına uydurmanız kolay olmayabilir.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #198
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Çarşamba , 13.08.2008
Sevgili Boğalar bugün, iletişim tarzınızda genel olarak ciddiyet hakimdir. Çevrenizle olan birebir ilişkilerinizde güven olgusu çok değerlidir. Size sağlamlık veren, zamanla oturmuş olan her şeyinizi sahiplenir ve kaybetmekten korkabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili yeni dönem için kararlar gündeme gelebilir, yeni okulunuz, öğretmenleriniz hakkında bilgi toplayabilir ve nasıl bir ortamda öğrenim göreceksiniz onu saptayabilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili alanlarda, ciddiyet içinde görevlerinizi ele alır, duygularınızı işinize karıştırmaktan hoşlanmayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmak ve onlarla paylaşım içinde bulunmak sizi rahatlatabilir, kimi dostlarınızla aranızdaki problemleri bugün ele aldığınızda gerçekleri daha net ortaya koyabilirsiniz. Kısa gezintiler açısından kısır bir gün olabilir. Son anda bazı randevularınızı askıya alınabilir veya sizin bugün için ertelemekte durumunda kalabilirsiniz.

Kafanızın içindeki bazı projelerle ilgili daha detaylı çalışmak isteyebilir, sistemli ve disiplinli olmak gereği duyabilirsiniz. Kimileriniz bugün aşırı ciddiyetin getirdiği bir içsel sıkıntı yaşayabilir ve bunu gidermek amacıyla daha sosyal olmak isteyebilirler, kimileriniz ise tam tersine kendi çevrenizde çok daha huzurlu olduğunuzu düşünebilirsiniz.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #199
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Perşembe , 14.08.2008

Sevgili Boğalar bugün Oğlak burcundaki Ay enerjisinin son günündeyiz. Saat 20:09 kadar sürecek bu etki altında içinde bulunduğunuz ortamın farkında olarak hareket etmeniz halinde günü hoş bir şekilde geçirmeniz mümkündür. Özdeğer duygunuz ön planda olacağı için, herşeyden belirli bir tat ve güzellik hissetmeye çalışmanız mümkündür. Tabi ki siz zevk sahibi insanlar olarak bulunduğunuz çevre içinde her zaman ilgi uyandırmayı bilirsiniz. Duruşunuz, konuşmalarınız, sakinliğiniz ve sağlam ifadelerinizle zaten özel birisiniz. İşte bugün bu farklılığınız çevrenizdeki insanlar tarafından kolayca hissedilebilir. Ayrıca, ne zorluk altında olursanız olun hayatın getirilerinden şüphe duymamanız, bazı yanlışlıkları ve yaşadığınız zorlu tecrübeleri bağışlamanız olumlu bir enerjinin sizi sarmalaması açısından değerlidir.

Ay oğlak burcu geçişlerinde, sorumluluk duygusu ön plandadır. Bu bir Boğa için kesinlikle zor değildir. Bugün bu etki altında otomatik olarak sabırlı bir şekilde işlerinizi yapabilir, başka insanların ihtiyaçlarına karşı hassas davranabilir ve öncelikle güvenliğinizi ön planda tutacak şekilde hareket edebilirsiniz. Saat 20:09-Cuma 01:57 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından akşamın bu zaman aralığını hoşlandığınız kişi veya aktivitelerle geçirmeniz, cuma günü yapacağınız işlerinizi belirli bir düzene koymanız hem zaman hem de moral açısından sizi rahatlatabilir.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #200
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - Cuma , 15.08.2008



Sevgili Boğalar güne iki farklı enerjinin etkisi altında başlamaktasınız. Bunlardan ilki, gece yarısı itibariyle başlayan Ay Kova burcu seyri. Bu enerji öncelikle mesleki konularda gerçekçi düşünmek gerektiğinin göstergesidir. Kendi bildiğinizin doğru olduğu konusunda ısrar etmeniz ve bireysel hareket etmeye çalışmanız sakınca oluşturabilir. Eşitlik ilkesi ve grubun yararına olacak şekilde düşünmek gerekiyor. Çünkü günlük enerjiler altında siz ne düşünürseniz düşünün iş konusunda ortam şartları ağır basıyor. Nasıl bir iş ortamında emek sarfettiğinizi ve kimlerle çalıştığınızı iyi analiz etmek lazım. Şu an ne geçmiş ne de gelecek kaygısı duymadan şimdiki zamana odaklanmak gayet akıllıca. Etrafınızdaki insanlarla temasınızı kesinlikle kaybetmeyiniz. Sizi gerginleştiren durumlar olsa bile, akıllıca bir şekilde onlarla bağlantı kurmaya çalışınız. Ayrıca ailevi ilişkiler açısından, yuvanızdaki şartları göz önüne alırsak doğaldır ki, kendinizi güçlü hissetmek ve güven içinde geleceğe doğru yol almak niyetindesiniz. Fakat bunun için sabit fikirli düşünmemek lazım. Nasıl iş hayatında ortama ayak uydurmanız gerekiyorsa evinizle alakalı meselelerde de gönül huzurunuz açısından mantıklı düşünmeniz şart. Ayrıca şunu da önemle belirteyim ki, kimileriniz iş yaşamıyla ilgi yaşadığı sıkıntıları evin içine taşıyabilirler. Sizin dış dünyadaki hayal kırıklığınız ne olursa olsun, orası sizin mutlu olmak, sakinleşmek adına sığındığınız limanınız. Onun için en azından kendi ortamınızda sabırlı olmaya devam etmelisiniz.

Günün bir başka enerjisi ise, aşk hayatınızı yakından ilgilendirmekte. Yaşadığınız ilişkinin adı ne olursa olsun bugün birlikte olduğunuz kişiyi ve kendinizi gerçeklerin ışığında değerlendirmeye bakmanız lazım. Detaylı bir şekilde içinde bulunduğunuz durumu analiz ediniz. Fakat bu düşünme safhasında ani kararlar vermeyiniz. Yani canınızı sıkan durumlar olsa dahi sakin olunuz. İlişkisi olmayanlar ise, karşılarına çıkacak kişiyle alakalı ani saptamalarda bulunmamalılar. Biraz daha tanımakta, anlamakta fayda var. Zamana bırakmak bugün çok önemli.


alıntı

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar