Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 133

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 350.668 Cevap: 1.773
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013       Mesaj #1321
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Yönetici gezegeniniz Merkür, ortak paylaştığınız Başak burcunda geri hareketini yaparken, aile içinde yaşadığınız huzursuzluklar, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Sorumluluk duygusundan bunalabilirsiniz. Kişisel duygularınızı sorguladığınız bir gün. Küçük hesaplaşmalarınızı bir an önce yapmalısınız. Ailenizle ilintili olan olaylardan çok daha fazla ilgileniyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013       Mesaj #1322
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz. Depresif bir halde olmaktan yorulmadınız mı? Sürekli depresif olmak, başka hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013       Mesaj #1323
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Çevrenizde hata yapmanızı bekleyenler var ve bunun için ellerinden geleni yapıyorlar ancak siz mutlu gelişmelere açık bir gündesiniz. Çevrenizdekilerin beklentilerini boşa çıkaracak başladığınız işi başarıyla bitireceksiniz. Eğer bekarsanız bugün evlilik konusu gündeme gelebilir. Yalnızsanız, dışarıdan bakınca uygunsuz gibi görünse bile çok güzel bir duygusal ilişkiye başlayabilirsiniz. Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var. Zamanınızı boşa harcama meylindesiniz ve genel bir memnuniyetsizliğiniz olabilir. Bugün yeni birşeye başlamanız olasıdır. Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız. Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiniz bir gündesiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013       Mesaj #1324
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 NİSAN 2013 İKİZLER BURCU YORUMU
Gökyüzü bugün yakın çevrenizin etkisiyle bir takım kararlar almak zorunda hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Karşınızda ki insanlar öyle çok konuşurlar ki sırf susup kafanızı dinlemek için sizden istediklerini kabule edebilirsiniz! Dikkat sonrası sizin için hiçte iyi olmayacak sonuçlar getirebilir. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Bugünlerde kiminle nerede olduğunuza dikkat edin. Zaten sorunlu bir ilişkinin içinde hırpalanmanın yorgunluğunun üstüne başka biri ile ilişkinizin ortaya çıkması sizi büyük bir çıkmazın içine sokabilir. Öncelikle var olan ilişkinizi bitirme cesaretini göstererek bir diğerine yol almalısınız…

Günün Olumlaması: İksiri Aşk’ı içtim ve aydınlandım, Coştum duruldum düştüm kalktım öldüm dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım şükrettim canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek yada bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım hakkın yoluna gönül koydum yürüyorum…
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013       Mesaj #1325
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Karşılaştığınız bir habere ani tepki gösterebilirsiniz. Duygularınız kontrol etmeye çalışın. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olun. Bugün dalgın olacağınız bir gün. Eski bir dostunuzla karşılaşabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013       Mesaj #1326
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bugün yeni başlatmayı düşündüğünüz bir duygusal ilişki ya da ilişkilerinizde yolunda gitmeyen bazı şeyler varsa onları düzeltmek için harekete geçerseniz kazançlı çıkarsınız. Hassas yapıdasınız. Hassasiyetiniz sadece duygusal ilişkiler ve kendi duygularınızı nakledebilmekle sınırlı değildir. Karşınızdaki kimselerin duygu ve niyetleriniz rahatlıkla sezebilirsiniz. Bugün aldatılmanız oldukça zordur çünkü karşınızdaki kimsenin gerçek niyetini hemen anlayabilirsiniz. Unutmamanız gereken şey, hislerinize güvenmeniz ve mantığı ön plana almaktan vaz geçmeniz gerektiğidir. Mantığınızı tamamen reddetmeyin fakat hislerinizi de yabana atmayın. Bir yolculuk yapmanız ve bundan son derece memnun kalmanız olasıdır. Hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle kolay anlaşabilir ve dostluk kurabilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013       Mesaj #1327
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 NİSAN 2013 İKİZLER BURCU YORUMU
Sosyal yönünüzün bugün ağır basması ile değişik ortamlarda bulunmak ve değişik sanatsal faaliyetlere katılmak isteyeceksiniz. Hayal gücünüz sizi ve beraber olduğunuz kimseyi oldukça şaşırtabilir. Orijinal fikirlerinizin bu dönemde de devam etmesi büyük bir şans. Çünkü konuşma ve yazma yeteneğinizin de bu dönemde iyi çalışması ile birlikte, güzel ve verimli işler yapabileceksiniz. Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak. Bu sebeple de aşk yaşamak gibi yanılgılara karşı uyanık olmanız gerekiyor. Fakat sosyal yönden bugün oldukça aktif ve hareketli olacağa benziyor. Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz. Eğer bir sevdiğiniz varsa, aynı olay onun için de geçerli olacaktır.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013       Mesaj #1328
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

16 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu
Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir gün içindesiniz. Gireceğiniz ortamlarda romantik bir buluşma sürprizlerine hazır olun. Bazı dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. Vitamin ve mineral dengenizi korumalı uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Maneviyat duygusu içinde hareket etmek sizi oldukça rahatlatacaktır.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013       Mesaj #1329
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013

Bugün yakın çevrenizde, üzerinizde baskı kurmak isteyen ve ruh halinizi bilinçli olarak bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalabileceğiniz konusunda uyarıyor sizleri. Bunun bilincinde olup gardınızı alır, bu tarz insanların başarılı olmasına izin vermezseniz gün sizin için olumlu geçecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle aranızı açmak isteyen kişilere karşı dikkatli davranın. Duyduklarınıza değil, yaşadıklarınıza göre değerlendirmelerde bulunun.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013       Mesaj #1330
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013 İkizler Burcu Yorumu

Son günlerde duygularınızı ve sevginizi göstermekte sıkıntı çekiyorsunuz. Sevgi eksikliği ilişkinizde bazı problemlere neden olacaktır. Doğal olan yönünüzü ve hislerinizi olduğu gibi açıkça belli etmelisiniz. Bugün sinirleriniz oldukça gergin ve sürekli acıkıyorsunuz. Kiloya hazırlıklı olun. Sevgilinizin gözünde farklı bir yeriniz var. İlişkinizin dışında, sizden gizlemeye çalıştığı birtakım sorunları olabilir. Ona dışardan bir yabancı gibi yaklaşmayı denemelisiniz.