Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 26

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.384 Cevap: 1.773
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Kasım 2008       Mesaj #251
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Cumartesi , 01.11.2008
Sevgili İkizler, güne Ay gezegeninin dünden bu yana devam eden Yay burcu seyriyle başlamaktasınız. Kendinizle barışık olmanızı, özgürlük duygunuzu hayata geçirebilecek eylemlerde bulunmanızı sağlayan bu enerji altında, dış dünyada dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğini bilerek kimi zaman belki abartılı ama en azından keyiflenmenizi sağlayan aktivitelerde yer alabilir, etrafınızı coşturabilirsiniz. Bugün içinizdeki çocuğun sesini dinlemekten yanasınızdır. Gönlünüzden geldiğini, geldiği anda yapmak size zevk verebilir. Kimileriniz bu etki altında, fiziksel açıdan yeni bir değişimi gerçekleştirebilir, kimileriniz ise geçtiğimiz haftanın yorgunluğunu üzerinizden atmaya çalışabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Günlük enerjinin en önemli etkisi, eskiyi bırak yeniye bak sloganıyla hareket etmektir. Bir şeylerin etrafınızda değiştiğine tanık olacağınız bugün, önümüzdeki hafta için neler yapmayı düşünüyorsanız bugünden tasarlayabilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle bir araya gelebilir, kısa süreli maceralar yaşayabilir veya hatta yeni biriyle tanışabilirsiniz. Neşeli haliniz çevrenizdeki insanların sizinle olmaktan zevk almalarına, hoşsohbetinizle şenlenmelerine, açık fikirliliğinizle her şeyi daha farklı görmelerini sağlayabilir. Neşeli haliniz veya kimi zaman yaptığınız esprilerle hakikaten gün, sizin gününüz desek yeridir. İstediğiniz gibi keyfini çıkarınız.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
1 Kasım 2008       Mesaj #252
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
1 Kasım 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız. Bu sevginizi daha da pekiştirecek. Ara ara ufak hediyelerle onun gönlünü almayı unutmamalısınız. Unutmayın hayat sadece işten ibaret değildir. Düzenli bir iş hayatı ve spor sizi hedefinize daha kolay ulaştırır. Sağlığınızı ve sevdiğinizi ihmal etmeyin.


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Kasım 2008       Mesaj #253
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Pazar , 02.11.2008
Sevgili İkizler pazar gününe, karşıt burcunuz Yayda ilerleyen Ay gezegeninin, saat 11:40-13:10 arasındaki boşluk etkisiyle girmektesiniz. Bu zaman dilimi içinde, sevgilinizin size karşı hal ve tavırları karşısında, sorun yaratan konularda ilişkinizi şöyle bir gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Tabi ki bu enerjinin sadece problem çıkardığını düşünmeyin. Her İkizler aynı durumları yaşamayacağına göre, bu saat dilimi içinde, partneri oldukça coşkun davranışlar gösteren bir başka İkizler kendinizi gayet keyifli hissedebilir. Komik davranışları, kimi zaman derin düşünceli hali hoşunuza gidebilir.

Burada önemli olan, birbirinizin ayrı özelliklerine şöyle karşıdan bakarak, sizden ne kadar farklı biri olduğunu kabul etmeniz ve bunun sizde yarattığı hoşluğun tadını çıkarmanızdır. Bu saatler arasında hissettiğiniz duygular ne olursa olsun lütfen acil kararlar almayınız, sadece günlük akışa göre hareket ediniz. Saat 13:10 itibariyle Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, her burç gibi, ciddiyetle ele alacağınız konular ön plana gelmeye başlayabilir. Sizler için bu enerjinin anlamı, iş hayatınız veya otorite konumunda bulunan kişilerle aranızdaki her türlü paylaşım konusunda, sorumluluklarınızın bilincinde olarak hareket etmenizdir. Bu ister özel ilişkiniz olsun isterse iş hayatınız, önemli olan günü en verimli şekilde geçirecek planlamalarda bulunmaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2008       Mesaj #254
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Pazartesi , 03.11.2008
Sevgili İkizler malum pazartesi ve artık dünyada bile kabul edilen, iş sendromunun en yüksek olduğu gün. Bugünkü enerjiler de, tam bu doğrultuda sakin ve ılımlı bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini gösteriyor. Gün boyu devam edecek Ay Oğlak burcu enerjisi, yoğun koşuşturmayla başa çıkmanın yolunun yaratıcı düşünmekten geçtiğini göstermekte. Yani birileriyle parasal alışverişinizde veya her türlü paylaşımınızda benim dediğim doğru şeklinde bir yaklaşım yerine, herkesin kendi payına düşenler konusunda esneklik göstermesinin yararlı olduğunun altını çiziyor.

Sizin de böyle durumlarda yapmanız gereken, işlerin aksamaması ve yolunda gidebilmesi adına, insanlarla olan ilişkinizde her zamankinden daha ılımlı ve sakin davranmanız lazım. Öğle saatlerindeki enerjiler nedeniyle, ciddi ilişkinizle alakalı olarak partnerinizin tavırları ve size karşı olan davranışları, üzerinizde otorite kurmaya yönelik olabilir. Siz ne kadar özgür olmak ve dilediğinizce günü planlamak istesiniz de, bir şekilde karşınıza dikilerek kendi bildiği şekilde hareket etmeniz adına size baskı uygulayabilir. Bu sadece ilişkinizle alakalı olarak değil, otorite konumunda kişilerle de ilgili olabilir.

Sisteme ne kadar karşı gelseniz de uymak zorunda oluşunuz, farklı bir şeyler yapmak isterken dış dünyada engellemeniz mümkün olabilir. Bu durumda sinirlenmek, isyan etmek bir çözüm olmadığından dolayı, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda kalabilirsiniz. Ailevi konularda ise son zamanlarda hissettiğiniz içsel baskı bugün biraz daha artabilir. Özellikle iş hayatınızın ağır yükü altında bunalırken, ev içinde yaşanan iletişimsizlik can sıkıcıdır. Sevgili İkizler gördüğünüz gibi, bugün işleri yokuşa sürmek isteyen kişiler veya çalışma hayatının içindeki gerilim epey etkili. Size düşen ne olursa olsun sabırlı davranmak ve akşam saatlerindeki sakin enerjileri bekleyerek rahatlamak olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #255
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Salı , 04.11.2008
Sevgili İkizler sabah saatlerinde oluşacak enerjiler nedeniyle, mesleki ihtisas, eğitim hayatı, iç ve dış ticaret, yolculuklar ve yabancı ülke bağlantılı işler konusunda yaşanabilecek yanılgılar karşısında önlemler almanızı, işlerinizi kimseye güvenmeden kendi bilginiz dahilinde ele almanızı öneriyorum. Gecikme ve terslikler karşısında dikkatli olunuz. Saat 15:35 itibariyle Satürn-Uranüs gezegenleri arasında meydana gelecek ve uzun yıllar boyu etkisini sürdürecek karşıtlık enerjisi sizlerin, eviniz, aileniz, birlikte yaşadığınız insanlarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz ve aksayan noktalar üzerinde gerekli düzenlemeleri yapmanız adına son derece önemlidir. Kimilerinizi yeni bir yuva kurmak için, kimileriniz ise, varolan yuvanızdaki sistemi yeniden oturtabilir, geleceğinizi daha güçlü bir şekilde çizebilirsiniz.

Bunları göz önüne alarak yapacağınız değişiklikler, iş hayatınızla alakalı konularda, daha başarılı girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir ve toplum içinde önemli bir vizyon kazanabilirsiniz. Saat 18:00 itibariyle yönetici gezegeniniz Merkür gezegeni Akrep burcundaki seyrine başlayacaktır. Bu etki altında, iş hayatınızı yakından ilgilendiren konularda 23 Kasım tarihine kadar bazı düzenlemelerin yapılması ve gözden geçirmelerde bulunulması gerekmektedir. Belirsizlikler devam ediyor olabilir. Fakat bütün bunların hepsini yenilikte bulunmak adına size zaman kazandırıcı olabilir. Saat 18:00-Çarşamba 02:00 saatleri arasında Ay gezegeni Oğlak burcunda boşlukta olacağından, dış kaynaklar yoluyla elde edeceğiniz parasal konularda oluşan gecikmeler nedeniyle gerginlikler yaşanabilir. Ani kararlar vermemeli, beklemede kalmaya devam etmelisiniz.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
4 Kasım 2008       Mesaj #256
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
4 Kasım 2008

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
5 Kasım 2008       Mesaj #257
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
5 Kasım 2008

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor. Yaşamı çok seveceksiniz. Sevdiğiniz varsa uyum içinde olacak ve birlikte mutluluğa gideceksiniz. Sevdiğiniz yoksa bir davette biriyle tanışacaksınız. Bu anlamlı bir ilişki olacak. Midenize dikkat. Abur cubur yemeyin.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
6 Kasım 2008       Mesaj #258
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
6 Kasım 2008
Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin. Karşınıza hoş biri çıkacak. Onunla ani ve ateşli bir ilişki olabilir. Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin. Hastalık hastası olmayın.


RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
7 Kasım 2008       Mesaj #259
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
7 Kasım 2008

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp sevdiğinizle tartışmayın. Nasıl olsa herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Böbreklerinize dikkat.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
8 Kasım 2008       Mesaj #260
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
8 Kasım 2008

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar