Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 27

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.282 Cevap: 1.773
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2008       Mesaj #261
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Cumartesi , 08.11.2008
Sevgili İkizler bugün, sizin için değerli olan herşey ilgi alanınızda olabilir. Maddi ve manevi konularda güçlü olmak arzusu yoğundur fakat bunun en önemli sebebi kendinizi güvende hissetmek ihtiyacınızdan kaynaklanabilir. Özgürlük kavramına her zaman önem veren siz, bugün bir şeylere bağlı olmak, sığınmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Alışkanlıklarınız dahilinde gereksinimleriniz için alışveriş yapabilir veya sizin için önemli olan konularda yeni planlamalarda bulunabilirsiniz. Sahip olma güdünüz yüksektir, günlük ihtiyaçlarınızın genelinde hakim olan duygu, hayatı kendi akışında yaşamak ve keyiflenmek üzerine kurulu olabilir. Bu durum doğal olarak bazı şeyleri kimi zaman boş vermenize veya kendi içinizde çelişkilere düşmenize neden olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Günlük enerjinin bir önemli etkisi ise, toplumsal açıdan veya mesleki konulardaki keyifsizliklerin fiziksel olarak görünümünüze yansımasıdır. Bunların nedeni arzuladığınız bazı şeylerden uzak kalışınız olabilir. Duygusal konularda eski olayların tekrar gündeme gelmesi rahatsızlık verici olabilir. Bu enerjinin etkisi genel olarak kendinizle yüzleşmenizi sağlamasıdır. Günü olumlu bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız her şeyden önce, yaşadıklarınızı kesinlikle bir tecrübe olarak görmeniz ve moral duygunuzu yüksek tutmanızdır. Ayrıca son günlerdeki etkilerin, sadece sizin için değil genel olarak tüm burçların ortak durumunu yansıtmaktadır. Sizin için zorluğu ise, ailevi yaşamınızdaki baskılar ve parasal konulardaki belirsizliktir. 2009 Ocak ayı itibariyle Jüpiter Kova burcunda ilerlemeye başladığında en azından kendinizi daha özgür hissetmeniz kolaylaşacaktır.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2008       Mesaj #262
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Pazar , 09.11.2008
Sevgili İkizler bugün, geleceğe güvenle bakmanızı sağlayacak etkiler altındasınız. Keşfetme ve elde etme enerjinizi doğru yönde kullanabilirseniz önünüzde yeni ufuklar açılabilir. Gönül ilişkiniz açısından daha güvende olmanızı sağlayacak etkiler altında karşınızdaki kişiye bir şans daha vermeyi ihmal etmeyiniz. Onu dinleyiniz ve içinde bulunduğu durumu anlamaya çalışınız. Ailesi kaynaklı veya kendi ile alakalı psikolojik sorunlarında ona yardımcı olunuz. Doğruluğundan çok emin olduğunuz konularda dahi bir kez daha düşünmeyi deneyiniz. Belki de bugüne kadar göremediğiniz minicik ayrıntılarda farklı şeyler yakalayabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Sezgi gücünüzün yüksekliği sayesinde bugün olumsuz bazı durumlardan son anda kurtulabilirsiniz. İnancınızın gücüne bir kez daha şahit olabilir ve gerçekleşmesi mümkün olmayan bir mucizeye tanık olabilirsiniz. Karşınızda kim olursa olsun, ne düşündüğünü veya ne istediğini kolaylıkla anlayabilir ve günlük bu etkiden bazı durumlarda yararlanabilirsiniz. Uzak yollardan gelen bir misafiriniz size çok güzel bir teklif sunabilir ve önümüzdeki günlerde bunu değerlendirmeye alabilirsiniz. Bugün yapmanız gereken cesaretle yolunuza devam etmek ve öğrenilmesi gereken her dersi öğrenerek daha hoşgörülü ve olgun davranmaya çalışmak olmalıdır.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #263
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Pazartesi , 10.11.2008
Sevgili İkizler haftanın yoğun olan bu ilk iş gününe Ay gezegeninin Koç burcu enerjisiyle adım atmaktasınız. Bu enerji, iletişim konusunda hızlı ve aktif, girişimler konusunda cesur ve atak, rekabet konusunda hırslı olmanızı sağlayıcıdır. Düşüncelerinizi gayet net ve açık bir şekilde ifade etmenizi sağlayan bu enerji, isteklerinizi elde edebilmenizde de size destektir. Ayrıca, bu enerji sayesinde haklarınızı mücadele ederek gözetebilir, gerekirse savaşarak ele geçirebilirsiniz. Kararsızlık çektiğiniz konularda ateşli ve öncü olan bu enerjiden yararlanarak şunu istiyorum ve elde edeceğim demeniz gayet kolaydır. Yalnız dikkat edeceğiniz husus, karşınızdaki kişi kim olursa olsun, ister yakınlarınız, isterse iş yaptığınız kişiler, konuşulanları çok iyi dinlemeniz ve ona göre hareket etmenizdir.Hani kontrolsüz güç, güç değildir sözüne uygun hareket ederek, temkinli olmanızda fayda var.

Saat 23:20 itibariyle etkisi hissedilmeye başlayacak enerjiler altında, gündelik koşuşturma içinde, meraklı, atak ve son derece hızlı hareket etmenin gayet önemli olduğu görülmektedir. Gelişmeler ne yönde olursa olsun, siz asla içinizdeki umudu kaybetmeyiniz. Bu enerji, bireysel hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda orijinal yöntemler denemenizi ve iş alanınızda yeniliklere açık olduğunuzun göstergesi olarak değerlidir. Özellikle otoritelerle olan ilişkinizde kendinize olan güveninizi yansıtmanız size çok şey kazandırabilir. Özgürlük dürtünüzü bulunduğunuz alanda yenilikler uygulamak üzere kitlediğinizde başarmamanız diye bir durum söz konusu olmayacaktır.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
11 Kasım 2008       Mesaj #264
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
11 Kasım 2008

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kırıcı sözler sarfedebilirsiniz. O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde hem bedenen hem ruhen kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Kasım 2008       Mesaj #265
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Perşembe , 13.11.2008
Sevgili İkizler bugün, Boğa-Akrep burçları arasında meydana gelecek dolunay etkisi altında, maddi ve manevi konularda yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz sıkıntılar karşısında inancınızı asla kaybetmeyiniz. Kendinize olan güven duygunuzu ayakta tutarak, sağlığınıza önem vererek, her türlü güçlüğün üstesinden gelebileceğinize inanınız. Herşey biz insanlar içindir bunu unutmayalım. Tabi ki, inişler çıkışlar olacaktır. Böyle durumlar karşısında çökmek, baskılar altında yılmak sizin gibi zeki ve çevresi oldukça geniş, sevilen kişiler için atlatılması kolay durumlardır.

Her güçlükte bir kolaylık vardır derler. O zaman size düşen, sıkıntılarınıza neden olan durumları şöyle bir gözden geçirerek, bundan sonrasında daha dikkatli adımlar atmaktır. Siz kendinize güvenir, hayatınızın kontrolünü kaybetmeden azimle ilerlerseniz, gerek iş hayatınızda ve gerekse diğer konularda oluşan tüm zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Bugünlerde özellikle etrafınızda olan ve sizde güven duygusu hissettirmeye kişilere karşı temkinli olunuz. Ayrıca beraber çalıştığınız kişilere dikkat ediniz. Kontrolünüz dışında oluşabilecek durumlar karşısında soğukkanlılığınızı kaybetmeden mücadelenizi sürdürmeye devam ediniz.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Kasım 2008       Mesaj #266
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Cuma , 14.11.2008
Sevgili İkizler güne burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi altında girmektesiniz. Tabi ki bu enerji dış dünyada parlaklığınız, ataklığınız ve artan sözel gücünüz anlamına gelmektedir. Bir İkizler her zaman belirttiğim gibi, bir konuyu iki ayrı biçimiyle ele almaktan hoşlanan bir yapıda olduğundan, karar vermekte zorlansa da, akıl gücü sayesinde ne yönde gitmesi gerektiğini saptayabilir. Zaten İkizler burcunun olduğu her yer cıvıl cıvıldır. O girdiği her yere kolaylıkla adapte olur ve orayı anında neşelendirir, canlandırır. Sizler açısından hızlılığın ön planda olduğu bugün, kişisel gayretiniz, keskin zekanızla olaylara anında müdahalede bulunabilir, çözüm bulduktan sonra, başka bir alana yönelebilirsiniz. Zamanı her bir saniyesine kadar değerlendirebilen sizler, bugün girişimleriniz konusunda sabırsız hallerinizle sevimli bir çocuğa benzeyebilirsiniz.

Kimi zaman gergin tepkiler kimi zaman şakalaşmalarla çevrenizde bulunan kişilerin dikkatini kolaylıkla çekebilir, gönlünü fethedebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken noktalara gelince size söylenen öğütleri veya gerçekten haklı olan bir saptamayı şöyle bir gözden geçirmeden hayır dememenizdir. Eğer söylenen sözler mantıklı ise ve ispatı ortadaysa, kimseye belli etmeden kafanızın içinde şöyle bir gözden geçirin. Baktınız ki, doğru ve yerinde o zaman uygulayabilirsiniz. Zaten bir İkizler, diğer insanların uzun uzadıya düşünerek varacağı sonuca daha kısa sürede ulaştığından, kendisi için neyin daha yararlı olabileceğini bugünkü etkiler altında kolaylıkla keşfedebilir. Hiç kimse onun, yaş tahtaya adım atmayacağını iyi bilmelidir. Günün etkileri altında, çabuk kavrama özelliğiniz sayesinde eğitim hayatında olanlar veya iş yaşamını sürdürenler, bir bilgiyi son derece kısa bir zaman aralığında öğrenebilir veya bir yeniliğe kolaylıkla adapte olabilirler. Evet gördüğünüz gibi bugün sizin için oldukça tempolu geçeceğe benziyor.

kaynak mynet
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Kasım 2008       Mesaj #267
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Pazar , 16.11.2008
Sevgili İkizler pazar gününe Ay gezegeninin Yengeç burcu seyri altında başlamaktasınız. Bu enerji, dün de belirttiğim gibi parasal konularda gayet etkili olup, sizler açısından olumludur. Olumlu dememdeki maksadım, bilirsiniz İkizler burcu hoşuna giden şeylere sahip olmaktan hoşlanır ve eli son derece açıktır. Bu onun cana yakın bir kişilik olmasından kaynaklanır. Durum böyle olunca gerçekten sevdiği insanlarla paylaşımdan hoşlandığı için parayı savurabilir. İşte Ay Yengeç burcu seyir zamanlarından İkizler burcu mensubu biraz daha derin düşünmeye ve kendini koruma altına almaya çalışabilir. Yani bugün daha dikkatli olayım, şunu almak yerine idare edeyim diyebilir. Tabi ki ailesine son derece bağlı bir İkizler burcu mensubu ise, yine evi, çocukları veya sevdiği için bonkör davranması mümkündür. Benim önerim ise bugün tedbirli davranmanızdır. Manevi değerleriniz konusunda da bugün, hassasiyet içinde olabilirsiniz. Yardımsever hisleriniz baskın olabilir. Geleneksel düşünmeye gayret gösterebilirsiniz.

Evet şimdi bir önemli enerjiden daha sizlere bahsetmek istiyorum. Mars gezegeni bildiğiniz gibi, mücadele gücü ve isteklerinizi elde etme güdünüz olarak, astrolojik anlamda son derece önemlidir. Mars gezegeni bugün saat 10:30 itibariyle Yay burcundaki seyrine başlıyor. 27 Aralık tarihine kadar devam edecek bu etki altında siz İkizler mensupları özellikle ilişkinizle alakalı konularda daha sempatik yaklaşımlar içinde, durumları çözmeye çalışmalı ve uyumluluk özelliğinizi devrede tutmaya çalışmalısınız. Mars gezegeni Yay burcunda bu tarihler arasında, partnerinizin size ve ilişkinize bakış açısının simgesi olacağından, kimi zamanlarda muhalefetçi tavırlarıyla karşılaşmanız mümkündür. Olayları abartabilir, fazla konuşkan olabilir, kendi isteklerine düşkünlük gösterebilir. Öfkesi kimi zaman sizi rahatsız edebilir, hatta pervasız bir şekilde düşüncelerini dile getirmeye çalışabilir. Bütün bunların nedeni iş hayatınızla alakalı olabileceği gibi, toplum içindeki konumunu fazlasıyla önemsemesinden de ileri gelebilir. Özellikle problemli bir ilişkiniz varsa veya son zamanlarda sorunlar yaşayan bir çiftseniz, size düşen cana yakın bir şekilde iletişimde bulunmak ve dengeyi muhafaza etmeye çalışmaktır. Tartışmaların veya uzlaşmazlıkların size hiçbir faydası dokunmayacağından bu tarihler arasında dürüst davranmalı, her ikiniz de açıkça fikirlerinizi ortaya koymalısınız. İlişkisi olmayanlar için bu durum, oldukça aktif ve hevesli, özgürlüğü seven, açık fikirli bir kişiyle yakınlaşmak anlamına gelebilir. Bu kişi yabancı uyruklu olabileceği gibi, sizden daha farklı görüş yapısında biri de olabilir. Size karşı baskın davranabilir. Yapılması gereken sizin biraz daha derin düşünmeniz ve onu tanımaya, anlamaya çalışmanızdır.

kaynak mynet
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2008       Mesaj #268
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Salı , 18.11.2008
Sevgili İkizler, dün gece itibariyle başlayan, Ay Aslan burcu enerjisi, iletişimin gün içindeki yoğunluğuna işaret ediyor. Yakın çevrenizde bulunan kişiler başta olmak üzere, her türlü görüşmenizde, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek ve liderliğinizi kabul ettirmek isteyebilirsiniz. Dikkat çekmek ihtiyacı içinde, her türlü aktivitede sözleriniz ve tavırlarınızla baskın olmaya çalışmanız mümkündür. Eğitim veya iş hayatının içinde görevlerinizi yaparken, başka kişilerin sizi yönetmesi ve yönlendirmesine izin vermez, her işi bildiğiniz şekilde yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Bu tavırlarınız gün boyu otomatik olarak devrede olacağından belli konularda ayarlamalarda bulunmanız gerekebilir. Günün ikinci önemli enerjisi altında, özellikle iş ortamınızda yapmayı düşündüğünüz yenilikler ve dönüşüm konusunda, başkalarıyla görüş ayrılığına düşmeniz veya aradığınız desteği bulmanızdaki zorluğun işareti olabilir.

Siz farklı bir adım atmak isterken, evdeki hesabın çarşıya uymaması nedeniyle bazı konulardan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda yapılması gereken ne olursa olsun sabit fikirli düşünmemek, yanılmamak için herşeyi tekrar gözden geçirmektir. Gün içinde hissedilmesi mümkün üçüncü enerjiniz ise, yabancı kişilerle her türlü temasınızda, ilişkinizle alakalı paylaşımlarınızda, aşk hayatınızla ilgili her türlü mevzuda ve eğitim hayatınızla ilgili konularda, uyum içinde hareket etmenin gayet faydalı olacağıdır. Söz vermeden önce veya size söz verilmesi halinde, herşeyi çok iyi gözlemleyiniz. Daha sonra sizi rahatsız edecek ve yanılmanıza yol açabilecek durumlara izin vermeyiniz. Benim önerim bugün yüzeysel davranmak yerine, derinlemesine düşünmeniz ve olasılıkları göz önüne alarak hareket etmenizdir. Çünkü bugünkü etkiler altında bazı durumlar netliğe kavuşması zor olabilir.

kaynak mynet
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
20 Kasım 2008       Mesaj #269
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
20 Kasım 2008

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın. Hayatta herşey olabilir, unutmayın. Sosyal hayatınız çok renklenecek. Yeni kişilerle tanışacaksınız. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Gözünüzü dört açın. Bundan yararlanmayı bilin. Sağlık yönünden hiçbir sorun görünmüyor.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2008       Mesaj #270
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Cuma , 21.11.2008
Sevgili İkizler güne, tüm burçlar üzerinde pozitif bir etki yaratabilecek güçlü bir enerjiyle başlamaktasınız. Şans ve bolluğun temsilcisi olan Jüpiter ile disiplin ve sorumluluğun astrolojik simgesi Satürn gezegenleri arasında meydana gelecek olumlu etkileşimin sizlere olan yansımasını beraber gözden geçirelim. Öncelikle şu aralar yaşamınız açısından bazı durumların sizleri fazlasıyla yorduğunu hatta karamsarlaştırdığını düşünüyorum. Yaşınız ve hayata bakış açınıza göre değişen bu konular sırasıyla, ailevi ilişkiler, büyükleriniz, yuvanız, parasal kaynaklarınız, cinsel yaşamınız ve başkalarıyla olan her türlü paylaşımınız olarak sıralanabilir. Bir yandan ruhunuzun derinliklerinde herşeye rağmen bir şeyleri düzene koymaya çalışan mantıklı yanınız, diğer yandan ayağınızda bir pranga hissi oluşturan sorumluluklarınız arasında ne yana gideceğinizi şaşırmış olabilirsiniz.

Bu denli güçlü yollarda mücadele verirken, onurlu ve gururlu bir şekilde ayakta durmaya çalışırken, kimileriniz, büyükleri, bazılarınız eşi, çoğunluğunuz ise dış etkenler nedeniyle, ev alanı içinde kendinizi huzursuz, baskılanmış hatta otorite konumunda bulunan kişiler tarafından nefes alamayacak hale getirilmiş olabilirsiniz. İşte bugünkü etkiler altında, hangi durumda olursanız olun veya neyle mücadele ediyorsunuz edin, siz farkında olmasanız bile, sizi destekleyecek, iki büyük gücün varlığını ruhunuzda hissedebilirsiniz. Jüpiter ve Satürn gezegenleri arasında oluşacak olumlu görünüm geçtiğimiz Eylül ayından bu yana verdiğiniz mücadelelerin sonuca kavuşması adına güçlü bir umuttur. Şimdi size düşen, cesaretinizi kaybetmeden yol almak, yaşanılan herşeyi hayatın normal döngüsü içinde kabullenmek, mantıkdışı olandan uzak durmak ve kendi kimliğinize, ideallerinize sahip çıkmaktır.
kaynak mynet

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar