Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 37

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.909 Cevap: 1.773
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009       Mesaj #361
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009 - Bugün
Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.

Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
4 Nisan 2009       Mesaj #362
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
İkizler - Cumartesi , 04.04.2009

Sponsorlu Bağlantılar
Sevgili İkizler gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay gezegeni, kardeş, yakın akrabalarınızla ilgili konuların gündeme gelmesi anlamı taşıyabilir. Size ihtiyaç duyabilirler veya onlar üzerinde egemenlik kurmaya çalışabilirsiniz. Arzu ettiğiniz konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayan fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Planlarınızı uygulama noktasında kararlılık göstermeniz halinde günü olumlu bir şekilde değerlendirmiş olursunuz. Yalnız çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmeniz son derece önemlidir. Ne kadar özenli, ılımlı davranırsanız, insanların sizi dinlemesi ve anlaması da o kadar kolay olabilir.

Yalnız bu etki altında durumları sadece kendi açınızdan görme eğiliminiz yüksek olabilir. Buna dikkat etmekte fayda vardır. Risk almaktan çekinmeyeceğiniz bugün, girişimlerinizde cesaretlilik ve korkusuzluk yer alabilir. Göz doldurmak ve bulunduğunuz ortamlarda hayranlık uyandırmak ihtiyacınız yükselebilir. Bu duygu ister istemez sizinle alakalı veya alakasız her duruma müdahalede bulunmanız anlamına gelebilir. Benim önerim, etrafınızdaki insanlara veya size söylenen sözlere dikkat etmeniz, kendinizle ilgili meselelerde de kararlılık göstermenizdir


Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009       Mesaj #363
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009 - Bugün
Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız. Fakat kalbiniz boşsa zevkli ve anlamlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Başbaşa kalacağınız yerlere gitmelisiniz. Bu da sağlığınıza iyi gelecek.
Sivoy - avatarı
Sivoy
Ziyaretçi
4 Nisan 2009       Mesaj #364
Sivoy - avatarı
Ziyaretçi
İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Çok daha yaratıcısınız Hafta sonunda yaratıcı bir hareketlilik içinde olacaksınız. Yeni haberler, sevindirici gelişmeler günlük hayatınıza renk getirebilir. Sözlerinizle ilgi görebilir, kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Kısa yolculuklar ve ziyaretler de moralinizi yükseltebilir. Bugünlerde grup çalışmaları, arkadaşlıklar sayesinde geleceğe yönelik planlarınızı gözden geçirebileceksiniz. Ancak hafta sonunda sorumluluklar söz konusu olduğunda biraz daha sabırlı olmalı ve kendinizi endişelerden kurtarmalısınız.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009       Mesaj #365
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009 - Bugün
İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte. Sevdiğinizle ölçülü ilişkiler içinde olmalısınız. Sevdiğiniz yoksa bir yakınınız sayesinde tanışacağınız biriyle aranızda yakınlaşma olacak. Talih oyunları oynayıp moralinizi bozmayın. Şu sıralar şans oyunlarında kısmetiniz yok.


sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009       Mesaj #366
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009 - Bugün
Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009       Mesaj #367
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009 - Bugün
Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzünden iş hayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz yüzünden duygusal bağlamda ne yazıkki başarı tutturamıyorsunuz. Sevdiğinizin sizinle anlaşması bu yüzden zorlaşıyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009       Mesaj #368
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009 - Bugün
Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.


sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009       Mesaj #369
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009 - Bugün
Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.


sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009       Mesaj #370
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009 - Bugün
Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin. Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın.



Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar