Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 20

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 333.678 Cevap: 1.758
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #191
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Çarşamba , 13.08.2008
Sevgili Yengeçler bugün, bilinçli istekleriniz ile duygularınız aynı doğrultuda olduğu için doğal olarak daha ciddi bir tutum içinde davranmaya özen gösterebilirsiniz. İçinizden geçenleri dürüstçe paylaşmaktan hoşlanabilir, sizin için önemi olan konularda açık açık konuşmayı tercih edebilirsiniz. Bugün, burcunuzun ilk onbeş gününde doğanlar için özellikle ilişkinizle alakalı konularda bir son karar anlamı taşıyabilir. Yarın ise son onbeş günde doğanlar için sert enerjiler söz konusu olabilir. Lütfen öncelikle sakin ve mantıklı düşünmeye çalışınız. Bu enerjinin yaratacağı etkinlik diğer burçlarda da bazı sorunlara yol açıcıdır fakat sizin için daha hassas bir gün anlamı taşıyabilir.

Sponsorlu Bağlantılar
Özel ilişkinizle alakalı meseleler, bu iki boyunca yoğun olabilir. Bilinçli bir şekilde hareket ederek ve kendinize fazla yüklenmeden olgun iki insan olarak konuşmayı denemekte fayda vardır. İş ortaklığı konularında da aynı önerileri yinelemek isterim. Dolunay anlamı taşıyan bu enerjiler altında, öncelikle herşeyi elinizden geldiği kadarıyla duyarlılık, hassasiyet ve alınganlıktan uzak olarak değerlendirmeye bakınız. Bu çıkabilecek sorunların önlenmesinde gayet yararlı olabilir. Bir şey eğer sancılı gidiyorsa ve bir türlü düzelmiyorsa, insanın kendine eziyet etmemesi gerekir. Bazen bitişler aslında güzel şeylerin başlangıcı anlamına gelebilir. Düşünürken lütfen bunu da göz önüne alınız.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ağustos 2008       Mesaj #192
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Perşembe , 14.08.2008


Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili Yengeçler bugün, karşıt burcunuzdaki ilerlemesinin son gününe gelen Ay gezegeni saat 20:09 kadar yine bazı durumlar göz önüne alınarak hareket etmenin önemini göstermekte. Peki bunlar ne olabilir, birlikte gözden geçirelim. Günlük etkiler altında bugün birlikte olduğunuz insanı her şeyiyle kontrol etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Çünkü bu size kendinizi güvende hissettirmektedir. Lakin bu durumda o, kaprisli davranarak bunu kendince reddetmeye çalışabilir. Oysaki burada yapılması gereken daha doğrusu huzurlu bir gün geçirmek için, onun zaaflarını ve değişen ruhsal hallerini yargılamadan kabul etmek gerekiyor. Bugün onda garip bir hareketsizlik hali hüküm sürebilir. İçinde bulunduğu durumu tam olarak anlamadan ilişkiniz adına koyduğunuz hedefe doğru yol almasını beklemeyiniz.

Ona sorunuz. Bugün kendini nasıl hissediyorsun, seninle ortak bir nokta oluşturabilmemiz için ne yapmamız gerekiyor. İstersen gel sorunlarımıza birlikte çözüm bulalım. Çünkü sana senden daha yakın olduğumu biliyorsun gibi cümleler kurmak, karşı taraf aksi ve umursamaz davransa dahi, sizi güçlü ve erdemli kılabilir. Ayrıca şöyle bir düşünürseniz sizi de rahatlatır. Yani huzur bulmak istiyorsan elimden geleni yapıyorum buna yanaşmayan sen olduğuna göre sorun sende demiş olmanın gücünü yaşarsınız. Saat 20:09-Cuma 01:57 saatleri arasında Ay boşlukta olacağından özellikle yukarıdaki yöntemler doğrultusunda hareket etmek faydalı olabilir. Sakin ve gayet tutarlı davranmaya devam ederek, karşınızdaki izlemek sanırım zevkli olacaktır.

alıntı

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2008       Mesaj #193
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Cuma , 15.08.2008


Sevgili Yengeçler güne yüklü enerjiler altında başlamaktasınız. Tüm burçlar için yaşanması muhtemel gelişmeleri sizin burcunuz açısından değerlendirirsek, gece yarısı itibariyle başlayan Ay Kova burcu seyri, özellikle kendi imkanlarınız dışında başkalarından elde ettiğiniz gelir veya ilişkinizdeki paylaşım konusu üzerinde önemli bir paya sahip. Bu etki altında dikkat edilecek en önemli husus ne olursa olsun gerçekçi hareket etmek gerekiyor. Mantıklı bir şekilde içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirerek, kimlerle alışverişinizi sürdürmelisiniz ve kiminle iyi geçinmek zorundasınız bunu belirlemek gerekiyor. Evet belki bu durum sıkıntı verici olabilir. Karşınızdaki insan veya muhataplarınız nedeniyle yaşadığınız belirsizlikler hatta gelişen bazı olaylar sizde hayal kırıklığı yaratıyor olabilir.Siz kendinizi maddi ve manevi açıdan güçlü göstermenin, isteklerinizin kabulünü beklemenin haklı gururu içinde olabilirsiniz. Fakat şu anki durum sabırlı olmanız gerektiğini gösteriyor. Ortam şartları tepkisel davranmanız adına size baskıda bulunsa da, herşey öyle veya böyle sizi çileden çıkarsa da, siz maddi ve manevi açıdan güçlü olmak için egonuzu geri planda tutmaya çalışmalısınız. Çünkü bağlantıyı koparmanız halinde, haklarınızdan vazgeçmek olursunuz. Oysaki az emek vermediniz. Başkalarının ekmeğine yağ sürmek yerine sakin ve kontrollü bir şekilde durmanız gereken yeri belirleyiniz.

Günün bir başka etkisi ise, yakın çevrenizle olan ilişkiniz, iletişiminiz veya adım atmayı düşündüğünüz konularda işlerinize odaklanmanız, detayların farkında olarak durumu iyi analiz etmeniz ve karar vermeden önce muhakkak gerçekçi düşünmenizdir. Bugünün sihirli sözcüğü sabırdır. Bunu lütfen unutmayınız.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #194
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
16.08.2008


Gerek fiziksel gerekse duygusal olarak iki uç arasında olabileceğiniz bir gündesiniz. Bir an kendinizi son derece canlı ve yüksek morale sahip hissederken, bir saat sonra büyük bir yorgunluk ya da bedbinlik içinde olabilirsiniz. Bu durumu göz önünde bulundurarak bu gün yorucu işlere hiç teşebbüs etmemeniz daha doğru olabilir.

alıntı..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2008       Mesaj #195
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Cumartesi , 16.08.2008


Sevgili Yengeçler günün en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda meydana gelecek Ay Tutulması yani Dolunaydır. 1 Ağustos Güneş Tutulmasıyla verdiğiniz kararların sonuçlarını görebilmeniz açısından da önem taşıyan bu tutulmanın sizin açınızdan olabilecek yansımalarını birlikte inceleyelim. Ay Tutulması öncelikle başkalarıyla paylaşımda bulunduğunuz maddi ve manevi değerlerinizin bölüşümü açısından değerli. Yani ortak olabilmek adına ister özel ilişkiniz olsun isterse iş ortaklığınız olsun, eşit hak ve özgür bir bakış açısı içinde yeni düzenlemelerde bulunmanız gerektiğini göstermekte. Her ne kadar kendi kazanımlarınız konusunda son derece dikkatli bir insan olsanız da, yani tutumlu ve geleceğinizi düşünerek hareket etmeye çalışsanız da, şimdi size düşen kazandıklarınızı başkalarıyla paylaşarak biz olmayı başarmanızdır. Yine bu etki altında cinsel hayatınız açısından sıkıntı doğuran, birlikte olduğunuz insanla haz dolu bir ilişki yaşamınıza engel oluşturan konuları birlikte gözden geçirerek düzenlemeler yapmanız lazım. Kendi istekleriniz konusunda veya şöyle söyleyeyim, kendinize ait maddi ve manevi değerleri nasıl önemsiyor ve bunların bir tekine bile zarar gelmesini istemiyorsanız, şimdi diğer kişilerin de haklarına önem vermeniz ve ortak bir birlik duygusu içinde ayarlamalarda bulunmanız kesinlikle şart gözüküyor.

Kimileriniz bu etki altında yeni bir yuva kurarak veya yeni biriyle tanışarak, eşiyle ortak olmayı, her konuda birlikte hareket etmeyi deneyimleyebilirler. Yani sizin kazancınız onun, onunki sizin olabilecek. Eğer burada ben daha çok kazanıyorum sen daha az gibi bir bakış açısı içinde hareket ederseniz sonuç üzücü olabilir. Kimileriniz ise nafaka, miras, hisseli paralarla, kredi borçlaryla ilgili konularda sorunlar yaşıyor olabilir. Bu durumda yapmanız gereken, taraf olduğunuz kişilerle ortak bir bilinç içinde, olgun bir şekilde anlaşmaya çalışmaktır. Bu kavgalar daha fazla kayıp vermenize neden olmamalı. Aranızdaki davaları bir şekilde çözüme bağlayacak yasal anlaşmalar yapmanız gerekebilir. Bazılarınız hala benim dediğim doğru, ben bunu böyle istiyorum, benim param veya benim sahip olduklarım önemli gibi yaklaşımlarda bulunmaya devam ederlerse, sağlıklı bir paylaşım ve bütünleşmenin olması mümkün olmadığı gibi kayıplar yaşamanıza da neden olabilir. Ayrıca bu etki altında bütçenizi aşabilecek borçlar altına girmemeye, kazanımlarınız konusunda dikkatli olmaya, daha sonra zor durumda kalacağınız kararlar vermemeye çalışmanız faydalıdır.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ağustos 2008       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Pazar , 17.08.2008


Sevgili Yengeçler bugün, iletişim gücünüzle çevrenizdeki insanlara destek olabilir, cömert tavırlarınızla etrafınızdaki insanları rahatlatabilirsiniz. Parasal konularda biraz daha olumlu enerjileriniz olabilir. En azından gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Kimileriniz ise para konusunu kafasına takmadan günün rahatlatıcı etkisinden yararlanmayı tercih ederek borçlarıyla alakalı konularda düşünmeyi bir başka güne bırakabilirler. Bu durum çok önemli bir sorun çıkarmayacaktır. Bu arada uzak yollarda bulunan akrabanız, arkadaşınız veya bir tanıdığınızdan sevinçli haberler alabilir ve kendi adınıza çok sevinebilirsiniz.


Günlük enerjiniz açısından diğer olumlu bir durum ise, çevrenizdeki insanların size karşı tutumlarının birkaç gün önceye göre daha olumlu olmasıdır. En azından kimsenin tuhaf davranışıyla karşılaşmadan, sözel olarak kendinizi ifade edebilecek ve onların da ne dediğini anlayabilirsiniz. Parasal konulardaki gecikmelerin yarattığı olumsuz ruh halinizi bir kenara koyduğunuz gibi, duygusal anlamda da kendinize yeterli olacak ve karşınızdaki kişinin yaptıklarıyla pek uğraşmak istemeyebilirsiniz. Kimsenin tuhaf hallerini kafanıza takmayabilirsiniz.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2008       Mesaj #197
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Pazartesi , 18.08.2008


Sevgili Yengeçler bugün, iki farklı enerjinin etkisi altında haftaya adım atmaktasınız. Bunlardan birincisi Ay Balık burcu seyrinin burcunuzla yaptığı olumlu görünümdür. Bu enerji özellikle fikirlerin paylaşımında karşılıklı olarak diyalog geliştirmede gayet faydalı. Tabi dikkat edeceğiniz noktalar da bulunmakta. Önce olumlu yönlerinden bahsetmek isterim. Herşeyden önce bugün düşüncelerinizi ifade ederken yargılayıcı olmadan, karşınızdaki kişiyle aranızda empati oluşmasını sağlayabilirsiniz. Yani onunla, içinde bulunduğu durumu göz önüne alınarak konuşmanız gayet faydalı. Ayrıca sorunların bugün devre dışı kalabilmesini sağlayacak en önemli olgu, kendinize duyduğunuz güven ve inançtır. Bu iki önemli kriter, dış ortamlarda hem kendi yakınlarınız hem de diğer insanlarla olan ilişkiniz açısından sizi güçlü kılabilir. Yine Ay Balık burcu etkisi altında dikkat etmeniz gereken konu, sizi rahatsız eden ne varsa, değişime gönüllü olarak bunları gözden geçirmeniz, yeniliklerde bulunmaya gönüllü davranarak kendinizi geliştirmenizdir. Yengeçler değerlerine çok fazla önem verdiklerinden aynı ortamı aynı kişiyi aynı düşünceyi savunmaya çalışabilirler. Fakat bugünkü enerjiler altında farklı ve sıradışı kişiler dikkatinizi çekebilir.

Günün ikinci enerjisi, iletişimsel konularda partnerinizle aranızdaki sorunları gayet mantıklı bir şekilde ele almanızı sağlayan etkilerdir. Bu enerji ilişkisi olmayan Yengeçler için iletişim, haberleşme veya farklı bir yolla, yeni bir tanışma anlamına gelebilir ve bu kişi oldukça dikkatinizi çekebilir. Kimileriniz için anlamı ise, partnerinizle yapacağınız görüşmenin aranızdaki sorunların halledilmesinde etkili olmasıdır. Burada önemli olan probleme akılcı bir şekilde yanaşmak, geçmişten ziyade şimdiyi düşünerek önünüze bakmaktır. Sürekli aynı şeyleri didiklemek hakikaten sevimsiz bir durum olduğu gibi bir çözüm sağlanması da mümkün olmamaktadır.


alıntı
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #198
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008
Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması. Sevdiğinize bile bunu yeterince hissettiremiyorsunuz. Depresif bir halde olmaktan yorulmadınız mı? Sürekli depresif olmak, başka hastalıklara karşı vücudunuzun direncini kırabilir.










Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #199
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - Salı , 19.08.2008


Sevgili ikizler saat 13:00 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak mücadele ve istek gücünün astrolojik temsilcisi Mars gezegeni bu pozisyonunu 4 Ekim tarihine kadar devam ettirecektir. Bu süreçte, aşk hayatınızla alakalı yaşam evinde ilerleyecek Mars doğal olarak sizler için kendi içinde aktif bir dönemin göstergesidir. Karşı cinsle paylaşım içinde olmayı, sevme ve sevilme duygusunu bizzat yaşamayı, bir yandan benliğinize sahip çıkarken, diğer taraftan karşınızdaki kişiyi net olarak belirlemeye çalışacağınızı söylemek mümkündür. Yani aşk konusunda oldukça isteklisinizdir fakat yaşadığınız ilişkinin niteliğini saptamanız gerekebilir. Karşınıza çıkabilecek yeni bir kişiyle ortak duygular içinde hareket edebileceğiniz gibi, hali hazırda devam eden beraberliğinizin geldiği noktayı saptamanız da mümkündür. bu enerji altında sizin kendi bireysel ihtiyaçlarınız kadar, birlikte olduğunuz kişinin de arzuları önemlidir. Yani ilişkinin ciddiyetle devamı için iki yönlü bir bakış açısı altında hareket etmek esastır. Davranışlarınızdaki nezaketin artmaya başladığı bu dönemde, paylaşımda bulunmaktan fazlasıyla hoşlanabilirsiniz.

Hem kendinizi hem de birlikte olduğunuz insanı uzlaşı ve uyum duygusu içinde gözden geçirebilir, birlikte olmanın size ne gibi kazanımlar sağladığını veya sağlayabileceğini anlamaya çalışabilirsiniz. Burada benim size önerim öncelikle, aşkta doyuma ulaşmak için, sizin güzelliklerinizin, özelliklerinizin kısaca sizin kim olduğunuzun farkında olan, sizi takdir eden, size gereksinim duyduğunuz noktalarda destek çıkan bir kişiyi tercih etmenizdir. Yaşadığı ilişkiye değer vermeyen, umursamayan sadece bir arada olmak ve bazı zevkleri yaşamak adına size yaklaşan kişiye karşı hakikatler ışığında hareket etmeniz esastır. Saat 14:40-17:10 saatleri arasında Ay balık burcunda boşluğa gireceğinden, mesleki konularda bu zaman dilimi içinde günü kendi akışı içinde değerlendirmeniz faydalıdır. Akşam saatlerinde Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, sizler için fiziksel açıdan canlık, tazelik ve istek gücünüzün artışı anlamına geldiğinden olumludur. Yalnız fazla bencil davranmamakta da fayda vardır.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #200
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
20.08.2008


Özellikle duygusal açıdan son derece uyumlu ve mutlu bir gününüzdesiniz. Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz bazı gelişmeler başlayabilir. Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız. Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır. İş konularında herhangi bir yaklaşımda bulunmadan önce insanaları ve mevcut şartları iyi değerlendirmeye çalışın. Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

alıntı...

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar