Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 12

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.657 Cevap: 1.758
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Mayıs 2008       Mesaj #111
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Sponsorlu Bağlantılar
Yengeç - Pazartesi , 12.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler 11:09 itibariyle Ay boşluğa gireceğinden parasal konularda kendinizi yapılandırmanız zor olabilir. Sıkıntılarınızın aşabilmenizi sağlayan özdeğer duygunuzu yitirmemeniz son derece önemlidir. Her insanın kimi zaman içinden çıkamadığı ve zorlandığı konular olması doğaldır. Bunlar hayatın içinde olabilecek ihtimallerdir. Böyle durumlarda kendinizi gerçekçi bir şekilde ele alarak bütün bunların üstesinden geleceğinizi düşünmeli, sahip olduklarınıza şükretmeyi bilmelisiniz. Yani tümüyle umutsuz değilsiniz. Sadece bazı terslikler nedeniyle işleriniz arzu etmediğiniz gibi gelişmektedir. Ayrıca unutmayalım ki, hiç kimse maddi şartları iyi diye mutlu sayılmayacağı gibi, imkanlar yetersiz diye de kendisini huzursuz hissetmemelidir. Günlük bu etki altında rutin olan işleri yapmak, hayatın kendi içindeki doğal döngüsüne inanç duyarak diğer aktivitilerinizi gerçekleştirmek en yararlısı olacaktır. Zorluklara teslim olmak, saplantılı bir şekilde karamsar düşünmek hele böyle boşluktaki etkiler altında kesinlikle doğru değildir. Hedeflerinizi tekrar bir gözden geçirip eksikleri saptadığınızda göreceksiniz ki, umutsuz değilsiniz, sadece biraz zamana ihtiyacınız var.

Saat 21:49 itibariyle Ay Başak burcunda ilerlemeye başladığında biraz önce belirttiğim o özdeğer duygunuz yerine geleceğinden, mantıklı bir şekilde girişimde bulunacak gücü içinizde hissedebilirsiniz. Zihinsel yönden esneklik kazanarak, sözel ve entelektüel açıdan araştırmalarınızı yapabilir, başkalarıyla kuvvetli bir iletişimde bulunarak her işin üstesinden gelebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008 - Bugün

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli. Duygusal bağlamda da pırıltılı günlerin başlangıcı. Ancak hiçbir şey mali alanda elde edeceğiniz başarıların yerini tutmayacak. Övgüyü gerçekten hak ediyorsunuz. Siz de kendinizi şımartın ve paranızı dilediğiniz gibi harcayın. Tabiki böyle bir durumda sağlığınızın da iyi olmaması düşünülemez.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
16 Mayıs 2008       Mesaj #113
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Cuma , 16.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler günlük enerjiler altında kafanızın içini kurcalayan bazı konularda gizli saklı bilgilere ulaşmak isteğiniz yoğun olabilir. Bildiğiniz gibi Merkür 19 Mayıs itibariyle gölgeli günlerine başlayacak ve İkizler burcundaki bu geçişini uzun bir müddet sürdürecektir. Bu durumda siz yengeçler yasak ve kimsenin bilmediği konularda bilgi sahibi olmayı fazlasıyla isteyebilirsiniz. Bu bilgileri, kimi zaman öğrendiğinizde sizi tedirgin etse de, kimi zaman geri planda yaşamınızı gözden geçirmenizde oldukça faydalı olabilir. Ayrıca bu etki altında hastahane, cezaevi veya benzeri yerlerde bulunan yakınlarınızla ilgilenme, haberleşmeye çalışma zamanınız olabilir. Böyle durumda olan Yengeçlerin morallerini bozmadan gerekli kişilerle bağlantıya geçerek sorunlarından bahsetmeleri yerinde olur. Merkür İkizlerde son derece güçlüdür, fakat geçtiği yaşam alanı nedeniyle, bir şeyin doğru olduğunu bildiğiniz halde karar alırken dağılmanız mümkündür. Yani herhangi bir şeye siyah veya beyaz demekten çekinebilirsiniz. Böyle bir durumda yapmanız gereken mantığınızın gösterdiği yoldan gitmektir.

Gün içinde gizli bir şekilde yapılan yolculuklar, bazı kişilerle görüşmeler gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi bir deftere kayıt etmeniz yerinde olacaktır. Her ne olursa olsun size söylenen herşeyi iç çatışmalara meydan vermeyecek tarzda gerçekçi olarak ele almanızdır. Hiç kimsenin ve hiçbir olayın sizi yanıltmasına, kandırmasına ve etkilemesine izin vermeyin. Öncelikle dibini araştırın, gerçekten doğru mu? Gerçekten duyduğunuz şeyin aslı astarı nedir? Ve bulduğunuz bilgileri muhakkak bir yere kaydedin. Tekrar gözden geçirmenizde size faydası olabilir. Evinizi güzelleştirmek adına yapılacak girişimler için de gayet olumlu bir gündür. Eskiye ait bazı anılar, fotoğraflar, eşyaları gözden geçirebilir, kimi zaman duygusallaşabilirsiniz. Kendinizi üzmeden o günleri mutlulukla anmanızı öneriyorum.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
17 Mayıs 2008       Mesaj #114
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Cumartesi , 17.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler, 06:20-18:00 saatleri arasında Ay boşluğa gireceğinden, ev, ailevi ilişkiler, duygu dünyanızla alakalı konularda çekingenlik hissetmeniz, bazı düşüncelere takılıp kalarak kendinizi gözden geçirmeniz, dış dünyaya gösterdiğiniz yüzünüz ile iç aleminizde çelişkilere düşmeniz gayet normaldir. Bazen insan başkalarına rol yapmak zorunda kalabilir. Boşluktaki saatler içinde aynı bu şekilde bir durum oluşabilir. Bunun en önemli sebebi yaşanmış bazı duyguların üzerinizdeki tesiridir. Böyle bir durum hissettiğinizde lütfen kendinizle uğraşmayın, çevrenizdeki insanlarla çatışmayın, sizi sakinleştirecek aktivitelerde bulunmaya çalışın. Ani dürtülerle sonradan pişman olabileceğiniz kararlar vermeyin. Saat 18:00 itibariyle Ay, zararlı etkiler altında olacağı Akrep burcuna geçtiğinde aşk hayatınızla ilgili mevzularda kıskançlıklar, şüphe ve kuruntular içinde kalmak mümkündür. Bu etki tüm burçlar için geçerlidir. Yapmanız gereken ne olursa olsun özgüveninizi korumak ve hayatı güzel ve olumlu yönleriyle düşünerek hareket etmektir. Akşam saatlerinde ise, dostlarınızla bir araya gelmeniz, başkalarıyla bütünleşmeye çalışmanız faydalıdır.

Bu saatlerde duygu dünyanızla ilgili konularda eski mevzular tüm burçlarda olduğu gibi sizin için de etkili olmaya başlayabilir. Yaşamınızla ilgili dönüşümde bulunmaya çekinebilir, cinsel yönden sıkıntılar hissedebilir, bir başka insanla paylaşımda bulunmak konusunda ürkek davranabilir, sevgi açısından kendinizi biraz rahatsız ve keyifsiz hissedebilirsiniz. Mistik konular dikkatinizi çekebilir. Bilinmeyenleri araştırmak, kafanızın içindeki sorulara bu yolla cevap bulmak isteğiniz yoğunlaşabilir. Bir yandan içgüdülerinizle hareket ederken, diğer taraftan garip bir yalnızlık duygusu ile yüreğinizdeki duyguları inkar edebilirsiniz. Aşk ve ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı mevzularda herşeye boşvermiş tarzda bakmanız mümkündür. Bütün bunlar günün enerjileri nedeniyle hissedilen duygulardır. Sakin olmanız, geçmişle bugünü karşılaştırırken kendinizi tedirgin etmemeniz ve ileriye doğru daha umutlu bakmanız faydalı olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Mayıs 2008       Mesaj #115
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Pazar , 18.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler Akrep burcunda ilerleyen Ay, duygusal ilişkilerinizde daha istekli ve tutkulu davranacağınızın göstergesidir. İçinizdeki yaşam sevincini tavırlarınızla, konuşmalarınızla karşınızdaki kişiye daha sahiplenici tarzda ifade edebilirsiniz. Günlük bu etki altında partnerinizden de bunları bekleyebilir, sevgisini size hissettirmesini isteyebilirsiniz. Erotizm gücünüzün yükseleceği bugünkü enerjiler altında, kabuğunuzdan çıkarak dış dünyanın zevkli yanlarını hissetmek isteğiniz yoğunlaşabilir. Sevdiğiniz ile bütünleşme isteğiniz yüksektir ve size ait olan herşeyi savunmak ve elinizde tutmak isteyebilirsiniz. Bitmek bilmeyen bir enerjiyle hareket etmenizin mümkün olduğu bugün, etrafınızdaki insanlarla spontan bir şekilde ilişki kurabilir, keskin algılama gücünüzle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Karşı cinsle ilişkinizde genel olarak çekiciliğiniz ön planda olduğundan başarılı olmamanız mümkün değildir. İlişkisinde sorun olanlar bu etki altında kıskançlık ve şüphe gibi olumsuz duygulara meyilli olabilirler. Fakat bunların dibinde yatan en önemli sebep, sevdiği insanın sadece ve sadece kendisine ait olduğunu bilmek dürtüsüdür. Yerinde ve dozajında olduğu sürece bu durumun sorun yaratması bugün için mümkün olmaz.

Ay akrep burcunda ilerlediği zamanlar siz yengeçler sezgilerinizin olağanüstü artışına tanık olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar hakkında edindiğiniz yargılar genel olarak doğru çıkabilir. Cinsel açıdan son derece etkili bir enerjidir. Hayatın güzelliklerini bu yolla hissetmek isteyebilirsiniz. Dünyayı algılayışınızda bugün tatmin duygunuz ön planda olabilir. Zevkli uğraşılar, sevdiğiniz konularda araştırmalar, sanat ve sporla ilgilenmek bugün için yapılabilecek aktiviteler arasında yer alabilir. Fakat bunlar maddi bir kazançtan olmaktan ziyade sizi keyiflendiren çalışmalar niteliğinde olacaktır. Hobilerinizle ilgilenmek, yeni bir uğraşı bulmak haftasonunu güzel geçirmenizi sağlayabilir. Size önerim bu zorlu enerjiyi böyle olumlu tarz işlerde kullanmanız, sertlikten, duygularınızı ifade ederken kontrol kurmaya kalkışmaktan uzak durmanızdır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Mayıs 2008       Mesaj #116
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
20 Mayıs 2008 - Bugün

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mayıs 2008       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
21 Mayıs 2008 - Bugün

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor. Karşınızdaki kişiyi eleştirmeye kalktığınızda kırıcı sözler sarfedebilirsiniz. O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın. Soğukkanlılığı elden bırakmayın. Sağlığa gelince, spor yaptığınız taktirde hem bedenen hem ruhen kendinizi bomba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008       Mesaj #118
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
22 Mayıs 2008 - Bugün

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile yaşamın diğer alanlarında karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi bir anlamda iyi hissetmenize yarayacak. Maddi açıdan da şu günlerde rahatlayacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2008       Mesaj #119
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 Haziran 2008 - Bugün

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız. Fakat kalbiniz boşsa zevkli ve anlamlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Başbaşa kalacağınız yerlere gitmelisiniz. Bu da sağlığınıza iyi gelecek.
MYDMR - avatarı
MYDMR
Ziyaretçi
7 Haziran 2008       Mesaj #120
MYDMR - avatarı
Ziyaretçi
(07.06.2008)
Bugün maddi konularda çok dikkatli davranmalısınız. Çok fazla güvenmediğiniz kimselere borç vermeyin ve harcamalarınızı kendiniz yapın. Aksi takdirde ummadığınız bir zararla karşılaşabilirsiniz. Herkesin dikkatini çekmeye, sevilmeye ve aranmaya uygun bir gününüzdesiniz. Önemli işlerinizden de iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bugün özellikle etkilemek istediğiniz kimselerle görüşmelisiniz. Kimse sizi kıramayacaktır. Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır. İstediğiniz takdirde uzun süreli bir ilişki ve beraberliğin ilk adımlarını atabilirsiniz fakat ani kararlardan kaçınmalı ve şimdilik sadece hoşça vakit geçirmeyi düşünmelisiniz. Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız ve gereksiz yorgunluklardan kaçınmaya çalışmalısınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar