Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 23

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 333.686 Cevap: 1.758
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #221
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Cumartesi , 06.09.2008


Sponsorlu Bağlantılar
Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler.
Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi.
Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı
para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.
Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.
Karşınıza hoş biri çıkacak.
Onunla ani ve ateşli bir ilişki olabilir.
Kendinizi dinleme huyundan vazgeçin.
Hastalık hastası olmayın.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2008       Mesaj #222
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Cumartesi , 06.09.2008
Sevgili Yengeçler bugün, cumartesi olması dolayısıyla gündelik işleriniz, ihtiyaçlarınızın giderilmesi, fiziksel sağlığınız, bedeniniz ile zihniniz arasındaki uyumu ilgilendiren konularda etkin enerjilere sahipsiniz. Gün içinde kimi anlarda tüm sorumluluklardan kaçma isteği ile dolu olabilirsiniz. Çeşitlilik sunan bir iş hayatına ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Özgürce hareket edebildiğiniz ve üzerinizde kontrol kurulması mümkün olmayan, iş saatlerini kendi belirleyeceğiniz bir meslek düşünebilirsiniz. Kendi kararlarınıza veya yapmak istediklerinize kimsenin müdahale etmediği, zevkli bir yaşam kurgulayabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar


Bugün ayrıca maddi güvenliğiniz ve başkalarından elde ettiğiniz gelirler ve paylaşımda bulduğunuz her konuyla ilgili, başlatmayı düşündüğünüz girişimlerin veya planların dış dünyada ve çevrenizdeki bazı kişiler üzerinde olabilecek yansımaları üzerine düşünebilirsiniz. Hatta bazı burç mensupları gibi sizler de bunları çevrenizle paylaşma gereği duyabilirsiniz. Çünkü Ay Yay burcu zamanları bu türden işler için gayet olumludur. İnsanlar iyi niyetli ve pozitif düşünmekten yanadırlar. O zaman gelin siz de, bunları çevrenizdeki insanlarla paylaşmaya çalışınız. Bu durumda eğer arzuladığınız gibi bir karşılık bulamazsanız, sabırla beklemeyi bilmeli ve herşeyi doğal akışına bırakmalısınız. İnatlaşmak veya illa kabul edilmesi adına baskıda bulunmak herşeyi ters bir hale getirebilir. Sakin olunuz
alıntı.

GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #223
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Pazar , 07.09.2008


Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Bu iş veya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak. Onları incelemeli içlerinden en zeki, neşeli olanını seçmelisiniz. Kendinizi eve hapsetmeyin. Bu da moralinizi olumsuz etkiliyor. Çıkın dolaşın bu size iyi gelecek.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2008       Mesaj #224
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Pazar , 07.09.2008
Sevgili Yengeçler bugün, 30 Ağustos tarihindeki yeniay enerjisiyle planlamaya başladığınız, yakın çevrenizle olan iletişiminiz, eğitim hayatınızla ilgili durumlar, bilgilenmenizi sağlayacak girişimler, haberleşme ve ulaşım, seyahat, düşünce tarzınız, yazılı sözleşmeler veya yeni atılacak imzalar, yazışmalar, kardeşleriniz, komşularınız ve işbirliği yapacağınız insanlarla alakalı her konunun tekrar gözden geçirilmesi ve ayarlanması zamanıdır. Bu amaçla, 15 Eylül dolunayına kadar çıkabilecek tüm pürüzlerin önüne geçebilmek için çok iyi düşünmeli, gerekirse ayarlamalar yapmalı, değiştirilmesi gereken ne varsa gözden geçirilerek yerine oturtulmalıdır. Bir iki örnek vermek isterim. Diyelim ki, yeni bir sözleşme ve imza işiniz var. Öncelikle işin mahiyetini, size olan yararını ve elde edeceğiniz gelir konusunda iyi düşünmelisiniz. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizi ilgilendiren bir sorun varsa, nasıl halledilirse herkesin yararına olur veya sizin onlara ne gibi katkınız olabilir bunları yeniden saptamalısınız.

Bugüne dek, kararsız olduğunuz için adım atamadığınız, veya bir türlü çare bulamadığınız mevzular varsa bundan sonrası adına daha sağlam kararlar vermek için yeniden düşünebilir, kendinizle yüzleşerek düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Bu süreçte yapacağınız olumlu ayarlamalar ve düzenlemeler, 15 Eylül dolunay zamanında etkisini göstermeye başlayacak ve siz artık kendiniz adına gerçekçi girişimlerde bulunabileceksiniz.Günlük enerjinin bir diğer etkisi ise, ikili ilişkinizi yakından ilgilendiren konularda, partnerinizle aranızdaki sorunları ele alırken son derece dikkatli davranmalı, abartılı tavırlar içine girerek, asıl konudan uzaklaşmamalı, birbirinizle olan iletişiminizi güçlendirmeye çalışmalısınız. Herkes kendi payına düşeni yaparsa, ilişkiniz çok daha düzenli hale gelebilir ve bugünkü enerjiler kafanızın karışmasına, sıkılmanıza ve uzaklaşmanıza neden olmadığı gibi, gayet olumlu bir adım atabilirsiniz

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
8 Eylül 2008       Mesaj #225
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Pazartesi , 08.09.2008


Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Yeni biri ile tanışacaksınız. Duygusal birliktelik olabilir. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #226
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Salı , 09.09.2008


Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp sevdiğinizle tartışmayın. Nasıl olsa herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Böbreklerinize dikkat.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2008       Mesaj #227
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Salı , 09.09.2008
Sevgili Yengeçler bugün karşıt burcunuzda ilerleyecek Ay gezegeninin etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu enerji, yaşamsal istekleriniz konusunda başarılı olmanız için öncelikle bilinçaltınızdaki engellemeler veya korkularla mücadele etmeniz gerektiğinin işaretidir. Bu dengeyi iyi korumaya çalışmanız son derece önemlidir. Bu enerjinin evli olanlar için anlamı ise, sizin isteklerinizle partnerinizin duyguları arasındaki zıtlaşmadır. Bu durumda yapılması gerekense, aradaki dengeyi mutlaka sağlamaktır. Burada ben ve o demek yerine biz demek son derece önemlidir. Ay gezegeninin Oğlak burcu süreçlerinde genel olarak sorumluluk duygusu fazlasıyla ön plandadır. Durum böyle olunca ilişkinin düzenli yürümesini sağlamanın da bir sorumluluk olduğunu kabul etmeniz gerekmektedir. Günün tümüne baktığımızda ise, sakin ve olgun yaklaşımlar içinde olmak neredeyse tüm problemlerin üstesinden gelebilmenizde püf noktaları gibidir.

Kimileriniz için günlük bu enerjinin bir başka anlamı ise, yakın çevrenizle aranızdaki iletişim problemlerinin sona erdirilmesi adına yapılacak girişimlerin göstergesi olabilir. Bunu başarmanızı sağlayacak en önemli koşul ise, düzgün bir iletişimdir. Olayları sadece kendi bakış açınızla değerlendirmemeli, kimle anlaşmazlık halindeyseniz o kişinin içinde bulunduğu durumu düşünerek hareket edilmelidir. Akşam saatlerinde oluşacak enerjiler altında ise, beraberliğinizle ilgili meseleler ön plana geleceği için, karşılıklı uzlaşı adına her iki tarafın da birlikte hareket etmeyi mutlaka başarması gerekecektir. Ancak o zaman düzgün bir paylaşımdan söz edilebilir ve ancak o zaman her iki kişi de ciddi anlamda kendini güvende hissedebilir. Eğer siz bugüne dek yaşadıklarınızdan ders almış ve düzgün adımlar atarak ilerlemeyi seçmiş iseniz, günlük bu enerji sizi destekleyicidir hatta bazılarınız için ciddi bir ilişkinin başlangıcı anlamına bile gelebilir

alıntı.
GÜLGECELER - avatarı
GÜLGECELER
Ziyaretçi
10 Eylül 2008       Mesaj #228
GÜLGECELER - avatarı
Ziyaretçi

Yengeç - Çarşamba, 10.09.2008
yengec
Havailiğiniz başınıza iş açıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var. Onlara fırsat vermeyin. Sevgide de daha kontrollü olmalısınız. Sevdiğinizin de desteğini aldığınızda önünüzde kimse duramaz. Ani ve aşırı sinirlenmelerden kaçının. Tartışmalara girmeyin.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
12 Eylül 2008       Mesaj #229
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
12 Eylül 2008

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
15 Eylül 2008       Mesaj #230
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
15 Eylül 2008

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli. Duygusal bağlamda da pırıltılı günlerin başlangıcı. Ancak hiçbir şey mali alanda elde edeceğiniz başarıların yerini tutmayacak. Övgüyü gerçekten hak ediyorsunuz. Siz de kendinizi şımartın ve paranızı dilediğiniz gibi harcayın. Tabiki böyle bir durumda sağlığınızın da iyi olmaması düşünülemez.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar