Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 19

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.799 Cevap: 1.758
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #181
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008


Sponsorlu Bağlantılar
Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzünden iş hayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz yüzünden duygusal bağlamda ne yazıkki başarı tutturamıyorsunuz. Sevdiğinizin sizinle anlaşması bu yüzden zorlaşıyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.





Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #182
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008 - Bugün
Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın. Aşkın sihirli gücü size bu konuda destek verecek. Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.
RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008       Mesaj #183
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.

recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008       Mesaj #184
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
Br yengec bu kadar tarif edilebilir..Msn Happy
Teskl.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Pazar , 10.08.2008



Sevgili Yengeçler bugün Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, pazar gününün tümünde etkili olacağından çevrenizdeki olaylarda her ayrıntıyı daha abartılı bir hassasiyet içinde ele alabilirsiniz. Gün içinde en basit işlerde bile titizlik içinde hareket etmeniz doğaldır. Bu kimi zaman iş hayatınızla alakalı konularda düşünürken, kimi zaman bir ufak rahatsızlığı bile farklı tarzda düşündüğünüz için kendinizi keyifsiz hissetmeniz olabilir. Bir kere şunu söylemeliyim ki, Ay Yay burcu geçişleri aslında son derece pozitif bir düşüncenin duygulara hakim olması anlamı taşır. Eğer siz kendinizi bu yönde şartlandırırsanız çok daha neşeli bir gün geçirmeniz mümkündür. Evet hayatın zorlu yanları herkes için geçerlidir, herkes kendi payına bir mücadele vermektedir. Fakat bugün tüm haftanın stresini atabilmek adına ne olursa olsun fırsat buldukça dinlenmeli, bir şekilde olumlu düşünmeye çalışmalı veya keyiflenecek durumlar yaratmalıdır. En azından bu, haftaya daha moralli girmenizi sağlayıcı olabilir. Karşınıza hangi sorun çıkarsa çıksın şunu unutmayalım ki, bir çözümü muhakkak vardır. siz de böyle düşünmeye çalışırsanız bu enerjiyi yerinde kullanmış olabilirsiniz.

Günün bir başka önemli enerjisi ise, geçtiğimiz günlerde başlayan Venüs Başak burcu seyrinin ardından, bugün de Merkür gezegeninin aynı burçta ilerlemeye başlamasıdır. Bu bir yengeç için yakın çevresiyle arasındaki düşünce alışverişinde ve her türlü irtibatında bazı önemli noktaların ele alınarak düzenlenmeye çalışılmasıdır. Kimileriniz için bu, siz veya yavrunuzun eğitim hayatıyla alakalı bir karardır kimileriniz için kardeşleri ve yakın akrabalarıyla ilgili bir durumdur. Bazılarınız için iş hayatınızla alakalı yapılacak görüşmeler veya beklenmedik şekilde çıkılacak seyahatlerin de göstergesi olabilir. Burada önemli olan diğer insanlarla nasıl kontak kurmaktasınız ve nasıl tepkilerde bulunmaktasınız bunun tespitidir. Kısaca mantıklı bir gözden geçiriş, incelenip saptanan durumların düzeltilmeye çalışılmasıdır. Bilirsiniz sizler için güvence konusu daima önem taşır. Şimdi siz akıllı adımlar atarak gerek kendiniz ve gerekse değer verdiğiniz insanlar için yararlı girişimlerde bulunabilir ve bu olumlu enerjiyi doğru alanlarda kullanabilirsiniz.

alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #186
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
11.08.2008

Günün erken saatlerinde tüm işlerinizi bitirmeye gayret etmeniz daha iyi olur. Öğleden sonra ve akşam saatlerinde hiç neden yokken keyfinizin kaçması, kendinizi halsiz hissetmeniz, performans düşüklüğüne yol açabilir.
Sevdiğiniz kişiyle tüm hayallerinizi en ince detayına kadar paylaşmalısınız. Onun da size anlatacağı muhteşem fikirleri var.



alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2008       Mesaj #187
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Pazartesi , 11.08.2008


Sevgili Yengeçler bugün, yine maddi paylaşımlar konusu gündeminizi oluşturacağa benziyor. Bugüne dek öğrendiklerinizi şöyle bir gözden geçirdiğinizde, kaybettiklerinizin aslında sizi olgunlaştırdığını ve kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız için sizi güçlendirdiğini kesinlikle anlayacaksınız. Ay gezegeninin Yay burcunda ilerleyişi gün içinde huzur ve güvenlik açısından size beklediğiniz moral gücünü verebilir. Böylece bazı durumların yarattığı kaygıları bir kenara atarak haftaya moral duygunuz yüksek bir şekilde başlayabilirsiniz.

Günlük enerji altında, sakinliğinizi ve her zamanki sabrınızı muhafaza ederek, her ne olursa olsun doğal akışa müdahale etmeden sorumluluklarınızı yerine getiriniz. İç dünyanızda size pozitif yönde etkileyecek Ay enerjisi akşam saatlerinde, bazı problemlerinizi abartmanıza neden olabilir. Fakat bu durum, sakin ve güvenli bir şekilde hareket etmeniz halinde herhangi bir sorun oluşturmadan sona erebilir.


alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #188
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
12.08.2008


İş konusunda elde ettiğiniz başarılı sonuçlar, her seferinde daha fazla yorulmanıza neden oluyor. Yaşamınızla ilgili değişime ihtiyaç duyduğunuz halde, geleneksel takıntılarınız yüzünden aşmadığınız konular var. Bugün, ayrıntılar önem kazanabilir. Fakat, bu kadar ayrıntıya düşkün olmak sizde olumlu olmuyor. Nedensiz korkularınız var.

Aşk Yaşamı
Aşk yaşamınızda bugün bir hareketlenme görülecek. Bazı nesnel kavramları yanlış anlamanız ilişkinize zarar verebilir. Bu yüzden biraz daha sakin davranmalısınız.

İş Yaşamı
İş hayatınızda bugün çevrenizdekilere karşı sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Özel hayatınızdaki gerginliği iş yerinize taşımamaya çalışmalısınız.

Para Durumu
Para durumunuza ilişkin olumlu gelişmelere tanık olabileceğiniz bir gündesiniz. Bazı geleceğe yönelik ortak çalışmalara el atabilirsiniz bugün.


alıntı...

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2008       Mesaj #189
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Salı , 12.08.2008




Sevgili Yengeçler güne Ay Yay burcu enerjisinin son dereceleri içinde adım atmaktasınız. Saat 12:05 itibariyle boşluğa girecek Ay, 14:43 kadar bu pozisyonunu sürdüreceğinden gün içinde yapılması gereken önemli işlerinizi, derinlikli olarak ele almanız gereken konuları yine bu saate kadar bitirmeniz faydalıdır. Çünkü yanlış anlaşılmalar oluşabilir veya sizin yapmak istedikleriniz başkaları tarafından engellenebilir, çözümsüz kalabilir. Bu saat diliminde ise, düzenleme ve planlama konuları gayet olumludur. Her ayrıntı gayet net bir şekilde hesaplanabilir ve eksikler giderilmeye çalışılır. Böylece angarya işlerin tümü halledilmiş olur. Bu saatler arasında dikkat edilecek en önemli husus, beraber çalıştığınız veya çalışmak zorunda kalacağınız kişilerle herhangi bir konuda anlaşmazlığa düştüğünüzde sakin kalmanız ve daha sonra halletmeye çalışmanız faydalıdır. Böylece hem zaman kazanılmış olur hem de herhangi bir anlaşmazlık bertaraf edilebilir.

Saat 14:43 itibariyle Ay Oğlak burcunda ilerlemeye başlandığında, özel ilişkiniz, iş ortaklığınız veya herhangi bir konuda dengeleme konusu önemli olmaya başlar. Şimdi sadece sizin istekleriniz değil karşınızdaki muhatabınızın da görüşlerini almak ve ortak bir nokta oluşturmaya çalışmak gerekmektedir. Böylece birlikten beraberlik doğar görüşü önem kazanır ve bu görüş anlaşmazlıkların da önüne geçilmesinde bir destek kuvvettir. Ayrıca bu enerji sorunların çözülmesinde karşı tarafla anlaşma zemini yaratmaya çalışmanın önemini göstermektedir.
alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
13 Ağustos 2008       Mesaj #190
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
13.08.2008


Kendinize güvenerek girişeceğiniz bütün işlerde başarılı olmamanız için hiçbir sebep yok. Bazı kimseler açığınızı kolluyor ve herhangi birşeyi gelişigüzel yapmanız onlara malzeme verebilir. Fazla açgözlü olduğunuz hissini vermekten kaçınmalı fakat hakkınızı da korumalısınız. Yorucu yolculuk ve eğlenceler sizi mutlu edebilir ve fiziksel yorgunluğa karşı zihinsel olarak yenileyebilir.

alıntı...

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar