Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 21

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 332.657 Cevap: 1.758
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2008       Mesaj #201
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Çarşamba , 20.08.2008

Sponsorlu Bağlantılar

Sevgili Yengeçler bugün, otorite konumundaki kişilerin dayatmaları nedeniyle sıkılmanız mümkündür. Sizin adınıza karar vermeleri, mesleki veya toplumsal konumunuzla ilgili alanlarda kendinizi pasif hissetmenize neden olabilir. Bu durum sizin gibi güvenliğe önem veren bir kişi için zor olabilir. Doğal olarak yeteneklerinizi hayata geçirmek isterken, kendinize olan inancınızı sorgulayabilirsiniz. Peki ama ne yapacaksınız, sinirlenip hoyratça tepkiler mi vereceksiniz veya herşeyi doğal akışına bırakarak bir adım dahi ileri gidemeyecek misiniz, hatta yaşamınızın iplerini kim isterse alabilir diyerek pes mi edeceksiniz. Bu size göre doğru bir şey mi? Tabi ki hayır, şimdi mantıklı olmak ve gücünüzü göstermek zamanı. Yalnız bunu yaparken, sizden daha üst pozisyondaki kişilerle çatışmaya girmek yerine, korkmadığınızı, sindirilemeyeceğinizi hoş bir dille ifade etmelisiniz. Sizin bu dik duruşunuz onların oldukça dikkatini çekecektir.

Hayat her zaman güçlünün hatta en güçlünün yanında olduğuna göre, siz de doğuştan sahip olduğunuz ve herkesten daha farklı olan öncülüğünüzle yol alabilirsiniz. Onlarla zıtlaşarak risk almak yerine, risk oluşturabilecek faktörlerin farkında olarak önlem almanız gerekmektedir. Ay gezegeninin Koç burcundaki ateşli enerjisinden yararlanarak, kendi adınıza ve kendinizi en güvende hissedeceğiniz bir meslek seçimi için atak olmalısınız. Değişken davranmamalı, insanlarla çatışmaktan uzak durmalısınız. Uyumlu ve güçlü bir ifade tarzıyla hareket edebilir, amaçlarınızı gerçekleştirmek adına kararlı olursanız günü gayet verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2008       Mesaj #202
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Perşembe , 21.08.2008
Sevgili Yengeçler, bugünkü enerjiniz, parasal konularda rahata ermenizin, gündelik iş hayatınızla ilgili yapılacak düzenlemelerden geçtiğini göstermektedir. Bu düzenlemeler siz Yengeçler için iki ayrı yoldan mümkün olabilir. Birincisi siz yeni bir iş girişiminde bulunur ve insanlara hizmet edebileceğiniz bir ortamda görev alırsınız, ki bu size maddi ve manevi konularda doyuma ulaşma şansı verebilir. İkincisi ise, siz şu anki görevinizde sorunlarınızı bugünkü enerjinin desteğiyle konuşarak çözmeye karar verir ve iş hayatınızı düzene koyarak maddi rahatlığa kavuşabilirsiniz. Ayrıca bugün iletişim evinizdeki enerjiler de sizden yana olduğu için, iş görüşmeleri açısından gayet etkilidir. Kimileriniz için bir başka etki ise, eşiniz veya ortağınız yoluyla yeni oluşumun ilk startını veriyor olabilirsiniz. Bu bir evlilik olabileceği gibi, maddi anlamda sizi güçlendirecek bir kişiyle olan görüşmenizin, iş anlamında yeni bir oluşumu başlatması anlamı da taşıyabilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Görüldüğü gibi değişimin kilit noktası iletişim ve güçlü bir iş birliğinden geçmektedir. İyi bir planlama için tarafların karşılıklı olarak konuşması ve değişimi kabul etmesi her iki taraf için de olumlu olabilir. Şimdi size düşen eskiye bağımlı kalmak yerine ya eskiyi restore etmek veya tamamen yeni olan bir şeye gönüllü razı olmaktır. Burada ben güçlüyüm demekten ziyade nasıl güçlenebiliriz cümlesi önemlidir. Detaylar üzerinde dikkatli bir şekilde durulmalı, ileride çıkabilecek her sorun göz önüne alınmalıdır. Saat 19:55-21:38 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağı için akşam saatleri genelde ev ortamında geçtiğinden iş hayatıyla ilgili konulardaki herşey evde konuşabilir veya siz bunları evinizde düşünmeye çekilebilirsiniz. Bu zaman dilimi içinde bildiğiniz gibi ani kararlar vermek, karar değişikliğine gitmek biliyorsunuz sakıncalıdır. Daha sonra Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni ise günlük temponuzda meydana gelen durumları daha sağlam ve mantıklı bir şekilde ele almanızı sağlayıcı olabilir. İsterseniz konusunda uzman olan kişilerle veya dostlarınızla görüşebilirsiniz.
alıntı

RoSSoRoSe - avatarı
RoSSoRoSe
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #203
RoSSoRoSe - avatarı
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008
Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut. Zira şu sıralar işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Bu yoğun dönemde sağlığınız yerinde olduğu için şanslısınız. Bu şansınızı iyi değerlendirin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #204
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Cuma , 22.08.2008
Sevgili Yengeçler güne Ay gezegeninin Boğa burcu seyri altında başlamaktasınız. Bu enerji altında, alışılmış ortamınızda bulunmak isteğiniz yoğundur. Radikal gelişimler sizi ürküteceği için genel olarak kendi yakın dostlarınızla temas halinde olmak ihtiyacınız yüksektir. Yabancı kişilerle tanışmak veya iş yapmak konusunda çekingenlik duymanız mümkün olduğundan böyle bir durumda kendinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz. Herhangi bir konuda ekip halinde çalışmak yerine kendi başınıza hareket etmek size kendinizi daha fazla güvende hissettirebilir. Değişik insanlarla tanıştırılsanız bile, tam olarak içiniz rahat etmeyebilir. Duygu dünyanızla ilgili konularda da etkili olacak bu enerji, sağlamlık, uzun sürelilik ve sadakat olgusunun sizin için her zamanki gibi, değer taşıdığının göstergesidir. Riskli durumlardan uzak duracağınız bugün, sosyal ilişkiler ve organize yapılacak işlerde yavaşlamanız anlamına gelebilir. Bu durumun farkında olarak daha esnek davranmaya çalışmanız yerinde olabilir.

Bugünün bir başka önemli enerjisi ise saat 21:02 itibariyle Güneş gezegeninin Başak burcunda ilerlemeye başlamasıdır. 22 Eylül tarihine kadar devam edecek bu enerji altında, başta iletişim konusunda olmak üzere girişimleriniz açısından da mükemmele olan tutkunuzun artışı anlamına gelebilir. Kimileriniz bu enerji altında yeni bir iş başvurusunda bulunabilir, kimileriniz ise eğitim hayatıyla ilgili bir yoğunluğun içine girebilirler. Verimli bir şekilde çalışmanın sizler açısından önemli olacağı bu zaman, yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde mükemmelliğe verdiğiniz pirimin artışı anlamına gelebilir. Dışarıdan nasıl göründüğünüz veya kimlerle bağlantıya geçtiğiniz, hangi konularda kendinizi geliştirmeniz gerektiği gibi meseleler üzerinde fazlasıyla durabilir, eksiklerinizi gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla bağlantıya geçerken kalite anlayışınız fazlasıyla ön planda olabilir. Sıradan, hiçbir sürekliliği olmayan veya herhangi bir şekilde size faydası dokunmayacak konularda vakit harcamaktan hoşlanmadığınız gibi, böyle vasıfta olan kişileri de yargılamanız mümkündür. birlikte çalıştığınız insanlar, yakın tanıdıklarınızla olan iletişiminizde dikkatli hareket etmeniz faydalıdır. Unutmayalım ki, hiç kimse tam olarak hatasız ve eksik değildir. O nedenle insanları olduğu gibi kabul etmeniz yararlıdır. Bu enerji sizin açınızdan şu yönde faydalıdır. İyi niyetinizi suistimal edebilecek kişilerden korunabilirsiniz, kandırılmanız zordur, içinde bulunduğunuz sistemde nerelerde aksamalar var onları tespit edebilirsiniz. Bu ise size, hem çevrenizle olan ilişkinizde hem de her alanda ilerlemede bulunmanızı sağlayabilir.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2008       Mesaj #205
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Cumartesi , 23.08.2008
Sevgili Yengeçler cumartesi gününün neredeyse yarısında etkili olacak Ay boşlukta etkisi altında saat 12:20-Pazar 00:49 saatleri arasında parasal konularda gerçekçi düşünmeye çalışmanız gerekebilir. Başka insanlarla gerek duygusal gerekse her türlü alış verişinizde sizin düşüncelerinizle onlarınki arasında farklılıklar oluşabilir. Kısa süreli bir etki gibi gözükse de bu durumu bir kriz gibi değerlendirmeniz mümkündür. Yani abartılı bir hissiyat oluşabilir. Aslında sizin isteğiniz, karşınızdaki insanla ortak bir nokta oluşturmak ve olumlu bir şekilde bağlantı kurmaktır. Fakat şartlar şu an için bunun mümkün olmadığını gösterebilir.

Hayatın oldukça zorlaştığı ve herkesin kendi payına zorlandığı durumlar içinde doğaldır ki, bir başka insanla bütün bu güçlükleri beraber atlatmak fikri gayet iyi niyetli bir düşünce olmasına rağmen şu an için bu mümkün gibi gözükmemektedir. Siz güvenilir, sadık bir beraberlik ihtiyacındasınızdır lakin karşınızdaki insanın bu olguda çekimser kalması mümkündür. Yapılması gereken sakin ve olgun bir şekilde beklemede kalmak ve ortak bir nokta oluşturana kadar ne kendinize ne de beraber olmayı düşündüğünüz kişiye karşı baskıda bulunmamaktır. Bu durumlar hakkında net bir karar verebilmek, daha sağlıklı düşünmek için Pazar gününü beklemek doğru olabilir.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008       Mesaj #206
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
24 Ağustos 2008 - Bugün


Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle uyumlu bir beraberliğiniz var. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun. O buna layık biri. Uykunuza dikkat edin. Son günlerde kendinizi çok fazla yordunuz.


alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2008       Mesaj #207
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Pazartesi , 25.08.2008
Sevgili Yengeçler haftaya iki gündür etkili olan Ay İkizler burcu seyri altında başlamaktasınız. Bu etki altında düşünceleriniz birbiriyle o denli çelişkilidir ki, hangi konuya daha öncelik tanımanız gerektiğini bilemeyebilirsiniz. Bu durumda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, hayati önemi olan mevzulara daha fazla ağırlık vermenizdir. Bu özel ilişkinizle alakalı bir konu ise, bu enerjiler altında çözümlemeniz zor olabilir. Her ne kadar iyimserlik içinde düşünmeye çalışsanız da, bu enerjinin bir başka yüzü ise, gerginlik yaratıcı oluşudur. Bir yandan yaşadığınız herşeye sabır göstermeniz gerektiğini söyleyen iç sesiniz, diğer yandan mantıkla açıklanması mümkün olmayan korkularınızın çoğalması fazlasıyla bunda etkili olmaktadır. Aslında yapılması gereken ne durumda olursanız olun, içinde bulunduğunuz durumu kestirme yollardan çözüme kavuşturmak yerine, geçmişte olanları geriye dönerek düşünmek, önceden farkedemediğiniz ayrıntıları yakalamanızı sağlayabilir.

Eğer tüm sıkıntınız ilişkinizle alakalı bir konuda ise, size tavsiyem konuşurken, partnerinizin vereceği yanıtları şöyle bir düşünmeniz ve bu yanıtlara göre bir plan yapmanızdır. Bu olabilecek apansız durumlardan sizi koruduğu gibi, düşüncelerinizi güçlü bir şekilde ifade ederek isteklerinizi elde etmenizde de etkilidir. Eğer iş konusunda bir sorununuz varsa, bu enerji altında öncelikle probleminizi çerçeve içine alarak, mantıklı bir şekilde düşünmeli ve bugün için beklemede kalmaya devam etmelisiniz. Salı günü Ay gezegeni burcunuzda ilerlemeye başladığında bugün saptadıklarınızı dış dünyada ifade etmeniz daha kolaylaşabilir ve böylece başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz
alıntı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2008       Mesaj #208
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - Salı , 26.08.2008
Sevgili Yengeçler güne burcunuzda ilerleyen Ay enerjisi altında başlamaktasınız. Bu enerji bildiğiniz gibi karşılıklı dayanışma içinde, etrafınızda bulunan insanların her türlü ruh haline göre davranabilme, sevdiklerinize sahip çıkabilme konusunda oldukça destekleyicidir. Siz bugün gerektiği anlarda, içgüdülerinizi, cinsel isteklerinizi, fiziksel açıdan sizi rahatsız edebilecek duygularınızı bastırabilir ve günü olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Enerjilerin sizden yana akacağı bugün, sırlarınızı korumanız, sevdiklerinize sahip çıkmanız gayet kolaydır. Fiziksel açıdan güçlülük, cazibe ve çekicilik kazandıran bu enerji, karşı cins üzerinde etkili olmanızı da sağlayıcıdır. Yüksek hedeflerinize varmak isteğiniz bugün ön plandadır. Kendi haklılığınızdan gayet emin olduğunuz konularda fikirlerinizi savunabilir ve elinizde olanları koruyabilirsiniz. Benim tavsiyem bunun sadece bugüne ait değil, sürekli teminini sağlamanızdır. Bunu sağlamanız için size en gerekli olan şey ise değişimde bulunmaktır.

Eğer bulunduğunuz alanda ilerlemeniz mümkün gözükmüyorsa ve aynı çerçeve içinde kalacaksanız o zaman gelişim diye bir durum söz konusu olmayacağından, tercihlerinizi bir kez daha gözden geçirmeniz faydalı olur kanaatindeyim. Kaldı ki bugün, duygularınız ve düşünceleriniz aynı doğrultuda olacağından bunu gerçekleştirmeniz daha kolay olabilir. Ayrıca bugün aileniz ve duygusal hayatınız açısından sizi mutlu edecek bir gelişme yaşanabilir. Belki bu, mucizevi bir şey olmayabilir fakat günün olumlu geçmesini sağlayabilir. Sizin şu an için en önemli ihtiyacınız yaşamınızın kontrolünü elinizde tutmaktır. Günlük aktivite içinde de aynı istek egemen olduğundan birkaç gün boyunca Ay gezegeninin bu enerjisi ihtiyacınız olan güvenceyi içinizde oluşturmanızı sağlayabilir. Şunu da unutmayınız ki, bir yengeç eğer kafasında bir hedef belirlemişse ne olursa olsun her türlü özveride bulunarak ona ulaşmayı başarabilir. O zaman bugünkü enerjinin size destek bir güç olduğunu düşünerek hayata dört elle sarılmayı ihmal etmeyiniz

alıntı.
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
27 Ağustos 2008       Mesaj #209
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
27.08.2008

Bu gün ve yarın Ay burcunuzda yani amaçsız ve kararsız bir günde olmanız olasıdır. Durmadan karar değiştirmeniz ve bu yüzden de hiçbirşey yapamanız da mümkündür. Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz. Unuttuğunuz bazı ufak işler başınıza dert olacak derecede büyüyebilirler. Aslında bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir. Ufak şeyleri ihmal etmez ve zamanında yaparsanız bu sorunlarınız azalacaktır.

alıntı...
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
27 Ağustos 2008       Mesaj #210
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Aşk ve İlişkiler
Alışkanlıklarına bağlı sevdiklerine sahip çıkmak, korumak ve kollamak enerjisiyle dolu duyarlı Yengeçler, yaz sıcaklarının çevremizde herşeye hareket ve canlılık getirdiği Ağustos ayına girmiş bulunmaktayız. Eminim ki yine çevreniz aşina yüzlerle doludur ve tanıdığınız ortamlarda güven içinde günlerinizi geçirmeye çalışıyorsunuzdur. Umarım yaz günleriniz gönlünüzün istediği şekilde geçiyordur. Şimdi gelin isterseniz, Ağustos ayı içinde görülmesi muhtemel enerjilerinize birlikle göz atalım. Evet aylık yorumunuza başlarken ilk ele alacağımız konu her zaman olduğu gibi Aşk ve İlişkiler. Bu konuda hala etkisi devam etmekte olan fakat geçtiğimiz ay olduğu kadar sizi zorlamayacak Mars Başak burcu enerjisi 19 Ağustosa kadar sürecek. Geçtiğimiz ay hatırlarsanız ciddi ilişki evinizin yöneticisi Satürnle kavuşum yapmıştı. Satürn bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıldan bu yana sizi, yakın çevreniz, kardeşleriniz, ilişkiniz, eğitim hayatınız, girişimleriniz konusunda zihinsel bir süreçten geçmenizi ve düzenlemeler yapmanızı sağlamakta.
Bunu yaparken bildiğiniz gibi Satürn bir öğretmen. Soğuk ve mesafeli. Fakat emin olunuz ki, bu düzenlemeler olduğunda bugün yaşadığınız zihinsel baskıları kolayca unutabilirsiniz. Evet işte bütün bunlar devam ederken Mars bu noktaya Başak burcunda geldiği için, harekete geçmek yönünde yeni kararları uygulamak yönündeki isteğinizi hızlandıracakken yavaşlamasına neden oldu. Aslında yavaşlamanız bir yerde iyi oldu sayılır. Çünkü siz içsel ve dışsal olarak sizi değişime sevkeden baskılar karşısında Mars nedeniyle iyi düşünmeden hareket etseydiniz doğal olarak bazı durumları gözden kaçırabilirdiniz. İşte burada evrendeki enerjiler tüm burçları olduğu gibi sizi de tekrar herşeyi kontrol etmeniz ve sorumluluklarınızı yeniden düzenlemeniz adına durdurdu. Başak burcunda ilerleyen tüm gezegenler seçiciliği körükler. Yani sıradan hiçbir şey sizi tatmin etmez. Bu yüzden ben bu durumu evrensel enerjilerin, insanı daha güçlü planlamalarda bulunmaları adına durdurduğunu düşünüyorum.
Ağustos ayında ise Başak etkinliği olanca yoğunluğuyla devam ediyor. Yukarıdaki paragrafta yazdığım yeniden planlama, düzenleme hemen hemen her konuda olacağa benziyor. Güneş tutulması parasal konularda etkili olurken, Başak burcunda ilerleyecek olan 6 Ağustos-30 Ağustos Venüs ardından 10 Ağustos-29 Ağustos güçlü Merkür ve son olarak 22 Ağustos-22 Eylül tarihlerinde Güneş, sizi hem ilişki, hem düşünce yapınız hem de kimliğiniz üzerinde herşeyi gözden geçirerek titiz ve planlı bir şekilde hareket etmeye, çevrenizle iletişimde bulunmaya, ciddi ilişkiniz veya evliliğinizle ilgili düşünmeye devam edecek. Bu düşünme evresinde kimi zaman kendinize kızacak, kimi zaman bağışlayabilecek fakat herşeyden önemlisi gerçekten ne yapmanız gerektiğini tam olarak saptayabileceksiniz.
Hani bazen öyle bir noktaya geliriz ki, geldiğimiz nokta üzerinde yaşamınızla ilgili herşey dağılmış puzzle parçaları gibi durmaktadır. Toparlamaya kalkışırsınız fakat bazı parçalar eksiktir. İşte yukarıda tarih aralığı şeklinde sunduğum ve günlük yorumlarda hepsini sırayla daha geniş şekilde ele alacağım gezegen seyirleri, sırayla eksik kalan puzzle parçalarını bulmanızı, keşfetmenizi ve yaşamınızı bir bütün haline getirmenizi sağlayıcı olabilir. Buna ilk önce Marsla başladınız. Mars 1 Temmuz-19 Ağustos arası size yaşamızla ilgili konularda mücadele gücünüzün nasıl olması gerektiğini öğretmeye başladı. Daha değişik açıdan hedeflerinize varmak adına kimsenin etkisi altında kalmadan akıllıca hareket etmeyi öğretiyor. 19 Ağustosa kadar da öğretmeye devam edecek. Ardından 6 Ağustos-30 Ağustos Venüs aşk ve ilişkiler hayatınızı düzenlemeniz adına etkili olacak. Yalnız Venüs burada epey zorlayabilir. Çünkü Venüs hayatın lezzeti ve tadıdır, ancak Başakta herşeyi eleştirmenize ve kusur bulmanıza yol açarak size yaşadığınız ilişkiyi veya genel manada ilişkileri kusursuzluk sınavından geçirmenizi söyler. Durum böyle olunca karşınızdaki insanı veya her olgulu eleştirir, eksik bulur, kendinize yüklenir kimi zaman karşınızdaki kişiye yüklenir veya hayatın tümüne tavır almaya kalkışabilirsiniz. Oysaki burada yapmanız gereken hiçbir kimseye veya kendinize yüklenmeden doğru ve düzgün ayarlamalarda bulunmaktır. Fakat bu zorlama 3-4 gün sürebilir çünkü güçlü Merkür imdadınıza yetişerek 10 Ağustos-29 Ağustos arası size duygusal düşünmeden aklınızı kullanırken ilişki konusunda ve hayatınızla ilgili alanlarda mantıklı düşünmeniz adına doneler sunmaya başlar. 16 Ağustostaki dolunay ise elemelerin yapıldığı bir dönemdir. Yani düzenlemelerde bulunurken işe yaramayanların devreden çıkarılması. Ardından Güneş 22 Ağustosta devreye girerek bilinçli isteklerinizi gerçekleştirmeniz yolunda eksik kalan parçaları tamamlamanız adına size destek verebilir. 30 Ağustosta Başak burcunda oluşacak yeniay, düzenlemelerin sonunda elde ettiğiniz yeni verileri hayatınızın hangi alanında kullanmalısınız bunu tespit etmenizi sağlayabilir. Yani tohumlarınızı ekme vaktinizdir.
Gördüğünüz gibi Ağustos ayı genel gibi oldu ama, yaşamınız adına ince eleyip sık dokuma, planlar yaparak doğru ve düzgün olanı saptama, yeri geldiğinde bu yanlış şu doğru veya bu eksik şu tamam diyerek kendinizi gözden geçirme zamanı olarak son derece önemli. şunu da biliniz ki evrendeki her insan kendi haritasındaki enerjiler doğrultusunda bu ayarlamaları yapacak. Yani bu yolda bir tek siz bunları yaşıyor değilsiniz. Siz bunu ilişki, çevre, zihinsel, eğitim, girişim, yuvanız, iç dünyanızla ilgili yaşarken başkaları daha farklı alanlarda sahip olduklarını süzgeçten geçirmeye çalışmakta olabilirler. Onun için şu kişi rahat bu kişi harika yaşıyor demeden siz kendi yaşamınızı nasıl güzelleştirirsiniz, nasıl daha huzurlu bir ilişki yaşayabilirsiniz, nasıl daha başarılı bir hayat sürebilirsiniz bunları düşünmeye çalışın. Zaten evrendeki güçler de bunu yapmanız adına yanınızda olacaklar.
İş ve Kariyer
Yukarıdaki paragrafta ele aldığım konular, dikkat ederseniz yaşamınızla ilgili her konuda genel olarak etkili gözükmekte. Bu yüzden iş ve Kariyer bölümünü okurken o bölümde yazılanları gözden kaçırmayınız. Ben Ağustos ayına düzenlemeler ayı diyorum. Tabi bu Aslan burcunun yarattığı egoyu yükseltici, bencil tavırlara meylettirici ve bu yüzden de bazı ayrıntıları gözden kaçırıcı konularına odaklanmak adına biz insanları teşvik etmek amacıyla evrensel enerjilerin bir yöntemi olsa gerek. Hani çok eğlenip yoldan çıktığımızda birileri bizi uyarır ya, aynen böle bir şeye benzetiyorum. Başak burcundaki gezegen yoğunluğu da bunu gösteriyor. Şimdi gelelim biraz daha ayrıntılı bir şekilde mesleki konularda olabilecek gelişmeleri incelemeye. Kariyer evinizden geçen kısa süreli gezegen hareketleri Ağustos ayında olmadığı için doğal olarak bu evlerin yönetici gezegenlerinin durumunu incelememiz lazım. Bu doğrultuda hareket ettiğimizde Mars gezegeninin seyirleri ön plana geliyor. Bu ay, Mars 19 Ağustos tarihine kadar Başak burcu pozisyonunu koruyor. Bu konunun ne anlama geldiğini yukarıda size izah etmiştim.
19 Ağustos-4 Ekim tarihleri arasında ise Mars Terazi burcuna geçiş yapacak. Bu uzun süre içinde Mars aynı başak burcunda olduğu gibi kendi doğasından oldukça uzak özellikler sergileyeceği için doğal olarak iş hayatınızla ilgili konularda ilk paragrafta yer alan düzenlemeleri yaparken, Mars gezegeninin Terazi burcunda rehavete kapılmadan hareket etmek gerekiyor. Çünkü bu burçta ilerleyen Mars harekete geçme konusunda iç dünyanızda zorlanabileceğinizin göstergesi. Bir Yengeç için Terazi enerjisi mantıklı düşünmesi yolunda gayet faydalıdır. Fakat bu suya sabuna dokunmadan olan bitene kanaat getirerek ilerlemeyi durdurmak olarak kullanılırsa iç dünyanızda sorun çıkartıcı olabilir. Şöyle düşünebilirsiniz. Kendimi yorgun hissediyorum şimdi durup mücadele etmeye ne gerek var, biraz köşeme çekilip huzur bulayım. Eğer siz bu uzun sürede kimi zamanlar böyle düşündüğünüzü hissederseniz biliniz ki, bu Mars enerjisinin yarattığı bir haldir. Oysaki mesleki alanda her geçen gün rakipler çoğalmakta, hayat zorlaşmakta ve başka insanlar gerek yaşı gerek çevresi veya bilgisiyle öne geçmeğe çalışmaktalar. Bu durumu göz önüne alarak, yapmanız gereken en önemli şey, cesaretinizi ön planda tutarak yapmanız gerekenlere odaklanmak. Kaldı ki Mars Terazide, paylaşım ve işbirliği açısından gayet olumlu bir enerjidir. Demek oluyor ki, ruhsal olarak kendinizi hazırlayacak, çevrenizdeki insanlarla bağ kurmaya çalışacak, ortak hareket edecek ve kariyer hayatınızla ilgili mücadelenizi sürdüreceksiniz. Bu etki altında hırsınızı kaybetmek yerine bilakis ayakta tutmak sizi ileri noktalara götürmek adına itekleyici bir güç olabilir.
Para Konuları
Ağustos ayında parasal kazanımlarınızla ilgili yaşam evinizde oluşacak Güneş Tutulması gayet önemli. Aslan burcunda meydana gelen ve astrolojik açıdan da oldukça değer taşıyan bu gökyüzü olayı tüm burçlar için farklı anlamlar taşımakta. Fakat sizin açınızdan çok daha etkileyici. Yönetici gezegeniniz Ay, Aslan burcunda seyretmekte olan Güneşle aynı derece içinde kavuşum yapacağı için bu tutulma bir değişimin göstergesi olarak önem taşıyor. Şimdi siz para evinizin yöneticisi olan Güneşin, yönetici gezegeniniz Ay ile olan kavuşum gücünden yararlanarak, hem sahip olduğunuz değerleri çoğaltmak hem de kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek adına öncelikle kendinize olan güven duygunuzu bileyleyeceksiniz. Bu size hırs ve motivasyon kazandırdığı gibi, girişimlerinizde ifade gücünüzle yararlar elde edebilmenizde destek olacaktır.
Ayrıca iletişim ve haberleşme gezegeni Merkür günlük yorumlarda da sözünü ettiğim gibi 26 Temmuz tarihinde Aslan burcunda seyrine başlamıştı. 10 Ağustosa kadar devam edecek bu etki altında maddi ve manevi değerlerinize sahip çıkmak, çoğaltmak ve kendinizi güvende hissetmek amacıyla başkalarıyla bağlantılar kurmanız, yetenekli olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek yoluyla güç elde etmeye çalışmanız gerekiyor. Merkür gezegeni astrolojik olarak, kişinin aklını, becerikli olduğu alanlara yönlendirmesindeki düşünce gücünü simgelediği için bu süreçte Aslan burcunda ilerlemesinin, parasal konularda kendinizi ifade edebilmeniz içinizdeki güven duygunuzla birebir alakalıdır demiş ve özgüven duygunuzu muhakkak ayakta tutmalı, işlerinizi organize etmeye çalışmalı, kimse sizi takdir etmese veya desteklemese bile siz bildiğiniz alanda çalışarak kendinizi göstermelisiniz diyerek devam etmiştim. Yaratıcılık, yöneticilik, sanatsal, iletişim alanlarındaki meslekler bu dönemde parasal kazanımlarınızda gayet etkili olabilir. Bilirsiniz Yengeçler olarak hassas kişilersinizdir, duygusal dalgalanmalar burcunuzda oldukça fazladır.
Korunmaya, kollanmaya olan tutkunuz nedeniyle genel olarak büyümekte zorluk çekebilirsiniz. Bu nedenle gerekli girişimlerde hep bir ürkeklik ve güvensizlik yaşamanız mümkündür. Merkür Aslan burcu seyrinde ise, kendinizi gözden geçirerek ve herşeyden önemlisi kendinize kesinlikle güvenerek işinizle alakalı konularda cesaretli davranır, girişimlerde bulunursanız bu enerji sizin kendinizi olumlu yönde ifade ederek başarı kazanmanızda etkili olabilir. Başarı ise doğal olarak beraberinde parasal güvenceyi de sağlayacağından gayet olumlu olabilir diyerek bitirmiştim. Siz bu satırları okurken bu enerji hala devam ediyorsa yukarıdaki noktaları ön planda tutmak tabi ki faydalar getirici olabilir.
Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-9-17-18-22-23-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 5-6- 12-13-14-19-20-21
Yeniay : 26-27
(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay : 12-13-14
(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
Not: Aylık yorumları okurken, yükseleniniz hangi burçsa ona göre de okumanız gerekir. Böylece daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bunu önemle dikkate alınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar