Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 12

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 317.251 Cevap: 1.757
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #111
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Sponsorlu Bağlantılar
Aslan - Pazartesi , 21.04.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar sizler son derece güçlü otoriter eğilimlere sahip, yönetme, organize edebilme cesaretinin temsilcisi insanlarsınız. Sizin yer aldığınız bir çalışmada içtenlikle emek sarfetmeniz ve ve düşündüğünüzü açıkça söylemeniz dolayısıyla her zaman için iş çevresinde sevilmeniz sayılmanız mümkündür. sürekli yenilenen bir hayat enerjiniz olduğu için uzun süreli çalışma temposuna sahip ender kişilerdensinizdir. Fikir zenginliğiniz ve sorunlara çözüm bulmadaki üstünlüğünüz tartışılmazdır. Şimdi bütün bu özelliklerinizi iki alanda sergilemenizi sağlayacak güçlü enerjilere sahipsiniz. Bu enerjiden olumlu manada yararlanmak için birkaç husus hakkında sizlere yardımcı olmak isterim. bildiğiniz gibi bugünlerde Güneş tam tepe noktanız olan kariyer evinizden geçmekte. Tabi ki çok güçlü bir girişim enerjisi vermese de, maddi ve manevi değerlerinizi çoğaltmanız için dışarıdan ve içerden baskılar görmektesiniz. Bir şeyler yapmak niyetindesiniz çünkü siz kendinizi ortaya koymaktan büyük keyif alan kişisiniz. Fakat otorite konumunda bulunan insanlar tekelci görüşleri, kıskançlıkları, gelenekçi yapıları nedeniyle sizi durdurmaya ve engel çıkartarak sizi bastırmaya çalışmakta olabilirler.

Kimi zaman da parasal yönden durumunuz açıkçası pek iyi olmadığı için siz, yeni bir adım atmakta zorlanıyor olabilirsiniz. işte bugün, bu yöndeki sıkıntıları atlatarak kendinizi gösterebilmeniz ve öne çıkarak başarılı girişimlerde bulunabilmeniz için size yardımcı enerjiler mevcut. Sizler bu fırsattan istifade ederek kesinlikle gurur meselesi yapmadan, gerekli insanlarla gerektiği şekilde bağlantıya geçerek kendinizi gösteriniz. Verdiğiniz kararlarda her zaman ısrarcı olma özelliğinizi devreye sokarak maddi konularda güçlenmek adına uzun soluklu bir çalışmaya gönüllü olunuz, adım atmaktan çekinmeyiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
22 Nisan 2008       Mesaj #112
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Sponsorlu Bağlantılar
Aslan - Salı , 22.04.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar bugün duygu dünyanızla alakalı konularda kimliğinizi ön plana almak, gücünüzü göstermek ve etrafınızda bulunan insanları kim olursa olsun yönetmek arzusu içinde olabilirsiniz. Yalnız son derece dikkatli olmanızı gerektiren Ay gezegeninin boşlukta etkisi nedeniyle özellikle saat 10:54-23:08 arasında eviniz sınırları içinde ve mesleki konularda otoritelerle aranızdaki ilişki adına dikkatli ve temkinli davranmanız gerekebilir. Tam olarak isteklerinizi hayata geçirmeniz veya davranışlarınızı belirli bir amaç için yönlendirmeniz, aradığınız ruhsal güveni içinizde oluşturmanız konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Böyle bir durumda sakin ve ılımlı yaklaşımlar hem daha olumlu ve hem de yapıcı bir şekilde hareket etmenizi sağlayabilir. Öğleden sonraki enerjileriniz ise parasal konulardaki gereksinimleriniz için destek bulmanızı gerektirici olabilir. Şu aralar mücadele gücünüzün zayıf etkiler altında olması dolayısıyla girişim açısından kendinize pek güvenli durmamaktasınız. Bugünkü etkilere karşılık, moral gücünüzü ayakta tutmaya çalışırsanız, sakin bir bakış açısıyla düşünürseniz sorununuza çare bulmanız kolay olabilir. Finansal durumunuzdaki dalgalanmaların tüm günü keyifsiz geçirmenize neden olmaması için inancınızı güçlü tutmak son derece önemlidir.

Akşam 23:08 itibariyle Ay gezegeninin Yay burcuna geçişi sizler için dış dünyada kendinizi gayet olumlu bir şekilde ifade etmeniz açısından etkili olacaktır. Daha pozitif ve güven dolu, aşk açısından gayet olumlu bir akşam sizi beklemekte. Hoşlandığınız aktivitelerde bulunabilir, hobilerinizle ilgilenebilir, sosyal açıdan renkli bir gece geçirebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #113
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - Çarşamba , 23.04.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar bugün, anlayışlı, affedici, iyimser ve pozitif duygularınızı tanıdık veya tanımadık her insana göstermekten keyif alabilirsiniz. Bu ruh hali sizi sanatsal ve yaratıcılık gerektiren konularda olduğu gibi aşk hayatınızda da besleyecek, yüceltecektir. Duyduğunuz hisleri açıklamak gayet mümkün, coşkunluğunuzla etrafınızdaki insanları etkiniz altına almanız kolaydır. Genel ruh haliniz her olumsuzluğu iyiye ve güzele çevirmenizi sağlayacak kadar pozitiftir. Doğal olarak bu son zamanlardaki bazı ters durumların da yüreğinizdeki izlerini silmenizi sağlayıcıdır. Her ne durum olursa olsun, etrafınızdaki insanları kucaklayan ve sıcaklığınızla saran bir haliniz vardır. Özgürlük dürtünüz son derece yoğun olmasına rağmen nerde durmanız gerektiğini bilirsiniz. İçinizdeki pozitif duyguları bir tek etrafınızdaki her insan hissedebilir. Birlikte olduğunuz kişiye karşı, duyarlı, sempatik ve yardımsever davranmanız, onun da size aynı hisler içinde hatta hayranlık dolu bir ilgiyle yaklaşması mümkündür.

Çocuksu şımarıklıklar yapabilir, onu güldürebilir ve coşkun enerjilerinizle başını döndürebilirsiniz. Kimi anlarda ise aşırıya kaçabilir gaflarda bulunabilirsiniz. Konuşurken elleriniz ve kollarınız sürekli hareket halindedir. Açıkça ve hiç çekinmeden içinizde ne varsa ortaya dökebilirsiniz. Aranızdaki tüm problemleri konuşarak hemen halletmeye çalışır tüm söylediklerinizin de doğru olduğunu iddia edebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #114
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - Perşembe , 24.04.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar bugün, dışarıdaki dünyayı keşfedebilmek, yeni bir yaşam kurabilmek ve kendinizi gayet olumlu bir şekilde ifade edebilmek arzunuz son derece yoğun. Bu öyle bir istek ki, önünüzde hiçbirşeyin size engel olmasını, yolunuzdan çevirmesini veya engellemesini istememektesiniz. Haklısınız birçok tecrübeler yaşadınız birçok konuda savaş verdiniz ve hala vermektesiniz. Fakat bugünkü bu etki altında, eğer size karşı durmaya çalışan insanlarla veya mücadele etmeniz gereken konularla başa çıkmak istiyorsanız öncelikle güvenlikli bir iş hayatınız ve düzenli bir geliriniz olması gerekiyor. Eğer siz, her sabah uyandığınızda aynı rutin hayatın ve aynı insanların olduğu bir çemberde yaşıyorsanız şunu biliniz ki, büyümeniz, genişlemeniz mümkün olamaz. Dışarıya açılmak, kendinizi göstermek zorundasınız. Bu ister eğitim hayatınız, isterseniz mesleki veya özel ilişkinizle ilgili konularda olsun sağlıklı bir şekilde yaşamak ancak ve ancak verimli bir şekilde, kendinizi ifade edebileceğiniz kararları vermekle mümkündür. Yapılması gerekense, size uymayan ilişki, girişimler ve insanlardan uzak durmak, şansınızı boş yere zorlamak yerine mantıklı kararlar alarak yeni yollar araştırmak olmalıdır.

Size son zamanlarda işiniz ve ilişkilerinizle ilgili günlük yorumlarda sıkça şunu söylemeye çalışıyorum. Siz özelsiniz ve lütfen bu özelliğe uygun girişimlerde bulununuz. Sağlığınıza dikkat ediniz ve sizi tedirgin eden durumlarla mücadele etmeye çalışınız. Bu mücadelede başarının en büyük sırrı, sorumluluklarınızın farkında olarak yenileşmeyi, disiplin altında çalışmayı ve tercihlerinizi doğru yapmayı gerektiriyor. Saat 23:38-Cuma 11:47 saatleri arasında yay burcunda boşluğa girecek olan Ay, yukarıdaki konuları şöyle bir düşünerek yapılması gerekenleri kafanızda oturtmanız adına etkilidir. Yaratıcılık gücünüzü devrede tutarak yeni seçimlerde bulunmak için neler gerekli bunlar üzerine düşünebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #115
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - Cuma , 25.04.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar bugün, beden sağlığınız, iş ve duygusal hayatınızın sizin için ne kadar önemli olduğunu düşünmenizi sağlayan Ay oğlak burcu etkisi saat 11:47 itibariyle başlayacaktır. Kimi anlarda geleceğinizi şöyle bir düşündüğünüzde sizi en çok rahatsız eden konuların başında bunlar gelebilir. İşinizin bu açıdan pek güvence dolu olmayışı, doğal olarak bedeninize sizin özel bir önem vermenizi gerektirebilir. Hijyen konusunda bazen aşırı meraklı davranabilir her dakika kendinizi dinleyebilirsiniz. Bazen de tam tersine üstünüzü dahi değiştirmek istemezsiniz. Mesleğiniz gereği hergün girip çıktığınız yerlerdeki koşullarla, çalıştığınız işteki koşulların hiç benzer olmayışı sizi rahatsız edebilir. Faturalarınız veya ödemek zorunda olduğunuz borçlarınız canınızı sıkabilir. Ve tüm bunlarla başetmek için daha fazla çalışmak gerektiğini düşünebilirsiniz.

Ayrıntılı işlerin ağırlığı ve disiplinli çalışmak zorunluluğunuz çevrenizdeki otoriter kişilerle(aileniz, patronlarınız) aranızda bazı sıkıntılı konuşmalar yapmanıza neden olabilir. Bu durum sizi fazlasıyla bunaltabilir. Kendi bildiğiniz yöntemlerle işlerinizi planlamak istediğiniz halde bazı nedenlerden dolayı bunu yapamamak canınızı sıkabilir. Bilinçaltınızda ağır ağır hareket etmenize neden olan duygular söz konusu olabilir. Siz kendinizi göstermek isterken aktif olmanız gereken yerlerde birdenbire donuklaşabilirsiniz. Kendinizi keyifsiz hissetmeniz sadece günlük bir enerji etkisidir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #116
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - Perşembe , 08.05.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar, Ay gezegeninin 04:35-14:00 saatleri arasındaki boşlukta olacağını bildirerek yorumunuza başlıyorum. Genelde bu etki altında, ani düşünceler ve kararlardan uzak durmak gerekebilir. Çünkü bu zaman diliminde sorunları çözmek, çözümsüzlükle eş değer gibidir. özellikle herkesten gizlediğiniz duygusal sıkıntılarınız veya sizin düzeltmenizin mümkün olmadığı durumlar, hedeflerinizi gerçekleştirmenizde engel gibidir. Hani bazen birşeyi çok isteriz, adım atmak niyetindeyizdir, fakat öyle durumlar oluşur ki, sanki bir şey bizi aynı noktaya sabitler. İşte bu saatlerde hissedilen duygu bazı Aslanlarda daha fazla ön planda olabilir. peki çaresiz misiniz? tabi ki hayır, hiçbir insan çaresiz ve çözümsüz değildir. Sadece amaçlarınızı gerçekleştirmek için izlenen yolu değiştirerek farklı bir yol denemek iyi bir fikir olabilir. Yani kulağımızı bazen arkadan göstermek icap edebilir. Belki yolu uzatırız ama en azından hedefe yavaş olsa da varabiliriz. Benim de tavsiyem budur. Bu saat diliminde veya genel olarak yeni bir strateji belirlemek ve ona göre taktik uygulamaktır. Eğer bir şey olmuyorsa, istediğiniz gibi yürümüyorsa, sizi stres altına alıyorsa, kimi zaman rahatsız ediyorsa biliniz ki o sizin için gerekli değildir.

Saat 14:00 itibariyle Ay, Yengeç burcuna girdiğinde, sakin bir köşede dinlenmek, olan biteni tekrar düşünmek, öncelikle kendi güvenliğinizi, huzurunuzu, mutluluğunuzu ön plana almak gerekir. Sizi gerginleştiren insanlardan uzak durmak, huzur veren herşeye sıkıca sarılmak, yüreğinizdeki güzellikleri ortaya çıkarabilecek kişilerle bağlantıya geçmek, size kendinizi iyi hissettirecek aktivitelerde bulunmak, müzik dinlemek, kitap okumak, meditasyon yapmak gayet iyi gelebilir. Kısaca biraz geri planda şöyle bir kendinizi gözden geçirme, değerlerinize sahip çıkabilmek için güç toplama zamanınızdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #117
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - Cumartesi , 10.05.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar Ay gezegeni Yengeç burcunun son derecelerinde saat 03:05-16:10 saatleri arasında boşluğa gireceğinden iç dünyanızda, duygularınızı tekrar bir gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Yalnız bunu yaparken olayları alçakgönüllü bir şekilde değerlendirmeniz gerekmektedir. Eğer sadece kendi bakış açınızla bazı konuları irdelemeye kalkarsanız veya geri çekilip ifadesiz kalırsanız bu doğru olmayacaktır. Hani bazen insan bazı durumlar karşısında kimseyle yüzleşmek istemez, gerçeklerin ışığı gözlerini kamaştıracağı için kaçışta bulunup karanlıkta kalmayı tercih eder ya, siz bunu böyle yapmayınız. Gerçekleri izleyerek doğru ve net bir yolda ilerlemeli, başka insanların kusurlarına ve değişken hallerine göz yummak zorunda kalmamalıdır. Yanlış olanlar, eksikler veya olması mümkün olmayanlar terazinin bir kefesine, ihtimaller, olabilecekler ve elde olanlar ise bir diğer kefeye konularak karar verilmelidir. Tabii bütün bunların sonucunda hangi karara varırsanız varın bu kararı bu saat dilimi içinde değil, ancak 16:10 Ay Aslan yani sizin burcunuzda ilerlemeye başladığında yürürlüğü koymalısınız.

Bu saatten sonra ise, kendinize olan güveniniz, o kurmaya çalıştığınız temel duygunuz daha belirgin bir şekilde oluşacak, taşlar yerine oturmaya başlayacak ve siz göz önünde olmaktan keyif duyacaksınız. Hani şu iki gündür iç dünyanıza gömülerek düşünmeye çalıştığınız fakat bir türlü cesaret edemediğiniz her konuda kendinizi rahatlıkla ifade etmeye, hoşlanmadığınız konularda hayır demeye hazır olabileceksiniz. Bir Aslanın kendine yapacağı en büyük zarar, sırf ilgiyi kaybetmemek adına sahte alkışlara bile göz yummasıdır. Oysaki bir kral ve kraliçenin asla bunlara ihtiyacı yoktur. İşte bu saatler etrafınızdaki her insanla gayet huzurlu, keyifli ve oldukça sıcak ilişkilerde bulunmaya hazır olduğunuz, sizi sevenlerle birarada olacağınız, ilişkiniz açısından kendinizi çok daha emin hissedeceğiniz dakikalardır. Canlılığınız yüksektir. Mars gezegeni de burcunuzda ilerlediğinden kendinize olan güven duygunuz son derecek yükselir, tensel zevk arayışınız doruğa çıkabilir, etrafınızdaki insanların oldukça fazla dikkatini çektiğinizi fark edebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #118
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar bugün, aşk hayatınızla ilgili konularda farklı duyguların etkisi altında olabilirsiniz. Bir yandan tutarlı ve dengeli ilişkiler yaşayarak kendinizi herkese beğendirme çabanız, diğer yandan yaşamakta olduğunuz ilişkiye fazlasıyla sahip oluşunuz arasında gidip gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz insana kimi anlarda sahiplenici bir şekilde davranırken, kimi anlarda ise, üzerinizde baskısı varmışçasına uzak durabilirsiniz. Fakat bu duygularınız bugün çok zorlu olaylara sebep olmadan sadece içsel olarak hissedilecek ve bitecektir.

Çocuk sahibi olan burç mensupları da aynı şekilde, bir yandan disiplin altında annelik babalık yapmak isterken, bir yandan özgür yaşamaları gerektiğini düşünebilirler. Sorumluluk duygusu bugün sizde gerginlik yaratacağı için, yükleneceğinizden fazlasını üstlenmemenizi öneriyorum. Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu konuda daha fazla düşünmek gereği duyabilirler. Bir yandan tüm yaşamlarını değiştirmek zorunda kalacak olmaları, bir yandan aşırı çocuk istekleri arasında bocalayabilirler. Bugünün enerjileri altında çok ciddi kararlar vermemenizi öneriyorum. Tüm burçlar gibi siz de, zihinsel açıdan gerilim, kırgınlık, hassasiyet dolu tavırlar gösterebilirsiniz. Sakin olmanızda fayda var.

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Mayıs 2008       Mesaj #119
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - Pazartesi , 12.05.2008
burcOzellik

Sevgili Aslanlar saat 11:09-21:49 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, dış dünyada kendinizi net olarak ortaya koymanızda sorunlar yaşanabilir. Herşeyin gayet iyi farkında olmanıza rağmen başkalarıyla iletişimde bulunurken aşırı bir katı tutum içine girebilirsiniz. Etrafınızda oluşabilecek olaylara kimi anlarda kayıtsız kaldığınızdan özellikle ilişkinizle alakalı konularda kimi zaman garip bir uysallık, kimi zaman kaçış, hatta yakınlık korkusu içinde olabilirsiniz. Aslında sizi rahatsız eden şey, bir başkasına bağımlı olduğunuzda sanki hayatınız ellerinizin arasından kayıp gidecekmiş gibi düşünmenizdir. Bir Aslan her zaman lider ruhlu olduğundan aşk nedeniyle kendini yitirmek, bir ilişkide zorluklara rağmen ses çıkarmadan olanı sürdürmeye çalışmak zordur. Çünkü o, benliğini yitirmekten korkar. Karşısındaki kişi ona tabi olmalı ve sınırlanmışlık hissi duymasına neden olmamalıdır. Boşluktaki etki altında ise, eğer bu doğrultuda bir ilişki yaşanıyorsa doğal olarak keyifsizlik hali sizi sarabilir. Benim tavsiyem ise, ne olursa olsun tepkisel davranmamak sakin olmak ve ilişkinizi nasıl daha sağlıklı yaşayabilirsiniz bunu düşünmektir. Yalnız şunu belirteyim ki, bu etki özellikle uzun süreli ilişki yaşayan kişileri daha fazla kapsamaktadır. Flört ve kısa süreli beraberlikler açısından sorun yoktur.

Saat 21:49 itibariyle Ay boşluktan çıkarak bir sonraki burç olan Başakta ilerlemeye başladığında, kendinizi maddi ve manevi konularda daha mantıklı hareket edecek tarzda ayarlamanız mümkündür. Ayrıca mesleki konularda bir hafta önceki Yeniay enerjisinde girişimde bulunanlar için son durumun gözden geçirilme zamanı olacaktır. Eğer herşey yolunda ise uygulamakta sakınca yoktur, arzu edilmeyen durumlar varsa tekrar girişimde bulunacak şekilde yeni düzenlemeler yapmak faydalıdır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008       Mesaj #120
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 Mayıs 2008 - Bugün

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Ancak sonuçları önümüzdeki günlerde belli olacak. Aşkta güven mi? heyecan mı? ikilemi içindesiniz. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar