Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 19

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 318.456 Cevap: 1.757
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Temmuz 2008       Mesaj #181
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
20.07.2008

Sponsorlu Bağlantılar
Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)


aslan
Karşı cinsin üzerinizdeki etkisini inkar etmeniz mümkün değil. Bugün, partnerinizin size olan davranışlarından olumlu etkileneceksiniz. Birlikte ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin, size sunacakları olanakları ret etmemeli, kazanacağınız fırsatları gözden geçirmelisiniz. Yeteneklerinizi doğru değerlendirmelisiniz.

alıntıdır....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Temmuz 2008       Mesaj #182
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
21 Temmuz 2008

Sponsorlu Bağlantılar
Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz. Bir yerden beklediğiniz paraya nihayet kavuşacaksınız. Bu parayı parti parti alacaksınız. Harcarken de tutumlu davranın. Sevdiklerinizden bir müddet uzak kalacaksınız. Bunu dert etmeyin. Onların sağlıkları için çaba göstermeniz gerekebilir.


*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008       Mesaj #183
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
22 Temmuz 2008

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz.




*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008       Mesaj #184
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
23 Temmuz 2008

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız. O bu davranışa şaşıracak ama yeniden görüşmeyi teklif etmekten de geri kalmayacak. Etrafınızdakiler değerinizi gün geçtikçe daha çok takdir ediyor. Size yapılacak öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici bir daralma söz konusu. Bir diş bakımı yaptırmanın zamanı geldi.



*alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
24 Temmuz 2008

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz. Evinizin bir ihtiyacını ertelemek zorunda kalacaksınız. Sağlığınızda önemli bir değişiklik yok.

*alıntı
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
6 Ağustos 2008       Mesaj #186
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
06.08.2008


Bu gün zorluklarla karşılaşabileceğinizi bilmelisiniz. Buna karşılık yeni şeyler öğrenmeye uygun bir konumdasınız. Hukuk, felsefe, dini, mistik ve ahlaki konular size çekici gelebilir. Dağınıksınız ve çevrenizde güven uyandırabilmeniz zordur. Bazı yalanlar yüzünden üzülmeniz olasıdır. Altında olduğunuz etkiler size iddiacı yapıyor. Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilirsiniz.


alıntı..

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #187
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
08.08.2008

Bugün, akıl ve sezgileriniz birleştireceksiniz. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve her zamanki gibi kendinize güvenmelisiniz. Mantık çerçevesi içinde olayları değerlendirmeniz sizi rahatlatacak. Evle ilgili değişimler söz konusu.

alıntı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008       Mesaj #188
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
8 Ağustos 2008 - Bugün
Yeni iş projeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek. Hep bir taraf ağır basıyor. Bu da sizi duygusal yönde düşünmeye sevk ediyor. Mantığınıza da yer verin. Ayağınızı yere basın. Problemi çözmek için çok yönlü düşünün. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Pozitif insanlarla beraber olmak.
Elçin - avatarı
Elçin
Ziyaretçi
9 Ağustos 2008       Mesaj #189
Elçin - avatarı
Ziyaretçi
09.08.2008

Ebeveynlerinize biraz daha zaman ayırmak, sizi çok rahatlatacaktır. Onların sizden çok büyük beklentileri yok ama, birlikte biraz daha fazla zaman geçirmek istiyorlar. Bugün bunun için fırsat yaratmanız herkesi çok memnun edecek.
Sevgilinizin mesleki yaşantısında hissettiği gerginlikler, sizinle olan ilişkisine de yansıyabilir. Şu aralar hoşgörünüze her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var.

alıntı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2008       Mesaj #190
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - Pazar , 10.08.2008



Sevgili Aslanlar bugün burcunuzla uyumlu görünüm yapmaya başlayacak Ay etkisi altında, neşeli ve oldukça pozitif yaklaşımlar içinde etrafınızla iletişime geçebilir, pazar gününüzü olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Bugün istesiniz de kaygılanmanız veya kendinizi keyifsiz hissetmeniz pek mümkün değildir. Çünkü Jüpiter denetiminde bulunan Ay, moral gücü üzerinde iyimser bir etki yaratıp, herşeye rağmen hayatı iyimser bir şekilde ele almanızı sağlayabilir. Bu etki altında rutinlikten uzak, değişimlere açık ve macera hisleriyle dolu olarak gününüzü geçirebilirsiniz. Ruhunuzun ateşlenmesi ve keşifçi yanınızın ortaya çıkması sonucu farklı insanlarla bir araya gelmek mümkün olduğu gibi, günlerdir süren duygusal sıkıntılarınızın bitişiyle fiziksel açıdan da canlanabilirsiniz.

Bugün başlayacak Merkür gezegeninin Başak burcundaki seyri maddi kazanımlarınızla alakalı mevzularda daha mantıklı yaklaşımlarda bulunmanız için teşvik edicidir. Bildiğiniz gibi birkaç gün önce Venüs gezegeni Başak burcunda transitine başlamış ve maddi ve manevi kazanımlarınız açısından, paylaşım konusunu ön plana getirmiş ve ilişkilerinizi bu anlamda gözden geçirmeniz anlamı taşımıştı. Şimdi de Merkür Başak burcu seyrinde bütün bunları zihinsel açıdan gözden geçirmeniz anlamına gelmekte. Tabi bu durumda yapılması gereken özellikle iş hayatınızla alakalı olarak gerçekçi bir hedef belirlemeniz ve bu hedef doğrultusunda harekete geçmenizdir. Eğer işinizden memnun değilseniz veya sorunlarınız varsa bunları çözüme kavuşturmak adına zaman kaybetmemelisiniz. Bu enerji 29 Ağustos tarihine kadar devam edecek ve Satürn gezegeniyle kavuşum yaparak sorumluluklarınızın altını bir kez daha çizebilir ve içsel bir baskıda bulanabilir. Bu baskıyı faydalı yönde kullanmak için olayları lütfen inatçı bir şekilde değerlendirmeyin, önerilere açık olun ve karşınıza çıkabilecek fırsatları gerçekçi bir şekilde değerlendirmeye çalışın. Çünkü zihin bu etki altında gayet parlaktır. Tek sorun sizin aşırı gurur yapmanız ve egonuzu fazla ön planda tutmanızdır. Lütfen bundan uzak durunuz.

alıntı

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar