Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 117

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 326.805 Cevap: 1.750
sade - avatarı
sade
VIP hazan
16 Kasım 2012       Mesaj #1161
sade - avatarı
VIP hazan
Burcunuzun yorumu : 16 Kasım 2012 Cuma

Sponsorlu Bağlantılar
Parlak bir dönemdesiniz ama bunun hiç farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Özel yaşamınıza ayırdığınız zaman ve enerjiyi dostlarınızdan ve işinizden esirgememelisiniz. Ben merkezci davranmanız eleştirilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük olduğunuz bir gün olabilir. Oysa yaşamınızdaki gelişmeler biraz çevrenizle ilgilenmenizi zorunlu kılıyor. Aşk Yaşamı : Onun sizi anlamasını bekliyorsunuz ama siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz ? Sürekli sevgisini kanıtlamasını istemeniz, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaşınızdan ilişkinizle ilgili bir uyarı alacaksınız. İş Yaşamı : İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında, ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi yeterince göstermiyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün. Para Durumu : Bugün yine gereksiz harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Oysa bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamalar dışına çıkmanıza pek uygun değil. Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız. Dikkat : Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef olabilirsiniz. Bu eleştirilerde bir duygusallık aramanız boşuna olacak.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
17 Kasım 2012       Mesaj #1162
sade - avatarı
VIP hazan
17 Kasım 2012 Başak Burcu Yorumu
Her konuda hareketsizliği ve bekle, gör politikasını tercih edebilirsiniz. Aslında bugün için bu tutum en iyisi Para ve işle ilgili olumlu gelişmeler olabilir fakat diğer konularda bazı küçük kayıplara hazırlanmalısınız. Bugün işinizle ilgili konular yüzünden bir randevunuzu kaçırmanız olasıdır. Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir. Bugün hangi cinsiyette olursanız olun kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz. En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Sponsorlu Bağlantılar


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
17 Kasım 2012       Mesaj #1163
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
18 Kasım 2012 Başak Burcu Yorumu
Epeydir kendinizi sıktığınız konular halledilmesi imkansız derecede zor şeyler değil. Siz onları büyütüyorsunuz. Duygusal ilişkide olduğunuz kimsenin başkalarıyla yakınlaşması ya da en azından flört haline girmesi olasıdır. Ciddi konular ve eğlence arasında tereddütte kalacaksınız. Bazı teklifler size son derece çekici gelebilir. Kendinizi frenleyerek önemli işlerinizle ilgilenmeniz gerekiyor
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
18 Kasım 2012       Mesaj #1164
sade - avatarı
VIP hazan
19 Kasım 2012 Başak Burcu Yorumu
Bazı kimseler açığınızı kolluyorlar ve herhangi bir şeyi gelişi güzel yapmanız onlara malzeme verir. Bazı eşyalarınızı, paranızı ya da cüzdanınızı kaybedebilir, bir yerde unutabilir veya düşürebilirsiniz. Ümitli olduğunuz fakat yarım yamalak yürüyen bir işin tam olarak iptal olması olasıdır. Karşı cins ilişkileriyle ilgili tam bir zafer kazanmanız olasıdır. Zamanlamaya dikkat etmelisiniz. Uygun anı yakalarsanız herşey kendiliğinden olur.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
19 Kasım 2012       Mesaj #1165
sade - avatarı
VIP hazan
20 Kasım 2012 Başak Burcu Yorumu
Güne güzel ve önemli haberlerle başlayacaksınız. Başka bir şehirden davetsiz bir misafir bütün planlarınızı alt üst edebilir. Güzel, hoş ve değişik bir gün yaşayacaksınız. Üzerinizde aşırı yorgunluk ve halsizlik var. Kendinizi bitkin hissediyorsunuz. En iyisi bu gün herşeyden uzak kalıp kafa dinlemek. Belki de kendinize zaman ayıramamak son zamanlardaki en büyük probleminiz olabilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
21 Kasım 2012       Mesaj #1166
sade - avatarı
VIP hazan
21 Kasım 2012 Başak Burcu Yorumu
Hayatın olumlu yanları sizi yakından etkilemekte. İş yükünüzün azaldığı bu günleri rahat geçirebilirsiniz. Biraz gevşemek ve içinizden geldiği gibi davranmak için olanaklar var. Hobilerinizde değişiklikler yaparak yenilikler deneyebilirsiniz. Duygusal hayatınızda ise sizi kısıtlayan etkiler söz konusu. Bu durumu aşmak ve keyifli zamanlar yaratmak sizin elinizde.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
21 Kasım 2012       Mesaj #1167
sade - avatarı
VIP hazan
22 Kasım 2012 Başak Burcu Yorumu

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep. Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
22 Kasım 2012       Mesaj #1168
sade - avatarı
VIP hazan
23 Kasım 2012 Başak Burcu Yorumu

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı ve değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz kişiyle uyumlu bir beraberliğiniz var. Onu fazla yormayın ve ona her konuda yardımcı olun. O buna layık biri. Uykunuza dikkat edin. Son günlerde kendinizi çok fazla yordunuz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
24 Kasım 2012       Mesaj #1169
sade - avatarı
VIP hazan
24 Kasım 2012 Başak Burcu Yorumu

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut. Zira şu sıralar işlerinize çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Bu yoğun dönemde sağlığınız yerinde olduğu için şanslısınız. Bu şansınızı iyi değerlendirin.



buz perisi - avatarı
buz perisi
VIP Lethe
24 Kasım 2012       Mesaj #1170
buz perisi - avatarı
VIP Lethe
25 Kasım 2012 Başak Burcu Yorumu

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor.
In science we trust.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar