Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 169

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 377.169 Cevap: 1.750
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
6 Mart 2015       Mesaj #1681
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
5 Mart 2015 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:

Sponsorlu Bağlantılar
İŞ: İş arkadaşlarınız her ne kadar sizi yeni projeler konusunda tutucu farz etselerde, bir işi iyice etüd etmeye çalışmanız normal.
AŞK: Aşkın ciddi bir mantık sınavı olduğunu her zaman, her yerde savunuyor ve yaşıyorsunuz. Bu yüzden tercihlerinizde zoru yaşıyorsunuz.
SAĞLIK: Yaşama tutkulusunuz. Bazen de, olaylara geriden bakar, komik yönlerini görürsünüz. Fakat, her an gergin ortamlara hazırsınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
6 Mart 2015       Mesaj #1682
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
6 Mart 2015 Cuma BAŞAK Burcu Yorumu:

Sponsorlu Bağlantılar
İŞ: İş konusunda oldukça titiz bir çalışma sergilemeniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz. Siz aldırmayın.
AŞK: Partnerinizin gönlünü almasını çok iyi biliyorsunuz. Bugün onun eleştirel sözlerine aldırmamalısınız.
SAĞLIK: Yemeklerinizi sakin bir ortamda yiyerek, alkol ve hazmı zor gıdalardan uzak kalmalısınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Mart 2015       Mesaj #1683
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
7 Mart 2015 Cumartesi BAŞAK Burcu Yorumu:

İŞ: Yılmadan, yorulmadan mücadelenizi sürdüreceğiniz bir gün. Bu konuda da ne yapsanız haklısınız.
AŞK: Birlikte ulaşmayı düşündüğünüz hedef konusunda daha fazla çekimser kalmayın. Bu sizi enerjik yapacak.
SAĞLIK: Eleştiriye tahammülünüz yok. Sinirlerinizin bozulmasını istemiyorsanız tartışmalardan uzak kalmalısınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
8 Mart 2015       Mesaj #1684
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
8 Mart 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:

İŞ: Yılmadan, yorulmadan mücadelenizi sürdüreceğiniz bir gün. Bu konuda da ne yapsanız haklısınız.
AŞK: Birlikte ulaşmayı düşündüğünüz hedef konusunda daha fazla çekimser kalmayın. Bu sizi enerjik yapacak.
SAĞLIK: Eleştiriye tahammülünüz yok. Sinirlerinizin bozulmasını istemiyorsanız tartışmalardan uzak kalmalısınız.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
9 Mart 2015       Mesaj #1685
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Mart 2015 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:

İŞ: İş yaşantınızda karşıt düşüncelere tahammülünüz yok. Bencil davranmak istemiyor olmanız, sizi zorluyor.
AŞK: Birlikte planlamanız gereken olaylarda, bireysel davranmamalı ve onun fikrini almalısınız.
SAĞLIK: Çevrenizdeki her şeyi yakından takip ediyor ve hijyen olayına fazla önem veriyorsunuz.

gundemkibris.com
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015       Mesaj #1686
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015 Başak Burcu

Gökyüzü bugün öfkenizden kaynaklanabilecek sorunlara işaret etmekte pire için yorgan yakmaya kalkmayın. Sizin gibi doğru sözcüklerle kendini ifade eden insanların sevip saygı duyduğu biri öfkesinin esiri olmamalı. Mümkünse kısa süreli de olsa bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın ve sakinleşmeye çalışın.. Özel yaşamınız da ise ani bir kararla ayrılık kararı aldığınız insanla bir araya gelebilir yaşananları sakinlikle değerlendirerek ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde saklı kalan küçük çocuğun o güzel ve hiç bitmeyen güzel enerjisini bulup yaşamıma şans ışık yoldaş olması için saklı yerinden çıkarıyor kendime rehber ediyorum. Bu sayede daha olumlu düşünüyor paylaşıyor ve üreterek yaşamımı zenginleştiriyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015       Mesaj #1687
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015 Başak Burcu

Bugün işle ilgili konularda iletişim sıkıntılı olabilir insanlar sizi anlamayabilir sabırlı olmaya özen gösterin ve karşınızda ki insanlar sizi anlayana kadar anlatmaya devam edin. İş arkadaşlarınızdan gelecek destekle günün zorluğunu hafifleteceksiniz.Bugün sosyal yaşamınızı hareketlendirecek enerjilerle arkadaş ve dostlarla bir araya gelebilir iş ve özel yaşamınızla ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.Bu enerjiler altında yeni biriyle tanışabilirsiniz evli olanlar ise eşinizle romantizmi yoğun olarak yaşayabileceğiniz aşkınızı alevlendirecek güzel bir dönemdesiniz keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Kendimle yaşadıklarımla yüzleşiyor dünde kalması gereken olumsuzlukları bugünüme taşımaktan vazgeçiyorum. Ruhumu evrenin güzellikleriyle arındırıyor yeteneklerimi cesur bir şekilde ortaya koyarak bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Zirkon
Günün Rengi: Çivit Mavisi
forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015       Mesaj #1688
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Başak Burcu

Bugün yakın çevrenizi ve ailenizi ilgilendiren konularda sizi bire bir ilgilendiren konular dışında yorum yapmamaya özen gösterin. Uzun süre sonra alevlenen sorunlara serinkanlı ve akılcı yaklaşımlarınızla kimseyi incitmeyecek şekilde çözüm bularak olayları sakinleştirerek her kesin saygı ve sevgini bir kez daha kazanacaksınız. Bugün sezgileriniz oldukça kuvvetlidir gördüğünüz rüyalarınızı kaydedin.Size mesaj verecek niteliktedir.Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Başak’lar problemler yaşayabilirler.Olgun tavrınızla onlarla iletişim kurmak sizler için hiçte zor olmayacaktır.
Günün Olumlaması: Yeni olan her şeyi sevgiyle kucaklıyorum, Geçmişimden gelen değerlerimi sevgilerimi yeni olanla harmanlıyor ve zenginleştiriyorum bu eşsiz zenginlikler şimdi yaşam kalitemi yükseltip beni hak ettiğim yere taşıyor.
Günün Kristali: Zümrüt
Günün Rengi: Kırmızı

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015       Mesaj #1689
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Başak Burcu

Gökyüzü bugün; Yakın çevrenizi ilgilendiren konuların getirdiği strese işaret etmekte. Bugün gördüğünüz tablo karşısında nasıl davranacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Duygularınızla mantığınız arasında sıkışıp kaldığınızı düşünebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda size karşı gösterdikleri ilgisiz ve iğneleyici tavırları duygusal olarak zorlayacaktır sizleri.
Özel yaşamınıza gelince içinizde esen kuvvetli değişim rüzgarını sevdiğiniz insanla paylaşmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Elinizi çabuk tutun çünkü zamanı durduramazsınız yapacağınız en güzel hareket zamanı iyi değerlendirmek…
Günün Olumlaması: Potansiyellerimin farkına vardıkça keşfedilmiş bir madenin işlenmesi gibi kendi değerimin farkına varıyor ve yaşamımın tüm alanlarında hak ettiğim değeri görüyor değerlenerek gelişiyorum.
Günün Kristali: Akik
Günün Rengi: Yeşil

forumsal.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015       Mesaj #1690
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Başak Burcu

Gökyüzü iş hayatınız yaşamınızın önem kazanacağına dikkat çekmekte. Bugünler de yoğun görüşmelerden oldukça yoruldunuz. Dinleneceğiniz günlerin geleceğini bilerek bu tempoda sürekliliğinizi sağlayıp işlerinizi rayına koyuna kadar çalışmanız gereken bir dönemdesiniz. Bu süreci ne kadar iyi değerlendirebilirseniz o kadar faydanıza olacak kariyer hayatınızın yeniden şekillendiği bu süreç evrenin sizlere hediyesi. Aile bireyleri ya da yakın akrabalardan kaynaklanacak ve sizleri hayal kırıklığına uğratıp üzecek hiç tahmin etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Siz bu durumun benzerleri az ya da çok daha önce deneyimlemiştiniz. Fakat şimdi eskisi kadar anlayışlı ve affedici olacağınızı söyleyebilmek oldukça zor. Rüzgar eken fırtına biçermiş ata sözü misali; Bunun karşılığını sizden misli misli alacaklar.
Günün Olumlaması: Başarı benim var oluşumun doğal hali yeteneklerim ise güvencemdir. Evren şimdi bu muhteşem dengeyi birlikte kullanmam için beni destekliyor. Yaşadıklarımı çok daha doğru bir şekilde değerlendiriyor ve kararlarımı bu olgunlukla alıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Günün Rengi: Sarı

forumsal.net