Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 12

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 336.561 Cevap: 1.820
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #111
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 18.03.2007 , PAZAR

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamına ve aşka epey zaman kalacak. Duygusal yaşantınız da bu yüzden hareketlenebilir. Tatil planları yapabileceksiniz. Bu da size iyi gelecek. Fakat gece hayatından uzak durmaya çalışın. Bu sizin sağlığınızı hiç de iyi etkilemiyor.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #112
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 19.03.2007 , PAZARTESİ

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, günlük iş temponuzla ilgili konularda kendi görüşlerinizi etrafınızdaki kişilere sunmaktan yanasınız. İşinizi yaparken ne gibi yöntemler kullanmaktan hoşlanıyorsunuz yada birlikte çalıştığınız kişilerde aradığınız özellikler nedir veya nasıl bir iş tercih ediyorsunuz, tüm bunlar hakkındaki düşüncelerinizi gerekli kişilerle paylaşabilirsiniz. Bunun dışında, bugün fikirlerinizi ifade ediş şekliniz kimi anlarda yumuşak kimi anlarda ise daha sert olabilir. Kendinizin en doğru yolda olduğuna inandığınız için başka bir kişinin işinizle ilgili kararlar vermesini yada size akıl vermesi halinde sert tepkilerde bulunabilirsiniz. Bir başka kişiyi yada denenmiş bir yolu izlemeniz mümkün değildir, bu yüzden de her şeyi kendi bakış pencerenizden ele alabilirsiniz.

Sağlık konularında ise genel anlamda bir keyifsizlik hali görülebilir, rahatınıza düşkünlüğünüz sonucu çalışmalarınızı yaparken dinlenme boşlukları yaratabilir veya işlerinizi daha ağır aksak yerine getirmekten yana olabilirsiniz. Huzurunuz ve istekleriniz olduğu müddetçe bugün işlerinizi daha çabuk yapabilir fakat üstünüzde hakimiyet kurmaları durumunda ise daha ağırdan alabilirsiniz. Alışkanlıklarınıza olan bağlılığınızın fazlasıyla hakim olacağı bugün planlarınızı uygularken durum ne olursa olsun görevinizi kesinlikle ihmal etmeyiniz. Fikirlerinizi ifade ederken tam tersi görüşte olan kişilere karşı daha anlayışlı olmanız halinde stres altında kalmanız da mümkün olmayacaktır.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #113
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim)
terazi
Son zamanlarda duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Hayatta her şey olabilir, biraz da olayları akışına bırakın. Dost bildiğiniz bazı kimseler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak gibi. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #114
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA


Bugün, değer yargılarınızı yeniden gözden geçirme günü olacaktır. Neleri önemsiyor ve nelerle mutlu oluyorsunuz bunu düşünebilirsiniz. Rahatlığınıza olan düşkünlüğünüzü başkaları adına bozabilir ve elinizden geldiğince çevrenizdeki kişilere yardımcı olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız konusunda hassas olduğunuz gibi, size ihtiyacı olan kişilere karşı da aynı ilgiyi gösterebilirsiniz. Kendinizi aşma konusunda o kadar istekli olacaksınız ki, size yanlışınızı yada eksiklerinizi söyleyen kişileri değil kızmak, can kulağıyla dinleyeceksiniz. Estetik duygunuz ve güzelliklere olan düşkünlüğünüz sayesinde bulunduğunuz her yeri güzelleştirebilir ve bundan büyük bir haz duyabilirsiniz.

Kendi iç dünyanızı herkese açabilir ve size sıkıntılarını anlatan kişilere karşı verici ve cömert davranabilirsiniz. Ben olmaktan ziyade biz olma bilinciyle hareket eder, çevrenizdeki herkesin yararına olacak şekilde düşünebilirsiniz. Kendi egonuzun sınırlarına çıkmanızı sağlayan etkileriniz gün boyu daha hümanist yaklaşımlarda bulunmanız için size destek olacaktır. Sizinle olan herkes bugün huzur ve mutluluk bulacaktır. Kendi karanlık yönlerinizle yüzleşebilir, çözümlenmemiş korkularınızdan kurtulabilirsiniz. Sizi engelleyen ve artık kurtulmanız gereken davranışlarınızın farkına vararak gerekli tedbirleri alabilirseniz bugün sizin için gayet olumlu geçecektir
.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #115
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JUPİTER GENEL ETKİLERİNİZ:
Jüpiter gezegeni bu yıl sizin iyimser, geleneksel, düşünceli ve saygılı etkiler altında olmanızı sağlayacak yada devam ettirecek enerjisiyle etkilemeye devam edecek. Kuvvetli bir sezgi gücünüz olabilir. Herşeyi anlayacak ve kavrayabilecek zihin olgunluğuna erişeceksiniz. Akrabalarınız, komşularınız ve kardeşleriniz tarafından daha fazla sevilmeye başlanacaksınız. Huzursuz bir zihin enerjisi olduğu halde bu durum çalıştığınız alanlarda size başarılar getirebilir. Bu enerjileri boşyere harcamamanızı öneriyorum. Bu süreçte zihniniz detaylardan uzaklaşabilir. Bu konuda da dikkatli olmanızı öneriyorum.

Jüpiter bu süreç içinde size fikir zenginliği ve bilginlik özellikleri katabilir. Konuşma tarzınız kudretli ve inandırıcıdır. Çok güçlü bir kültürel kavrayışınız vardır. Konuşmayı çok sever ve bunu da inandırıcı tarzda yaparsınız. Büyük sözler ve esprili konuşmalarınız dikkat çekicidir. Çok hızlı konuşur ve çok kolay öğrenirsiniz. Zeki, bilgili ve eğlendirici tavırlarınız oluşur. Öğrendiklerinizi başka kişilere de öğretmeyi seversiniz. Bu süreçte tembellik meyliniz oluşabilir, kendinizi hep haklı ve üstün görmek isteyebilirsiniz. İyi bilmediğiniz konularda blöfler yapabilirsiniz. Kısa yolculuklar açısından da çok yoğun bir dönem geçirirsiniz. Bu yolculukları, detayları gözden kaçırmadan hertürlü tedbiri alarak gerçekleştirmenizde fayda vardır.

SATÜRN ETKİLERİ:
Satürn gezegeni Eylül 2007 tarihine kadar Aslan burcundaki seyrini sürdürürken siz Teraziler, sizden büyük kişilerle daha yakın dostluklar kurabilirsiniz. Ve bu dostluklar yıllarca devam edecektir. İçinde bulunacağınız gruplara karşı sorumluluk duygunuz güçlü olacak ve bunlar sayesinde tanınma fırsatı bulacaksınız. Amaçlarınıza ulaşmanız için kesinlikle çok sabırlı ve iradeli olmanız gerekebilir. Eğer bu dönemde birtakım konularda yaşayacaklarınızdan dersler çıkarabilirseniz ileriki yıllarda ödülünüz de büyük olacaktır. Hedeflerinize kararlı ve sabırlı olarak gitmenizi, yılgınlık ve tembelliğe karşı tedbir almanızı öneriyorum.

Bu süreçte, çok sağlam arkadaşlara sahip olduğunuz halde, siz sevilmediğinizi, onlar tarafından kabul görmeyeceğinizi ve onlara layık olamayacağınızı düşünebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız size sorun olabilir yada değer verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda büyük bir mesafe oluşabilir. Hedefleriniz içinde disiplin ve sabır gereklidir. Bugüne dek sabır ve sebat etmediyseniz bu dönemde acı tecrübelerle bunu öğrenirsiniz. Başkalarıyla olan ilişkilerinizde kimi zamanlar yakınlık korkunuz nedeniyle samimi bir güven duygusu oluşturmadığınız görülebilir. Ve yine bu nedenle yeni ve kalıcı arkadaşlıklar kuramayabilirsiniz. Yalnızlık duygusu size acı verdiği halde çoğu kez yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Kendinizi değiştirmek istediğiniz halde birtürlü tam başaramadığınızı hissedersiniz. Sosyal gruplara katılımınız olduğu halde, tanıdığınız insanları evinize davet ettiğiniz halde yine de mesafeli davrandığınız görülür. Dostluklarda ise gereken samimiyetiniz yoktur.

URANÜS ETKİLERİ:
Uranüs gezegeninin balık burcu süreci başlamış bulunuyor. Siz terazilere olan etkisini şöyle açıklayabiliriz. Öncelikle iş alanındaki yetenekleriniz ve orjinal yöntemleriniz çoğalacaktır. Görünüş ve giyim tarzınız normal olmayan şekilde gelişebilir, hatta alışılmadık tarza bile dönüşebilir. İş hayatınızda değişkenlik, farklılık ve düzensizlikler belirebilir. Çok iyi çalışansınızdır fakat aşırı çalışma hırsınız da beraberinde görülebilir. Yada tam tersi bir durum oluşabilir. İşinizle ilgili çok faydalı olacak düşünceler üretebilirsiniz. Kendi işinizin patronu olabilir böylece daha özgür çalışmayı arzu eder ve gerçekleştirme olanağı da bulabilirsiniz. Yanınızda birlikte çalışan insanlarla aranızda çatışmalar oluşabilir. Veyahut birlikte aynı işi paylaştığınız iş arkaşlarınızla problemler çıkabilir. Sağlığınızla ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir. Doktorların bile anlayamadıkları bir rahatsızlığınız ortaya çıkabilir. Kimi zaman da bu hastalıkla da olsa işinizi ve yaşamınızı uzun yıllar sürdürebilirsiniz. Bu enerjilerin bilincinde olarak sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyiniz.

İşinizle ilgili yenilikler icat eder, bazen çılgın, değişken, hayalci ve yaratıcı enerjinizle dikkat çekersiniz. Bu dönemde serbest çalışmanız sizin açınızdan gayet olumlu olacaktır. Yaşadığınız çağın gereği olan hertürlü teknolojik oluşumdan yararlanırsınız. Ve bunları işinizde uygulamaya özellikle önem verirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, kavgacılıktan, işin kurallarını bozmaktan, daima aşırı şeyler istemekten ve sabırsızlıktan uzak durmaktır. Çabuk sinirlenip, isyankarlığa varan tavırlarınızdan kendinizi alıkoymayı bilmelisiniz. İşinizde son derece güvenilir bir kişi olmak için azimle çalışmalısınız.

NEPTÜN ETKİLERİ:
Neptün gezegeninin kova burcundaki seyri devam etmekte. Siz Terazilere bu yıl içindeki etkisini şöyle açıklayabiliriz. Bu dönemde yaratıcılığınız devam etmekte. Herkesin gözü önünde olmanızı sağlayan bir kıvılcımınız olacaktır. Eğlendirici bir kişi olmayı başaracaksınız. Aşk meselelerinde karmaşık durumlar içeren garip kaoslar yaşayabilirsiniz. Ortada ciddi bir neden olmadan ilişkileriniz karışabilir. Aşka bakış açınız bazı zamanlar bir romantik bazen de bir prens yada prenses arayan kişi durumunda bulunabilir. Aşk ve çocuklarınız ise fazlasıyla fedarkarlıklar yaparsınız ama bunların bir kısmı ancak fayda olarak size dönebilir.

Bu yıl yine flörtte ve baştan çıkartmakta etkili olacaksınız. Aşkta kendinizden geçmeye ve uçmaya hazır gibisiniz. Bu size birçok aşk yaşatabilir.Fakat bunların kalıcı değeri yoktur, ya aldatır ya da aldanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ortamların durumunu sezgilerinizle kavrayacak, hatta çevrenizle özdeşleşebileceksiniz. Başkalarının dile getiremedikleri beklentileri onlara sunmada üstüne kimse bulunmayacaktır. Kendinizi keşfetmek için aşka teslim olmak gerektiğini düşüneceksiniz. Sanatsal yetenekleriniz, yaratıcılık potansiyeliniz ve erotizm duygunuzda yine devam etmekte. Bu dönemde kandırılması çok kolay bir insan olabilirsiniz. Pasifsinizdir ve bir ilişkiye maceraya kolayca sürüklenebilirsiniz. Sonra da sıkılır ve kurtulmayı hayal edersiniz. Sonuçta ne olup bittiğini birtürlü anlamaz kendinize de şaşabilirsiniz. Hayalleriniz öyle güçlüdür ki fakat ortada bir oluşum yoktur. Cinselliğinizi afrodizyaklarla yada uyuşturucu maddelerle harekete geçirebilirsiniz. İşte bu dönemde en fazla dikkat etmeniz gereken konu da budur. Lütfen bu tür tehlikeli maddelerden uzak durunuz. Alışkanlık haline gelecek bu maddelerin size zarar verebileceğini unutmayınız.

Adalet, sevgi, işbirliği ve barışın diplomatı siz Sevgili Teraziler, 2007 yılında sizlere mutluluk, başarı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #116
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
terazi


22 Mart 2007 - Bugün

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz. Eğer bir sevdiğiniz yoksa yeni tanışacağınız biri size ummadığınız kadar yakın olacak ve destek çıkacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Sağlığınız iyi. Sorun yok.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #117
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Terazi burcunun, dengeli insanları temsil etmediğine kim inanır? Aynı zamanda bunun terside doğrudur. İki kefesi olan teraziyi göz önüne getirdiğimizde bu burçta doğanların yapısını tam olarak anlayabiliriz.

Tıpkı bir hukukçunun bağlı gözlerle iki terazi kefesini dengeye getirmeye çalışması gibi, Terazi insanı da sezgisel olarak adalet için çabalar. Bir çelişkiden kurtulup diğerine düşmesi, terazi prensibini temsil eder: Denge, ancak kefelerin salınması durduğunda oluşur. Astroloji, onların karmaşa ve çelişki dolu yapılarını, Zodyak’ta terazi pozisyonuyla anlatır. Bu, yedinci burçtur ve rivayete göre insanlığın iki ayrı cinse doğru değişimin vücut bulmasına ithaf edilmiştir.

Bu dengeli insanın iyi huylu, cazibeli, sempatik, nazik, hoşgörülü, akıllı, çalışkan, sabırlı ideal portresi çok çabuk kavgacı, asık suratlı, inatçı, tembel, boşboğaz, ve sabırsız olan tersine dönüşebilir. Bu değişim için, yanlış bir kelime, yanlış bir insanın varlığı yeter.

Terazi insanları içlerinde derin bir çelişki yaşarlar. Çevrelerinden çok şey beklerler, hatta sadece yakın çevrelerinden de değil. Terazi insanı bundan dolayı acı çeker. Tıbbi olarak söylenirse bunlar mide ağrılarıdır ve her seferinde, adaletsizliği herkesi hayrete düşürür. Uyum için çabası nerede kaldı!

Yine de Terazinin tartışmaya ihtiyacı vardır, kasten sebepsiz kavgalar çıkarır. Konu hiç fark etmez. Köy yaşamının tüm avantajları övülse de bunlara karşı gelecektir. Genellemeler ona çok terstir. Bu onu kavgaya davet etmektir.


Kişisel tartışmalardan çekinir. Sinir sistemi bunun için çok zayıftır. Sanatsal kavgalarda tarafsız kalmaya çalışır. Bu tartışmayı gerekli kararlılıkla sürdüremez ve sonuçta uzlaşma sağlamaya çalışır. Belirgin olarak zıt bakış açılarını uzlaştırma, ortasını bulma ve barışı sağlama yeteneği ona tekrar hainlik, yüzeysellik ve ilkesizlik getirir. Bu, sadece herkes tarafından sevilmek için, dizginleyemediği arzusundan kaynaklanır. Bu sevgi olduğu sürece düşünce ayrılıklarından kaçınmaya hazırdır.

Bir yandan gerçekler ve adalet için çabası, diğer yandan bunların başkaları tarafından tasvip edilebilir olması, onun karar vermesini zorlaştırır. Bütün olasılıkları dikkate alır ve bunları ölçüp biçer, ta ki karar vermesi için olaylar onu zorlayıncaya kadar. Hayret verici bir çabayla, kararlı olmadığını inkar edecektir. Çabuk karar verme konusunda da direngendir. Bir kararın tüm sonuçlarını önceden düşünmek için kendine zaman ayırmayan uçarı insanlardan nefret eder.

Uyum için çabaları, sanata ve tüm güzelliklere yakınlığını gösterir. Sonuçta Terazi, tüm güzelliklerin gezegeni olan Venüs tarafından yönetilmektedir. Terazi insanı tüm ortamlarda çağdaş bir zevke sahiptir. Gösterişli bir şekilde giyinir ve ekzantrik olmasını gerektirmeyecek doğal bir zarafetle hareket eder. Gözlerindeki gülüş hiç donmaz. Güzel ve rahat evini zevkli bir şekilde döşeyeceği, değerli tablolara, klasik antika parçalara ve moda aksesuarlarına sahip olmak için çabalar. Nelerin birbirine uyduğu konusunda iyi bir zevki vardır. Evine manevi bir gözle bakar. Planlar ve sınırlar onun için dehşet verici bir şeydir, tıpkı saf fonksiyonellik gibi.

Terazi çevresini seve seve kitaplarla doldurur. Ancak okuyacağı için değil. Okuması için basit bir cep kitabı yeterlidir. Arada bir, iddialı bir edebi eseri de okuyabilir, ama en çok aşk romanları okur ve renkli dergileri karıştırır.

Terazi insanları hayalci midir? Tekrar açık bir evet ve aynı zamanda hayır. Çoğu zamanlarını hayal dünyasında geçirmeyi sevdikleri için inisiyatif kullanmaktan nefret ettikleri doğrudur. Bir hata yapabilirler! Güçlü bir rüzgar yüzlerine çarptığında hemen güvenilir bir limana koşarlar. Sonra da uzun sükunet anlarını kendilerinden esirgemezler ve kendilerine gerekli yakıtı depolamaya çalışırlar. Çevresindeki olumsuz olayları hemen fark ederler, bunların sonuçlarına uzun süre katlanmayı reddeder, ta ki tutkuları büyüyünceye kadar. Sonra aniden büyük bir enerjiyle patlar ve bu, kendilerini de şaşırtır. Kendi isteğiyle problemleri çözer ve sükunet anında uyumaya bıraktıkları ev, iş, arkadaşlık gibi tüm konuları tekrar ele alırlar. Ve yine bir öyle, bir böyle huyuyla çevresinden taleplerde bulunur.

Terazi iyi bir ev sahibidir. İyi yemek yapmak onun işidir. İlgi alanı, günlük yaşamın küçük olaylarından, politik konulara kadar uzanır. İnsanları bir araya getirmek ona zevk verir. Birkaç dakika içinde samimi bir atmosfer yaratmayı başarır. Dinleyecektir, ama yine de sohbet ettiği kişiyle hemen derin arkadaşlık kurmayacaktır. “Arkadaşlar” onun için önemlidir, özellikle de yalnız kalmamayı garantilemek için. Arkadaşlıklarında kişiliğini korumayı başardığından, çevresini ihtiyacına göre değiştirmek ona zor gelmez.

Aşk ilişkileri daha farklıdır. Onlara kendini tümüyle gösterir.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #118
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Terazi
terazi


24 Mart 2007 - Bugün

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sevdiğinizle birlikteliğiniz uyumlu devam edecek. Yakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz. Moralinizi yüksek tutun. Sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin.

*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #119
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
teraziTerazi, 23 Eylül - 23 Ekim
Bu hafta terazinin aşk yönü ağır basıyor! Heyecan dolu ve neşeli günler geçirebilirsin. Uzun zamandır hoşlandığın insanla aranda yeni ve duygu yüklü bir yakınlaşma başlayabilir. Aşk hayatındaki bu olumlu gelişmeler seni daha keyifli bir insana dönüştürebilir. Hissettiğin mutluluk sayesinde hayata daha pozitif bakabilir, zaman zaman dert ettiğin küçük şeyleri aklından çıkarabilirsin. Hafta sonu ise beklenmedik bir misafir kapını çalabilir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #120
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Terazi - 30.03.2007 - CUMA


Bugün, özellikle aileniz başta olmak üzere mesleğinizle ilgili konularda dikkatli olmalısınız. Dünden bu yana devam eden eleştirel yaklaşımlarınız sorunlara neden olabilir. İç dünyanızda oluşan gerginlikler, sizi yakından tanımayan insanlar tarafından problem oluşturmayabilir fakat yakınlarınız bundan etkileneceklerdir. İstekleriniz konusunda, üstlerinizle aranızda asabi konuşmalar geçebilir. Eğer bir işiniz yoksa ailenizle aranızda bu nedenle tartışmalar geçebilir.

Siz tüm bunlar karşısında yine de etrafınızdaki insanları kontrol altına almaya çalışabilirsiniz. Ya hep ya hiç türü tutum içine girebilirsiniz. Geçmişte hayatınıza giren bir kişiyle alakalı ailenizi de ilgilendiren bir konu bugün gündeme gelebilir. Kısa süreli de olsa bu konu sizi duygusallaştırabilir. Bu etkiler nedeniyle size yardımcı olmak isteyen kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İçinizdeki duyguları kimseyle paylaşmak istemezsiniz. Her zaman değişkenlik gösteren siz, karşınızdaki insanların size karşı anlayışlı olmasını beklersiniz. Bugün sakin olunuz, yarınki etkiler size olumlu enerjiler getirecektir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar