Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 132

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 336.327 Cevap: 1.820
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013       Mesaj #1311
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
8 ŞUBAT 2013

Sponsorlu Bağlantılar
terazi burcuTerazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında geçecek. Fakat, çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişi ile bazı konularda aykırı düşüyorsunuz. Sizin romantik yapınızı onun anlaması zaman alabilir. Bugün bulunduğunuz ortamlarda, ve yaptığınız çalışmalardan dolayı, takdir göreceksiniz.



_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013       Mesaj #1312
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
9 ŞUBAT 2013

Sponsorlu Bağlantılar
terazi burcuTerazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Bugün grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013       Mesaj #1313
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 ŞUBAT 2013 TERAZİ BURÇ YORUMU

terazi burcuTerazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

İnandığınız konularda başlattığınız çalışmalardan alacağınız sonuçlar sizi olumlu etkileyecek. Ortak iş yaptığınız kişilerle birlikte alacağınız kararlar konusunda, istenmeyen pürüzler çıkabilir. Olayların yönünü biraz da zaman belirleyecek. Bugün, çalışma yaşantınızdaki olayları yeniden gözden geçirmelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013       Mesaj #1314
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
12 ŞUBAT 2013 TERAZİ BURÇ YORUMU

terazi burcuTerazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

İş konusunda sizi sıkan durumlardan kolayca kurtulmanın çarelerini arıyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, düşüncelerinizi analiz etme yeteneğinizi ön plana çıkarıyor. Sevdiğiniz kişilerle çalıştığınız zaman daha başarılı olduğunuz kesin. Derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyor, her kelimenin altında farklı bir anlam arıyorsunuz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013       Mesaj #1315
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
13 ŞUBAT 2013 TERAZİ BURÇ YORUMU

terazi burcuTerazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Güneş, aşk evinizde ilerliyor.Karşılşatığınız kişilerde koruyucu bir özellik arıyorsunuz. Sosyal ortamlarda bulunmak,sizi önemli kişilerle tanışmanıza neden olacaktır. Bugün hızlı plnalar yapmalı ve örgütlerme yeteneğinizi kullanmalısınız. Yapacağınız yolculukların size kazandıracağı enerjiyle, bir çok kombinasyon çalışma içinde olacaksınız.
sitemkar kıss - avatarı
sitemkar kıss
Ziyaretçi
14 Şubat 2013       Mesaj #1316
sitemkar kıss - avatarı
Ziyaretçi
1 ŞUBAT 2013 TERAZİ BURÇ YORUMU
Bugün hiçbir işi, talihe ve tesadüflere bırakmayın, hem buna ihtiyacınız da yok! Dünden başlayan ümit dolu olayların peşine bütün imkanlarınızla düşün, sevindirici durumlar sağlarsınız. İş çevrenize karşı bazı davranışlarınız tepki doğurabilir. Özellikle belli kişilere takındığınız tutum, pek otorite amaçlı görünmüyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Havanın da etkisiyle biraz kırıklık olabilir. Baş ağrılarına dikkat edin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013       Mesaj #1317
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 ŞUBAT 2013 TERAZİ BURÇ YORUMU

(23 Eylül - 22 Ekim) terazi

Gezegeni
: Venüs
Grup : Hava
Uğurlu Rengi
: Pembe, turkuaz
Uğurlu Sayısı
: 6
Uğurlu Taş
: Opal
Uğurlu Gün : Cuma

Sevgili Teraziler saat 05:35-12:07 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, ilişkimizde aksayan her ne varsa veya bu süre içinde karşımıza çıkan problemleri şöyle bir gözden geçirelim. Detaylara bakalım. Sanki önümüzde bir resim varmış da, onu yakından inceliyormuşuz gibi. Bu inceleme belki de daha önce fark etmediğimiz noktaları görmemizi sağlayabilir. Sevgilimize, eşimize, iş ortağımıza odaklanalım. Ne söylüyorlar, ne yapıyorlar, ne düşünüyorlar bunlar üzerinde bir düşünelim.

Saat 12:07 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, hem başkalarının hem de bizim, kendimizi garanti altına alma eğilimimizi işaret eder. Bir ilişkiden, bir işten, bir girişimden neler kazanabiliriz veya kaybedebiliriz bunları hesap etmemiz daha kolay olacaktır. Kısaca menfaatlerimizi iki gün boyunca önemsemeye başlayacağız. Yaş tahtaya ayak basmamaya çalışacağız.

Saat 17:12 Ay-Neptün olumlu görünümü, hem başkalarıyla olan münasebetimiz hem de düzenlenmesi gereken bazı meseleler üzerinde sakince düşünmeyi sağlıyor. Ancak bu sakinlik, içinde bulunduğumuz durum ve ruh haline göre değişecektir tabii ki. Eğer bir borç veya borca ihtiyaç durumunuz varsa, doğaldır ki, bunu nasıl ve hangi yolla elde edebileceğinizi düşünürsünüz. Belirsizlik içeren her mesele üzerinde dikkatlice durmak gerekir.

Saat 20:17 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, tüm burçları farklı alanlarda kararlı olmaya, hedefinize uygun uzun vadeli düşünmenizde veyahut hedefler belirlemenizde yardımcı oluyor. Sizler için anlamı, öncelikle sağlık, ev, ilişki, çalışma yaşamı, geleceğinizi ilgilendiren hususlarda olacaktır. Öncelikle şu an oturduğunuz yerden memnun musunuz, ailenizle bir probleminiz var mı, bir yer almayı veya satmayı mı düşünüyorsunuz, sağlığınız yerinde mi, düzeltmeniz gereken en başlıca probleminiz veya şikayetiniz nedir? Çalışma hayatınızla alakalı bir probleminiz var mı? Neler düşünüyorsunuz. Bunları uzun vadeli olacak şekilde kafamızın içinde derlemek lazım. Özellikle ilişki ve güvence meseleleri önemli. Çünkü mart ortasında karşıt burcunuzda ilerleyecek Mars, ilişkide ani kopmalara ve yeni bir yol ayrımına gelinmesine neden olabilir. Şimdiden her bir durumu kararlı bir şekilde ele alınız, yeniye yer açmak için, eski problemlerinizden kurtulunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1318
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 TERAZİ BURÇ YORUMU

(23 Eylül - 22 Ekim) terazi

Gezegeni : Venüs
Grup
: Hava
Uğurlu Rengi : Pembe, turkuaz
Uğurlu Sayısı : 6
Uğurlu Taş
: Opal
Uğurlu Gün
: Cuma

Sevgili Teraziler Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde cumartesi gününe merhaba diyeceğiz. Saat 04:58 Ay-Chiron, saat 09:20 Ay-Pluto ve saat 10:13 Ay-Mars ile olumlu görünümleri günün ilk üç enerjisi olarak dikkat çekiyor. Bunların tümü, sizi yakından ilgilendiren ve aklınızı meşgul eden konular üzerinde moralinizi yükselticidir. Hedefiniz büyük bunu biliyoruz. Yorulmamak için gücünüzü en iyi şekilde toplamalısınız. Kaçış göstermeden ve asla bıkmadan hedefleriniz yönünde düşününüz. Eğer bir yola adım atacaksanız, yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız, tutarlı olmak şarttır. Planlarınızı en ince ayrıntısına kadar hesaplayınız. Sonrası kendiliğinden gelecektir. Karmaşık yolları değil, güvenli olanları tercih etmeyi sakın unutmayınız.

Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, hem çalışma düzenimiz hem sağlığımız hem mali konuların bir hayli önemli olduğunu ve bütün bu alanlardaki her bir noktayı önemsememizi sağlıyor. Görünüm olumlu gibi dursa da, öncelikle kendimize karşı sorumluluklarımız olduğunu bilmeliyiz. Sözgelimi finansal hayatımız. Parasal konularda akılcı olmamız, derinlikli düşünmemiz, ilişkilerimizi, alışverişlerimizi, yatırımlarımızı, hesabımızı bilmemiz lazım. Sağlığımız önemli. İster evde yaşayalım ister çalışalım, hangi yaşta olursak olalım kendimize dikkat etmeyi bilelim. Bu görünüm hem kazancınla ilgili konularda geleceğini düşün hem de kendine dikkat et demektedir. Çok fazla çalışmak, gereğinden fazla yükün altına girmek veya endişe insanı bir hayli yıpratabilir.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013       Mesaj #1319
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 ŞUBAT 2013 TERAZİ BURÇ YORUMU

terazi burcuTerazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Tarzınızı bilerek ve isteyerek korumasını iyi biliyorsunuz. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. Çevrenizi etkilemek için uygun bir gün.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013       Mesaj #1320
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 ŞUBAT 2013 TERAZİ BURÇ YORUMU

Sevgili Teraziler 18 Şubat saat 14:01-20 Mart saat 13:02 arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyir süresince, disiplinli bir şekilde çalışmakta ve sistemli hareket etmekte tabii ki fayda var. Başkalarının etkisi altında kalmamak için bu dönemde dikkatli olacağız. İyi niyetimizin kullanmasına izin vermeyeceğiz. Ayrıca sağlığımızı ihmal etmeyeceğiz. Grip, cilt hastalıkları, ayaklarımızın bakımına özen göstereceğiz. Güneş Balık burcu seyrinde, hayallerinize uygun gelişmeler olmuyor diye, nasılsa böyle gelmiş böyle gider diyerek kader kurbanı olduğumuzu düşünmeyeceğiz. Her doğan günün ne getireceğini kimse bilemez. Birileri tarafından izleniyor, bir yerler için düşünülüyor veya teklif verilmek için bekleniyor olabilirsiniz. Onun için size tavsiyem ne fazla alıngan, kırılgan ve endişeli olunuz ne de fazla iyi niyetli, fedakar davranınız. Her şeyin bir ayarı ve ölçüsü olsun. Böylece üzülmezsiniz, yanılmazsınız. Biliyorsunuz Merkür gölgeli günleri başladı. Ay sonunda gerileyecek. Yukarıdaki noktalara dikkat edersek, eksiklerimizi gözden geçirirsek, çalışma hayatımızla alakalı konular üzerinde dağılmadan akıllıca hareket edersek gayet iyi olur. Bu yılki Güneş geçişi, iki yıl önce olduğu gibi Venüs Balık burcu geçişi ile örtüşecek. Bu durum, sıkıntılarınızı azaltıcı, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcıdır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar