Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 146

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 337.018 Cevap: 1.820
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
2 Temmuz 2013       Mesaj #1451
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
2 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Gökyüzü ev ve aile ile ilgili yapacaklarınız için enerjinizi yükseltiyor. Çalışarak hayal ettiğiniz hemen her şeyi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Eğer tasarladığınız herhangi bir şeye henüz başlangıç yapmadıysanız şimdi tam zamanı. Bir kere başladığınızda devamını getirecek yüksek ruh halinde olacak ve yaptıklarınızın sonucundan son derece memnun kalacaksınız. Ruhsal olarak yenileniyor ve oldukça parlak bir döneme merhaba diyorsunuz. Arkadaşlarınız aracılığıyla hayatınıza rehberlik edecek sizi doğru bir şekilde yönlendirecek önemli bir insanla tanışabilir kısa süre içinde birlikte çalışmaya başlayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda fikir ayrılığı yaşayacağınız insanlarla tartışmak yerine fikirlerinizi kabul ettirmeye yönelik iyi niyetli davranışlar sergilemeniz faydanıza olacaktır.
Cici
tuğba31 - avatarı
tuğba31
VIP Özel Üye-VIP
3 Temmuz 2013       Mesaj #1452
tuğba31 - avatarı
VIP Özel Üye-VIP
3 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Zihin faaliyetiniz geçmişin derinliklerine inebilir ve şimdiye kadar düşünmediğiniz veya aklınıza gelmeyen konular ortaya çıkabilir. Fakat kendinizi şanslı hissedeceksiniz ve size yardımcı olan dostlarınız ile haberleşeceksiniz. Kendinizi özgür hissettiğiniz ortamlarda dolaşabilirsiniz ve açık hava organizasyonlarına katılabilirsiniz. Radikal değişiklikler yapabilirsiniz. İş yerinizi, evinizi ve hatta yaşadığınız kenti bile değiştirebilirsiniz.

Cici
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
4 Temmuz 2013       Mesaj #1453
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
Terazi Günlük Burç Yorumu 4 Temmuz 2013

Dikkatinizi parasal konulara odaklayacaksınız ve arkadaşlarınız ile birlikte çeşitli projeler yapacaksınız. Farklı fikirler ve değişik görüşler ilginizi çekecek.

Karşılaştığınız kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve dikkatinizi kendinize yöneltebilirsiniz. Bugün isteklerinizi gerçekleştirmek için çeşitli araştırmalar yapabilir ve girişimde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Bakımlı olmak ve güzel görünmek için kendinize özen göstereceksiniz. Kozmetik ve bakım ürünleri ile ilgilenebilir, kuaföre gidebilirsiniz. Eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilir ve duyduklarınızdan etkilenebilirsiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013       Mesaj #1454
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu
Gökyüzü bugün duygusal davranışlarınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili olumlu bir devrenin içindeyken gereksiz karamsarlıklarla kendinizi engellememelisiniz. İçinizde adeta iki kişinin birbiriyle çatışmasını yaşayabilirsiniz. Biri sakinken diğeri öfkeli. İradenizi kontrol altına almayı başardığınız takdirde enerjileri doğru kullanabilirsiniz. Bugün kendinize vakit ayırın ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktiviteler gerçekleştirin. Evliyseniz eşiniz ve çocuğunuzla, bekarsanız sevgilinizle birlikte olun ve yüreğinizden geçen her şeyi ifade edin, aşkın ve huzurun keyfine varın. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın desteği huzur bulmanıza ve daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacaktır.
Günün Olumlaması: Ben kendi özümden gelen fikirlerimi ifade ettikçe başkaları bunu kabul etmese de saygı duyarlar ve böylece dünya daha zevkli, daha huzurlu ve zengin bir dünya olur. Herkes özünden geldiği gibi davrandığında her birimiz bilinçli olarak kendi dünyamızdaki cennetimizi yaşarız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013       Mesaj #1455
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu
Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda olumlu gelişmelerle moral bulacağınızı müjdelemekte. İş hayatınızda yaşanacak ani gelişmeler pek çok fırsatı ayağınıza getirebilir. Korku ve tereddüt e kapılmadan hareket edin ve günün getirdiği şanslardan faydalanın. Evli ve çocuk sahibi Terazi’ler bugün iletişimde son derece başarılı olabilir onların bireysel eğitiminde yapmak istediklerinizi sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği hazırlayarak ilişkinizi daha iyi şartlara kavuşturmak tamamen sizin elinizde biraz ilgi anlayış ve doğru sözler mutluluğa giden yolun en kolay anahtarıdır sizler için.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013       Mesaj #1456
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sevgili Terazi
Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. En ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışmalısınız. Haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz. Bu sağlığınıza da iyi gelebilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013       Mesaj #1457
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
TERAZİ
Kararsızlığınız çevrenizdekilere de yansımaya başladı. Bugünlerde neşeli tavırlarınız ve kararsızlığınız birleşince sevdiklerinizi de kendiniz gibi dengesiz bir ruh haline sokuyorsunuz.
_Ceyda_ - avatarı
_Ceyda_
Ziyaretçi
9 Temmuz 2013       Mesaj #1458
_Ceyda_ - avatarı
Ziyaretçi
9 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hem iş hem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. İş hayatınızda bundan sonraki günlerde oluşacak tatsızlıkları gidermek için hazırlıklı olmalısınız. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. Ve inanınki bu çabanızın karşılığını kat lat alacaksınız. Çünkü o buna değer. Bir aile yakınınızın hastalığı sizi üzecek. Ama önemli bir durum değil korkmayın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013       Mesaj #1459
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu

Kendinizle, barışık olmanın ötesinde bir ilişki içindesiniz. Megaloman tanımlaması, sizin için eleştirel bir anlam taşımıyor gibi. Kendinizden bu denli doyumlu olmanız, bir çok kazanım sağladığı gibi, başka iddialı kişiliklerle sürtüşmelerin nedeni de olabiliyor. Bugünler içinde bazı tanışmalar sizin için oldukça anlamlı olabilir.

Aşk Yaşamı : Eskimişlik korkuları, yeni gönül kaymalarına zemin hazırlayabilir. Yeni bir gönül kayması iki taraf için de hiç olanaksız görünmüyor. Dostlar arasında bazı sorgulamalardan kaçınmak gerekiyor.

İş Yaşamı : Gerçekten öyle mi, şeklinde güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi. Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz.

Para Durumu : Elinize geçen yeri hazır parayı kullanmanın gerekliliği konusunda kafanız biraz karışmış görünüyor. Bu yolda aldığınız telkinlerde kötü niyet yok, ama sorumsuz bir rahatlık barındırdığı söylenebilir.

Dikkat : Sabrı çok zorlayan saplantılı ilişkilere katlanmak zorunda değilsiniz. İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engeliniz yok., sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013       Mesaj #1460
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
11 temmuz 2013 Terazi Burcu Yorumu
Gökyüzünün olumlu enerjileri bugün de sizlerle beraber. Bozulan ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz, seçimlerinizi yaşadıklarınızdan dersler çıkararak yapabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni plan ve projelerde beklemediğiniz şekilde görevlendirebilir, var olan pozisyonunuzdan çok farklı bir noktaya ilerleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kararsız olmamaya özen göstermeli ve hissettiğinizden farklı sözler söylememeye dikkat etmelisiniz. Sizin gibi duyguları güçlü bir burcun mensupları hissettiği fakat ifade edemediği bir duygu yoğunluğunu taşıyamazlar. Duygularınızı özgür bırakın ve yaşamın size sunduğu fırsatları zamanında değerlendirerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Duygularımı en saf, en yalın, en güzel haliyle ifade ediyor ve paylaşıyorum. Sevginin gücü ve ilhamı yaşamımın her alanında kendimi başarıyla ifade etmem için beni destekliyor.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar