Arama

Astroloji - Fallar - Terazi - Sayfa 163

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 337.030 Cevap: 1.820
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014       Mesaj #1621
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014 Cuma Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. İletişim ve haberleşme trafiğinizin hareketli olacağı bir dönemdesiniz. Dikkatiniz yüksek olacak. Böylece duygularınızı aklınız ile denetlemeyi başaracaksınız. Projelerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Bu arada güç mücadelesi yapmasanız iyi olacak. Sabırsız ve tahammülsüz bir tavır içinde bulunmaktan kaçının ve duygularınızı denetlemek için gayret gösterin. Sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek. Ani değişiklikler olabilir.
Terazi Burcu Genel Durum
İç dünyanızda olan bitenleri tanımanız sayesinde, dış dünyaya yansıttıklarınızın ifade şeklini de dürtüleriniz değil, kendiniz belirleyeceksiniz. İleriki günlerde yaklaşımlarınız değişirse, bu değişimin temelleri bugün atılabilir.


Terazi Burcu Kariyer Durumu
İş çevrenizde olan bitenleri farklı bir pencereden izlemenizi gerektirecek şartlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün, bazı kişilere daha farklı davranmak, planları yeni bir yöntem ile uygulamaya koymak gerekebilir. Şartlara direnmeyin.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014       Mesaj #1622
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Verdiğiniz sözleri bir an önce yerine getirmelisiniz. Bugün büyük şeyler düşünüyor ve kendinizi her konuda haklı görüyorsunuz. Kapasiteniz çok yüksek ve istediğiniz koşulların oluşmasını sağlayıncaya kadar sabırlı davranmak niyetindesiniz. İçinize döndüğünüz zaman yalnızlık duygusu sizi rahatsız edebiliyor. Meditasyon yapmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014       Mesaj #1623
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2014 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu

Yakın çevrenizle birlikte yapacağınız eğlenceli geziler, gündeme gelecektir. Bugün, hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz..Fakat eleştirilere karşı açık değilsiniz. Moralinizi bozan konuşmalar duymak istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz. Felsefi sohbetlerden hoşlanıyorsunuz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014       Mesaj #1624
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2014 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız, birlikte çalıştığınız kişilerle yaratıcılığınızı birleştirmelisiniz. Özgürlüğünüzün kısıtlamasından hoşlandığınız için, işinize karışılmasından mutsuz oluyorsunuz. Bugün, küçük detaylar gözünüzden kaçmıyor ve sorun yaratmasından endişe duyduğunuz olaylar, aklınızı kurcalıyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014       Mesaj #1625
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Sevgili Terazi, sizi Venüs yönetiyor. Güzellik sizin için çok önemli. Çevrenizdeki her şeyi güzel kılmak içinde çaba sarf edersiniz. Bu sıralarda maddi zevklere dalmışsın ve manevi değerlere gereken önemi vermiyorsun. Hayatında eksik olanda bu olsa gerek. Başkalarına iyilik etmek bazı şeyleri daha çokta moralini düzeltebilir..Verdiğiniz sözleri bir an önce yerine getirmelisiniz. Bugün büyük şeyler düşünüyor ve kendinizi her konuda haklı görüyorsunuz. Kapasiteniz çok yüksek ve istediğiniz koşulların oluşmasını sağlayıncaya kadar sabırlı davranmak niyetindesiniz. İçinize döndüğünüz zaman yalnızlık duygusu sizi rahatsız edebiliyor. Meditasyon yapmalısınız..
İçinizde biriken isyan duygusunun yarattığı baskıdan bir an evvel kurtulun. Aksi halde ruhsal sağlığınız ciddi anlamda bozulabilir. Kendinizi rahatlatmalı ve enerjinizi dengelemelisiniz. Yürüyüş yapın, spor yapın, deniz kenarına gidip bir çay için ve içinizde biriken ne varsa haykırın ve atın yüreğinizden. Bunu yaptığınız anda üzerinizdeki büyük bir ağırlıktan kurtulacaksınız. Böylece iş ve özel yaşamınızda daha doğru değerlendirmelerde bulunarak, kararlar alabileceksiniz. İş hayatınızla ilgili şanslı bir dönemdesiniz, tembellik yapmanın zamanı değil. Kendinizi toparlayın ve işinize sahip çıkın.

Günün Olumlaması:Gerçeğin farkına varamayanların karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014       Mesaj #1626
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 21 MAYIS 2014

Bugün daha derin ve yoğun duygular içinde olacaksınız. Bilinçaltınızı uyandıran olaylar ile karşılaşabilirsiniz ve annenizin yaşadığı olaylardan veya davranışlarından etkilenebilirsiniz. Daha önce dikkatinizi çekmeyen konular artık size çok ilginç gelebilir. Sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar yaşayabilirsiniz. Veya marjinal ilişkileri konu alan filmler izleyebilir ve kitaplar okuyabilirsiniz. Özgür olmak ve içinizden yükselenleri yapmak için acele etmeyin. Sürprizler sizi değiştirecek ve geleceğe yönelik farklı istekler içine gireceksiniz. Farklı çevreler ve değişik organizasyonlar dikkatinizi çekecek. Yaşam felsefeniz değişebilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014       Mesaj #1627
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014 Perşembe Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Sevgili Terazi, hayatınızla ilgili önemli bir karar almak üzeresiniz ama bu kararınız için duygusal değil mantığınızla hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yapısal olarak sen kararsız ve şüpheci birisin. Bu sebeple de çevrende bulunanlara zaman zaman sorun yaratıyorsun. Anlaşılması zor birisin. Böyle giderse dost bulamayacaksın haberin olsun..
Ay bugün iş kuşağınızda olduğuna göre size genellikle angarya gibi gelen şeyleri çabucak halletmek için ilham bulabilirsiniz. Şu anda hiçbir şeyi sıradan olarak değerlendirmiyorsunuz. Balık enerjisi her şeye biraz sihir ve büyü katıyor. Ayrıntılar biraz bulanık olsa da genel manzara çok güzel.
Maddi konularda istediğiniz verimi yakalamak birlikte çalıştığınız kişilerin potansiyeline bağlı olarak gelişiyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız..
İş ve özel yaşamınızda engellendiğiniz, aksi giden birçok konuda doğru davranışlarınızla sorunlarınızı ortadan kaldırabileceksiniz. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde gelişebilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Bugün maddi olarak oldukça şanslı bir gündesiniz, önemli bir teklif alabilir ve maaşınızla ilgili beklenmedik bir artış yaşayabilirsiniz. Kişisel bakım için oldukça iyi bir gündesiniz; saç ve cilt bakımınızı bugün yaptırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yaşamınızdaki sorumluluklardan kaçan, sorumsuzca davranışları tahammülünüzü zorlayabilir. Buna bağlı ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması:Yaşamımda düşe kalka öğrendiğim tüm acıları olgunluğa, yenilgileri zafere dönüştürmenin sevincindeyim. İç huzurumu yakalamış olmanın verdiği coşku, yaşamımdaki tüm olumsuz kişi ve olayları benden uzaklaştırıyor. Böylelikle ben ruhumda var olan yeteneklerimi, sevgimi, iletişim gücümü kolaylıkla dış dünyama yansıtıyorum. Gerçek huzura ve başarıya erişiyorum.

AŞK VE İLİŞKİLER
19-25 Mayıs haftası: Bu hafta Mars geri hareketi bitiyor. Ardından Güneş-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bütün bunlar hem ciddi ilişkilerde yavaş yavaş bir karar aşamasına geldiğimizi, ayrıca kendimizi istediğimiz şekilde ifade etmekten yana olduğumuzun göstergesidir. 25 Mayıs tarihinde oturup iyice bir düşününüz. Çünkü bu tarih gelişim anlamında kendinize bir yol belirlemeniz demektir. Ancak asıl önemlisi, gelecek haftaki görünümler ve etkilerdir.

İŞ VE KARİYER
19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketi bitişinin ve ardından Güneş-İkizler burcu seyri bize rahat bir nefes aldıracak. Birilerine uymak istemediğimiz halde bizi mecbur bırakan nedenler, sağlıktan iş hayatına kadar olan geniş alanda bizi kilitleyen yavaşlamalar azalmaya başlayacak. Şimdi onca aydır olan biteni, düşündüklerimizi, yaşananları şöyle bir bilinçli şekilde ele alarak, tamam budur diyecek kıvama geleceğiz. Aslında biraz da kendimiz çelişkide kalmıştık. Çünkü Mars burcunuzda gelgitler yaratan, cesareti azaltan bir enerji. Şimdi o zaman toparlanıp işimize gücümüze yapacaklarımıza bir bakalım.

PARA
19-25 Mayıs haftası: Mars geri hareketi bitiyor ve ardından Güneş İkizler burcunda seyrine başlıyor. Her ikisi de olumlu. Hem ortaklaşa kazançlar, miras, hisseli paralar, bir malın bölüşümü, taraflar arasında pay edilişi gibi konular üzerinde önümüzü görmemizi sağlayacak hem de girişimde bulunma ve sorunlarımızı çözebilmek anlamında destekleyecek.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014       Mesaj #1628
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014 Cuma Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Eğer yalnızsanız bugün rahat ve size daha sonra problem olmayan yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Yine bugün uzun zamandır beklediğiniz bir işinizin hallolduğu haberini alacaksınız. Bu da moral yönünden sizi oldukça destekleyecek. Ufak ve basit şeylerden mutlu olabileceksiniz. Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz. Bu tutumunuz, iyimser ve uyumlu havanızdan kaynaklanacak. Bu dönemi, ev içindeki tatsız ilişkilerinizi düzenlemekle geçireceksiniz. Sevdiğiniz kimsenin de gönlünü almanız gerekecek. Ayrıca aile fertlerinden de özür dilemelisiniz. Çünkü onları da oldukça kırmışsınız. Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir. Onların gönlünü almalı ve yaptıklarınızı unutturacak girişimlerde bulunmalısınız. Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1629
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014 Cumartesi TERAZİ Burcu Yorumu


Çevresel koşulların lehinize desteklendiği bir gün. İsteklerinizdeki çeşitlilik aklınızı karıştırabilir. Uzaklarda, değer verdiğiniz dostlarınızdan beklediğiniz güzel haberleri alacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz kişilerin olumlu destekleri, yeteneklerinizi daha da doğru kullanmanızı sağlıyor. Kardeşlerle bağınız güçleniyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014       Mesaj #1630
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014 Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Sevgili Terazi, sıra dışı ilişkilerin çekimi karşı koyamayacağın bir güç olabilir. Yaşamın size çizdiği yolda ilerlersiniz strese girmezsiniz. Ailenize karşı ne kadar yakın davranırsanız o kadar mutlu olacak kendinizi güvende hissedeceksiniz. Sevdiklerinizden duygularınızı gizlemeniz işleri daha da zora koşar.Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bugün güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, beraberce yaptığınız grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız. Onların bazı zaman duygusal tepkilerine karşı, sizde bir tavır geliştirmeniz mümkün. Fakat sonuçtan memnun kalacaksınız..
Bugün duygularınız, kararlarınız, istekleriniz daha önce olmadığı kadar netleşecek ve cesur adımlar atacaksınız. Sizinle aynı değerlerde buluşan, fikir ve görüşlerinize önem veren insanlardan alacağınız destek yaşamınızda yepyeni bir dönemin müjdecisi adeta. Özel yaşamınızda ise sürüncemede kalan bir ilişkinin bağlarını tamamen kendi isteğinizle koparak, özgürlüğünüze kavuşacaksınız.

Günün Olumlaması:Evren muhteşem bir matematikle işliyor; ne bir eksik, ne bir fazla. Daha çok anlayış, daha çok bilgelik, daha çok sevgi, ifade ve özgürlük için çabalıyorum. Olumlu sonuçlar elde ederek, isteklerime başarı ile ulaşmanın şükrünü yaşıyorum.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar