Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 127

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 304.292 Cevap: 1.764
sitemkar kıss - avatarı
sitemkar kıss
Ziyaretçi
14 Şubat 2013       Mesaj #1261
sitemkar kıss - avatarı
Ziyaretçi
14 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU
Özel hayatınızdaki problemlerle mücadele etmek size zor gelse de tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşinizdeki arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor. Yaşadığınız bu keyifsizlik geçici bir durum. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.
Sponsorlu Bağlantılar
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013       Mesaj #1262
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
(22 Kasım - 21 Aralık ) yay

Gezegeni
: Jüpiter
Grup
: Ateş
Uğurlu Rengi : Mor
Uğurlu Sayısı
: 5
Uğurlu Taş
: Turkuaz
Uğurlu Gün
: Perşembe

Sevgili Yaylar saat 05:35-12:07 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, bireysel çıkışlarda bulunmaya, gönlümüzce hareket edip arzularımıza ulaşmaya çalışsak da, bir şeyler yolumuza engel çıkarabilir. Durum böyle olunca biz de buna tepkide bulunmak isteriz. Ancak pek yeri ve zamanı değildir. Tahammüllü olmak, aklı başında hareket etmek lazımdır. Boşluk etkisi altında yarım kalan işler kolaylıkla bitirilir.

Saat 12:07 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, huzurun önemini vurguluyor. Çalışma hayatında veya nasıl şartlar altında yaşıyorsak yaşayalım güven içinde olma, kazançlı çıkma, uzun vadeli kılma, istikrarlı yaşama ihtiyacımız bir hayli önemli hale geliyor. Ancak iştahımız da bir hayli yükseliyor. Bu iki gün boyunca özellikle kilo alma sorunu olanların sebze ve meyve ağırlıklı beslenmelerinde yarar var.

Saat 17:12 Ay-Neptün olumlu görünümü hayata bakış açımıza ve içinde bulunduğumuz duruma göre farklı hissedişlere sebep olsa da, genel olarak huzura olan ihtiyacımız öne çıkar. Hayatın güzel olduğunu düşünmemizde yardımcıdır. En azından öyle düşünmeye çalışmamızda destek olur.

Saat 20:17 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, paranızı değerlendirme biçiminizden, harcama şeklinize kadar, aile hayatınızdan, alışkanlıklarınıza kadar geniş bir alan üzerinde kararlı, iradenize sahip, ciddi anlamda gözden geçirmelerde bulunmanız yönünde destekleyicidir. Uzun zamandır yaşanan ancak bir türlü ele alınıp kararlı davranılmayan konuları size tekrar hatırlatabilir. Üzerinde uzun uzun düşünerek, doğru bir tespitte bulunmanız mümkündür. Yatırım düşünüyorsanız neye yönelmelisiniz, evinizde sorun varsa, bunu nasıl halledebilirsiniz, paranızı nasıl kullanmalısınız, verimli bir şekilde hayatınızı nasıl yönlendirebilirsiniz gibi soruları, ister güvendiğiniz kişilerle konuşarak ister kendi başınıza ciddi olarak bugün ele alabilirsiniz. Böylece Mart ortasında olumlu, aktif şekilde yeniye yer açmış olursunuz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1263
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

(22 Kasım - 21 Aralık ) yay

Gezegeni : Jüpiter
Grup
: Ateş
Uğurlu Rengi : Mor
Uğurlu Sayısı : 5
Uğurlu Taş : Turkuaz
Uğurlu Gün : Perşembe

Sevgili Yaylar Ay-Boğa burcu etkinliği altında cumartesi günümüz başlıyor. Saat 04:58 Ay-Chiron, saat 09:20 Ay-Pluto ve saat 10:13 Ay-Mars olumlu görünümleri, huzur, emniyet ve güven olgularını başımızın tacı yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz. Bir çok deneyimlerden geçtiniz. Son yıllarda çalışma hayatınızdan ilişkilerinize kadar her alanda kendinizi toparlama yönünde uğraş vermektesiniz. Günlük enerjileriniz, yine sağlamlığı öne alarak düşünmeniz yönünde etkiliyor.

Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, sizi kaygılandıran, rahatsız eden kişi ve durumlara karşı gerçekçi olmanız gerektiğini hatırlattığı için gayet faydalıdır. Hem şikayet edip hem verici olursak bir de sonumuzu düşünmezsek, bu sorunların bitmesi kolay olmaz. Temkinli olmayı bilmemiz lazım. Bazen aşırı fedakarlık veya fazla rahatlık nasıl yanlışsa, sürekli endişe, her şeyi kafama takmak da aynı şekilde yanlış olur. Ayarını dozunu iyi bilelim. Derinlikli düşünelim, risk almayalım, önümüze ardımıza iyi bakalım.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013       Mesaj #1264
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

yay burcuYay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Finans konuların gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün, çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde,enerjiniz daha da olumlu etkilenecektir. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Kendinize güvenmeyi sürdürmelisiniz.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013       Mesaj #1265
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

Sevgili Yaylar 18 Şubat saat 14:01-20 Mart saat 13:02 arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş, kendimizi en rahat, huzurlu, sakin hissettiğimiz alanlara, insanlara doğru çekilme arzumuzun işaretçisidir. Bu evimiz veya işimiz, ailemiz veya sevgilimiz olabilir. Yeter ki, şefkat, sevgi, inanç ve ruhsal anlamda doyuma ulaşmamızı sağlasın. Bu süreçte, iki yönlü davranabiliriz. Bazen kendimizi ailemize veya başkalarına adayan tarzda hareket ederken bazen de hiçbir zorluğa katlanamayıp uzak durmaya çalışabiliriz. Bu sizin biraz da karakter yapınızla alakalı durumdur. Ancak şu var ki, bu süreçte gerçekçi düşünmekte yarar var. İş veya ev değişimi, eğitim hayatı, ticari konular, ailevi meseleler, bir yerden diğer bir yere tayin gibi durumlar söz konusu olursa veya bu konularda bir karar aşamasında iseniz, ben derim ki en azından Mart ortasına kadar gözlemde bulunmayı ihmal etmeyiniz. Bildiğiniz gibi Merkür gölgeli günleri başladı ve ay sonunda gerileyecek. Bu durumda bizim de son haftalarda yaşananları veya kararlarımızı gözden geçirmemiz iyi olur. Ay sonunda Venüsün olumlu bir geçişi var. O geçiş şifalandırıcıdır. Bir bekleyelim, bir durum tespitinde bulunalım.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013       Mesaj #1266
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

İletişime ne kadar çok önem verirseniz o denli şanslı çıkacaksınız. Bugün işiniz gereği bir arada olduğunuz kişilerden oldukça önemli bir teklif alabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren konular da yaşanacak maddi gelişmelerle rahatlayacak uzun zamandır sıkıntı duyduğunuz önemli bir konunun olumlu sonuçlanması ile sevineceksiniz. Özel yaşamınızda ise gitmek mi çözüm kalıp mücadele etmek mi sorusu gün boyu zihninizi meşgul edebilir. Birlikte olduğunu insanla düşüncelerinizi korkularınızı rahatsızlıklarınızı paylaşmadığınız sürece sadece kendinize değil ilişkinize de haksızlık edersiniz....
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013       Mesaj #1267
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
20 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU


Gökyüzü bugün arkadaşlarınızdan gelecek şanslara işaret etmekte. Süpriz hediyeler alabilir işinizle ilgili önemli bağlantıları onlar aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Gerçek dostlara sahip olmanın güzel enerjisi yansıyacak yaşamınıza. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle romantizmin yoğun olarak yaşanacağı keyifli bir gündesiniz. Sevginizi ifade edin ve sevilmenin hoş şımarıklığını doyasıya yaşamaya bakın.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013       Mesaj #1268
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
21 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

yay burcuYay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Bugün güçlü bir mantık içindesiniz. İşlek ve kolay iletişim kurabileceğimiz kişilerle birlikte olacağız. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün. Bir akrabanızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Küçük seyahatler söz konusu. Bugün, bağırsaklarınıza dikkat etmeli ve abur cubur yemekten sakınmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013       Mesaj #1269
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeniz gereken bir gündesiniz. Bugün sevdiğiniz her hangi bir şeyle ilgilenin ve enerjinizi bu şekilde yükselterek olanları görmezden gelin ve her şeyden önemlisi tepkisiz kalın. Sizler oldukça sabırlı insanlarsınız her şeyin bir yeri zamanı vardır. O gün Bugün değil!!! Özel yaşamınız da ise çarpıcı gelişmeler yaşanabilecek bir gündesiniz. Hiç ummadığınız bir anda karşınıza çıkacak yeni tanışacağınız bir insan farklı duygular içine girmenize sebep olabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013       Mesaj #1270
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

Uzun zaman sonra belki de ilk kez bu kadar huzurlu enerjik ve cesur hissettiğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızı nasıl değerlendirmeniz gerektiğini biliyor ve planlı bir şekilde düşündüklerinizi uygulamak için her fırsatı değerlendiriyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yeni insanlarla tanışmanın getireceği şansları elde edeceksiniz. Bunun içinde sosyal olun iletişime her zamankinden daha fazla önem gösterin.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar