Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Sayfa 121

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 305.760 Cevap: 1.764
sade - avatarı
sade
VIP hazan
9 Aralık 2012       Mesaj #1201
sade - avatarı
VIP hazan
9 Aralık 2012 Yay Burcu Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Konuşmaktan kaçtığınız bir problem kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar var Meslek hayatında oldukça güçlü olduğunuz halde kuruntularınızla kendini kendinizi eziyorsunuz Güvensizlik en büyük düşmanınız Enerjinizi ikili ilişkilerinize yansıtabilir işbirliği sayesinde başarılar kazanabilirsiniz Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülüyor Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz



sade - avatarı
sade
VIP hazan
10 Aralık 2012       Mesaj #1202
sade - avatarı
VIP hazan


Sponsorlu Bağlantılar
10 Aralık 2012 Yay Burcu Yorumu

Bugün duygusal hayatınızın ön planda olacağı bir gündesiniz. Eğer yalnız bir insansanız yalnızlığınız sona erebilir. Kararsızlıklarınızı çabuk yenmeniz ve önünüze çıkabilecek fırsatlarla ilgili çok çabuk karar vermeniz gerekiyor. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğe daha yakın ilgi göstermelisiniz. Son günlerdeki davranışlarınız onu biraz üzdü ve artık onu eskiden olduğu kadar sevmediğinizi düşünüyor. Siz bir erkekseniz bugün yaklaşım ya da teklifleriniz kadınlar tarafından hemen kabul edilebilir. Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz. Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
11 Aralık 2012       Mesaj #1203
sade - avatarı
VIP hazan
11 Aralık 2012 Yay Burcu Yorumu

Bugün ikili ilişkilerinizde yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Çevrenizde yanlış anlaşılmamak için, kendinizi ifade ederken çaba göstermelisiniz. Ani tavırlar bugün için size kayıp getirebilir. Kişileri anlamaya çalışırken sabırlı ve sakin olmaya gayret etmeniz, gereksiz yere kalp kırmanıza engel olabilir. Eğer yalnız bir insansanız ilgi duyduğunuz kişiye açılmanızın tam zamanıdır. Küçük kaçamaklar yapabileceğiniz rahat bir dönemdesiniz. Bu tür kaçamakların daha sonra başınıza dert açmaması için dikkatli olun. Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz. Başına buyruk bir biçimde algılanabilirsiniz. Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
12 Aralık 2012       Mesaj #1204
sade - avatarı
VIP hazan
Yay burcu, 12 Aralık 2012 için burç yorumu

Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın. Çalışmalarınızdan elle tutulan sonuçlar ve ödüller bekliyorsunuz ama acele etmeyin. Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir. Organize olun ve enerjinizi aynı anda birçok uğraşa yöneltmek sizi zorlayabilir. Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
19 Aralık 2012       Mesaj #1205
sade - avatarı
VIP hazan
YAY burcu 18 Aralık 2012 yorumu

Sosyal ortamlarda, organizasyona dayalı işlerde para sizin için önemli olacak. Parasal konuşma ve görüşmelerinizde belki de size teklif edilen miktar sizi tatmin etmeyebilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
19 Aralık 2012       Mesaj #1206
sade - avatarı
VIP hazan
19 Aralık 2012 Yay Burcu Yorumu

Bugün çevrenizdeki insanların asabi ve söz anlamaz tutumları yüzünden canınız sıkılabilir. Evinizde ve ailenize yakın olduğunuz ya da fazla dolaşmadığınız takdirde daha rahat ve mutlu olacaksınız. Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir. Aile ilişkilerinizde sıcak bir atmosfer hakim. Sıkıntınızı atacak ve herşeye daha ümitli bakacaksınız. Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir. Karşı cins ilişkilerinizde aldatılmaya ya da atlatılmaya uygun yapıdasınız. Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir. Onun gerçekten zor durumda olduğunu kabul etmelisiniz. Bugün yeni teşebbüslere açık bir gündür.


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012       Mesaj #1207
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
21 Aralık
Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var. Israrlar soncunda bir toplantıya iştirak etmeniz gerekebilir. Orada sıkılmanız olasıdır fakat yapacak birşey yok. Bir süreden beri ulaşmak isteyip de bir türlü ele geçiremediğiniz bir kimse varsa bugün ona ulaşabilirsiniz. Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler olabilir. Duygusal açıdan yalnız bir gün geçirmeniz olasıdır. Duygusal ilişkileriniz dedikodular yüzünden bozulabilir. Güvendiğiniz bir şey aniden sizi yaya bırakabilir. Bugünmaddi konularda da aşırı sıkışabilirsiniz. Fazlasıyla sıkılabilirsiniz Bugün birileriyle kötü şekilde bozuşabilirsiniz. Bu durum sonradan size üzüntü verebilir. İş hayatınız da karışık ve yanlışlıklara açık fakat bunlardan fazla bir zarar görmeniz söz konusu değil.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012       Mesaj #1208
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 Aralık

Fazla kendinize güvenmeyin. En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz. Çevrede sizin hata yapmanızı gört gözle bekleyenler var ve bunun için ellerinden geleni yapıyorlar. Bugün ayrıca dedikodulardan zarar görmeniz mümkündür. İş yerinizde beraber çalıştığınız iş arkadaşlarınıza veya ortağınıza, ya da eşinize karşı ısrarlı tutumlar göstermeyin aksi takdirde istenmeyen tartışmalara sebep olabilirsiniz. Bu sıralar çevrenizde çok duyarlı ve alıngan kimseler olabilir ve siz bu kişileri istemeden kırabilirsiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz. Bu toplantıda oldukça çekici ve hoş karşı cinsten birisiyle tanışabilir. Eğer biraz girişken olabilirseniz bu kişiyle yeni bir ilişkiye girebilirsiniz çünkü aynı şeyleri o da sizin için düşünecektir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012       Mesaj #1209
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
ask sol
Yay Burcu Günlük Aşk Falı

23 Aralık 2012
Duygusal açıdan sabit yaklaşımlar göstereceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız son derece tutarlı olacaktır ve iletişimlerinz sizi mutlu edecek şekildegelişecektir. Aşk yaşamınızda olumlu bazı gelişmeler bekleyebilirsiniz ve duygularınız canlanıyor. Duygusal açıdan güvence isteği içinde olacaksınız ve yaşamınızda yenilikleryapmaktan kaçınacaksınız. Duygusal konularda yeni bir karar almak için uygun birgünde olmayacaksınız.


is sol
Yay Burcu Günlük İş Falı

23 Aralık 2012
İş yaşamınızda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Daha önceden yaptığınız bazı planları bugün uygulama fırsatı bulacaksınız. Harekete geçmekle , işleri oluruna bırakmak arasında güzel bir denge kurmayı başaracaksınız. Enerji düzeyiniz son dereceiyi olacaktır ve bazı planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz ancak ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. İsteklerinizle çevresel şartları olumlu olarak dengeleyebileceğiniz birgündesiniz. Bazı gerilimler yaşayabilirisiniz ancak bunların karşılığında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.


para sol
Yay Burcu Günlük Para Falı

23 Aralık 2012
Maddi konularda son derece başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve yetenekleriniziolumlu olarak kullanmayı başaracaksınız. Size kazançlar getirici bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.


dikkat sol
Yay Burcu Günlük Dikkat Falı

23 Aralık 2012
Çevrenizdeki insanları ve gelişen olayları çok iyi bir şekilde anlayabileceksiniz. Dikkatli hareket etmeyi başaracaksınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012       Mesaj #1210
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
ask sol
Yay Burcu Günlük Aşk Falı

24 Aralık 2012
Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı içten olarak ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı sevdiğiniz kişiye olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz. Bazı duygularınızda yoğunlaşma olacaktır veyaşayacağınız heyecanlar sizi mutlu edecektir. Sevdiğiniz insanlarla güzel ortamlara girebilir ve size zevk verecek aktivitelere katılabilirsiniz. Duygusal konularda yenigirişimlerde bulunabilirsiniz.


is sol
Yay Burcu Günlük İş Falı

24 Aralık 2012
İş yaşamınızda yeni bazı girişimler yapabileceğiniz bir gündesiniz ve son derece hızlıhareekt etmeyi tercih edeceksiniz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Hoş bir sürprizyaşayabilirsiniz ve işinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir. Yaptığınız işlerden zevk alacaksınız ve küçük işlerinizi tamalmaya fırsatlar bulacaksınız. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.


para sol
Yay Burcu Günlük Para Falı

24 Aralık 2012
Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek içinharcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu harcamalar uzun vadede sizin için sorun çıkartıcı olabilir.


dikkat sol
Yay Burcu Günlük Dikkat Falı

24 Aralık 2012
Duygusal açıdan bir rahatlama yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve duygusal konulardaki şanslarınızı iyi değerlendirmelisiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar