Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 117

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 357.746 Cevap: 1.763
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
3 Kasım 2012       Mesaj #1161
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
03.11.2012 Cumartesi 12:00

Sponsorlu Bağlantılar
Yanınızda çalışanlarla, günlük işlerinizle ilgilenmeniz gerekecektir. Servis aldığınız ve verdiğiniz kişilerle ilgili konularda yol alabilirsiniz. Çalışma koşullarınızda arkadaşlarınız aktif yer alacaktır. Ortamdaki bazı değişiklikler yaparken yaratıcı fikirlerinizden yararlanabilirsiniz. Sağlığınız, beslenmenize özen göstermeniz yerinde olur.

Kaynak:
sade - avatarı
sade
VIP hazan
4 Kasım 2012       Mesaj #1162
sade - avatarı
VIP hazan
4 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sponsorlu Bağlantılar
Kendinizi daima eleştirin ve kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğniz bir takım şeylerle her zaman ilgilenmelisiniz. Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız. O zaman çok daha mutlu olabilir ve sorunlarınızı çok daha rahat çözebilirsiniz. Bu, hiç beraberliğiniz olmayacak anlamını taşımıyor, ancak biraz daha fazla gayret göstermeniz gerekebilir. Böylece yaşayacağınız sorunlar sizi rahatsız etmeyebilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
5 Kasım 2012       Mesaj #1163
sade - avatarı
VIP hazan
5 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Düzenli beslenmeye ve uyumaya dikkat edin. Böylece sıkıntıdan uzak rahat bir nefes alabilirsiniz. Aksi halde bu durum sevdiğinizin uzaklaşmasına neden olacaktır. Böyle bir uzaklık sizi etkileyebilir, buna izin vermemeli ve sevginizin sıcaklığını korumak için çaba göstermelisiniz. Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin. Aksi takdirde üzerinde yaratacağınz baskı sorun yaratabilir.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
6 Kasım 2012       Mesaj #1164
sade - avatarı
VIP hazan
6 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu


Zamanı ve ortamı iyi seçerek biraz da sezgilerinizle, yumuşak başlı tavırlarla girişimlerde bulunmalısınız. Göreceksiniz ki çevrenizdeki kara bulutlar yerini pırıl pırıl bir güneşe bırakacak. Özellikle şunu bilmeniz gerekli; Mantık herşey demek değildir. İnsan biraz da sezgilerine güvenmeli ve mantık yapısını devre dışı bırakmalısınız. Aslında onlar herkesce bilinen ve doğruluğu ispatlanmış şeyler. Biraz gerçekçi olun..


kerberosss - avatarı
kerberosss
VIP cambaz
7 Kasım 2012       Mesaj #1165
kerberosss - avatarı
VIP cambaz
Kova Günlük Burç Yorumu 7 Kasım 2012

Yakın çevrenizde parasal sorunlar çeken bir arkadaşınızla ilgili bazı çözümler geliştirdiniz fakat bu çözümleri ona söylemekten korkuyorsunuz çünkü planlarınızın başarısızlığa uğrayabileceğini düşünüyorsunuz. Önümüzdeki günlerde tanık olacağınız ikili bir görüşme bazı endişelerinizin daha da artmasına yol açabilir...
"Kendi yaralarını kendin dikebilirsin." dedi tanrı ve bana bir iğne verdi...
sade - avatarı
sade
VIP hazan
7 Kasım 2012       Mesaj #1166
sade - avatarı
VIP hazan
7 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Sanatsal uğraşlara olan yatkınlığınız yeniden gündeme gelebilir. bunun dışında el becerileri gerektiren ve pratik işlerde de başarı kazanabileceğinizi unutmayın. Yaratıcılığınızı da bu devre verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Düşünceleriniz orjinal olabilir. bunları dost ve arkadaşlarınıza açabilirsiniz. Hatta size bu konuda yardımcı olacak kimseler çıkacaktır. Çevrenizde bu tip ilişkiler geliştirmek için gerekenden çok imkan bulunacaktır.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
8 Kasım 2012       Mesaj #1167
sade - avatarı
VIP hazan
8 Kasım 2012 Kova Burcu Yorumu

Bugün oldukça yoğun aktiviteler içinde olmanız ve bazı şeylerin düzenlenmesini üstlenmeniz mümkündür. Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur. Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir. Maddi konularda şanslısınız. Yatırım yapmak için uygun bir gününüzde olabilirsiniz. Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Mutlu olmak herkesin olduğu gibi sizin de hakkınız bu mutluluğu duygusal alışkanlıklarınızı değiştirerek elde edebilirsiniz İş yerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi bu kadar ürkütmesin Onaylamadığınız bu konunun sonuçlarından en çok yarar görecek olan siz olacaksınızMaddi konulardaki iyimserliğiniz harcamalarınızda aşırıya kaçmanıza yol açabilir Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!
Son düzenleyen Efulim; 8 Kasım 2012 10:40 Sebep: Açık link.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
9 Kasım 2012       Mesaj #1168
sade - avatarı
VIP hazan
9 Kasım 2012) Günlük Burçlar - Burç Yorumu

Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.Ancak daha sonra mahçup olmamak için yine de ödeyebileceğiniz kadar borç isteyin. İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin. Kimsenin kusursuz olmadığını unutmayın. Eğer biriyle birlikteyseniz, birlikte olduğunuz kişiye kıskançlık göstermekten, onu eleştirmekten ve özellikle sivri konuşmaklardan kaçınmalısınız.


sade - avatarı
sade
VIP hazan
10 Kasım 2012       Mesaj #1169
sade - avatarı
VIP hazan
10 Kasım 2012 Kova Burcu Yorumu
İş ve para konularında ummadığınız olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle hareket edebilirsiniz. Özellikle ihtiyaçlarınızı karşılamak ya da bir süredir istediğiniz bir şey için alış veriş yapmayı düşünüyorsanız bugün çok uygundur. Hayatınızda yeni yüzler, yeni yerler, işler ve aşklar isteyebilirsiniz. Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.


ölmez fenerli - avatarı
ölmez fenerli
Ziyaretçi
10 Kasım 2012       Mesaj #1170
ölmez fenerli - avatarı
Ziyaretçi
KOVA burcu 10 Kasım 2012 yorumu

Alacak-verecek işlerinizde bazı isteksizlikler söz konusu olabilir. İnsanları kıramadığınız için bu sıralar harcamalarınız artabilir. Arkadaş ortamlarınızda para konularına çok girmemeye çalışmalısınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar