Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 127

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 356.817 Cevap: 1.763
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013       Mesaj #1261
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
(20 Ocak - 18 Şubat) kova

Gezegeni
: Uranüs
Grup : Hava
Uğurlu Rengi
: Koyu mavi
Uğurlu Sayısı : 4, 8
Uğurlu Taş
: Ametist
Uğurlu Gün
: Çarşamba

Sevgili Kovalar saat 05:35-12:07 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde bildik işlerimizi yapabilir, sorun yaratan meseleleri gözlem altına alabilir, hayatı genel olarak kendi akışı içinde değerlendirebiliriz. Karşımıza bir fırsat çıktığında olur yanıtı vermeyeceğiz veya yeni bir plan yapıp uygulamaya dökmeyeceğiz. Çok önemli ve hayati anlam taşıyan konular üzerinde iyice düşüneceğiz. İşte bunlara özen gösterirsek, boşluk sürecini olumlu yönde değerlendiririz.

Saat 12:07 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, evimiz ailemiz ve kişisel güvenliğimizi önemseyeceğiz. Şartlarımızı gözden geçireceğiz. Toplum içindeki konumumuz, insanların bizi takdir edip etmediği, ailemizle olan ilişkimiz tümüyle baş planda yer alacak. Saygınlık ve prestijin, para ve gücün farkında olarak hareket edeceğiz. Ailemiz nasıl bir arada tutabiliriz, nasıl güven içinde yaşayabiliriz, nasıl daha güçlü olabiliriz, evimizdeki huzuru sürekli kılabilmek için neler yapabiliriz sorularına cevap arayacağız.

Saat 17:12 Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi rahat hissetmek arzunuzu işaret ederken, elden geldiğince tartışmalardan uzak duracağız. Evet belki bazı meseleler kafanızı kurcalayacak. Ancak bütün bunların üstesinden gelmenin yolu, iç huzurunuzu korumakla mümkündür. O yerinde olursa, her problemle başa çıkabiliriz.

Saat 20:17 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, Plutonun yıllardır vurguladığı hatta iki yıl önce yine aynı meseleler üzerinde derinlikli olarak düşünmenizi sağladığı fakat mali anlamda baskı yarattığı konuları önümüze getiriyor. Neden getiriyor ve neler yapmak lazım? öncelikle bu görünüm, hedefinizi, ne istediğinizi mutlaka tespit etmeniz gerektiğini söylüyor. İşte bu tespit için bugün olumlu bir gündesiniz. Yapmanız gereken uzun vadeli düşünmek, kararlı olmak, verdiğiniz her kararın ilerisi adına kalıcı olacağını bilerek önünüze iyi bakmaktır. Mali açıdan da, iş hayatı ve ilişki anlamında da durum bu. Geçici değil kalıcı olanı, günü birlik tatmin edeni değil, ömürlük olanı tercih etmelisiniz. Böylece Mart ortasında yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1262
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU

Sponsorlu Bağlantılar
(20 Ocak - 18 Şubat) kova

Gezegeni : Uranüs
Grup : Hava
Uğurlu Rengi : Koyu mavi
Uğurlu Sayısı
: 4, 8
Uğurlu Taş : Ametist
Uğurlu Gün
: Çarşamba

Sevgili Kovalar Ay-Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Cumartesi günümüzün ilk saatlerinde Ay, sırasıyla saat 04:58 Chiron, saat 09:20 Pluto ve saat 10:13 de Mars ile olumlu görünüm yapacak. Bütün bu enerjiler, yüreğinizin derinliklerinde sadece size ait özel duyguların gündeme gelmesini sağlayıcıdır. Hayata bakış açımız çok önemli. Bazen en sevdiğimiz şeylerden vazgeçebiliyoruz. Kimi zaman da tutunuyoruz bir şeylere. Ailenizle alakalı konular üzerinde düşünmek, bütçemizle alakalı gözden geçirmelerde bulunmak, gereksiz kişi ve seslere kulaklarımızı kapatarak, kendi içimizle temasa geçmek yönünde etkili bir güne adım atıyorsunuz.

Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, rahatlatıcı, en azından üstünüzdeki baskıları bir parça azaltıcı bir enerjidir. İşinize dört elle sarılabilir, paranıza sahip çıkabilirsiniz. Bugün itibariyle Merkür gölgeli günleri başlayacak. Maddi konularda yavaşlayacağız, düşüneceğiz. Hesap yapmadan, rehavetle kararlar almayalım. İş hayatımızı önemseyelim. Gelirimizi önemseyelim. Ona göre iş tercihlerinde bulunalım. Ona göre yaşamımızı düzenleyelim.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013       Mesaj #1263
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
17 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU

kova burcuKova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Yakın dostlarınızın size destek vereceği, yeni konular gündeme gelecektir.Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz.. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013       Mesaj #1264
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
18 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU

Sevgili Kovalar 18 Şubat saat 14:01-20 Mart saat 13:02 arasında Balık burcunda seyredecek Güneş süresince parasal kazanç konularında hassasiyetle durabiliriz. Kimileri parayı bir güvenlik aracı olarak görerek fazlasıyla düşkünlük gösterirken bazıları bu süreçte tam tersine rehavet içinde davranabilir. Her ikisi de dönemin gölge yansımaları arasında yer alır ki, dikkatli olmakta yarar vardır. Dikkat edilmesi gereken nokta öncelikle bütçenizin şartlarına göre hareket etmek, yatırımlarda piyasanın durumuna bakmak, alışverişlerde hesabınızı bilmek, borç alacak konularında gözünüzü dört açmaktır. Bildiğiniz gibi Merkür gölgeli günleri başladı ve ay sonunda kazanç evinizde gerileyecek. Bu durumda sizlerin mali konularda son haftalarda yaşananları ve şu anki mevcut durumunuzu gözden geçirmenizde yarar var. Ani kararlar vermemeli, harcamalarınız konusunda da akıllı olmalısınız. Söz değil, ciddi anlamda bir iş sözleşmesi yaparak çıkarlarımızı koruyalım. Üç beş kuruşumuz her ihtimale karşı bir kenarımızda bulunsun. Bu süreçte mistik ve şifalı alanlarda çalışanlar, edebiyat veya yaratıcı meslek sahipleri için kazanç kapıları aralanır. Ay sonunda Venüs gayet güçlü olduğu Balık burcunda seyrine başlayacak. O güne kadar önümüze ardımıza dikkat edelim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013       Mesaj #1265
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
19 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU

Maddi konularda oldukça şanslısınız unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konular da ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Kova’lar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat birden fazla insanın ilgisi doğru karar vermenize engel olabilir. Anlık kararlar almaktan uzak durmalısınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013       Mesaj #1266
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
20 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU

Geç kalmışlıkların pişmanlığından sıyrılıp bir an önce neler yapabileceğinizi düşünmeniz yararınıza olacaktır. Kendinizi ait hissetmediğiniz bir beraberliğin içindeyseniz artık uzaklaşıp yolunuzu çizmenin zamanı geldi. Sezgilerinize ve kalbinizde ki sese güvenin. İş hayatınızda ise bir takım gecikmeler yüzünden yaşanacak tartışmalara karşı sakin davranın ve toleranslı olun. Kazanan ve takdir edilecek kişi siz olacaksınız… İhtiyacınız olan tek şey CESARET isteyipte yapamacağınız hiç bir şey yok!
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013       Mesaj #1267
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
21 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU

kova burcuKova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, içsel enerjinizin güçlenmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. İşinizle yoğunlaşmaktan mutlu olduğunuz bir gün. Severek başlattığınız çalışmaların karşılığını beklemek en doğal hakkınız.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013       Mesaj #1268
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
22 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU

Gökyüzü bugün iş hayatınızın ön plana çıkacağına işaret etmekte. Yaşanan gelişmeleri soğukkanlılıkla karşılamalı duygularınızla değil mantığınızla hareket etmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde başarı sizin olacaktır. Bugün işiniz gereği yeni tanışmalar size şans getirebilir ve yeni kapıların açılmasını sağlayabilir. İletişime ve kendinizi yeterince iyi ifade etmeye özellikle önem verin. Özel yaşamınızda agresif tavırlar sergileyerek eş yada sevgilinizle tartışmalar yaşanabileceği yönünde uyarıyor sizleri.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013       Mesaj #1269
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
23 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU

Gökyüzü olumlu etkileriyle yaşamınıza hareket kazandırıyor. Bugün kendinizi oldukça huzurlu hissedeceksiniz. Uzun süredir beraberliği devam eden Kovalar yaşadığınız ilişkiyi resmileştirmekten korkuyorsanız kendinizle yüzleşin sizi engelleyen korkunuz nedir? Sadece korkularınız mı yoksa ilişkide yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmadan yok sayılarak hareket edilmesi mi? Kendi gerçeğinizle yüzleşin ve bu ilişkiye devam mı? Yoksa tamam mı? Diyeceğinizin net kararını vererek hareket edin. Bugün dikkat etmeniz gereken konu sağlığınız olmalı.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013       Mesaj #1270
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
kova 50 24 ŞUBAT 2013 KOVA BURÇ YORUMU


Bugün yalnızca sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Kimsenin etkisi altında kalmadan, sadece sezgilerinize güvenin. Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden ama pek hoşnut olmadığınız bir beraberlik içindeyseniz özellikle bayan Kova’lar; beraberliğinize dışarıdan gelen müdahaleler yüzünden üzülebilirsiniz. Bir anda büyük bir telaş ve ne yapacağınızı belirlemekte zorlanacağınız durumlar yaşanabilir. Zamanında bitirmediğiniz bir ilişkinin getirdiği sorunları zorlayıcı bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar