Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 122

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 357.999 Cevap: 1.763
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012       Mesaj #1211
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
ask sol
Kova Burcu Günlük Aşk Falı
Sponsorlu Bağlantılar

27 Aralık 2012
Duygusal bakımdan çok hassassınız. Aşk hayatınızda bugünlerde daha rahatsınız ve partneriniz sizin istekleriniz doğrultusunda davranması hoşunuza gitmekte.


is sol
Kova Burcu Günlük İş Falı

27 Aralık 2012
İş hayatınızla ilgili bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Gün boyu işarkadaşlarınızla sürekli bir iletişim içersinde olacaksınız. Zihinsel olarak son derece aktif ve yaptığınız işe hakim durumdasınız.


para sol
Kova Burcu Günlük Para Falı

27 Aralık 2012
Yatırım konusunda bazı tereddütleriniz var. Para piyasasını elinizden geldiğince takip ediyorsunuz. Paranızı değerlendirecek sağlam bir yatırım arıyorsunuz.


dikkat sol
Kova Burcu Günlük Dikkat Falı

27 Aralık 2012
Duygularınızı fazlaca baskı altında tutuyorsunuz. Kendinizi bu kadar sıkmamalısınız yakınarkadaşlarınızla sorunlarınızı paylaşabilir ve hatta onlardan destek alabilirsiniz.
sade - avatarı
sade
VIP hazan
28 Aralık 2012       Mesaj #1212
sade - avatarı
VIP hazan

28 Aralık 2012 Kova Burcu Yorumu
Sponsorlu Bağlantılar

İnatçı ve istekli bir şekilde ele aldığınız konularda kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz. Bugün maddesel güvene ihtiyacınız var ve bir takım harcamalarınız yüzünden zor duruma düşebilirsiniz. Zevkleriniz söz konusu olduğu zaman, aşırıya kaçabiliyorsunuz. Sorumluluğunuzun bilincinde olduğunuz bir gün.



_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012       Mesaj #1213
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Kova Burcu Günlük Aşk Falı29 Aralık 2012
Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için olumlu bir gün.


Kova Burcu Günlük İş Falı29 Aralık 2012
Bugün çalışkan yapınızın faydasını mesleğinizde görebilirsiniz. Bugün ilgili sorumluluklarınız artabilir ve güvenlikle ilgili konularda yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edebilirsiniz.


Kova Burcu Günlük Para Falı29 Aralık 2012
Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutacak. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün, eviniz için yatırımlara yönelebilirsiniz.


Kova Burcu Günlük Dikkat Falı29 Aralık 2012
Dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gündesiniz. Kolayca kontrol edip sonucunu kestiremediğiniz gelişmeler sizin için sorun olabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012       Mesaj #1214
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Kova Burcu Günlük Aşk Falı30 Aralık 2012
Sorup sordurduğunuz kişi yalnız değil, hayatında iyi kötü biri var. Öğrendiniz bunu ama yine de soruşturmanızı yarıda kesmeyi düşünmüyorsunuz. Karşıdan bir işaret almış da değilsiniz. Bu kararlılığınızı insani değerlerinizin neresinde mazur gördüğünüzü düşünmelisiniz.


Kova Burcu Günlük İş Falı30 Aralık 2012
Çok genç bir yakınınızın başarı grafiği hızla yükseliyor. İçten memnuniyetinizin arasına küçük bir kıskançlık sıkışmış gibi. Ama onunla yakın iş ilişkileri içine girecek gibi görünüyorsunuz. Şimdilerde iş yaşamınız genel olarak sorunsuz. Yakın geçmişin sevimsizlikleri de unutulmuş gibi.


Kova Burcu Günlük Para Falı30 Aralık 2012
Harcarken elinize çok yakışıyor, hakkını veriyorsunuz. Şu tasarruf uyarılarını biraz ciddiye alsanız iyi edersiniz. Çünkü çok yakında yerine geri gelmeyecek bir para çıkışınız var. Bu konuda dayanışma gelecek bir yer de görünmüyor. Gelecek bir miktar üzüntü taşıyor olabilir.


Kova Burcu Günlük Dikkat Falı30 Aralık 2012
Önem vermiyor gibi göründüğünüz birinden gelen üzücü haber, duygularınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012       Mesaj #1215
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Kova Burcu Günlük Aşk Falı31 Aralık 2012
Aşk konusunda beklenmedik gelişmeler olabilir. Gireceğiniz ortamlarda ilgi çekebileceğiniz bugün, size yeni başlangıçlar için fırsatlar sunmakta.


Kova Burcu Günlük İş Falı31 Aralık 2012
Meslek yaşantınızdaki bazı gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilecek nitelikte olabilir. Otoritelerle anlaşma konusunda güçlük çekebileceğiniz bir gündesiniz.


Kova Burcu Günlük Para Falı31 Aralık 2012
Harcamalarınızda dengesizlikler mümkün. Yaşayacağınız kararsızlık özellikle parasal konularda ön plana gelirken akşam saatlerinde ani kararlara yatkın olabilirsiniz.


Kova Burcu Günlük Dikkat Falı31 Aralık 2012
Günün ilerleyen saatlerinde istekleriniz ve yapmak zorunda olduklarınızla ilgili çelişkiler yaşamanız olası.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013       Mesaj #1216
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Kova Burcu Günlük Aşk Falı1 Ocak 2013
Bugün aşk konusunda hızlı gelişmeler yaşayabilir fakat bunları gizli tutmak isteyebilirsiniz. Sosyal yaşantınızda beğenileriniz yüzünden huzursuzluk duyabileceğiniz görülüyor. Kıskançlıkla ilgili tartışmalar yaşamanız muhtemel.


Kova Burcu Günlük İş Falı1 Ocak 2013
Bugün kendinizi ayrıntı gerektiren işleriniz için yoğunlaştırabilir, rutin işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Düzenleme ve servis konusunda arkadaşlarınızın desteğini almanız mümkün. Yabancı ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Çıkmak istediğiniz seyahatlerde yüksek motivasyonlara sahip olabileceğiniz görülüyor.


Kova Burcu Günlük Para Falı1 Ocak 2013
Bugün ortak paylaşımlarınız için çalışarak maddi kazanç elde edebileceğiniz görülüyor. Kendinizi güçlü hissetmeniz sevdiklerinize maddi destekte bulunma isteğinizi arttırabilir.


Kova Burcu Günlük Dikkat Falı1 Ocak 2013
Çok rahat olmadığınız ve özellikle ilişkilerde çatışmalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bununla birlikte yapıcı davranışlar ödülsüz kalmayacak.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013       Mesaj #1217
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Kova Burcu Günlük Aşk Falı2 Ocak 2013
Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir. Öyle denilebilir ki herkesi etkileyeceksiniz. İstediğiniz kişiye yaklaşımda bulunabilir ve arzu ettiğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz.


Kova Burcu Günlük İş Falı2 Ocak 2013
Zekânız ve yaratıcılığınızla meslek yaşantınızda zirveye çıkmanız hiç de zor değil. Birçok işi, bir arada yapabilme yeteneğiniz size önemli kazançlar sağlayabilir. Üstleriniz tarafından olumlandığınızı bilin.


Kova Burcu Günlük Para Falı2 Ocak 2013
Alışverişe çıkıp oldukça masraf yapmanız muhtemel. Günün ilerleyen saatlerinde işin ucunu kaçırdığınız düşünüp huzursuzluk yaşamanız muhtemel. Bunun haricinde beklenmedik masraflarda görülüyor.


Kova Burcu Günlük Dikkat Falı2 Ocak 2013
Son birkaç günün gerginliğini üzerinizden atabilir ve değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki gelişmeler sizi yeniden strese sokabilir.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013       Mesaj #1218
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Kova Burcu Günlük Aşk Falı3 Ocak 2013
Aşk yaşamınızda küçük bazı gerilimler olabilir ve fikir ayrılıklarından kaynaklanacak sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz ancak sevdiğiniz kişiyle aranızdaki dengeyi sağlamanız kolay olmayacaktır. Beraberliğinizde karşılıklı dengeyi sağlamanız sizin için çok önemli olacaktır.


Kova Burcu Günlük İş Falı3 Ocak 2013
İş yaşamınızda daha çok ortak yapılabilecek çalışmalara yönelebileceğiniz ve işbirlikleri içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Devletle yada hukukla ilgili işleriniz varsa bugün bunları tamamlamak için önemli adımlar atabileceksiniz. İşinizle ilgili konularda karşıt görüşlerle karşılaşabilir yada bir ikilemde kalabilirsiniz. Bugün girişimlerinizde dikkatli olun.


Kova Burcu Günlük Para Falı3 Ocak 2013
Maddi konularda gelir gider dengenizi ayarlamaya çalışacağınız ve bütçenizde dikkatli olacağınız bir gündesiniz. Maddi konularda iki farklı beklenti içine girebilirsiniz yada iki ayrı konu arasında kalabilirsiniz. Yapacağınız ortak işlerde dikkatli olmalısınız.


Kova Burcu Günlük Dikkat Falı3 Ocak 2013
Bugün ikili ilişkilerinizde ani tepkiler vemekten kaçının ve tutumlarınıda esnek davranın. Bir konuda gizli yada açık düşmanlık görme tehlikeniz söz konusu olacaktır.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013       Mesaj #1219
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Kova Burcu Günlük Aşk Falı4 Ocak 2013
Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz.


Kova Burcu Günlük İş Falı4 Ocak 2013
Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamıştınız. Bugünü rahat geçireceğinizi düşünüyordunuz, ama işyerinize geldiğinizde bunun mümkün olamayacağını gördünüz. Bu günlerde işinize karşı bir kızgınlık içindesiniz.


Kova Burcu Günlük Para Falı4 Ocak 2013
Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor.


Kova Burcu Günlük Dikkat Falı4 Ocak 2013
Sizin çok değişik bir bakışa sahip olduğunuz bir konu birkaç yakınınız arasında sorun olmuş gibi görünüyor. İlginç görüşlerinizle bu tartışmaya katılmamanız gerekiyor.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013       Mesaj #1220
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye

Kova Burcu Günlük Aşk Falı5 Ocak 2013
Çok anlam yüklemeyerek başladığınız bir ilişki umduğunuz gibi çıkmadı. Kalıcı bir beraberliğin umudunu yaşamaya başladınız. İsteksiz gibi başladığınız ilişkinizde şimdi gitgide daha çok sevmeye başladığınız biri var.


Kova Burcu Günlük İş Falı5 Ocak 2013
Tertipli, düzenlisiniz. İş hayatını kolaylaştıran özellikleriniz var. Ama sürekli arayışlar içindesiniz. Daha kazançlı bir iş ortamı arzusu sizde takıntı haline gelmiş. Sevgilinizle beraberliğinizde ekonomik bir denge istiyorsunuz. Bu şekilde ona olan duygularınızı daha iyi tanıyacağınızı düşünüyorsunuz.


Kova Burcu Günlük Para Falı5 Ocak 2013
Maddi olarak bir sıkıntınız yok. Fakat paranın manevi baskısı sizi presliyor. Parayı kazanırken kendinizle, kullanırken de sevgilinizle sorunlusunuz. Çok azını koyabildiğiniz ortak bütçe sizi rahatsız ediyor.


Kova Burcu Günlük Dikkat Falı5 Ocak 2013
Gereksiz bir ezikliğin sıkıntısını gittikçe çoğaltıyorsunuz. Konuyu takıntı haline getirmeniz durumunda karşısında eziklik duyduğunuz değeri yitireceksiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar